Ludog li svijeta
+28
LLeon
inflameswetrust
klek
kriticar
DD
file
MarioB
Josip
Laurus
K 357
Stjepan
hyperion
milepaclo
NP-549
Jean
leteči vlak
novi_shef
Silver
gaspa
ZlayoZg
mannas
Drempa
Marioo
Pfaff
KAPO
Barney
sali
Narcis
32 posters
Stranica 22 / 30. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Re: Ludog li svijeta
dobro je napisao ovaj u prvom komentaru:
" in the US there would be like 12 police cars 7 firefighter cars and 5 ambulances
oh..and 25 tv helicopter"
" in the US there would be like 12 police cars 7 firefighter cars and 5 ambulances
oh..and 25 tv helicopter"
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Standardna procedura. Ovi jako mali su obično služili da ih se spusti u štivu pa tamo premeću palete
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Malo ću zloupotrebit "prostor i vreme" ... videl san jutros još jednu monadu ... onaj žvelti mići BobCat je hital nekeg sipkeg boga va kontanjer od dvajset stop. Ča se i to more pejat va kontanjeru? Pesak i mel ?
Nažalost ni bilo vremena i to pofotkat perche san bil zabavljen Mađoton a kad san se setil više ni bilo ni BobCata ni kontanjer ki je nekamo nestal
Nažalost ni bilo vremena i to pofotkat perche san bil zabavljen Mađoton a kad san se setil više ni bilo ni BobCata ni kontanjer ki je nekamo nestal
Gost- Gost
Videl san jedanput kako su tako krcali rižu rinfuzo
Ovo mora da je bilo neč grdo perche se fanj dimelo ... poć ću ja opet tamo pa mi se morda opet posreći
Gost- Gost
Di Ti vidiš tetovažu?
ZET nudi besplatnu godišnju kartu svakomu tko prijavi člana uže obitelji koji se šverca
ZET kreće u novu ofenzivu kako bi sanirao gubitke koje su tomu inače prosperitetnom poduzeću nanijeli građani koji su izbjegavali plaćati usluge gradskog prijevoza. No umjesto da se ponovno obračunavaju s putnicima, ovaj put pronašli su način na koji će to za njih odraditi građani. Tako je ZET ponudio besplatnu godišnju kartu svakomu tko prijavi člana uže obitelji koji se ilegalno koristio gradskim prijevozom.
Tako planiraju jednom za sva vremena iskorijeniti tu pojavu, koju je popularizirao zagrebački gradonačelnik čije ime nisu željeli spominjati.
Prijaviti se može brata, sestru, oca i majku, ali smo ostavili mogućnost da se prijavi i djed ili baka ako nisu u mirovini. Dok oni koji odluče prijaviti sina ili kćer mogu osvojiti i besplatnu vožnju uspinjačom. Ovim putem pozivamo sve studente i nezaposlene da 'otkucaju' zaposlene članove obitelji koji krše zakon i osvoje vrijednu nagradu - objasnio je Mario Kinaet, pročelnik Ureda za suzbijanje zloupotrebe javnog prijevoza.
Zabrinjavajuće je što je u prva dva sata od otvaranja natječaja primljeno 26.000 prijava koje su proslijeđene DORH-u. Još je nejasno kako će ZET ekonomski opravdati tu akciju jer je vrijednost godišnje karte oko 3500 kuna, a kazna za vožnju bez karte stoji najviše 250 kuna.
Ovo je novi sustav pa nismo stigli sagledati sve aspekte. Ni ja ne pronalazim računicu u ovim brojkama, ali siguran sam da postoji netko u ZET-u tko je sve to dobro izračunao - dodao je Kinaet.
S obzirom na sve izložene činjenice, možemo vam samo preporučiti da prijavite oca ili majku i konačno se riješite paranoje koja vas uhvati svaki put kad ugledate kontrolore na stanici.
Tako planiraju jednom za sva vremena iskorijeniti tu pojavu, koju je popularizirao zagrebački gradonačelnik čije ime nisu željeli spominjati.
Prijaviti se može brata, sestru, oca i majku, ali smo ostavili mogućnost da se prijavi i djed ili baka ako nisu u mirovini. Dok oni koji odluče prijaviti sina ili kćer mogu osvojiti i besplatnu vožnju uspinjačom. Ovim putem pozivamo sve studente i nezaposlene da 'otkucaju' zaposlene članove obitelji koji krše zakon i osvoje vrijednu nagradu - objasnio je Mario Kinaet, pročelnik Ureda za suzbijanje zloupotrebe javnog prijevoza.
Zabrinjavajuće je što je u prva dva sata od otvaranja natječaja primljeno 26.000 prijava koje su proslijeđene DORH-u. Još je nejasno kako će ZET ekonomski opravdati tu akciju jer je vrijednost godišnje karte oko 3500 kuna, a kazna za vožnju bez karte stoji najviše 250 kuna.
Ovo je novi sustav pa nismo stigli sagledati sve aspekte. Ni ja ne pronalazim računicu u ovim brojkama, ali siguran sam da postoji netko u ZET-u tko je sve to dobro izračunao - dodao je Kinaet.
S obzirom na sve izložene činjenice, možemo vam samo preporučiti da prijavite oca ili majku i konačno se riješite paranoje koja vas uhvati svaki put kad ugledate kontrolore na stanici.
...
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Koja tetovaža vam se najviše sviđa
Ne priznajem ako nema pokemona. Kineski znakovi, Balaševićevi citati, kojekakvi pleteri, križevi, leptirići i ptičice... Kada neka žena dođe s bulbasaurom na ramenu, onda ću kongratulirati.
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
Evo ti pokemon tantuinflameswetrust je napisao/la:Ne priznajem ako nema pokemona...
Gost- Gost
Upravo je svijet porastao u mojim očima
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
"Detektor" za psihopate
Renomirani kanadski psiholog Robert D. Hare poznat je po vlastitoj metodi procjene psihopatije (Psychopathy Checklist-Revised - PCL-R), a često radi kao savjetnik za odjel FBI-a koji se bavi slučajevima otmice djece i serijskih ubojica.
Općenito, psihopatima se smatraju ljudi koji ne pokazuju nikakvo kajanje za svoja djela te nisu sposobni za suosjećanje.
Tragom Hareove "check-liste", psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi razmišlja li netko poput serijskog ubojice.
Radi se o jednom jednostavnom pitanju, koje nije "trik pitanje", a na koje je većina uhićenih serijskih ubojica dala točan odgovor, vjerovali ili ne.
Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte odgovoriti na pitanje koje slijedi iza nje.
"Žena je bila na sprovodu svoje majke i među okupljenima ugledala je jednog muškarca kojeg nikada prije nije vidjela. Izgledao joj je upravo kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. No, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru."
Pitanje: Koji je bio njezin motiv da ubije sestru?
(Razmislite prije odgovora)
Odgovor: Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sprovodu.
Ukoliko niste znali odgovoriti na pitanje, dobro je, niste psihopat.
Renomirani kanadski psiholog Robert D. Hare poznat je po vlastitoj metodi procjene psihopatije (Psychopathy Checklist-Revised - PCL-R), a često radi kao savjetnik za odjel FBI-a koji se bavi slučajevima otmice djece i serijskih ubojica.
Općenito, psihopatima se smatraju ljudi koji ne pokazuju nikakvo kajanje za svoja djela te nisu sposobni za suosjećanje.
Tragom Hareove "check-liste", psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi razmišlja li netko poput serijskog ubojice.
Radi se o jednom jednostavnom pitanju, koje nije "trik pitanje", a na koje je većina uhićenih serijskih ubojica dala točan odgovor, vjerovali ili ne.
Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte odgovoriti na pitanje koje slijedi iza nje.
"Žena je bila na sprovodu svoje majke i među okupljenima ugledala je jednog muškarca kojeg nikada prije nije vidjela. Izgledao joj je upravo kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. No, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru."
Pitanje: Koji je bio njezin motiv da ubije sestru?
(Razmislite prije odgovora)
Odgovor: Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sprovodu.
Ukoliko niste znali odgovoriti na pitanje, dobro je, niste psihopat.
Gost- Gost
Ja sam pogodio odgovor! Možda bi me se pojedinci trebali kloniti...
Registration date : 04.09.2008
Ja nisam al' svejedno bi me se pojedinci trebali kloniti jer navodno da utječem na psiku osobá oko sebe i da onda postaju (te druge osobe, da nebi bilo zabune ) iznimno opasne.Jean je napisao/la:Ja sam pogodio odgovor! Možda bi me se pojedinci trebali kloniti...
K'o da psikički širim neku gadnu viruščinu
Gost- Gost
I fizički! Pogledaj na što ličimo Jean i ja nakon što smo s Tobom bili u ne prebliskom fizičkom kontaktuthomcro je napisao/la:
K'o da psikički širim neku gadnu viruščinu
A ne! To nećeš na mene svalit krivicu , ja ne djelujem na taj način
Navodno ja više na psiku udaram
Navodno ja više na psiku udaram
Gost- Gost
Stranica 22 / 30. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30