Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Autotrolej - razno

+21
file
nukleusri
gorgoroth
portos
echo
mannas
kriticar
Jean
Tomek
NP-549
LLeon
Thommo
gaspa
kico101
ikar
Krpan
Dj Rijeka
novi_shef
Pfaff
Narcis
kiki273
25 posters
Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Stranica 4 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Autotrolej - razno - Page 4 Empty Re: Autotrolej - razno

Postaj by Gost sri 5 stu 2008 - 23:54

Hoću i ja 100.000€ al' neće nitko da dá no no . Ne treba se obazirat na takve glupave provokacije.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 5 stu 2008 - 23:55

Ma šta 100,000 ja bih 1.000.000
grinko

Administrator
Administrator

Broj postova : 5590
Registration date : 28.02.2008

https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet 6 stu 2008 - 0:20

kiki273 je napisao/la:Ma šta 100,000 ja bih 1.000.000
grinko
Ja sam skroman mrgreen .

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa čet 6 stu 2008 - 11:40

Dobro se to Autotrolej priprema za onih riječkih 6 pahulja snježne elementarne nepogode lud od smijeha rolling on the floor
Očigledno - veći problem su zaleđene ceste, a sve riječke linije imaju neko svoje izrazitije brdo.
Zagrebačke ZET-ovce ne brinu prioriteti i ne postavljaju ih. Sve se svede na radio-obavijest da brdske linije eventualno ne voze (čekajući ralicu/posipačicu). A zagrebačka zimska služba priprema se za dan S cijelu godinu. I hvale se, i piše se o tome. I uvijek ih snijeg debelo iznenadi i proizvede konfuziju. I pitanja tipa: Zar opet snijeg? I ove dodine? Kad prije! (a na kalendaru je već sredina siječnja)

Administrator
Administrator

Broj postova : 3707
Registration date : 14.05.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 6 stu 2008 - 11:48

gaspa je napisao/la:Dobro se to Autotrolej priprema za onih riječkih 6 pahulja snježne elementarne nepogode lud od smijeha rolling on the floor
Očigledno - veći problem su zaleđene ceste, a sve riječke linije imaju neko svoje izrazitije brdo.
Pusti priču, šest pahulja je možda u centru, ali prigrad svake godine uredno dobije svoju porciju.
Izrazitije brdo? Pa cijela Rijeka je na izrazitom brdu...

gaspa je napisao/la:I pitanja tipa: Zar opet snijeg? I ove dodine? Kad prije! (a na kalendaru je već sredina siječnja)
Moja pokojna gospođa punica Goranka, boh ju pomiluj, je uvijek govorila: "Znaš, zete, još niti jednu zimu nije pas pojeo pa neće ni ovu laugh 2 "
Frka je jedino u tome što odgovorni za promet u velikim gradovima zaboravljaju na narodne mudrosti - vjerovatno zato što imaju ruralne korijene, ali ne iz snjegonosnih krajeva lud od smijeha
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

Broj postova : 11475
Registration date : 17.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by LLeon čet 6 stu 2008 - 19:31

kiki273 je napisao/la:"Hocemo nocne linije Autotroleja !"

U planu je priprema dopisa Autotroleju...

Pripremite i dopis MUP-u za jednu brigadu specijalaca po busu.
LLeon
LLeon

Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Narcis čet 6 stu 2008 - 19:34

Pripremite i dopis MUP-u za jednu brigadu specijalaca po busu.[/quote]

Moš' mislit rolling on the floor lud od smijeha , jedino da naši kolege forumaši vozači možda ispod volana drže :gunner:
Narcis
Narcis
Administrator
Administrator

Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 pon 10 stu 2008 - 18:21

Evo,gužva povodom zatvaranja Delte je počela
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4376

Autotrolej - razno - Page 4 Picture4377

ma sve je to kriv ovaj u 669 yes
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4378

Na mrtvom organi reguliraju promet
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4379

Idemo u Kačića-Miošića (koja je začudo prazna)
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4380

Autotrolej - razno - Page 4 Picture4381

I desno prema Delti
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4382

Autotrolej - razno - Page 4 Picture4383

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff uto 11 stu 2008 - 22:23

Danas sam opet imao dirljivo iskustvo s Autotrolejem.
Sticajem okolnosti morao sam otići na Škurinje pa mi je najspretnije bilo iz ureda otklajsati na početnu stanicu od 5A pa ću lijepo sjesti bez gužve, a i kroz Via Romu je obično malo brže. Brus!
Bus je kasnio u dolasku nekih 20-tak minuta. Umjesto kretanja u 15:18, stigao je u nekih 15:40. Otpale mi nogice od stajanja (o kičmi da ne pričam). Jedino što sam za to vrijeme napravio dobro djelo - onaj dućan sa sanitarijama je imao na vratima cedulju "dolazim odmah". Neki par je pitao da li znam kad je to "odmah", a ja sam im lijepo rekao da bolje odu do "Peveca" - jeftinije im je laugh 2
No, očekivao sam da će nas šole pokupiti u letu, a on je lijepo još pričekao par minuta, a onda polako krenuo put Tibljaša. Oma mi je bilo jasno da sam naletio na jednog od onih par Trolejevaca koji se drže propisa k'o pijan plota. Propuštao je svakoga koga je mogao, a imao sam dojam da mu se srce para kad bi na semaforu naletio na zeleno. Busevi koji voze preko Via Rome se obično uvale u desnu traku pa onda kod Guvernerove odu ravno, ali ovaj naš ne. Lijepo po sredini klaj-klaj.
Nažalost nisam zapisao garažni broj pa da saznam koji je i ne koristim se uslugama komunalnog nam prijevoznika kad je dotični u smjeni. Po smrt ga poslat...
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 uto 11 stu 2008 - 22:26

Eto,opet jedno od dirljivih iskustava Cool grinko kul

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto 11 stu 2008 - 22:42

kiki273 je napisao/la:Eto,opet jedno od dirljivih iskustava Cool grinko kul
Jako dirljivo rolling on the floor ... u srce dira :thomcro: .

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 12 stu 2008 - 17:55

Danas sam postigao osobni rekord (valjda). Šesticom od "Prve hrvatske" (TTrg) do GCarabino - 15:10 - 16:15 = 1 sat i 5 minuta. Srećom bus nije bio od najnovijih pa sam kako-tako udobno sjedio (ako zanemarim očešnjačenu podrigujuću babu na stolcu iza mene Twisted Evil )
Posebnu zahvalnost iskazujem pripadnicima prometne policije koji su se išli igrati elektronike na semaforima i maksimalno pridonijeli općem ugođaju...
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 12 stu 2008 - 21:28

Pfaff je napisao/la:
Posebnu zahvalnost iskazujem pripadnicima prometne policije koji su se išli igrati elektronike na semaforima i maksimalno pridonijeli općem ugođaju...
Da, to zaista zna biti veseli ugođaj grinko

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar sri 12 stu 2008 - 22:56

670 danas u srednjoj - Sve po VR-u do 14.30. U 14.58 polazak s Podvežice (kašnjenje 12 minuta) a dolazak na Krnjevo u 16.59 kul i na kraju Fiumara i predaja smjene u 18.12 po voznom redu. Doduše uz 2 kruga manje mrgreen
ikar
ikar
Moderator
Moderator

Broj postova : 1133

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 13 stu 2008 - 3:33

Eto i pojašnjenja zibivanja iz NL:

ZBOG PROMETNE NEZGODE U TUNELU ŠKURINJE RIJEČKA ZAOBILAZNICA BILA ZATVORENA TRI SATA ŠTO JE REZULTIRALO NEVIĐENIM KAOSOM NA PRILAZIMA I ULICAMA GRADA

Višesatni prometni kolaps blokirao Rijeku i okolicu

Nakon što je oko 13 sati zatvorena riječka zaobilaznica zbog prometne nesreće u tunelu Škurinje a vozila preusmjeravana prema gradu, u njemu je uskoro zavladao prometni kolaps koji je trajao do ranih večernjih sati. Zbog gužvi zakrčeni i alternativni prilazi i prolazi gradom, vozači u kolonama stajali satima, blokirani autobusi, vozila hitne pomoći

RIJEKA – Jučer oko 13 sati promet na ulicama Rijeke završio je u potpunom kolapsu, a gužve i nepregledne kolone automobila nisu jenjavale do ranih večernjih sati. Za prolazak kroz središte grada trebalo je u najboljem slučaju sat vremena i to samo od Mlake do Delte, dok su oni iz nešto udaljenijih dijelova grada, točnije sa Zameta ili Pećina, do grada i obrnuto putovali i po dva sata.
Riječka zaobilaznica bila je gotovo puna tri sata zatvorena zbog prometne nezgode u tunelu Škurinje, gdje je teretni kamion ušao u tunel s podignutim kiperom, kojim je otkinuo dio rasvjete i ventilacije na stropu tunela. Razlog nezgode vjerojatno je nepažnja vozača koji je kamion vozio za tvrtku Viadukt na poslu otpremanja šljunka gradilišta zaobilaznice prema betonari Viadukta. Kako je već od ranije oko Delte zatvorena i Ulica Slavka Cindrića, praktičko odmah po zatvaranju obilaznice nastale su nepregledne kolone vozila na svim prilazima Rijeci.
Hrvoje Ordulj iz Sektora prometa Autoceste Rijeka – Zagreb kratko je kazao kako se razlozi prometne nezgode još uvijek ispituju.
– Obilaznica je zatvorena nešto prije 13 sati upravo kad se planiralo uobičajeno zatvaranje zbog miniranja u terminu 13 sati. Promet je ponovo pušten na dionicu Diračje – Orehovica oko 15.40 sati, ali je zatim trebalo proći dodatno vrijeme da bi se situacija u prometu koliko-toliko normalizirala, ističe Ordulj.

Kolone na sve strane

Katastrofičnu prometnu situaciju potvrdili su jučer i u Centru za kontrolu prometa u kojem non-stop dežuraju djelatnici Rijekaprometa i putem videonadzora prate stanje u središtu grada. Praktično na svim kamerama na potezu od Pećina do Mlake vladala je ista slika vozila u kolonama bez kraja i mnoštvo iznerviranih vozača od kojih su mnogi uzaludno koristili sirene. Nažalost, gužve su bile daleko veće od spomenutog područja, pa se zatvaranje obilaznice itekako osjetilo i na Zametu, Škurinju, Vežici, Pećinama, pa čak i u okolici Rijeke, prema Čavlima, Kastvu, Kostreni, a kolone su bile prisutne i na Kantridi, Martinkovcu, te na Novoj cesti na Krnjevu.
U Rijekaprometu ističu kako su gužve bile očekivane, ali kako niti u najcrnjim scenarijima nisu predviđali ovakav prometni kolaps. Kao glavni razlog i oni navode neočekivano trosatno zatvaranje obilaznice, a tek potom i zatvorenu Cindrićevu ulicu. Najopterećenije bile su ulice Riva, Ribarska te Fiumara, a u pomoć su priskočili i prometni policajci i pripadnici jedinica prometne mladeži, koji su gotovo na svim raskrižjima doslovno pokušavali kako-tako regulirati promet.

I Hitna pomoć u gužvi sat vremena

U Hitnoj službi ističu kako su zbog jučerašnjeg kolapsa u prometu imali ogromnih problema pri intervencijama, te kako je sreća u nesreći što nitko, tko je trebao pomoć, nije bio životno ugrožen. Da se u tom kolapsu dogodila teža prometna nezgoda, hitna najvjerojatnije ne bi na vrijeme uspjela stići do unesrećenog. Naime, kako su nam kazali dežurni liječnici u Hitnoj službi, sanitetskim je vozilima samo na izlazak iz kruga riječkog KBC-a jučer trebalo punih sat vremena, a na prometnicama im se vozači jednostavno nisu imali gdje pomaknuti i propustiti ih.

Roditelji panično nazivali vrtiće i škole

Jednostavno rečeno, Riječanima se jučer dogodio kolaps prometa, gotovo neviđen do sada. Roditelji su u panici nazivali vrtiće i škole moleći odgojitelje i učitelje da ostanu s njihovom djecom dok oni ne stignu po njih, autobusi javnog gradskog prijevoza također su kasnili, tako da su brojni putnici odlučili izaći iz autobusa i svoj put nastaviti pješice. S druge strane, na kolodvoru na Trgu Bana Jelačića, ali i drugim stajalištima u centru grada putnici su uzalud na kiši čekali autobuse. Prema riječima naših čitatelja, koji su cijelo poslijepodne nazivali našu redakciju, put autobusom od Srdoča do Vežice trajao je jučer puna tri sata, a isto toliko trebalo je i od Pećina do Kantride. Naime, u nemogućnosti prolaska glavnim prometnim pravcima mnogi su vozači krenuli sporednim putevima no ubrzo su se i u njima stvorili »čepovi« zbog velikog broja vozila.
Sveopćem kolapsu doprinijela je i kiša, koja se očekuje i idućih dana, tako da prema svemu sudeći Riječanima nema spasa. Cindrićeva će i dalje biti zatvorena, a svako zatvaranje obilaznice, bilo ono i samo na sat vremena, znači nove kolone automobila i šlepera u našem gradu.
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 14 stu 2008 - 14:32

Slikano danas oko 13:30 na Rivi

Autotrolej - razno - Page 4 RiPromet001

Registraciju sam opbrisao zbog vlastite sigurnosti i tjelesnog boljitka - papak koji može ovo učiniti sigurno ima neke gadne veze (ne sumnjam obzirom da je zgrada "Euroherca" prekoputa)... grinko
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 pet 14 stu 2008 - 18:29

Kažu prometni stručnjaci da su gužve jedva primjetne; pola sata od Novog lista do Fiumare - podnošljivo

Mlaka
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4428

Riva
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4429

Kod kazališta
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4430

Ribarska
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4431

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 pet 14 stu 2008 - 18:48

Pfaff je napisao/la:Danas sam opet imao dirljivo iskustvo s Autotrolejem.
Sticajem okolnosti morao sam otići na Škurinje pa mi je najspretnije bilo iz ureda otklajsati na početnu stanicu od 5A pa ću lijepo sjesti bez gužve, a i kroz Via Romu je obično malo brže. Brus!
Bus je kasnio u dolasku nekih 20-tak minuta. Umjesto kretanja u 15:18, stigao je u nekih 15:40. Otpale mi nogice od stajanja (o kičmi da ne pričam). Jedino što sam za to vrijeme napravio dobro djelo - onaj dućan sa sanitarijama je imao na vratima cedulju "dolazim odmah". Neki par je pitao da li znam kad je to "odmah", a ja sam im lijepo rekao da bolje odu do "Peveca" - jeftinije im je laugh 2
No, očekivao sam da će nas šole pokupiti u letu, a on je lijepo još pričekao par minuta, a onda polako krenuo put Tibljaša. Oma mi je bilo jasno da sam naletio na jednog od onih par Trolejevaca koji se drže propisa k'o pijan plota. Propuštao je svakoga koga je mogao, a imao sam dojam da mu se srce para kad bi na semaforu naletio na zeleno. Busevi koji voze preko Via Rome se obično uvale u desnu traku pa onda kod Guvernerove odu ravno, ali ovaj naš ne. Lijepo po sredini klaj-klaj.
Nažalost nisam zapisao garažni broj pa da saznam koji je i ne koristim se uslugama komunalnog nam prijevoznika kad je dotični u smjeni. Po smrt ga poslat...

Pa kako ti nije jasno. Kasnio je 20 minuta u startu, vjerovatno je bila i dalje gužva pa bi do Tibljaša navuko još extra 10 min, a pošto je vozio na način koji si opisao možda i 20, i eto ti ga vraže u Tibljašima 40 min kasnije nego po v.r. Povratak po istom principu i gle čuda IZGUBIO SAM JEDAN KRUG U SMJENI, KAKO DOBRO !!!
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008

[Vrh] Go down

Autotrolej - razno - Page 4 Empty Linija 40 ponovo vozi ??????????????????

Postaj by kiki273 pon 17 stu 2008 - 22:26

Ako ne vjerujete vidite ovo!
Autotrolej - razno - Page 4 Picture4444

Zadnja promjena: kiki273; pon 17 stu 2008 - 22:56; ukupno mijenjano 1 put.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 pon 17 stu 2008 - 22:50

Ne vjerujemo-fotomontaža. Buuuu... hehe :thomcro:

Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101
kico101
Moderator
Moderator

Broj postova : 2204

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 19 stu 2008 - 11:52

Primijetio sam da na Srdoči Expressu zadnje vrijeme voze čisto pristojni autobusi

Autotrolej - razno - Page 4 SrdociExpress01

(Osim, naravno, kad našeg velecijenjenog kolegu Forumaša zapadne ta linija lud od smijeha - njemu uvaljaju starog MAN-a pa nek' mota)
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sri 19 stu 2008 - 22:53

U jučerašnjim Novom Listu članak o problemima putnika na liniji Rijeka-Novi Vinodolski.
Radi se o mještanima Jadranova koji imaju svega jedan ili dva polaska dnevno kroz mjesto, a inače moraju pješačit 2 km uzbrdo na magistralu i onda je pitanje dal će im bus tamo uopće stati. I tako se ljudi žale kako i ta jadna dva polaska idu tako da se ne stigne u Rijeku u školu jer bus dolazi točno oko 8 ili malo kasnije, a nisu sve škole na Žabici. Popodne uopće ne prolazi kroz mjesto, tek navečer u 19:40 ide za Novi kroz Jadranovo. Na sjednici Grada Crikvenice, kamo Jadranovo pripada, su raspravljali o tom problemu, i obećali nekakav dogovor sa Autotransom, a čak je bilo spomenuto i to da mještani Šmrike koja je udaljena svega 3,4 km i gdje vozi Autotrolej imaju autobusnu vezu puno bojle riješenu, a cijene pokaznih mjesečnih karata su više nego duplo jeftinije od Autotransovih, na što je zaključeno da će se razmisliti i o mogućnosti dogovora sa Autotrolejem o liniji za Jadranovo.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet 20 stu 2008 - 7:41

kiki273 je napisao/la:... na što je zaključeno da će se razmisliti i o mogućnosti dogovora sa Autotrolejem o liniji za Jadranovo.
Šta nije nekada davno i vozio AT za Jadranovo pa je kasnije to ukinuto?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 20 stu 2008 - 7:55

thomcro je napisao/la:Šta nije nekada davno i vozio AT za Jadranovo pa je kasnije to ukinuto?
Vozio je AT kojekuda, a onda nas je izvelo iz mraka jednoumlja pa je novi gazda AT-a ukinuo sve linije koje su nerentabilne ako lokalna samuprava nije doplatila razliku.
Kao što znamo, po internoj logici svih prijevoznika, svako prometalo je nerentabilno ako bar trojica ne vise izvana na vratima lud od smijeha
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet 20 stu 2008 - 8:33

Pfaff je napisao/la:... a onda nas je izvelo iz mraka jednoumlja ...
thinking thinking ... kako svjetlo može negativno utjecat na poslovanje rolling on the floor .

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.