Ludog li svijeta
+28
LLeon
inflameswetrust
klek
kriticar
DD
file
MarioB
Josip
Laurus
K 357
Stjepan
hyperion
milepaclo
NP-549
Jean
leteči vlak
novi_shef
Silver
gaspa
ZlayoZg
mannas
Drempa
Marioo
Pfaff
KAPO
Barney
sali
Narcis
32 posters
Stranica 20 / 30. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30
Evo što sve trpe vlasnici egzotičnih automobila
Posjedovanje skupocjenog sportskog automobila slatko-gorko je iskustvo u kojem se osjećaj zadovoljstva u vožnji izmjenjuje s užasom troškova servisiranja i redovnog održavanja
Kao da ovaj omjer nije dovoljno ujednačen za kozmičku ravnotežu, tu su ostali sudionici u prometu.
Ljudi vole automobile i obožavaju superautomobile. Koliko prosječan čovjek uistinu izgubi glavu pri susretu s nečim egzotičnim poput Lamborghini Aventadora, možda najbolje pokazuje video koji možete pogledati u nastavku.
Tko kaže da bogatima nije teško?
/oh ti siroti bogati, baš ih žalim /
borna- Moderator
- Broj postova : 9434
Registration date : 16.11.2010
borna- Moderator
Re: Ludog li svijeta
Kazahstanski kamijonđija
http://www.koreus.com/video/camion-route-glissante-passage-niveau.html
http://www.koreus.com/video/camion-route-glissante-passage-niveau.html
borna- Moderator
Punoborna je napisao/la:... koliko je vagona u kompoziciji!?
A uspon je k'o onaj kod Vodnjana
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Ludi most
Kad bih na maketi napravio nešto takovo svi bi rekli da je to nerealno ludo....no on zaista postoji!
borna- Moderator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Zagrepčanka predala arsenal bombi, oružja i eksploziva
Žena koja je imala oružja, streljiva i eksplozivnih sredstva za pravu malu vojsku dragovoljno je predala zagrebačkoj policiji svoj arsenal pa zbog ilegalnog oružja neće snositi odgovornost.
U njenoj eksplozivnoj zbirci našle su se čak 52 ručne bombe, devet ručnih kumulativnih bombi, 16 ručnih dimnih i CS bombi, 10 mina, više koluta sporogorećeg štapina i elektrodetonatorskih kapisli, nekoliko stotina komada trotilskih metaka, tri ručna bacača, pet pištolja, osam pušaka, puškomitraljez, četiri prigušivača, dijelovi pušaka te oko 9000 komada streljiva.
Policija podsjeća da svi koji prijave oružje neće prekršajno ni kazneno odgovarati te poziva sve koji dragovoljno žele predati ilegalna ubojita sredstva da to bez straha od sankcija učine pozivom na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji.
Također, kažu da im je anonimnost potpuno zajamčena.
Policija, međutim, moli građane da oružje i eksplozivna sredstva ne donose sami u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Po oružje će nakon poziva doći policajci u civilu s vozilom bez policijskih oznaka.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a građani se o svemu dodatno mogu informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92, navodi policija.
borna- Moderator
Samo si moram nabavit termalnu kameru pa ću i ja to gjedat po Korzou
Uživajte u gjedanju
Uživajte u gjedanju
Gost- Gost
Ovo more samo ludim amerima past na pamet ... Scary Snowman strike again
Kraj je neočekivano dobar
Kraj je neočekivano dobar
Gost- Gost
dida je napisao/la: ... Scary Snowman strike again ...
Ovo me jako podsjeća na crtić Jesus vs Frosty, koji se kasnije razvio u legendarni South Park!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Možda sam malo nespretno izabral temu ali jednostavno nisam znao kamo bi sa time ... bez obzira na "krivu" temu svakako valja pogledat jer je savjet zlata vrijedan ...
Mi nismo to iskušavali u našem jer sam tek večeras to vidio ali svakako ću nastojat isprobat jer seka ima mačjeg peska pa ću se malo ogrebat
Mi nismo to iskušavali u našem jer sam tek večeras to vidio ali svakako ću nastojat isprobat jer seka ima mačjeg peska pa ću se malo ogrebat
Gost- Gost
Piše danas (04.12.14.) u 24sata:
Televizor od 140 cm, Samsungov tablet, računalni procesor i grafička kartica, Sony PSP konzola, krevet i 39 drugih proizvoda računalnom pogreškom završilo je u Liverpoolu.
- Bilo me je strah da je riječ o paketima koje su ljudi platili i koje nisu dobili. Nazvao sam Amazon i rekao im da mi već tjedan dana stižu paketi, no oni su mi rekli da nema pogreške. Kopkala me je savjest pa sam ih ponovno nazvao te objasnio da nemam veze s tim ljudima i da je sigurno riječ o pogrešci - rekao je sretni student Robert Quinn (22).
Iz internetske trgovine su mu rekli da će provjeriti o čemu je riječ i ubrzo su ga nazvali.
- Rekli su mi da su oni krivi za sve, da nitko nije oštećen i da sve što sam dobio mogu zadržati - oduševljen je Robert. Nešto će zadržati, nešto pokloniti humanitarnim udrugama, a nešto ipak prodati.
- Od tog novca ću djevojku odvesti na put i nabaviti neke dijelove za prerađivanje kanabisa. Time se bavim - rekao je.
Iz Amazona su objasnili da je riječ o robi koju su korisnici željeli zamijeniti, no na etiketi na kutijama pogrešno je bila otisnuta Robertova adresa koju tvrtka ima u sustavu.
Što je neobično u ovome textu ? Ovo:
Može ih zadržati: Amazon mu greškom poslao čak 46 paketa
Uranio mu Božić: Sretni student Robert Quinn (22) iz Britanije zabunom je dobio darove vrijedne čak 40.000 kuna koji su trebali biti vraćeni internetskoj trgovini
Uranio mu Božić: Sretni student Robert Quinn (22) iz Britanije zabunom je dobio darove vrijedne čak 40.000 kuna koji su trebali biti vraćeni internetskoj trgovini
Televizor od 140 cm, Samsungov tablet, računalni procesor i grafička kartica, Sony PSP konzola, krevet i 39 drugih proizvoda računalnom pogreškom završilo je u Liverpoolu.
- Bilo me je strah da je riječ o paketima koje su ljudi platili i koje nisu dobili. Nazvao sam Amazon i rekao im da mi već tjedan dana stižu paketi, no oni su mi rekli da nema pogreške. Kopkala me je savjest pa sam ih ponovno nazvao te objasnio da nemam veze s tim ljudima i da je sigurno riječ o pogrešci - rekao je sretni student Robert Quinn (22).
Iz internetske trgovine su mu rekli da će provjeriti o čemu je riječ i ubrzo su ga nazvali.
- Rekli su mi da su oni krivi za sve, da nitko nije oštećen i da sve što sam dobio mogu zadržati - oduševljen je Robert. Nešto će zadržati, nešto pokloniti humanitarnim udrugama, a nešto ipak prodati.
- Od tog novca ću djevojku odvesti na put i nabaviti neke dijelove za prerađivanje kanabisa. Time se bavim - rekao je.
Iz Amazona su objasnili da je riječ o robi koju su korisnici željeli zamijeniti, no na etiketi na kutijama pogrešno je bila otisnuta Robertova adresa koju tvrtka ima u sustavu.
Što je neobično u ovome textu ? Ovo:
... Od tog novca ću djevojku odvesti na put i nabaviti neke dijelove za prerađivanje kanabisa. Time se bavim ...
Gost- Gost
Sumnjivo to meni, nisu tu čista posla! Gladam "ga" danas popodne nd Škrljevom i počne ispuštat "trag" za sobom ...
(sve piše tut'ka)
... ima tu nekve uvrnute log'ke (ovaj "gore" danas se počel pripremat na ispust nad Škrljevom sve da u punom zanosu ispust priredi na Zagrebom)... Zrakoplovi ispuštaju zloglasne “chemtrailse” da isperu mozak Dinamovu navijaču i odgovore ga od odlaska na tribinu ...
(sve piše tut'ka)
Gost- Gost
Pak ča? Autostopira (i to u mojoj ulici)dida je napisao/la:Vidite galeta ? Vidite kamo je sletel?
Misliš reć bivšoj (kulko znam "tvoja ulica" je sad u nekvoj ... {moral san metnut 3 točkice da se name ne obruši drvlje i kamenje } đe se međedi prešećavadu ) ...Pfaff je napisao/la:... u mojoj ulici ...
Gost- Gost
Zavavik moja...dida je napisao/la:Misliš reć bivšoj (kulko znam "tvoja ulica" je sad u nekvoj ... {moral san metnut 3 točkice da se name ne obruši drvlje i kamenje } đe se međedi prešećavadu ) ...Pfaff je napisao/la:... u mojoj ulici ...
Znaš da je dole u prizemlju (kamo je bil dugičan) sad nekakvo dens okupljališče i da su svi izlogi zabarikadirani da se ne špija nutra (ča naravno golica maštu ča se to krije od javnosti). Budu stakla, onako, dobro nasaftana od sape ...
Gost- Gost
Ovih dana Rijeku je napustilo dvoje ljudi po kojima je Rijeka bila poznata ...
RIJEKA » Ljudi nisu išli u kolonama na posljednji ispraćaj Miroslave Golubović koja je svoj vječni počinak našla na rubu drenovskoga groblja. Išlo ih je dvadesetak. Dvadesetak koji su odlučili pozdraviti simbol Rijeke, ženu koju valjda svaki građanin zna kao »Daj babi kunu«. Njezin sin, Golub, kratko je ...
RIJEKA » Preminuo je Amato Kurtes, poznati riječki imitator Charlieja Chaplina. Tužnu vijest objavio je »La voce del popolo«, uoči večerašnjeg KRAF-a u Art-kinu »Croatia« na kojem je Amato dobitnik posebnog priznanja. Ovaj najstariji član Kino video kluba »Liburnija« otišao je u 85. godini.
Rođen je u Rijeci 1929. godine, a radni vijek proveo je u »3. maju«. No, film mu je oduvijek bio velika ljubav. Kao kinoamater dao je poseban pečat »Liburniji filmu«, a posebice je volio odjenuti Chaplinovo odijelo i utjeloviti ga na Riječkom karnevalu, raznim manifestacijama, svečanostima, nekom otvaranju i sličnim događajima.
Godine 2008. u Rijeci je premijerno prikazan dokumentarni film »Amato« Dražena Ilinčića. Bio je to prvi autorski filmski uradak poznatog novinara, filmskog kritičara i pisca Ilinčića, premijera kojeg je održana na dan obilježavanja 49. obljetnice Kino video kluba »Liburnija film«. Ilinčić je u svom kratkometražnom doxu ispričao toplu ljudsku priču o kinoamateru koji snima i producira amaterske filmove, no isto tako predano odijeva svoje čaplinovsko odijelo.
Amato je izrazito volio raditi i makete kamera. Nadahnuće Chaplinom za njega nije ostalo samo na javnim imitatorskim nastupima, nego je bitno obilježilo i njegovo filmsko stvaralaštvo.
Amato je snimao svojevrsne autorske filmske inačice Chaplinovih kratkih filmova, u kojima je bio i scenarist i glumac, ali i snimatelj. Onda, kad se u čaplinovskom odijelu, s crnim polucilindrom, štapom i prepoznatljivim brkovima trebao pojaviti ispred kamere, ključna je bila uloga njegove žene, Edvige, koja je također i glumila i snimala. U Ilinčićevu mozaičnom filmu, satkanu od atmosfere, detalja iz života i Amatove filmografije, upoznajemo taj osebujan bračni par, temperamentnog Amata i njegovu Edi, tihu i diskretnu životnu suputnicu i filmsku suradnicu na koju je uvijek mogao računati.
Oba članka su iz Novog lista
»Baba kuna« ispraćena na vječni počinak
RIJEKA » Ljudi nisu išli u kolonama na posljednji ispraćaj Miroslave Golubović koja je svoj vječni počinak našla na rubu drenovskoga groblja. Išlo ih je dvadesetak. Dvadesetak koji su odlučili pozdraviti simbol Rijeke, ženu koju valjda svaki građanin zna kao »Daj babi kunu«. Njezin sin, Golub, kratko je ...
Odlazak riječkog Charlieja Chaplina: Preminuo Amato Kurtes
RIJEKA » Preminuo je Amato Kurtes, poznati riječki imitator Charlieja Chaplina. Tužnu vijest objavio je »La voce del popolo«, uoči večerašnjeg KRAF-a u Art-kinu »Croatia« na kojem je Amato dobitnik posebnog priznanja. Ovaj najstariji član Kino video kluba »Liburnija« otišao je u 85. godini.
Rođen je u Rijeci 1929. godine, a radni vijek proveo je u »3. maju«. No, film mu je oduvijek bio velika ljubav. Kao kinoamater dao je poseban pečat »Liburniji filmu«, a posebice je volio odjenuti Chaplinovo odijelo i utjeloviti ga na Riječkom karnevalu, raznim manifestacijama, svečanostima, nekom otvaranju i sličnim događajima.
Godine 2008. u Rijeci je premijerno prikazan dokumentarni film »Amato« Dražena Ilinčića. Bio je to prvi autorski filmski uradak poznatog novinara, filmskog kritičara i pisca Ilinčića, premijera kojeg je održana na dan obilježavanja 49. obljetnice Kino video kluba »Liburnija film«. Ilinčić je u svom kratkometražnom doxu ispričao toplu ljudsku priču o kinoamateru koji snima i producira amaterske filmove, no isto tako predano odijeva svoje čaplinovsko odijelo.
Amato je izrazito volio raditi i makete kamera. Nadahnuće Chaplinom za njega nije ostalo samo na javnim imitatorskim nastupima, nego je bitno obilježilo i njegovo filmsko stvaralaštvo.
Amato je snimao svojevrsne autorske filmske inačice Chaplinovih kratkih filmova, u kojima je bio i scenarist i glumac, ali i snimatelj. Onda, kad se u čaplinovskom odijelu, s crnim polucilindrom, štapom i prepoznatljivim brkovima trebao pojaviti ispred kamere, ključna je bila uloga njegove žene, Edvige, koja je također i glumila i snimala. U Ilinčićevu mozaičnom filmu, satkanu od atmosfere, detalja iz života i Amatove filmografije, upoznajemo taj osebujan bračni par, temperamentnog Amata i njegovu Edi, tihu i diskretnu životnu suputnicu i filmsku suradnicu na koju je uvijek mogao računati.
Oba članka su iz Novog lista
Gost- Gost
Ja mislim da je to snimljeno u Japanu ! Tamo imaju te "gurače".dida je napisao/la:Gužvatično na kineski naćin
...
Komentar sa youtube-a:
The video was quite clearly made in Japan, as evidenced by the Japanese subway packer uniforms worn by those doing the sardine canning. Oh, plus the fact they are speaking Japanese. "Hai, oshimasu! Haittekudasai!" you can hear one shouting means "I'm going to push! Get in!" In Japanese.Japanese subway packers are such a fixture they even have their own Wiki entry, which describes them thus. A pusher (oshiya 押し屋 in Japanese) is a worker who pushes people onto the train at a railway station during the morning and evening rush hours. When they were first brought in at Shinjuku Station, they were called "passenger arrangement staff" (旅客整理係, ryokaku seiri gakari), and were largely made up of students working part-time; nowadays, station staff and/or part-time workers fill these roles during morning rush hours on many lines. It becomes difficult to shut the doors when the number of passengers is over 200% of a train's capacity, but pushers are often stationed on platforms when trains are at around 120% capacity, as they also help to organize passengers. The term oshiya (押し屋) is derived from the verb "osu" (押す), meaning "push", and the suffix "-ya" (屋), indicating "line of work." So... get your crushing commute countries correct, you hear
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Stranica 20 / 30. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30