Autotrolej - razno
+20
novi_shef
gorgoroth
portos
Damir
5ar
lappino
buShip fun
Thommo
gaspa
LLeon
kriticar
Tomek
sali
kico101
Narcis
KAPO
ikar
DD
max
kiki273
24 posters
Stranica 6 / 23.
Stranica 6 / 23. • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Autotrolej - razno
Ovo je vjerovatno čovjek iz garaže preusmjeren u kontrolu jer je početak mjeseca. Standardna ekipa kontrole ima uniforme.
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Evo jedna ekskluziva, od prije nekoliko minuta. Po ovoj žegi nikad ne izlazim na balkon, ali eto maloprije potpuno slučajno, da osjetim vrućinu, kad ono sljedeća slika:
Čini mi se da je krivac vrućina, ali opet dvoja policijska kola, hitna, parkirani autobus, puno upitnika. Imate kakvih dojava?
EDIT: I jedna potpuno nova, na ovom mjestu čeka se polazak za grad, a i dalje puno nepoznanica, policije na izvoz.
Čini mi se da je krivac vrućina, ali opet dvoja policijska kola, hitna, parkirani autobus, puno upitnika. Imate kakvih dojava?
EDIT: I jedna potpuno nova, na ovom mjestu čeka se polazak za grad, a i dalje puno nepoznanica, policije na izvoz.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Mislim da će Ćićarijske ulice bit puni riječki mediji, kako sam i mislio murja ne dolazi radi vrućine, a kodon interventne sa štitnicima kao da su s Kantride stigli. Nešto se žešće dogodilo, ali prošlo je u svakom slučaju, hitna je otišla, interventni jedan kmbi također još su 2 se pojavila od nikuda itd.. Saznat ćemo vrlo brzo što se događalo, a vjerujm da vozači koji su na 7a imaju info iz prve ruke.
EDIT: Pokušaj samoubojstva
EDIT: Pokušaj samoubojstva
Posve razumljivo kad ti je 7a jedina linija...buShip fun je napisao/la:
Pokušaj samoubojstva
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Hahahah Odlično si se toga dosjetio!
A šta je tek trebalo raditi onda 90-ih godina, kada je 20, 21 bila jedina opcija, a sad ima 20,21, 7, 7a, 3, 3a, sve je to na dohvat ruke
A šta je tek trebalo raditi onda 90-ih godina, kada je 20, 21 bila jedina opcija, a sad ima 20,21, 7, 7a, 3, 3a, sve je to na dohvat ruke
Yeb'la te tak'a ruka. To je možda taman za LL-abuShip fun je napisao/la:... sve je to na dohvat ruke
Neznam dal bi to svrstao ovdje ili bi stavio u rubriku ludog li svijeta Uglavnom Prijevoz na poklon na Ucku povodom Uckarskog sajma ove godine je povjeren autotroleju samo za usporedbu lani je vozio autotrans sa dvije setre gthd.Uglavnom autotrolej je ove godine dao tri autobusa ali ne bilo koja nego 111,113 i 114 Pitanje- pa zar nije se moglo poslat kakav normalan bus a ima ih vikendom viska,ali ne oni se idu sramotit sa time sta nemozes cak ni nazvat autobusom .O ljudima necu ni pricat bilo ih je prestrasno puno sa obzirom da je bio suncani dan.Nije ih stalo ni trecinu u bus koliko ih je ostalo cekati na slatini,a polasci su bili svakih sat vremena E da skoro sam zaboravio trasa linije je Opatija(slatina)-autoremont-cesta za tunel-kroz tunel Ucku-na naplatnu van-Ucka(poklon) a u povratku se vozi preko veprinca.Opet pitanje dali smije pretrpani cicimici kroz tunel Ucku sa ljudima na stajanju i onda na izlazu posljie naplatne kucice skrenuti desno uzbrdo sa obzirom da je uspon momacki Samo za usporedbu lani Autotrans je vozio obrnuto
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
I trolej je prijašnjih godina vozio obrnuto. Bit će da je takva regulacija prometa. Cicimici su bili valjda zato jer s busom nije moguće prolazit. Zar nisu polasci svakih 30 min?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Pa zar nismo tu fotku imali u kontekstu priče s Autotrolejem na Zrću?Damir je napisao/la:https://2img.net/h/i1188.photobucket.com/albums/z420/damir28/Anita/423967_10151062004533316_2132627317_n.jpg
Izvor fotografije: Facebook
Sorry Pffafe izgleda da sam ju propustio vidjeti na forumu
(slobodno izbriši post) Thnx!
(slobodno izbriši post) Thnx!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Ne, ne brisati, fotka je baš cool
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Ako mi netko ne minira rješenje (ko sto puta do sad), od ponedjeljka bi se trebao pojavit 668 ujutro na liniji 20 za Marčelji (7:10 odozgora). Živi bili pa vidjeli.
NP-549- Moderator
Konačno nešto što je trebalo već godina prije napravit!
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Viđen danas popodne u mom selu:
Pretpostavljam da je vozio nabožno pučanstvo na kirvaj u Mrkopalj (Za one koji ne znaju: Fešta Majke božje žalosne - navodno je dobila račun za struju i mobitel )
Slika je malo mutna jer me ulovio na prepad - upravo sam cijepao drva
Pretpostavljam da je vozio nabožno pučanstvo na kirvaj u Mrkopalj (Za one koji ne znaju: Fešta Majke božje žalosne - navodno je dobila račun za struju i mobitel )
Slika je malo mutna jer me ulovio na prepad - upravo sam cijepao drva
Kolac i žičica su priprema za BusCard?
Kolac, žica a bogme i onaj čunj na pelu.
P.S. ima i topic o tome
P.S. ima i topic o tome
Ja moram nešto podijeliti sa vama.
Već neko vrijeme nešto ne štima sa polaskom u 19.06 iz Ćićarijske. Prošli tjedan dođem na stanicu u 19.04 , a on već na rotoru i ide za grad. Odem u Prometni i požalim se na situaciju, na što mi je odgovoreno da će provjeriti i ništa više. Bježi mi ispred nosa i još ide ranije.
Ali ni to nije sve, danas sam bio u 19.00 na stanici, i pazite sad ovaj u 19.06 nije ni došao. Negdje oko 19:15 došao slijedeći bus i ja pitam šoleta, ako zna šta je s 19.06, na što mi je odgovorio, pa sreo sam ga kod Plodina u Vukovarskoj. Naravno, ostali putnici s 19.06 šute ko da ne kažem šta, a u istoj su kaši bili kao i ja.
I tako čekamo mi tih 19.28 za poći, šole ležerno na prednjim vratima kod rukohvata tipka na mob, kad odjednom "mečka" počne bježati unatrag. Svi pomrli od straha, a šole se nekako skulirao i brzo zaustavio bus, iako mu iz prve nije bilo jasno što se događa. Moment prije toga auto je bio prošao, ne želim ni znati što bi bilo da je bus nastavio "solo prodor" na rikverc.
I tako od misteroiznog nestanka 19.06 do skoro teže prometne, sve u 20-ak minuta.
Već neko vrijeme nešto ne štima sa polaskom u 19.06 iz Ćićarijske. Prošli tjedan dođem na stanicu u 19.04 , a on već na rotoru i ide za grad. Odem u Prometni i požalim se na situaciju, na što mi je odgovoreno da će provjeriti i ništa više. Bježi mi ispred nosa i još ide ranije.
Ali ni to nije sve, danas sam bio u 19.00 na stanici, i pazite sad ovaj u 19.06 nije ni došao. Negdje oko 19:15 došao slijedeći bus i ja pitam šoleta, ako zna šta je s 19.06, na što mi je odgovorio, pa sreo sam ga kod Plodina u Vukovarskoj. Naravno, ostali putnici s 19.06 šute ko da ne kažem šta, a u istoj su kaši bili kao i ja.
I tako čekamo mi tih 19.28 za poći, šole ležerno na prednjim vratima kod rukohvata tipka na mob, kad odjednom "mečka" počne bježati unatrag. Svi pomrli od straha, a šole se nekako skulirao i brzo zaustavio bus, iako mu iz prve nije bilo jasno što se događa. Moment prije toga auto je bio prošao, ne želim ni znati što bi bilo da je bus nastavio "solo prodor" na rikverc.
I tako od misteroiznog nestanka 19.06 do skoro teže prometne, sve u 20-ak minuta.
Moguće da je u tablici voznog reda krivo navedeno vrijeme... Nebi bilo prvi put
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Što god da je trebaju popraviti, ne da mi se opet odlaziti na Fiumaru, bio bih i večeras da opet nije bio rafting na divljim vodama po cesti.
Danas vozeći prema sjeveru neposredno po prolasku čvora Zadar 1 vidio jedan regio koji je išao u suprotnom smijeru, dakle prema jugu.
Uspio sam vidjeti samo RI-693-??
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6176
Registration date : 14.05.2008
Mislim da je bila neka vožnja za Knin.kriticar je napisao/la:Danas vozeći prema sjeveru neposredno po prolasku čvora Zadar 1 vidio jedan regio koji je išao u suprotnom smijeru, dakle prema jugu.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Trebao sam ić ja sa 713 sa onim debilom Šmrcalom koji inače vozi 680 pa sam se zahvalio na ponuđenom poslu. Rađe ću ić sa Kikijem sa 412 do Gevgelije nego s onim glupanom da me sramoti.
NP-549- Moderator
Stranica 6 / 23. • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Stranica 6 / 23.