Malo za nasmijat se...
+38
ICE-3M
lussinpicollo
Silver
lappino
Josip
zes
K 357
NP-549
Laurus
dari
klek
Damir
LLeon
milepaclo
novi_shef
Marioo
port rijeka
Patentee 1833
mannas
KAPO
file
Stjepan
kico101
nenek
5ar
ZlayoZg
Barney
seabral
sali
kobler
Pfaff
Vedran Zeman
gaspa
maky
ikar
nukleusri
tiki
kiki273
42 posters
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Smiješne slike
Što je pomoglo reprezentaciji BiH da se izravno plasira na Svijetsko nogometno prvenstvo u Brazil ?
Srdačan pozdrav !
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
TALENTIRANI VANDAL Grm u Windsoru dobio oblik penisa
Grm uz rijeku u kanadskom mjestu Windsor dobio je ovaj tjedan falusni oblik, što nimalo nije zabavilo gradonačelnika Eddija Francisa ali su drugi priznali da je umjetnik-vandal bio vrlo talentiran.
Netko je odlučio grmlju uz rijeku dati nove, pomalo neprikladne oblike, pa je tako jedan od njih dobio oblik penisa. Gradske vlasti odmah su reagirale i radnici su pozvani da obrežu grm i vrate ga "u tradicionalniji oblik".
Upravitelj parkova u tom gradu John Miceli kazao je da je to prvi puta koliko se on može sjetiti da su vandali ciljali lokalno grmlje.
"Međutim, osoba je, tko god to bio, da budemo iskreni vrlo talentirana", rekao je, iako za svoje umjetničke sklonosti može biti osuđena za uništavanje javne imovine.
Netko je odlučio grmlju uz rijeku dati nove, pomalo neprikladne oblike, pa je tako jedan od njih dobio oblik penisa. Gradske vlasti odmah su reagirale i radnici su pozvani da obrežu grm i vrate ga "u tradicionalniji oblik".
Upravitelj parkova u tom gradu John Miceli kazao je da je to prvi puta koliko se on može sjetiti da su vandali ciljali lokalno grmlje.
"Međutim, osoba je, tko god to bio, da budemo iskreni vrlo talentirana", rekao je, iako za svoje umjetničke sklonosti može biti osuđena za uništavanje javne imovine.
borna- Moderator
- Broj postova : 9460
Registration date : 16.11.2010
Re: Malo za nasmijat se...
Sve počinje tako da Jurkotić, predstavljajući se kao Tokić, tajnik Mladena Bajića, nazove Grad Zadar te traži samog gradonačelnika. Iako je Kalmeta već otišao iz ureda, on se vraća te se javlja na telefon, donosi RTL.
'Tajnik Tokić' Kalmeti govori da Bajić za vikend planira posjetiti Zadar te da mu sam Kalmeta pronađe adekvatan smještaj s pogledom na Ugljan, brod, organizira roštilj i obavezno izlet na Kornate.
Kalmeta je naravno vrlo susretljiv, na sve pristaje i govori da će to biti riješeno. Poziv se nastavlja tako da ga 'tajnik Tokić' prespaja Bajiću, a njega naravno nikako ne može dobiti. Zabunom dobiva voditelja istražnog centra gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši pomoćnici.
Nakon toga se Kalmeta natrag vraća Tokiću koji mu opet govori o gradelama i dogovoru oko novonastale situacije.
'Tajnik Tokić' Kalmeti govori da Bajić za vikend planira posjetiti Zadar te da mu sam Kalmeta pronađe adekvatan smještaj s pogledom na Ugljan, brod, organizira roštilj i obavezno izlet na Kornate.
Kalmeta je naravno vrlo susretljiv, na sve pristaje i govori da će to biti riješeno. Poziv se nastavlja tako da ga 'tajnik Tokić' prespaja Bajiću, a njega naravno nikako ne može dobiti. Zabunom dobiva voditelja istražnog centra gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši pomoćnici.
Nakon toga se Kalmeta natrag vraća Tokiću koji mu opet govori o gradelama i dogovoru oko novonastale situacije.
borna- Moderator
Zbog preljuba odlučio ženi terencem srušiti kuću
Muškarac koji je svoju suprugu uhvatio u preljubu našao je rješenje kako da joj se osveti. Sjeo je u svoj terenac i zabio se u njezinu kuću. Iz drugog mu je pokušaja to zaista i uspjelo.
'Ulovio ju je s ljubavnikom u krevetu. Tako sam čuo', napisao je ispod videa autor, koji je snimku postavio na YouTube.
'Ulovio ju je s ljubavnikom u krevetu. Tako sam čuo', napisao je ispod videa autor, koji je snimku postavio na YouTube.
borna- Moderator
Otaćipša...tata kupi ćiri-biri-bu...
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Zove plavuša dečka:
- Kupila sam puzzle i ne mogu ih složiti...
- Hm, baš ništa nisi uspjela složiti?
- Ne... Niti jedna mi se ne uklapa.
- A što je nacrtano na kutiji?
- Neko žuto pile. Ali, ja tu ne mogu prepoznati ni glavu ni rep.
- Ajde, strpi se malo, sad ću ja doći kod tebe.
Dođe dečko kod plavuše, pogleda stol i kaže:
- Daj, vrati taj cornflakes u kutiju.
- Kupila sam puzzle i ne mogu ih složiti...
- Hm, baš ništa nisi uspjela složiti?
- Ne... Niti jedna mi se ne uklapa.
- A što je nacrtano na kutiji?
- Neko žuto pile. Ali, ja tu ne mogu prepoznati ni glavu ni rep.
- Ajde, strpi se malo, sad ću ja doći kod tebe.
Dođe dečko kod plavuše, pogleda stol i kaže:
- Daj, vrati taj cornflakes u kutiju.
- Evo ništa, idem da platim struju.
Inače, brate?
- Inače će mi je isključiti.
- Evo ništa, idem da platim struju.
Inače, brate?
- Inače će mi je isključiti.
Proslava Martinja ispred Rudnika sveta Barbara
U programu sudjeluje `Preuzvišeni Biškup Martin s preštimanim miništrantom Ivekom i mužikašima i kanonikima'` iz KUD-a Oštrc
Proslava Martinja i ''Krščenje mošta'' održat će se u nedjelju, 10. studenog ispred Rudnika sveta Barbara u Rudama, s početkom u 14 sati.
U programu sudjeluje ''Preuzvišeni Biškup Martin s preštimanim miništrantom Ivekom i mužikašima i kanonikima'' iz KUD-a Oštrc.
Tom će prilikom biti moguć i posjet Rudniku po promotivnoj cijeni od 15 kuna, a u ponudi su i greblica i rudarski gablec te naravno mošt, kuhano vino i čaj po prigodnim cijenama.
Proslava Martinja i ''Krščenje mošta'' održat će se u nedjelju, 10. studenog ispred Rudnika sveta Barbara u Rudama, s početkom u 14 sati.
U programu sudjeluje ''Preuzvišeni Biškup Martin s preštimanim miništrantom Ivekom i mužikašima i kanonikima'' iz KUD-a Oštrc.
Tom će prilikom biti moguć i posjet Rudniku po promotivnoj cijeni od 15 kuna, a u ponudi su i greblica i rudarski gablec te naravno mošt, kuhano vino i čaj po prigodnim cijenama.
borna- Moderator
borna- Moderator
...borna je napisao/la:... https://lh3.googleusercontent.com/-y6FnHvxcIQo/UnpTeHebBUI/AAAAAAAAOjQ/2KSvIHhFdpU/w960-h720-no/2013-11-06
...
Gost- Gost
Dođe Hercegovac studirati u Zagreb. Zove kući nakon par dana i kaže tati:
- Ćaća svi na faks dolaze s tramvajem jedino ja s Mercedesom, malo mi je neugodno.
Na to će njemu tata:
- Sine samo ti uči kupit će ćaća i tramvaj!!!
- Ćaća svi na faks dolaze s tramvajem jedino ja s Mercedesom, malo mi je neugodno.
Na to će njemu tata:
- Sine samo ti uči kupit će ćaća i tramvaj!!!
borna- Moderator
"Halo, ženo, baš pijem poslednje pivo. Dolazim za 20 minuta.
Ako ne stignem, pročitaj SMS još jedanput!"
Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen.
- Šta će vam arsen, pita apotekar.
- Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona.
- Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar.
Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom.
- O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept.
Ako ne stignem, pročitaj SMS još jedanput!"
Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen.
- Šta će vam arsen, pita apotekar.
- Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona.
- Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar.
Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom.
- O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept.
Malko mu se zatresla labrnjica...
DOMIŠLJATI LOPOVI Evo kako su usisavačem ukrali 3000 eura!
Pametni lopovi dosjetili su se originalnog načina kako ukrasti novac iz automatske blagajne točionika goriva na benziskoj postaji na jugu Italije. Lopovi su naime, za svoju namjeru iskoristili - usisavač!
Kako piše mrežna stranica lista Corriere del Mezzogiorno u srijedu, kradljivci su probušili rupu na točioniku benzina blizu Salerma i usisali iz njega sve novčanice, ukupno 3000 eura.
Uključio se automatski alarm, ali kad su policajci stigli na mjesto događaja našli su samo usisavač.
/molim Damira da mi da točnu adresu toga raja u Ličkom Zrću (gdje ga samo nađe) /
Kako piše mrežna stranica lista Corriere del Mezzogiorno u srijedu, kradljivci su probušili rupu na točioniku benzina blizu Salerma i usisali iz njega sve novčanice, ukupno 3000 eura.
Uključio se automatski alarm, ali kad su policajci stigli na mjesto događaja našli su samo usisavač.
/molim Damira da mi da točnu adresu toga raja u Ličkom Zrću (gdje ga samo nađe) /
borna- Moderator
Navodno uopće nije u Lici nego tu blizu mene u Sungerskom Luguborna je napisao/la:
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Brzopotezno uljepšavanje
pogledati (jer gif ne mogu staviti?)
borna- Moderator
Kratko i jasno!