Njam, njam ...
+27
klek
Phalanx
bnsf
Thommo
klemenčič
Damir
portos
file
kobler
Drempa
Silver
ZlayoZg
Patentee 1833
KAPO
Jean
kiki273
gaspa
nenek
Narcis
NP-549
novi_shef
LLeon
EuroTrakker
Pfaff
Barney
sali
milepaclo
31 posters
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Njam, njam ...
Bravo, viš da ima i neke koristi od ovoga 4rumaDamir je napisao/la:Danas san jil prvi puta va živote leću da van se pohvalin i pijaža mi se! Spravljena je bila kao maneštra tj,na isti način.
Žal mi je ča nisan slikal,ali zato je štumik zadovojan
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Danas sam registrirao Pfaffmobil za razdoblje 2011/2012 pa sam od silne sreće napravijo fini ručak:
Pečena punjena pipica z mlincima:
Od kostiju i otpada nastala je fina juhica
Posluženo
U pjatu
je delala i nekakovu salatu, al' takve stvari ne slikam
Pečena punjena pipica z mlincima:
Od kostiju i otpada nastala je fina juhica
Posluženo
U pjatu
je delala i nekakovu salatu, al' takve stvari ne slikam
A nebožica! Zgjeda mi k'o da joj je dr. Frankenštajn delal na mejkapu (ma znan da nisi kirurg i da bi to Phalanx stručnije zašil )Pfaff je napisao/la:... Pečena punjena pipica z mlincima:
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Gastro/PunjenaPipica1.jpg
...
Ali kad je izašla iz "sunčališta" mora da je bila ajnc A klase!!!
Gost- Gost
Pfaffe,biš ti mene usvojil Za Boha dragega,kad vidim ove tvoje delikatese skroz otkačim Ako me primiš bar
pod patronat mentorstva imet ćeš jako dobrega učenika Kao Thomcro ča ima Kapota
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Ja, pa da i Tebe stave va karantenu...Damir je napisao/la:Pfaffe,biš ti mene usvojil Za Boha dragega,kad vidim ove tvoje delikatese skroz otkačim Ako me primiš bar
Neće ne! Ja san finil škole ča san,a i delan va škole to znači do penzije. Aj,za majku milu koliko još do penziji
Danaska je bil dan u obilježavanju rođendana! Voz otok Krk mir i tišina (dok ekipa ni stgla)
Ovo gore je niš prema oven dole,od ovega dole šup..k gori čorbanac (čobanac) nima veze kako ga ki zove aš peče jako
Ovo gore je niš prema oven dole,od ovega dole šup..k gori čorbanac (čobanac) nima veze kako ga ki zove aš peče jako
To Ti se po ungareški reče: "jedeš peče - sereš peče!"Damir je napisao/la:Ovo gore je niš prema oven dole,od ovega dole šup..k gori čorbanac (čobanac) nima veze kako ga ki zove aš peče jako
Trebal si se držat blaže 'rane, kot npr. ja:
Našal se va škrinje nekakov zaostatak - komadić odojka (bubrežnjak).
Pa smo ga s kumpirima...
Meščini da bi se moj današnji obed mogal dopast Damiru!
Njoki od kruha kuhani u krpi i gulaš od mešanih gljiva (lukići, rekal bi moj pokojni Grof)
Njoki od kruha kuhani u krpi i gulaš od mešanih gljiva (lukići, rekal bi moj pokojni Grof)
Bog budi z tobun, ima krpelji i mokro je - na punti od takujina!
Auuuuuu Pfaffe kakva klopa! Ovo je lepo videt na slike,a mislim da u ustima okusi povedaju 27 stranih jezika
Ti onoliki bojiš se malije beštijica i malo vodice ... cccc cccc ...Pfaff je napisao/la:... ima krpelji i mokro je ...
Gost- Gost
Krpuši su vragi ! Toliko san problemi imel radi jedne krpuše ...thomcro je napisao/la:Ti onoliki bojiš se malije beštijica i malo vodice ... cccc cccc ...Pfaff je napisao/la:... ima krpelji i mokro je ...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Znam znam da su opasni k'o sam vrag ...
I da je bolje sad ne klatit po šumama i gorama jer im je ovo sad sezona
I da je bolje sad ne klatit po šumama i gorama jer im je ovo sad sezona
Gost- Gost
Kakve su ovo umotane perverzijice
Damir je napisao/la:Kakve su ovo umotane perverzijice
Ma cijela je ova tema perverzija kojoj je za cilj nanesti patnju nama koji nemamo mašte, kulinarskog umjeća a ni nekoga da nam priprema ove stvarčice na slikama...
P.S. Tek sam sad skužio da se thomcro opet izbrisao....
file- Broj postova : 202
Registration date : 01.03.2008
Trubice od mortadele punjene kremom od pikantne gorgonzole...Damir je napisao/la:Kakve su ovo umotane perverzijice
Ne, to je pokušaj nas seniora da Te natjeramo da se oženiš i riješiš navedene probleme (iako, s ovim današnjim šmizlama, možda je bolje da naučiš kuhati )file je napisao/la:Ma cijela je ova tema perverzija kojoj je za cilj nanesti patnju nama koji nemamo mašte, kulinarskog umjeća a ni nekoga da nam priprema ove stvarčice na slikama...
Nije se nego su ga....file je napisao/la:P.S. Tek sam sad skužio da se thomcro opet izbrisao....
Meni, nekako, slike jela ispadaju lošije od slika ostalih predmeta slikanja. Moram malo poraditi na tome.
Pfaff je tu, naravno, nedostižan uzor. Po kvaliteti slika. A ne zaostaje, bome, ni po kvaliteti predmeta slikanja. Tj. hrane. To je, očigledno, jer Pfaff kuha srcem. (netko će sad pitati: a čime jede? našto će Pfaff odgovoriti: ustima, naravno).
Iako je ovo neki poluprimorski forum, nekako mi izbjegavate vodenu hranu (pritom ne mislim na vodene paradajze i sličan uzgoj). Pa onda eto jedan sažeti prikaz što (ponekad) jedu ex-primorci (kojima je nestalo Panonsko more), a nije prase.
Priprema je obavljena. Nužni i dovoljni sastojci su tu, kao i manual (priručnik za korištenje). Riba je u slatkom iščekivanju.
Onda se ribica položi na, kako bi to suvremeni kuhari rekli, posteljicu od riže i ukrasi suhim šljivama. Riba se čudom čudi.
Slijedi faza pečenja a rezultat je slijedeći (riba djeluje potpuno rezignirano, možda i uvrijeđeno):
Ne, nije to jabuka koju je riba proždrla pa je ostala u probavnom traktu. Obzirom da je raspoloživa jabuka bila prevelika za riblja usta, stavili smo je u utrobu.
Ako vas je volja, možete reći da smo pokojnu ribicu prekrili mrtvačkim pokrovom
Slijede faze internog transporta, distribucije te mehaničke i kemijske prerade. Krajnji rezultat vas, vjerujte mi, ne zanima, pa smo ga izostavili.
Pfaff je tu, naravno, nedostižan uzor. Po kvaliteti slika. A ne zaostaje, bome, ni po kvaliteti predmeta slikanja. Tj. hrane. To je, očigledno, jer Pfaff kuha srcem. (netko će sad pitati: a čime jede? našto će Pfaff odgovoriti: ustima, naravno).
Iako je ovo neki poluprimorski forum, nekako mi izbjegavate vodenu hranu (pritom ne mislim na vodene paradajze i sličan uzgoj). Pa onda eto jedan sažeti prikaz što (ponekad) jedu ex-primorci (kojima je nestalo Panonsko more), a nije prase.
Priprema je obavljena. Nužni i dovoljni sastojci su tu, kao i manual (priručnik za korištenje). Riba je u slatkom iščekivanju.
Onda se ribica položi na, kako bi to suvremeni kuhari rekli, posteljicu od riže i ukrasi suhim šljivama. Riba se čudom čudi.
Slijedi faza pečenja a rezultat je slijedeći (riba djeluje potpuno rezignirano, možda i uvrijeđeno):
Ne, nije to jabuka koju je riba proždrla pa je ostala u probavnom traktu. Obzirom da je raspoloživa jabuka bila prevelika za riblja usta, stavili smo je u utrobu.
Ako vas je volja, možete reći da smo pokojnu ribicu prekrili mrtvačkim pokrovom
Slijede faze internog transporta, distribucije te mehaničke i kemijske prerade. Krajnji rezultat vas, vjerujte mi, ne zanima, pa smo ga izostavili.
Registration date : 14.05.2008
Bludno izgleda. Čestitam
Šteta da imaš predobar fotić. Mi koji imamo full-idiot kompakte imamo položaj koji se zove "Food" i onda je pol posla obavljeno!
Šteta da imaš predobar fotić. Mi koji imamo full-idiot kompakte imamo položaj koji se zove "Food" i onda je pol posla obavljeno!
Pfaff je napisao/la:
Mi koji imamo full-idiot kompakte imamo položaj koji se zove "Food" i onda je pol posla obavljeno!
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Predobar je relativna stvar. Varaždinac Ante bi se s mojim fotićem vjerojatno bolje snašao. Jer, kako i sam proizvođač kaže, ovaj model namijenjen je poluprofesionalcima i zato su namjerno izostavljene bilo kakve automatike i predpodešenja. Dakle, ne da nemam "Food", nego nemam ni puno toga drugog što ubrzava snimanje, nego sve (a postavki ima da ih ne znam ni nabrojiti) moram podesiti sam. I, naravno, obično se nešto propusti. Onda vi mislite da se jelo prižgalo, a nije... Prižgala se moja postavka podešenja.Pfaff je napisao/la:Šteta da imaš predobar fotić. Mi koji imamo full-idiot kompakte imamo položaj koji se zove "Food" i onda je pol posla obavljeno!
Eto. Ja imam jednu kuharsku odvalu: "Kako s brancinom od kile nahraniti osam ljudi?" "Jednostavno, prodaš brancina u restoran i kupiš meso za gulaš..."gaspa je napisao/la:Predobar je relativna stvar. Varaždinac Ante bi se s mojim fotićem vjerojatno bolje snašao. Jer, kako i sam proizvođač kaže, ovaj model namijenjen je poluprofesionalcima i zato su namjerno izostavljene bilo kakve automatike i predpodešenja. Dakle, ne da nemam "Food", nego nemam ni puno toga drugog što ubrzava snimanje, nego sve (a postavki ima da ih ne znam ni nabrojiti) moram podesiti sam. I, naravno, obično se nešto propusti. Onda vi mislite da se jelo prižgalo, a nije... Prižgala se moja postavka podešenja.Pfaff je napisao/la:Šteta da imaš predobar fotić. Mi koji imamo full-idiot kompakte imamo položaj koji se zove "Food" i onda je pol posla obavljeno!
Tako i Ti: Prodaš profi fotić, kupiš si hiperkvalitetnog idiota i još Ti ostane za gulaš i pivo...
Imam ja i idiota... al' taj je stvarno idiot!
Navodno snima i zvuk i film al još nisam isprobao - klasika mi je ipak draža. Teško je vjerovati nečemu što ti stane u šaku.
Navodno snima i zvuk i film al još nisam isprobao - klasika mi je ipak draža. Teško je vjerovati nečemu što ti stane u šaku.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40