Trainz screens 2
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 5 / 8.
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trainz screens 2
dida je napisao/la: ... daj napravi žutku sa aseinim postoljima ...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Sta je OK? Meni je malo preprazno između pluga i prvih postolja (malo mi daje na Helgu )KAPO je napisao/la:...
https://2img.net/h/i1096.photobucket.com/albums/g336/Kapo1061/borat_zps4882217d.jpg
Gost- Gost
Koji tunel?Laurus je napisao/la:Nekužim čemu služi taj tunel?
Misliš na stroj za kopanje tunela ili željeznički tunel kroz Učku (koji je u planu već tisućama godina)?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
KAPO je napisao/la:Koji tunel?Laurus je napisao/la:Nekužim čemu služi taj tunel?
Misliš na stroj za kopanje tunela ili željeznički tunel kroz Učku (koji je u planu već tisućama godina)?
Ahaa...
Eh... ja mislio da je to neki "tunel". ...
Kako to misliš "neki 'tunel'"? Pa postoji mjesto gdje su započeti radovi na proboju željezničkog tunela kroz Učku ali su se isto tako strojevi makli kad je Tuđo otišal natrag u Zageb (stavil bi ruku u vatru da Tuđo još nije prošal cestovni tunel a da su strojevi maknuti sa "gradilišta" tunela )
Gost- Gost
Čudno mi to letorinče ... ima nekakve čudne boje ? Si ti to bojao?
Ovo sam "našal" na RFE-u ...
... i očito je da bojanje jako odstupa/odskače.
Uzmi si ovu fotku kako referentnu za izvlačenje nijansi boja!
Ovo sam "našal" na RFE-u ...
... i očito je da bojanje jako odstupa/odskače.
Uzmi si ovu fotku kako referentnu za izvlačenje nijansi boja!
Gost- Gost
I obrati pažnju na detaljiziranje (registracijski broj, službeni podaci, logo {svakako smanji logo na čelu!} ...)Laurus je napisao/la:... Ali ću ispraviti.
Gost- Gost
Druga ti ne može biti 017, pogledaj si raspored pantografa, ali 203 bi mogla biti.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Taj pantograf sam stavio za probu, da vidim kako će izgledati (nisam zadovoljan), ali ona ima svoju originalnu teksturu sa 017.Josip je napisao/la:Druga ti ne može biti 017, pogledaj si raspored pantografa, ali 203 bi mogla biti.
Još jedna zimska mapa i "nove" lokomotive ...
Mapa ... mapa se odnekud pojavila i neznam odakle sam je "skinuo" (jedino što znam da nije sa DLS-a!) i vjerovatno da nije bila izvorno "zimska". Mapa je "duplirana" (merge-ana) i u planu ju je elektrificirati a do tada sav promet će raditi dizeli i parnjače
Mapa ... mapa se odnekud pojavila i neznam odakle sam je "skinuo" (jedino što znam da nije sa DLS-a!) i vjerovatno da nije bila izvorno "zimska". Mapa je "duplirana" (merge-ana) i u planu ju je elektrificirati a do tada sav promet će raditi dizeli i parnjače
Gost- Gost
Scusi ... a di je tu signal ?Laurus je napisao/la:Čekanje na signalu ....
Gost- Gost
Trenutno aktualna mapa (vidi se da je mapa merge-ana) i spoj između oba djela je kroz tunel)
Rok'n'rol ... prva kompozicija kreće a sa 2 minute odgode ide i druga (drugu vozi AI)
Kompozicija i nije teška s obzirom da ima 10 tovarenih Easa (+ 2 lokomotive)
Svi Eas-i (na obje kompozicije) su MAV krama
Stajanje na stvarnom signalu na ulasku u kolodvor
Obje kompozicije side by side
Čekalo se putnički brzi (lokomotive su trebale odvest onaj putnički koji stoji malo niže) al nažalost taj brzi nikad nije došao
Kako nisam pazio na jednom djelu nisam stavio most preko "potoka" i nije bilo druge nego izać iz Drivera i radit korekciju. Sad je sve napravljeno i može se vozit bez problema.
Rok'n'rol ... prva kompozicija kreće a sa 2 minute odgode ide i druga (drugu vozi AI)
Kompozicija i nije teška s obzirom da ima 10 tovarenih Easa (+ 2 lokomotive)
Svi Eas-i (na obje kompozicije) su MAV krama
Stajanje na stvarnom signalu na ulasku u kolodvor
Obje kompozicije side by side
Čekalo se putnički brzi (lokomotive su trebale odvest onaj putnički koji stoji malo niže) al nažalost taj brzi nikad nije došao
Kako nisam pazio na jednom djelu nisam stavio most preko "potoka" i nije bilo druge nego izać iz Drivera i radit korekciju. Sad je sve napravljeno i može se vozit bez problema.
Gost- Gost
Krenem ja radit grbinu na jednom djelu mape, ne pretjerano dugu nit pretjerano visoku (sama "grba" je duga oko 200 m a visoka 2 m), stavim nešto Easa (natovarenih ugljem) i ajd da vidim što sam napravio. Najprije to poguram pa odem malo preveć preko grbe pa natrag i onda otkvačim prva dva vagona ...
... koja mi odu malo predaleko (jedva sam ih stigao da nisu skroz odbjegli)
... pa spustim slijedeća 3
... koje sam pustio skroz desno (u daljini su ona dva odbjegla), pa onda 4 koji odu do prva tri i onda spustim još 3 ...
... a ta 3 prođu kroz ona 4 k'o kroz putar ... i onda iskočiše uskličnici
Psmtr i grbini i tko me tjeral delat ju
... koja mi odu malo predaleko (jedva sam ih stigao da nisu skroz odbjegli)
... pa spustim slijedeća 3
... koje sam pustio skroz desno (u daljini su ona dva odbjegla), pa onda 4 koji odu do prva tri i onda spustim još 3 ...
... a ta 3 prođu kroz ona 4 k'o kroz putar ... i onda iskočiše uskličnici
Psmtr i grbini i tko me tjeral delat ju
Gost- Gost
Zašto ne makneš zaštitnu mrežu na krovu (bar bi to trebal znat kako se radi)?
Gost- Gost
dida je napisao/la:Zašto ne makneš zaštitnu mrežu na krovu (bar bi to trebal znat kako se radi)?
Ali neznam kako se to radi.
42800 kažeš? Šta će ti onda Ut-z na vlaku?
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» MSTS screens
» Pro Train Perfect screens
» With Trainz through the air
» Trainz - Tips & Tricks
» Trainz dodaci
» Pro Train Perfect screens
» With Trainz through the air
» Trainz - Tips & Tricks