Trainz screens 2
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trainz screens 2
Nebi se baš složio! "Pravi" vagon je dosta "težak" (Ease koje ja koristim "teški su {sa 4 mesha} oko 1mb a ovaj je težak samo 20kb) i nije baš pogodan za objekte jer dosta troši resurse RAM memorije. Ovakvi "laki" vagoni su puno bolji a pogotovo ako imaju samo jednu sliku za texturu (to sve skupa {sa sva 4 djela ... mesh, slika, opis slike i config} nebi smjelo bit teže od 40kb) jer ne opterećuju ni RAM memoriju ni grafičku ni njezinu memoriju.Laurus je napisao/la:... Ovo i nije baš nešt.
Gost- Gost
Sad imam jedan "projekt" za trainz, s kojim se trenutno bavim. A kad napravim krečem u akciju izrade groblja.
... Tak i tak sam već nešto odavno pretvorio u objekte (a nešto tek budem).
... Tak i tak sam već nešto odavno pretvorio u objekte (a nešto tek budem).
Na ruskoj stranici http://trainzdepo.ru/ naletio sam na MAN-a Lion's koji je sličan našem Regio-u. Autobus je rađen za TS2012 i jako je dobro izmodeliran (ali je strašno "težak", 17.5 MB bez vrata i bez textura). Jasno, ja sam ga vratio malo na niže da se more vozit i u TRS2004. Ovi screenovi originala su iz TRS2006 ...
Kako sam odmah vidio sličnost sa Trolejevim busom odlučil sam se na repaint (obratite pažnju na "strojovođu" ) ...
Vjerujem da ste primjetili texturu na vratima kako odskače. To još tek moram popraviti i to direkt kroz Trainz jer drugačije neide. Inače bus ima "busovske" zvukove (motor i sirenu) ali mu je upravljačnica neke sirovina tako da ću je morat zamjeniti sa nečim drugim.
Kako sam odmah vidio sličnost sa Trolejevim busom odlučil sam se na repaint (obratite pažnju na "strojovođu" ) ...
Vjerujem da ste primjetili texturu na vratima kako odskače. To još tek moram popraviti i to direkt kroz Trainz jer drugačije neide. Inače bus ima "busovske" zvukove (motor i sirenu) ali mu je upravljačnica neke sirovina tako da ću je morat zamjeniti sa nečim drugim.
Gost- Gost
Lion's Coach...Regio je nešto niži...
lussinpicollo- Broj postova : 126
Registration date : 14.02.2014
Screen je malo skupljen i izdužen pa i to može dat krivu sliku al', da, radi se o Lion's Coachulussinpicollo je napisao/la:Lion's Coach...Regio je nešto niži...
Gost- Gost
Prvi CD je uspjesno prekopiran na moj komp i moram priznat ima toliko odlicnih mapa i lokomotiva i vagona da nemam rijeci... Lokomotivama je dorađen zvuk pokretanja , kočenja, sirene...sav se naježim kad to vozim ,a nagibni se i naginje u zavojima !!!
Napravio sam dvije zaprege , 1. Žutka 010 u JŽ bojanju & 022 + 20 punih ,5 praznih teretnih vagona... , 2. Žutka 007 & 011 + 12 bl-bc... vagona.
Slikano je mobitelom jer mi Prt Scr tipka ne radi..
K 357
Napravio sam dvije zaprege , 1. Žutka 010 u JŽ bojanju & 022 + 20 punih ,5 praznih teretnih vagona... , 2. Žutka 007 & 011 + 12 bl-bc... vagona.
Slikano je mobitelom jer mi Prt Scr tipka ne radi..
K 357
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Imaju Baatići interijor?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Evo par mojih screenova sa Rijecke pruge. Trenutno je izgradjena pruga od Šapjana do Plasa ( s time da od Škrljeva do Plasa je samo pruga bez nagiba itd.) sa odvojcima za Brajdicu i Bakar. Cijeli taj dio je napravljen po najblize tocnoj metrazi tako da vremena od kolodvora do dolodvora trajo skoro identicno ( ako se ide tocnom brzinom). Prvi CD od dide je uspjesno prekopiran tako da imam i par njegovih dodataka kao i KM koju sam postavio...
Park, istra i remiza
Bakar
takodjer u Bakru ali sam pozajmio od RCC-a taurusa 1161 pa je zajedno u zaprezi sa 005 !
Zasad toliko !
K 357
Park, istra i remiza
Bakar
takodjer u Bakru ali sam pozajmio od RCC-a taurusa 1161 pa je zajedno u zaprezi sa 005 !
Zasad toliko !
K 357
Jučer sam naletio na jako dobro modelirane (3D) ljude ali su u Configu rađeni za TS2009 (ja ih vratil vremenski unatrag )
pružni šljakeri (osim ona dva ča nose šliper i ona dva ča zavidavaju svi su pojedinačni)
barbić orač
nonić sa volovskom zapregom
nonić i vol(ovi) ... kravice(a) su/je defaultna
taj zadnji del iz zraka
pružni šljakeri (osim ona dva ča nose šliper i ona dva ča zavidavaju svi su pojedinačni)
barbić orač
nonić sa volovskom zapregom
nonić i vol(ovi) ... kravice(a) su/je defaultna
taj zadnji del iz zraka
Gost- Gost
Nabavio sam Trainz 4.
Gdje se može naći domaće dodatke, kao ovi iz prethodnih postova?
Praktički nigdje! Ima mojih (150+) dodataka na DLS-u ali to je sve rađeno u TPS-u. Ovih dodataka kao što su na mojim (i sad na K 357) screenovima nema nigdje za skinut.lussinpicollo je napisao/la:...
Gost- Gost
Postovi o dodacima prebačeni u odgovarajuću temu.
Molio bi da se ne oftopičari i da se držimo temá.
dida
Molio bi da se ne oftopičari i da se držimo temá.
dida
Gost- Gost
A kako se rade downloadi za trainz?
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» MSTS screens
» Pro Train Perfect screens
» With Trainz through the air
» Trainz - Tips & Tricks