Linije 32 Rijeka - Opatija - Lovran - M.Draga i 32A M.Draga - Mošćenice - Zagore
+15
KAPO
DD
max
Tomek
5ar
tiki
Pfaff
mannas
LLeon
Jean
ikar
novi_shef
Narcis
gaspa
kico101
19 posters
Stranica 13 / 44.
Stranica 13 / 44. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: Linije 32 Rijeka - Opatija - Lovran - M.Draga i 32A M.Draga - Mošćenice - Zagore
Da, nakon 6 godina manje 2 mjesecagaspa je napisao/la:O, pa onda popodnevne fotke 595-ice postaju povijesne. Tko se vozio - vozio...
Kao u ZET-u? A lijepo bogme. Do sada, kada je svaki vozač imao "svoj" bus onda se donekle i brinuo za njega, a sada kada to postaje "društvena" imovina...
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Re: Linije 32 Rijeka - Opatija - Lovran - M.Draga i 32A M.Draga - Mošćenice - Zagore
LLeon je napisao/la:kiki273 je napisao/la:Novost je da više vozači ne duže bus, nego je bus na određenoj smjeni (kako piše) a vozači mjenjaju smjene po redu.
Kao u ZET-u? A lijepo bogme. Do sada, kada je svaki vozač imao "svoj" bus onda se donekle i brinuo za njega, a sada kada to postaje "društvena" imovina...
Ovo je samo na 32 u primjeni. Sada će se 8 vozača na 32 koji je stalno voze rotirat po svim busevima. Puno pravednije rješenje, a ne da neko stalno vozi 668 a neko blanja po 595 ili 612!
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Registration date : 29.02.2008
Kao što smo rekli 715 je od danas na liniji 32. 672 je u gradu.
U četvrtak, 10. lipnja 2010. godine, na snagu stupaju izmjene na linijama 34 i 37 na način da će polazak iz Kastva u 10.05 sati i Matulja u 10.15 sati s dolaskom na Slatinu u 10.30 sati produžavati direktno do Lovrana.
To je stoga da žene koje rade u hotelima ne čekaju bus do 11,00 za Lovran, a na onog u 10,25 ne stižu.
To je stoga da žene koje rade u hotelima ne čekaju bus do 11,00 za Lovran, a na onog u 10,25 ne stižu.
Danas (11.06.2010.) oko 19,10 zove me prometnik i kaže mi da me traži policija jer da sam nekoj žemskoj razbil auto na rivi. Idem ja pogledat bus i na busu nema ničeg. (Istina bog nisam ni udario nikog ali.....)
Došli gospoda policionari i traže po busu ali ni traga ogrebotini. Policajac mi kaže da mu dam vozačku, tahografski listić i da moram puhat.
Kad je žemska vidila 668 koji sam vozio, rekla je da bus koji ju je udario nije bio takav, novi nego stariji i da je brzo išao a na listiću se vidi da sam ja vozio 42-43 km/h.
Sve ja puhao i dao mu listić pitao me broj telefona i kaže da sam slobodan te da mogu ić dalje............
Evo slika pa prosudite sami dali sam taj auto razbio
Clio
A sad 668, nema nigdje ni crtice!
Došli gospoda policionari i traže po busu ali ni traga ogrebotini. Policajac mi kaže da mu dam vozačku, tahografski listić i da moram puhat.
Kad je žemska vidila 668 koji sam vozio, rekla je da bus koji ju je udario nije bio takav, novi nego stariji i da je brzo išao a na listiću se vidi da sam ja vozio 42-43 km/h.
Sve ja puhao i dao mu listić pitao me broj telefona i kaže da sam slobodan te da mogu ić dalje............
Evo slika pa prosudite sami dali sam taj auto razbio
Clio
A sad 668, nema nigdje ni crtice!
ikar- Moderator
Ne zna ni ona, nije joj niš jasno bila je u šoku, to se navodno dogodilo oko 17,30 pa je zvala prijatelja koji ima prijatelja u prometnoj pa je išla u ciottinu pa su došli do gl.prometnika i linije 32ikar je napisao/la:A na koju foru ju je lupio bus?
Gost- Gost
Koliko ja uspijevam vidjeti po slikama, izlgeda da ju je bus lupio svojom lijevom stranom, moguće da i nije krivica vozača, ako je to bilo na rivi, moguće da je pfreviše blizu busa vozila, pa joj je otkinuo prednji branik.
- Broj postova : 6447
Da, bus ju je kao lupio lijevom stranom, ali ne ja sa 668 pa nema nigdje ogrebotine, ali valjda bi ja to vidio!
Kažeš 19:10? Bit će veselo u mojoj firmi ako u ponedjeljak nadležnima pokažem ovu sliku... (korištenje službenog vozila van radnog vremena i pritom nepropisno parkiranje... )
Registration date : 04.09.2008
Slična nezgoda se i meni desila, pa mogu vjerovati da je žensku zbilja opalio bus. Ja sam se, također sa Cliom, vozeći desnom trakom u vožnji previše približio autu u lijevoj traci, koji je išao brže od mene (moja krivica, ali i da se desilo njegovom krivicom rezultat bi bio isti - stvar je u tome da je on vozio brže od mene). Udario sam u auto u lijevoj traci i to tako da se kraj prednjeg branika "zakačio" za njegov blatobran. Rezultat - sličan ovome na slici: Clio je ostao bez branika koji se iščupao, a plastični blatobrani su popucali.
Ako ženska kaže da je imala sudar sa starijim busom, moguće da je opalila u neku drugu 32-ojku, ali to je problem prometne policije, a ne prometnika, nje ili tebe.
Ako ženska kaže da je imala sudar sa starijim busom, moguće da je opalila u neku drugu 32-ojku, ali to je problem prometne policije, a ne prometnika, nje ili tebe.
Teško da je bila 32 ako je stariji bus, mislim da ih danas nije bilo tamo!
ikar- Moderator
Službeni auto? Ta Ljubica dela u tvoj firma?Jean je napisao/la:kiki273 je napisao/la:https://2img.net/h/i780.photobucket.com/albums/yy85/kiki273595/049-2.jpg
Kažeš 19:10? Bit će veselo u mojoj firmi ako u ponedjeljak nadležnima pokažem ovu sliku... (korištenje službenog vozila van radnog vremena i pritom nepropisno parkiranje... )
Btw; to se njoj desilo oko 17:30 na rivi
Aha, sorry
Gledam malo ove fotke i komentare i ne mogu se oteti dojmu da je ženska sve izmislila da se opravda. Ne kažem da je 100% tako, ali zar je tako teško vidjeti garažni broj-pa otisnut je sa svih strana, ili registraciju. Uostalom kako se došlo do baš 668. Vjerojatno po vremenu za koje je dotična izjavila da se incident dogodio, a morala je reć i da je to 32, jer inače je popriličan broj buseva sumnjiv. U svakom slučaju, mislim da stvarnog krivca neće pronaći.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Ja sam jednom namjerno napravio ovakav crash ali sa desne strane (tip izlazio BMW-om sa putničke obale). Iako ima semafor na kojem je crveno on mora izać van jer ima BMW. E pa frende na krivog si se namjerio. Na 418 namjestio brzinu na 50 i kotačem na prikolici u branik. Rezultat identičan ovome, na busu apsolutno ništa, ana autu fali pol prednjeg kraja. Neki kreten iz Senja došao zamnom na JT i još se pravio pametan. Reko sam mu OK, ne sekriaj se sad ćemo zvat muriju. Bla bla bla, platio je 1000 kuna i moro si sam popravit onu svoju pilu. Baš sam bio vesel narednih par dana
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Na Peharovu, 595 ...
... 610
Oba spreda ...
... i odzada
... 610
Oba spreda ...
... i odzada
Gost- Gost
U SKLOPU OBILJEŽAVANJA OBLJETNICE OLUJE POSEBNE VOŽNJE ZA OPATIJU
U subotu 7. kolovoza 2010. godine, u sklopu obilježavanja 15. obljetnice Oluje na Ljetnoj pozornici, organizirane su posebne vožnje javnog gradskog prijevoza KD Autotrolej za Opatiju. Na snagu stupa i posebna privremena regulacija prometa u Opatiji i to na način da se za sav promet od 16 sati zatvara Ulica V. C. Emina (od spoja sa ul. M. Tita) do 2 sata idućeg dana.
Javni gradski prijevoz na liniji 32 odvijati će se od 19 sati po Novoj cesti (Kostabela - Kuk - Nova cesta - Slatina - Ičići - Ika - Lovran). Autobusi će se na Novoj cesti zaustavljati na autobusnim stanicama na kojima će biti postavljena i dodatna prometna signalizacija.
Organizatori obilježavanja 15. objetnice Oluje, te ujedno i konerta Miroslava Škore, Grad Opatija, apeliraju na sve posjetitelje koncerta da zbog nedostatka parkirnog prostora u samoj Opatiji koriste javni gradski prijevoz i da se parkiraju na parkiralištima van Opatije (Preluk, Ika, Ičići) sa kojih je organiziran besplatni prijevoz za Opatiju (Slatina).
Modificirani vozni red gradskog i prigradskog prometa:
Linija 32 Rijeka – Opatija (Autotrolej):
- polasci iz Rijeke (Trg bana Jelačića) u 19:10, 19:45, 20:20, 21:00 , 21:45 i 22:15 sati
- povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:15 i 1:30 sati.
Mogućnost besplatnog parkiranja i besplatnog prijevoza prema Opatiji sa slijedećih parkirališta (Parkirališta su posebno označena: „P, besplatno parkiranje i koncert Opatija“, s organiziranim nadzorom):
1.Parkiralište Preluk (kod stanice za tehnički pregled vozila, cca 300 PM)
- Prijevoz autobusom Autotroleja
o Preluk-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15, 21:45 i 22:00 i 22:30 sati
o Opatija (Slatina)-Preluk: 0:15, 0:35, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
2.Parkirališta u Iki (Fakultet, Vrh Ike i Dražina, cca 400 PM) i Ičićima (ex bolnica, cca 150 PM)
- Prijevoz autobosom Autotroleja
o Lovran-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15, 21:45 i 22:15 i 22:45 sati (ukrcaj putnika na postojećim stanicama Ika 5 minuta i Ičići 10 minuta kasnije od navedenog vremena polazaka iz Lovrana)
o Opatija (Slatina)-Lovran: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati
Javni gradski prijevoz na liniji 32 odvijati će se od 19 sati po Novoj cesti (Kostabela - Kuk - Nova cesta - Slatina - Ičići - Ika - Lovran). Autobusi će se na Novoj cesti zaustavljati na autobusnim stanicama na kojima će biti postavljena i dodatna prometna signalizacija.
Organizatori obilježavanja 15. objetnice Oluje, te ujedno i konerta Miroslava Škore, Grad Opatija, apeliraju na sve posjetitelje koncerta da zbog nedostatka parkirnog prostora u samoj Opatiji koriste javni gradski prijevoz i da se parkiraju na parkiralištima van Opatije (Preluk, Ika, Ičići) sa kojih je organiziran besplatni prijevoz za Opatiju (Slatina).
Modificirani vozni red gradskog i prigradskog prometa:
Linija 32 Rijeka – Opatija (Autotrolej):
- polasci iz Rijeke (Trg bana Jelačića) u 19:10, 19:45, 20:20, 21:00 , 21:45 i 22:15 sati
- povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:15 i 1:30 sati.
Mogućnost besplatnog parkiranja i besplatnog prijevoza prema Opatiji sa slijedećih parkirališta (Parkirališta su posebno označena: „P, besplatno parkiranje i koncert Opatija“, s organiziranim nadzorom):
1.Parkiralište Preluk (kod stanice za tehnički pregled vozila, cca 300 PM)
o Preluk-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15, 21:45 i 22:00 i 22:30 sati
o Opatija (Slatina)-Preluk: 0:15, 0:35, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
2.Parkirališta u Iki (Fakultet, Vrh Ike i Dražina, cca 400 PM) i Ičićima (ex bolnica, cca 150 PM)
o Lovran-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15, 21:45 i 22:15 i 22:45 sati (ukrcaj putnika na postojećim stanicama Ika 5 minuta i Ičići 10 minuta kasnije od navedenog vremena polazaka iz Lovrana)
o Opatija (Slatina)-Lovran: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati
U subotu, 14. kolovoza 2010. godine, na dan održavanja koncerta Đorđa Balaševića na Ljetnoj pozornici u Opatiji od 19.10 sati do 21 sat te od 1 do 2 sata na liniji 32 prometuju dva autobusa (ispomoć) na relaciji Jelačićev trg - Opatija. Kao i linija 32 i ove ispomoći prometuju Novom cestom te pritom koriste sva usputna stajališta kao i linija 32. (Više u nastavku)
Također, tog se dana u vremenu od 19 do 21 sat te od 0 do 2.30 sati organiziraju dvije privremene linije sa standardnim autobusima i to na trasama :
* Preluk - Opatija (Slatina)
* Lovran - Opatija (Slatina)
Obje linije prometuju kroz centar Opatije do Slatine u polasku i povratku, a na navedenim trasama ukrcaj i iskrcaj putnika obavljati će se na svim usputnim stajalištima.
Prijevoz na ispomoćima linije 32 kao i na linijama Preluk - Opatija i Lovran - Opatija je besplatan.
Stajališta na Novoj cesti bit će obilježena oznakama.
Korisne informacije:
* Ulica V.C.Emina zatvara se za sav promet (od spoja sa ul. m. Tita) od 16.00 sati do 2.00 sati narednog dana
* Grad Opatija (organizator koncerta) apelira na sve posjetitelje da nastoje izbjeći neugodnosti zbog nedostatka parkirnog prostora u samoj Opatiji te da za dolazak na koncert koriste autobuse javnog prijevoza i da parkiraju na parkiralištima van Opatije (Preluk, Ika, Ičići) sa kojih je organiziran besplatni prijevoz za Opatiju (Slatina).
Vozni red:
Linija 32 Rijeka – Opatija:
- polasci iz Rijeke (Trg bana Jelačića) u 19:10, 19:45, 20:00 i 20:20 sati
- povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:15 i 1:30 sati
Parkiralište Preluk (kod stanice za tehnički pregled vozila, cca 300 PM)
Preluk-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15 sati
Opatija (Slatina)-Preluk: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
Parkirališta u Iki (Fakultet, Vrh Ike i Dražina, cca 400 PM) i Ičićima (ex bolnica, cca 150 PM)
Lovran-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45 sati (ukrcaj putnika na postojećim stanicama Ika 5 minuta i Ičići 10 minuta kasnije od navedenog vremena polazaka iz Lovrana)
Opatija (Slatina)-Lovran: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
Također, tog se dana u vremenu od 19 do 21 sat te od 0 do 2.30 sati organiziraju dvije privremene linije sa standardnim autobusima i to na trasama :
* Preluk - Opatija (Slatina)
* Lovran - Opatija (Slatina)
Obje linije prometuju kroz centar Opatije do Slatine u polasku i povratku, a na navedenim trasama ukrcaj i iskrcaj putnika obavljati će se na svim usputnim stajalištima.
Prijevoz na ispomoćima linije 32 kao i na linijama Preluk - Opatija i Lovran - Opatija je besplatan.
Stajališta na Novoj cesti bit će obilježena oznakama.
Korisne informacije:
* Ulica V.C.Emina zatvara se za sav promet (od spoja sa ul. m. Tita) od 16.00 sati do 2.00 sati narednog dana
* Grad Opatija (organizator koncerta) apelira na sve posjetitelje da nastoje izbjeći neugodnosti zbog nedostatka parkirnog prostora u samoj Opatiji te da za dolazak na koncert koriste autobuse javnog prijevoza i da parkiraju na parkiralištima van Opatije (Preluk, Ika, Ičići) sa kojih je organiziran besplatni prijevoz za Opatiju (Slatina).
Vozni red:
Linija 32 Rijeka – Opatija:
- polasci iz Rijeke (Trg bana Jelačića) u 19:10, 19:45, 20:00 i 20:20 sati
- povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:15 i 1:30 sati
Parkiralište Preluk (kod stanice za tehnički pregled vozila, cca 300 PM)
Preluk-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15 sati
Opatija (Slatina)-Preluk: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
Parkirališta u Iki (Fakultet, Vrh Ike i Dražina, cca 400 PM) i Ičićima (ex bolnica, cca 150 PM)
Lovran-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45 sati (ukrcaj putnika na postojećim stanicama Ika 5 minuta i Ičići 10 minuta kasnije od navedenog vremena polazaka iz Lovrana)
Opatija (Slatina)-Lovran: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
Početak škole, gužve ali i ispomoći. Čudo neviđeno; u 12:20 iz Rijeke i u 12:50 iz Opatije bis vožna s Regiom