Industrijski kolosjeci u Rijeci i Hrvatskoj
+3
kobler
Narcis
kiki273
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Industrijski kolosjeci u Rijeci i Hrvatskoj
Industrijski kolosjek na Vežici za "Istravino". Mislim da to više nije u funkciji. Odvajanje je kod EVP-a.
Gost- Gost
Danas ujutro vidijo kako vlak stoji između kazališta i delte zbog auta koji je bio parkiran blizu pruge, došao je pauk i auto je uklonjen :spider:
Došavši jučer doma oko 16 sati reče meni susjeda:"Bili tu neki radnici sa željeznice i kopali nekaj po pruzi,bili sa nekim strojevima,povadili pragove,bacili sa strane i otišli" i ja trk po fotić dok se još vidi i na prugu kad tamo imah što i vidjeti.
Na industrijskom kolosijeku koji vodi od Žitnjaka prema Carinarnici su povađeni pragovi koji su izgleda dali svoje i čini se da će ih zamijeniti novima.Nažalost,cijeli tjedan sam od 8-16 na poslu i ne stignem sutra malo pofotkati nastavak radova.
Radovi počinju od skretnice koja vodi prema tvornici papira PAN.
Danas sam bio bolje sreće i vidio radnike HŽ-a "u poslu",ali sam bio osakaćen time da nisam imao fotić jer je na jedan dan otišao izvan granica lijepe naše,pa sam morao koristiti mobitel .
Grupa 1
Grupa 2
Pruga poprilično ide u "ausvinkl",pa se nadam da će se ubrzo i to dovesti u red.
Stavljeni su betonski pragovi koji su rabljeni.S obzirom na rijetkost prometa ovim kolosijekom,bit će i više no dobri.
Tračnice na lijevoj strani su pričvršćene,ostaje još desna.
Nastavak sutra.
Na industrijskom kolosijeku koji vodi od Žitnjaka prema Carinarnici su povađeni pragovi koji su izgleda dali svoje i čini se da će ih zamijeniti novima.Nažalost,cijeli tjedan sam od 8-16 na poslu i ne stignem sutra malo pofotkati nastavak radova.
Radovi počinju od skretnice koja vodi prema tvornici papira PAN.
Danas sam bio bolje sreće i vidio radnike HŽ-a "u poslu",ali sam bio osakaćen time da nisam imao fotić jer je na jedan dan otišao izvan granica lijepe naše,pa sam morao koristiti mobitel .
Grupa 1
Grupa 2
Pruga poprilično ide u "ausvinkl",pa se nadam da će se ubrzo i to dovesti u red.
Stavljeni su betonski pragovi koji su rabljeni.S obzirom na rijetkost prometa ovim kolosijekom,bit će i više no dobri.
Tračnice na lijevoj strani su pričvršćene,ostaje još desna.
Nastavak sutra.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Čovječe, pa kod vas ima i sunca !!! Je*enti ja sam već i zaboravio kako izgleda :tease:
Gost- Gost
Ima,ima. Jučer je baš bio lijep dan,dok bi se danas opet popodne naoblačilo.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Između kazališta i Brajdice