Zima 2014
+8
Damir
leteči vlak
ZlayoZg
Narcis
KAPO
Pfaff
kiki273
borna
12 posters
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Zima 2014
Ne, to je relikt jednoumlja...NP-549 je napisao/la:Ča nimaju više tehnički ? Morda onda na vjeronauku blanjaju
Evo, višak je uklonjen
Ča ne da mi črjeno lipo stoji?
Po mom izračunu, nekih 300 kubika OBG. Sreća da je pršić pa je ljopata teža od sadržaja (al' svejeno treba zamahivat'!)
- Broj postova : 11497
Registration date : 17.03.2008
A-ha ... promenila se retorika (a tek je pal prvi ozbiljni sneg)Pfaff je napisao/la:... 300 kubika OBG ...
Gost- Gost
Ma, da, al' to Ti je k'o i s tesnim cipelama - neopisiv gušt kad ih skineš. Tako i s ljopatanjem - nema veće sreće nego kad dovršiš pristupni put...dida je napisao/la:A-ha ... promenila se retorika (a tek je pal prvi ozbiljni sneg)
Errrata corrrrige: Nije 300 već trideset kubika (na kaljkuljatoru mi ne radi tipka za decimalnu toćku)!
Al' svejedno je puno
Al' svejedno je puno
... da kitiram one iz "Kako je počel rat na mojen otoku" ... za popizditPfaff je napisao/la:...
Ča ne da mi črjeno lipo stoji?
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/29122014-08.jpg
...
Gost- Gost
Prijatelj mi je poslao prijedlog kakvu grtalicu da si kupim:
Nije loša, jedino mi smeta da je na struju
Nije loša, jedino mi smeta da je na struju
A domet odbačaja ? To niš?Pfaff je napisao/la:... jedino mi smeta da je na struju
Gost- Gost
Pa nije se pokazala baš nekom sposobnosti čišćenja!?
Za tvojih 20-ak metara što treba očistiti ne isplati se kupovati takove igračke (jedino ako ne misliš čistiti i drugim susjedima?).
Zdravije je priuštiti si dobru rekreaciju!
Za tvojih 20-ak metara što treba očistiti ne isplati se kupovati takove igračke (jedino ako ne misliš čistiti i drugim susjedima?).
borna- Moderator
- Broj postova : 9467
Registration date : 16.11.2010
Je, po tuđem turu dvajstipet nije puno, rekla bi moja bakica. A nije dvadeset nego 32 metra + put do drva, kompostera...borna je napisao/la:Pa nije se pokazala baš nekom sposobnosti čišćenja!?
Slažem se da je rekreacija zdrava i sve tako to i nije katastrofa ako padne par puta godišnje, ali ako pada kao predlani - svaki drugi dan po pol metra, onda igračkica bude dobra.
A čistiti ne kanim nikome, jer ni meni nitko ne čisti. Moji Gorani su postali neke čudne biljke, niko nikome ništa ne pomaže, jedina koheziona sila im je vjera u HDZ, a po ostalom su potpuno podivljale seljačine bez trunka ljudskosti i želje za pomoći. Nekidan sam gledao curu koja je 50-tak metara uzvodno od nas na cesti stopirala za Delnice. Snijeg je padao, auti su prolazili... Nakon tričetvrt sata stao joj je jedan - Riječanin. A domaća je i svi ju znaju...
Susjedi imaju sina, 30-tak godina, jak k'o bik, nezaposlen (ofkors). Misliš da je došao na vrata s idejom da bi on za neku lovu isprtio put ili nedajbože ljeti pokosio ljivadu? Ma, da!
Ali kad im nešto treba, znadu kucati na vrata. I očekivati besplatnu uslugu
Pa to je bar lako rješivo ... ja sam se to nafčil uz Kapomira ... donacije za crkveno zvono se uplaćuju na tekućiPfaff je napisao/la:... kad im nešto treba, znadu kucati na vrata. I očekivati besplatnu uslugu
Gost- Gost
Počeo je pršiti snijeg...
Nema druge nego rakiju na stol. U tome bi vjerovatno došal pomoć onaj gorespomenuti sused
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
Evo moga prijedloga za grtalicu, možeš njome upravljati i iz teple sobe! Samo neznadem kako da taj video stavim ovdje pa dajem link (a pametnije/iskusnije molim da to pretvore) https://www.facebook.com/video.php?v=10152684694852599&set=vb.152329912598&type=3&theater
borna- Moderator
Grtalica je fina, samo da li bi bila efikasna tamo gdje Pfaff zivi? Djeluje mi kao igracka. A Pfaffu treba ozbiljna grtalica.
Kao kuriozetet navest cu to da su kod nas u Dubrovniku prije koji sat provejavale pahulje snijega, ali svega par minuta, a sada sija zubato sunce.
Kao kuriozetet navest cu to da su kod nas u Dubrovniku prije koji sat provejavale pahulje snijega, ali svega par minuta, a sada sija zubato sunce.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6189
Registration date : 14.05.2008
No dobro, za njega bi trebla koji broj veća....
borna- Moderator
borna je napisao/la:... za njega bi trebla koji broj veća....
OSHKOSH, MODEL WT-2206, HEAVY DUTY SNOW PLOW TRUCK
Gost- Gost
Ja san vavik mislel da OSHKOSH dela robicu za decu, a vid' ovo čudo?
Ma to ti je drugi Oškoš, ovi su se verzirali za kamione raznih namjena za teške uvjete exploatacije (btw, tu san nekad davno otvoril temu)
A jelda mu je dobra grtal'ca ...
A jelda mu je dobra grtal'ca ...
Gost- Gost
Ima opcija i sa druge strane sveta ... Pukijev snov blover ( ali moglo bi bit malo problema sa nabavkom ovog snov blovera s obzirom da je teta Merkelica metla veto na Pukijev izvoz)
Ovo bi moglo bit vrlo praktično iz nekoliko rzloga; OBG moreš otpunut susedu, moreš preko leta raspirit žar od roshtiglia, moreš nabrzaka opeć kranjske kubase ... za tili čas osuši robu . Ima opcija koš-i-još, samo treba imat mašte
...
Ovo bi moglo bit vrlo praktično iz nekoliko rzloga; OBG moreš otpunut susedu, moreš preko leta raspirit žar od roshtiglia, moreš nabrzaka opeć kranjske kubase ... za tili čas osuši robu . Ima opcija koš-i-još, samo treba imat mašte
...
Gost- Gost
Pfafa grije pogled na uredno složena drva (na prvoj slici) a ti se patiš i preznojavaš uz prasiće (i još to treba i pojesti,ccc)
borna- Moderator
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4