OBB 2016
5 posters
Stranica 1 / 1.
OBB 2016
Danas ne samo da je bio prekrasan, sunčani dan nego se i OBB 2016 081 vozio ovim krajevima.
Opatija-Matulji
Odlazi iz Bakra
Opatija-Matulji
Odlazi iz Bakra
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Re: OBB 2016
Hmm, o ovome prijelazu smo dosta debatirali, KAPO Jesi li slučajno obratio pažnju na vrijeme početka zvonjave i prolaska vlaka?
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Štopao je prijatelj K753! Od početka blinkanja i zvonjenja do dolaska vlaka je prošlo je točno 1 min.Narcis je napisao/la:Hmm, o ovome prijelazu smo dosta debatirali, KAPO Jesi li slučajno obratio pažnju na vrijeme početka zvonjave i prolaska vlaka?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Ali i koliko sam ja primjetil da od svih koji su prešli preko ŽCP-a da ih se možda najviše 2 (slovima: DVA!) pravilno zaustavilo pred prelazom. Svi ostali su u pravilu prolazili bez zaustavljanja, više-manje.KAPO je napisao/la:... Od početka blinkanja i zvonjenja do dolaska vlaka je prošlo je točno 1 min.Narcis je napisao/la:Hmm, o ovome prijelazu smo dosta debatirali, KAPO Jesi li slučajno obratio pažnju na vrijeme početka zvonjave i prolaska vlaka?
Gost- Gost
Danas sam u Resniku "upecao" jednog Herkulesa
U daljini su mirovali Laci i jedan Taurus
U daljini su mirovali Laci i jedan Taurus
borna- Moderator
- Broj postova : 9460
Registration date : 16.11.2010
Lijepo! Se dugo praćakao?borna je napisao/la:Danas sam u Resniku "upecao" jednog Herkulesa
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Nije, bilo je mirno!
Prometnik me vidio kad sam došao no nije reagirao, vratio se natrag u svoje odaje.
Doduše prvi čas sam pomislio da Herkules priča sam sa sobom, čuo sam neko pričanje dvojce muških u njemu i to dosta glasno
pa sam shvatio da su to vjerojatno strojovođe koji su bili unutra blizu velike rešetke za hlađenje i nešto su komentirali....
Prometnik me vidio kad sam došao no nije reagirao, vratio se natrag u svoje odaje.
Doduše prvi čas sam pomislio da Herkules priča sam sa sobom, čuo sam neko pričanje dvojce muških u njemu i to dosta glasno
pa sam shvatio da su to vjerojatno strojovođe koji su bili unutra blizu velike rešetke za hlađenje i nešto su komentirali....
borna- Moderator
Vidi vraga..Nisam ni znao da je tamo.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Danas ujutro sam upecao OBB na odvojku pruge od Siska/Karlovca prema Zapadnom kolodvoru (iza Cibone)
Lokomotiva i vagoni izgledaju kao novi?
To je bila duugačka kompozicija
Sunce je bilo sa druge strane pa je malo smetalo
Kako sam tu proveo sat vremena (čekajući jednog prijatelja koji je otišao na krivo mjesto) nadao sam se kakvom
vlaku i sa druge strane no signal se cijelo vrijeme crvenio
borna- Moderator
Stranica 1 / 1.