Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Autotrolej - razno

+21
file
nukleusri
gorgoroth
portos
echo
mannas
kriticar
Jean
Tomek
NP-549
LLeon
Thommo
gaspa
kico101
ikar
Krpan
Dj Rijeka
novi_shef
Pfaff
Narcis
kiki273
25 posters
Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Autotrolej - razno - Page 26 Empty Re: Autotrolej - razno

Postaj by kiki273 sub 30 lis 2010 - 20:08

kiki273 je napisao/la:
kico101 je napisao/la:
kobler je napisao/la:Kad smo već kod bili-bila: 499 još ima onu izraslinu (krestu?) od RIZa na glavi. Komunicira?
Ima i 497.
S obzirom na današnju GPS tehnologiju, to mi više sliči na relikt iz nekih ljepših vremena. Ne vjerujem da ima više funkciju, ali možda sam se i prevario. Insideri?
ne, nema nikakvu funkciju, malo moderniju inačicu možete vidjeti na 470 i 610, možda i na još kojem ali također nema funkcuiju!
evo modernije inačice UKV antene na gbr 610
Autotrolej - razno - Page 26 IMG_11679fl_KukuljanovoRZ27_610_AK_2010
Izvor: autobusi.org

Administrator
Administrator

Broj postova : 5590
Registration date : 28.02.2008

https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub 30 lis 2010 - 21:57

Večeras u 5-ici:

Dolazimo do stajališta kod nebodera i uđe par ljudi, šole zatvori prva vrata i taman da će krenut doleti lik (očito vidljivo alkohol ... mrgreen ), šole stane, otvori vrata i lik uđe:

- Oprstte, neć' nikd ... imate možda 5 kuna?

Kad se nisam odvalio od smjeha lud od smijeha rolling on the floor !

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by LLeon sub 30 lis 2010 - 23:59

Je li to Autotrolej dobio novu glasnogovornicu Question lud od smijeha rolling on the floor

Za parkiranje ni neću trošit riječi. Ljutko
Samo lisice na kotače i kraj parkinga otvorit štand za uplate. Minimalna uplata 1000 kn + 10% vrijednosti auta.
LLeon
LLeon

Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 ned 31 lis 2010 - 9:42

LLeon je napisao/la:Je li to Autotrolej dobio novu glasnogovornicu Question lud od smijeha rolling on the floor

Za parkiranje ni neću trošit riječi. Ljutko
Samo lisice na kotače i kraj parkinga otvorit štand za uplate. Minimalna uplata 1000 kn + 10% vrijednosti auta.
S obzirom da si dao ideju, predlažem da se 10% od toga uplati na račun 4ruma, čisto da se nađe ( za ekšne, troškove izrade majica, pločica i inih tričarija ), a?

Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101
kico101
Moderator
Moderator

Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by LLeon ned 31 lis 2010 - 10:06

kico101 je napisao/la:S obzirom da si dao ideju, predlažem da se 10% od toga uplati na račun 4ruma, čisto da se nađe ( za ekšne, troškove izrade majica, pločica i inih tričarija ), a?
Da bar. Misliš da bi ti Oberkonobar i onaj drugi debeli prepustili dio kolača?
Btw, lisice su nezakonite i protuustavne jer ograničavaju slobodu kretanja. Rolling Eyes Nepropisno parkirani automobili ne ometaju slobodu kretanja autobusa.
LLeon
LLeon

Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 ned 31 lis 2010 - 10:45

LLeon je napisao/la:
Nepropisno parkirani automobili ne ometaju slobodu kretanja autobusa.

Po tome je onda i oduzimanje auta paukom isto ometanje jer ti ga zatvore u žicu

kiki273 je napisao/la:Policija jako dobro obavlja svoj posao, prošli tjedan primjerice su 3 autobusa koji čekaju završetak školske nastave na Viškovu dobila po 300 kuna kazne jer su eto bili parkirani na autobusnoj stanici, jer eto parkiranje na stanici je zabranjeno....

Da li je ovo sigurno istina !?
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 ned 31 lis 2010 - 11:13

DA ISTINA JE, NA SVOJE OČI VIDIJO DRUGARICU MILICIJONARKU!
Polazak sa 699 U 16:00 za na Mladenka, znači oko 16:40 na Viškovu.
641 je vozio onaj šole iz klane koji je nedavno prešao u prigrad pa sam ga zvao ča mu se dogodilo,
U firmi su mu (svoj trojici, mislim da su još bili 620 i 102) rekli da nema problema i nek kaznu(e) donesu gl-prometniku i da će to rješit.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 ned 31 lis 2010 - 11:23

kiki273 je napisao/la:DA ISTINA JE, NA SVOJE OČI VIDIJO DRUGARICU MILICIJONARKU!
Polazak sa 699 U 16:00 za na Mladenka, znači oko 16:40 na Viškovu.
641 je vozio onaj šole iz klane koji je nedavno prešao u prigrad pa sam ga zvao ča mu se dogodilo,
U firmi su mu (svoj trojici, mislim da su još bili 620 i 102) rekli da nema problema i nek kaznu(e) donesu gl-prometniku i da će to rješit.

Ako je bilo u 16:00 onda neka im je jer su kreteni. Koji Q imaju tamo parkitat od 13:30-17:10 kad ima mjesta dole na parkingu od škole. Ako je zauzeto (a ikad nije) ideš na pumpu ili kod Plodina. Pa nećeš 4 sata 3 busa puštat na stanici.
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 ned 31 lis 2010 - 11:35

Je oko 16:35

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar ned 31 lis 2010 - 12:42

[quote="NP-549"]
kiki273 je napisao/la:DA ISTINA JE, NA SVOJE OČI VIDIJO DRUGARICU MILICIJONARKU!
Ako je bilo u 16:00 onda neka im je jer su kreteni. Koji Q imaju tamo parkitat od 13:30-17:10 kad ima mjesta dole na parkingu od škole. Ako je zauzeto (a ikad nije) ideš na pumpu ili kod Plodina. Pa nećeš 4 sata 3 busa puštat na stanici.

Nije korektno tako parkirati od 14-17, ali mogu se kladit da je neko zvao jer auti nisu mogli stajat po stanici i ić do kioska, WTC-a...
ikar
ikar
Moderator
Moderator

Broj postova : 1133

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 4 stu 2010 - 16:24

Danas sam opet imao jedno zanimljivo iskustvo...
Ukrcavam se na Fiumari u 657 (koji je trebao krenuti sa Sv. Križa u 14:42, ali zadnjih dana taj bus malo kasni) i u prolazu primijetim da tablica na prozoru pokazuje destinaciju "S. Križ". Velim majstoru: "Tablicu ste zaboravili okrenut!" i okrenem ju. Očekivao sam da će jednostavno reći "Hvala" ili tako nešto (ili ništa), a kad tamo, lik opalio tiradu u smislu da ko mi je dozvolio dirati tuđe, da on zna zašto to tako piše, da... Nisam ga dalje slušao. Kasnije sam uočio da očito bio u nekoj PMS fazi jer se na svakoj stanici s nekim verbalno pohvatao. Smirio se teka nakon TUŠ-a kad se bus dramatično ispraznio...

To mi je poduka: Ne prtljaj se u "Trolejevce" (ako nisu Kiki ili Berto) i ne pomaži im - oni to ne vole...

Autotrolej - razno - Page 26 Buhoslav
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 čet 4 stu 2010 - 17:34

Hmm, da. Razumijem u potpunosti da su tvoje namjere bile dobre, al opet, razumijem i njega. Iz iskustva. Problem kod nas vozača ti je u tome što svakodnevno imamo idiota koji nam se montriraju kod prednjih vrata i bace neku šprehicu, kao mi smo frendovi. 99% vozača je na to alergično i neželi da im se naprijed mota bilo ko, a da oni (vozači) to nisu sami zatražili. Dođu ti svakakvi gelipteri i onda pričaju bajke koda smo mi neki frendovi i pijemo svaki dan pivu negdje zajedno. Puni ti glavnu svim i svačim koda nemaš dovoljno sranja i bez njega. Pojedini vozači to potjeraju bez imalo srama i još usput izvrijeđaju i osramote dotičnog, neki su malo taktičniji, a neki šute i trpe. Ovaj spada u prvu grupu, ja sam osobno negdje između prve i druge. Kako kada. Dakle, moja je pretpostavka da je tako postupio čisto da ti odma u startu da doznanja da niste vi nikakva ekipa pa ćeš ti njemu okretat tabele, i nek zaboraviš da ćete vi sad tu nešto pričat. Očito je da te je krivo procjenio i da to nisu bile tvoje namjere, al moraš malo i njega pokušat razumit jer ga jebu svi živi po cesti, u busu, šefovi i onda mu se još i ti ideš petljat u posao i to zbog neke totalno minorne sitnice kao što je tabela. Koda je uopće bitno šta piše, broj linije se jasno vidi. Pa nije došao sa 28 Zvoneća pa si mu skrenuo pozornost. Vjerovatno se nije ni dignuo sa sica zadnja 2,3 kruga pa se nije ni sjetio okrenut TABELU (tablica je onaj zeleni karton sa papirićem na kojem su vremena vožnje, op.a. Very Happy )

Ponavljam, ne branim ga, nije se baš ponio lijepo, al pokušaj ga barem donekle razumit.
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 4 stu 2010 - 19:03

No, ja, kao što rekoh, ja sam svoju lekciju naučio - ne pomaži, ponašaj se kao korisnik (pristojno u ophođenju i inzistiraj na svojim pravima koje ti daje kupljena karta) i ne Autotrolej - razno - Page 26 Serem.

Ne želim ulaziti u never ending raspravu na temu mi - oni, htio sam samo ispričati moj doživljaj. Inače je problem s nama koji se dnevno vozimo s terminalnih stanica da imamo nekako "seoski" pristup javnom prijevozu, primjerice ujutro kod ukrcaja svi uredno pozdravljaju majstora koji to uglavnom ljubazno trpi - s izuzetkom onog kiselo-žalosnog lika kojeg srećom već neko vrijeme nismo vidjeli. Mi taj bus jednostavno doživljavamo kao "naš". Na stranu što sam na ovom 4rumu već imao priliku čitati cendranja kako su ljudi neljubazni i ne znaju ni pozdraviti kad ulaze? Kako bi trebalo više ljubaznosti, suradnosti, razumijevanja... Pa sad budi pametan... hm Imam puno razumijevanja, ali očekujem da ga ima i suprotna strana inače: vidi gore!

Glede tablice/tabele (ni jedno nije ispravno jer su tuđice, trebalo bi reći ploč(ic)a, ali pustimo to, terminologija koju zastupaš je insiderska i mi korisnici nemamo pojma o tome): Ne bih se složio s tvrdnjom da je dosta da piše 7A i amen? Što s babom koja je stranac u gradu i kojoj je netko objasnio da mora sa 7A do Sv. Križa, a ona sva sretna kod gradske knjižnice ugleda upravo takav bus? I sretno se nađe u Hostima, a onda joj šole uredno objasni da što se njega tiče može sići s busa ili platiti još jednu kartu i voziti se narednih 45 minuta u drvenjaku do odredišta. Sa sve torbom i najlonima...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 pet 5 stu 2010 - 0:11

Da nije bijo ovi?
Autotrolej - razno - Page 26 Marko-ka%C5%BEe-da-je-voza%C4%8D-proletio-kraj-njega_515x361n_323986
Izvor: 24 sata

Glede pločica & tablica; Pločice su na zidu u kupaoni Twisted Evil Twisted Evil
U školi su nas učili da vozač autobusa / tramvaja ima tablicu voznog reda, pa sad ti vidi.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 5 stu 2010 - 5:05

kiki273 je napisao/la:Da nije bijo ovi?
Meni nije ličijo na X

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 pet 5 stu 2010 - 11:26

Pfaff je napisao/la:
Meni nije ličijo na X
Upsssssssss
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/eksplozija-sokirala-rijeku-vozac-41-umro-u-bolnici-183092 Slika 6/20

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar pet 5 stu 2010 - 13:26

kiki273 je napisao/la:
Pfaff je napisao/la:
Meni nije ličijo na X
Upsssssssss
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/eksplozija-sokirala-rijeku-vozac-41-umro-u-bolnici-183092 Slika 6/20

Nije bio on. Bio je M.V. šta 613 vozi.
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 pet 5 stu 2010 - 14:16

@ Pfaff Što se tiče "seoskog" pristupa meni je on drag pošto vozim samo prigrad i to uglavnom ove dalje pruge i tamo je pod normalno da ljudi pozdravljaju. U Munama pozdravljaju i kad idu van na zadnja (bog šofer), a u Zlobinu ti mašu z matikun z vrta iako nisu bili va busu već 10 let, ali to j gospon šofer i njega se pozdravlja. Na Rešetarima (jedina kratka koju vozim) zaboravi na pozdravljanje.

Isto tako je pod normalno da na tim linijama (Zlobin,Tribalj,Breza-Škalnica) ti kao šofer ošpotaš (hrvatski mi nije materinji pa molim nekog da intervenira) putnika koji nije pozdravio prilikom ulaska i onda će odma cijeli bus brundat "majko ali j bezobrazna ova ženska, koda j va štalu došla, ni bog ni rekla"
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 10 stu 2010 - 14:02

NI KRIVA, NI DUŽNA RIJEČANKA NA METI NERVOZNOG VOZAČA AUTOBUSA »AUTOTROLEJA«
Umjesto da stane, izvrijeđao putnicu
Povod za salvu uvreda i psovki upućenih Željki Maletić bio je njen prigovor vozaču »šestice« jer se nije zaustavio na stanici Štranga
Incident se dogodio u ponedjeljak poslijepodne na liniji broj 6RIJEKA Vozači riječkih gradskih autobusa nerijetko su žrtve verbalnih, čak i fizičkih napada, no da se i sami znaju naći u ulozi napadača svjedoči priča Riječanke Željke Maletić koja se, tvrdi, našla na meti šofera koji ju je brutalno izvrijeđao čemu su svjedočili i ostali putnici u autobusu.
Incident se dogodio u ponedjeljak poslijepodne na liniji broj 6, a povod za salvu uvreda i psovki upućenih Željki Maletić bio je njen prigovor vozaču zbog toga što se nije zaustavio na stanici, što je ovoga posve izbacilo »iz takta«.
– Vraćajući se kući »šesticom« namjeravala sam izaći na stanici Štranga. Uredno sam ustala prije dolaska do stanice, pritisnula gumb zvona s lijeve strane vrata, a osim mene još je jedna žena ustala i prišla vratima. Uvidjela sam da vozač nema namjeru stati pa sam ponovno pozvonila, ovoga puta na gumb s desne strane vrata, za slučaj da lijevi nije radio ili da vozač nije čuo zvono. No, ni to nije pomoglo. Vozač je, umjesto da zaustavi autobus i otvori vrata, samo dodao gas i nastavio vožnju, kaže Maletić.
Nakon što se autobus nije zaustavio otišla je do vozača upitavši ga zašto nije stao, ali umjesto objašnjenja ili eventualne isprike dobila bujicu
psovki i pogrda na svoj račun.
– Na moje pitanje zašto nije zaustavio autobus odgovorio mi je da sam mogla pozvoniti, na što sam mu rekla da sam zvonila, ali da možda zvono ne radi. On je uzvratio da to nije istina i da je sa zvonom sve u redu. Kada sam ga pitala kako može biti tako isključiv, počeo je vikati i nazvao me smećem. To je i ponovio, dodavši da i izgledam kao smeće. Ostala sam šokirana, ali sam mu ipak odgovorila da ću njegovo ponašanje prijaviti nadležnim službama u »Autotroleju«, na što mi je bezobrazno odvratio psovkom. Ne vjerujući vlastitim ušima pitala sam i druge putnike čuju li što vozač govori, ali je njega to navelo da još nekoliko puta ponovi sve izrečene uvrede. Na kraju sam izašla iz autobusa na stanici kod Studentskog doma, a pri izlasku je vozač za mnom još nešto dovikivao, kaže Maletić, koja je jučer cijeli slučaj doista i prijavila »Autotroleju«.

Isprika Autotroleja

U »Autotroleju« su promptno reagirali i ispitali okolnosti događaja nakon čega su uputili ispriku putnici, a protiv vozača najavili odgovarajuće sankcije.
»KD Autotrolej ovim se putem najiskrenije ispričava našoj korisnici na neugodnostima koje je doživjela tijekom vožnje javnim gradskim prijevozom, te smo opisanim načinom komunikacije našeg radnika zgroženi i šokirani. Napominjemo kako opisani način komunikacije naših radnika niti najmanje ne podržavamo, te kako nam je zadovoljstvo korisnika naših usluga na prvom mjestu. Upravo iz tog razloga i ovom smo slučaju već pristupili s krajnjom ozbiljnošću, te ćemo prema odgovornoj osobi poduzeti najstrože mjere koje mogu uključivati i otkaz«, stoji u priopćenju riječkog javnog gradskog prijevoznika, čije su službe kontaktirale i Željku Maletić osobno kako bi joj uputile ispriku zbog ponašanja njihovog djelatnika.

Autotrolej - razno - Page 26 523906

Marinko GLAVAN

Izvor: Novi list

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 10 stu 2010 - 14:28

Stavijo ja još jutros na "Iz tiska". Nisam 'tijo 'vamo... (Nije neposredno iskustvo no no )

Nadam se da nesretnik tankih živaca nije netko od poznatih? A inače ove 20-metarske 6tice i 7mice bi najrađe da stanice na Štrangi i nema. Razumijem ih u potpunosti...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 10 stu 2010 - 14:49

U ovome je još gore!
Brutalno vrijeđanje
Šofer autobusa putnici: Možeš mi se napušiti...
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/11/10/0117006.html?pos=n1

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar sri 10 stu 2010 - 15:20

Po onome što sam čuo priča ide ovako: Nema zvonjenja, vozač prođe u stanicu i dolazi agresivna žena i urla zašto nije stao na stanici. Vozač se opravda da nije nitko zvonio jer bi u protivnom stao. Žena ga je potom uvjeravala da je zvonila i da mu onda zvono ne radi. Na slijedećoj stanici se ustao, išo iza i vidio da zvono RADI... Dalje neznam točno što je bilo, ali radi se o nekonfliktnom vozaču!
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 10 stu 2010 - 15:22

A ovo "Smeće", "puši k......" itd.........?

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar sri 10 stu 2010 - 15:58

kiki273 je napisao/la:A ovo "Smeće", "puši k......" itd.........?

Neznam, ali nije se jednom od muhe pravilo slona.
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 10 stu 2010 - 16:09

ikar je napisao/la:
kiki273 je napisao/la:A ovo "Smeće", "puši k......" itd.........?

Neznam, ali nije se jednom od muhe pravilo slona.
Prisjetimo se što je bilo 01.02.2007.

VOZAČ AUTOTROLEJA NA LINIJI 32 IZAZVAO INCIDENT NA JELAČIĆEVOM TRGU
Učenica izbačena iako je imala pokaznu kartu

RIJEKA – Šesnaestogodišnja A.H., učenica srednje škole u Opatiji, krenula je jučer s Jelačićevog trga linijom 32 na nastavu, ali ju je vozač izbacio iz autobusa. Ono što je djevojka, koja je potom došla u redakciju Novog lista, ispričala, za nevjerovati je i baca ružnu sliku na riječki Autotrolej, koji je od siječnja ove godine poskupio vozne karte.
– Na ulazu u autobus vozač me pitao pokaznu, koju sam pokazala. On je rekao da moram izaći jer nemam kupon za drugi mjesec. Objasnila sam mu da je još uvijek siječanj i da ću kupiti novu pokaznu. On se počeo derati na mene, izvrijeđao me pa sam morala izaći iz autobusa i nisam otišla u školu. Osjećala sam se osramoćeno. Nakon toga sam otišla u Autotrolej i sve ispričala, ali me nitko nije htio saslušati i svi su gledali kako bi me se što prije riješili. Nisam htjela prijeći preko toga, pa sam došla u Novi list kako bi svi znali što se događa i kako se neki vozači ponašaju, ispričala je A.H. i dodala da joj to nije prvo neugodno iskustvo s vozačima Autotroleja.
Direktor Autotroleja Ćiril Jurišić kaže da, ako je istina što je djevojka ispričala, neće proći lišo onaj vozač koji se tako ponašao.
– Mi smo tu radi putnika, a ne oni radi nas. Čak i da putnica nije imala voznu kartu, nitko se na njoj nije smio iživljavati. U Autotroleju je 400 vozača i moguće je da ima onih koji su problematični. Ne mogu vjerovati da je djevojka izbačena iako je imala kupon za siječanj. Ispitat ću sve okolnosti. Ako se utvrdi da su navodi djevojke točni, poduzet ćemo mjere protiv neodgovornog vozača sukladno našim pravilnicima, najavio je Jurišić. On je pozvao A.H. da mu se osobno javi kako bi dobio informaciju iz prve ruke i kako bi što lakše utvrdio o kojem se vozaču radi.

D. C.

A istina je bila ta da je učenica markirala iz škole i optužila trolej...........

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.