Ludog li svijeta
+28
LLeon
inflameswetrust
klek
kriticar
DD
file
MarioB
Josip
Laurus
K 357
Stjepan
hyperion
milepaclo
NP-549
Jean
leteči vlak
novi_shef
Silver
gaspa
ZlayoZg
mannas
Drempa
Marioo
Pfaff
KAPO
Barney
sali
Narcis
32 posters
Stranica 21 / 30. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30
Re: Ludog li svijeta
Trening specijalnih jedinica sjevernokorejske vojske
PS: Lijepo je biti diktator!
PS: Lijepo je biti diktator!
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Bog i Hrvati!
Ivan Sinčić i "Živi zid" su na Pantovčaku da spreče deložaciju ...
Ivan Sinčić i "Živi zid" su na Pantovčaku da spreče deložaciju ...
Gost- Gost
Zabavljamo se na jednom drugom forumu gledajuć muvise (i educiramo se ) kako rokati sa karabitom ...
(obratite pažnju kako letu bačve )
...
Pala mi je na pamet suluda ideja ... kako bi izgledala rokačina kad bi se uzela jedna vagonska bačva ... npr. ona velika za prevoz tekućeg plina
(obratite pažnju kako letu bačve )
...
Pala mi je na pamet suluda ideja ... kako bi izgledala rokačina kad bi se uzela jedna vagonska bačva ... npr. ona velika za prevoz tekućeg plina
Gost- Gost
Pa nek neko kaže da su u rvatckoj loši vozači
https://www.youtube.com/watch?v=yJQ14N8Catk
https://www.youtube.com/watch?v=yJQ14N8Catk
https://www.youtube.com/watch?v=7aK2MDmRNQ8
Zakon o fiskalizaciji kaže:
Članak 5.
Iznimno od članka 3. ovoga Zakona, obveznikom fiskalizacije ne smatra se porezni obveznik za ostvarene promete u sljedećim djelatnostima:
1. prodaja karata ili žetona u putničkom prometu
................
https://www.youtube.com/watch?v=7aK2MDmRNQ8
Zakon o fiskalizaciji kaže:
Članak 5.
Iznimno od članka 3. ovoga Zakona, obveznikom fiskalizacije ne smatra se porezni obveznik za ostvarene promete u sljedećim djelatnostima:
1. prodaja karata ili žetona u putničkom prometu
................
Joj,nemogu ovo gledat ni slušat koja tuka od žene...ona traži fiskalni račun a i vozač se ide raspravljat s njom...neka ju lipo proslijedi na pravnu službu i bog adio...Inače ja mislim da u troleju kad kupiš karticu u busu na novom aparatima jedino onda dobiješ fiskalni račun...
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
Tri prijatelja poginula dok su snimali selfie kraj brzog vlaka
Kretali su se autom po pruzi i fotografirali, a kada su ugledali nadolazeći vlak brzo su prešli na drugi kolosijek. No, nisu vidjeli da i tu dolazi vlak iz kontra smjera.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/11372129/India-train-selfie-kills-three-students.html
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/11372129/India-train-selfie-kills-three-students.html
Kako i sam naslov kaže, nije zlato sve što sja i ima trenutaka kada čovjek požali što je kliknuo na neki video! Ako ste doista znatiželjni što se krije u videu na linku pogledajte ali budite spremni na iznenađenje
http://www.liveleak.com/view?i=c68_1422992195
Source 24sata
Nemojte kasnije mene kriviti ako budete imali noćne more zbog vidjela, ja san vas upozoril da ne gledate
Kako i sam naslov kaže, nije zlato sve što sja i ima trenutaka kada čovjek požali što je kliknuo na neki video! Ako ste doista znatiželjni što se krije u videu na linku pogledajte ali budite spremni na iznenađenje
http://www.liveleak.com/view?i=c68_1422992195
Source 24sata
Nemojte kasnije mene kriviti ako budete imali noćne more zbog vidjela, ja san vas upozoril da ne gledate
Gost- Gost
borna- Moderator
- Broj postova : 9434
Registration date : 16.11.2010
Ne vrijede linkovi sa facebook-a, nemaju svi FB profil!
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Badave Ti to pojedincima objašnjavaš ... neki će i umret a to neće skužit.Narcis je napisao/la:Ne vrijede linkovi sa facebook-a, nemaju svi FB profil!
Nažalost!
Gost- Gost
Stavio sam to isto na jedan drugi forum i odmah se vidio video (i radi)?
borna- Moderator
- Broj postova : 9434
Registration date : 16.11.2010
Kako ne kužiš da to vide samo oni koji imaju na fejsu akaunt! Btw, o tome smo ti bar 15-20 puta pisali ali ti i dalje piliš po svome i jednostavno ne želiš čut.borna je napisao/la:Stavio sam to isto na jedan drugi forum i odmah se vidio video (i radi)?
Šta pišemo turski da ne razumiješ? Nije ni to problem, postoji gugl translejtor pa ćemo ti pisat i na turskom ako treba da ti jednom sjedne u tamburu!
Gost- Gost
Kako ga onda vidim ja, koji nemam akaunt na fejsu?
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6176
Registration date : 14.05.2008
Ups ... sad ga vidim i jakriticar je napisao/la:Kako ga onda vidim ja, koji nemam akaunt na fejsu?
Gost- Gost
Isrobavao sam i ja, sad radi, nešto očito face kemija, jer prije nikakav link njihov nije radio ako nemaš profil i nisi logiran da vidiš sadržaj, ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Dobrotvorna akcija za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke u Japanu
Ovo ja zovem dobro organiziranom akcijom!
Ovo ja zovem dobro organiziranom akcijom!
Dal bi glavu i kod nas bi uspjeh bil zagarantiran
Kad se nemeremo sjetit tako nešto
klek- Broj postova : 100
Registration date : 14.07.2011
I onda se javi Markićkaklek je napisao/la:Dal bi glavu i kod nas bi uspjeh bil zagarantiran
Šta bi i nju angažiral za ovakvu dobrotvornu akciju za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke ?
Fuuuuu ... jjj
Fuuuuu ... jjj
Gost- Gost
Ja ... Ajronmen ... ni led ni čelik slomiti me nemože
(ima tatrane još pumo pumo toga ... zabavnog i malo manje zabavnog, rečemo, ozbiljnog)
(ima tatrane još pumo pumo toga ... zabavnog i malo manje zabavnog, rečemo, ozbiljnog)
Gost- Gost
Oglas na stranici kupujem-prodajem
Prodajem set protiv demoni i vampiri, komplet sadrži stvari za unišćavanje istih. Sovem mora da rukovodi osvešćeno lice uz policiju jer može biti kažnjivo ako normalnog čoveka sredite sa ovaj alat.
Prodajem set protiv demoni i vampiri, komplet sadrži stvari za unišćavanje istih. Sovem mora da rukovodi osvešćeno lice uz policiju jer može biti kažnjivo ako normalnog čoveka sredite sa ovaj alat.