Trainz screens 2
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trainz screens 2
dida je napisao/la:Malo sam se namučio ali uspio sam nešto napraviti ... DB Schenker Laekks sa Tesla model S autima
https://2img.net/h/i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/Trainz%20screenovi%203/Screen_096_zps8ed4b53c.jpg
Može download tog dodatka meni?
lussinpicollo- Broj postova : 126
Registration date : 14.02.2014
Re: Trainz screens 2
Prije ohoho godina radio sam na bazi talijanskih Es vagona prerade u HZ-ove vagone infre ...
Pred par dana skužih da u Trainzu nemam tih originalnih vagona i odmah sam ih išal tražit na netu za skinut ih. Nažalost, tih vagona više nema nigdje (nakon što je prije par godina trainzitalija nekoliko puta hakirana ti vagoni se više nikad nisu pojavili) za download i nije bilo druge nego kopat po starim CD-ima i jučer sam ih našao. CDP je napravljen kao pack sa 6 vagona ali bez bogeya (to treba naknadno dodat). Vagoni ovako izgledaju ...
Zašto ovo pokazujem? Vagoni se jako dobro uklapaju u "staru" talijansku kompoziciju ...
Pred par dana skužih da u Trainzu nemam tih originalnih vagona i odmah sam ih išal tražit na netu za skinut ih. Nažalost, tih vagona više nema nigdje (nakon što je prije par godina trainzitalija nekoliko puta hakirana ti vagoni se više nikad nisu pojavili) za download i nije bilo druge nego kopat po starim CD-ima i jučer sam ih našao. CDP je napravljen kao pack sa 6 vagona ali bez bogeya (to treba naknadno dodat). Vagoni ovako izgledaju ...
Zašto ovo pokazujem? Vagoni se jako dobro uklapaju u "staru" talijansku kompoziciju ...
Gost- Gost
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» MSTS screens
» Pro Train Perfect screens
» With Trainz through the air
» Trainz - Tips & Tricks
» Trainz dodaci
» Pro Train Perfect screens
» With Trainz through the air
» Trainz - Tips & Tricks
» Trainz dodaci