Autotrolej - razno
+20
novi_shef
gorgoroth
portos
Damir
5ar
lappino
buShip fun
Thommo
gaspa
LLeon
kriticar
Tomek
sali
kico101
Narcis
KAPO
ikar
DD
max
kiki273
24 posters
Stranica 5 / 23.
Stranica 5 / 23. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: Autotrolej - razno
Zbilja, imaš pravo. Nisam pojma imao - to mora da je nova regulacija otkad su ono sredili i izasfaltirali, a mene ionako ni bilo sedam mjeseci. Iako ne kužim logiku, ali tko sam ja da proničem u razmišljanja genijalaca iz Rijeka prometa...buShip fun je napisao/la:Nije ni to čisto, ulazak s gornje strane je jednosmjerna ulica. Ovo za starce, odnosno da se kulturnije izrazim stariju populaciju, pa nije ih vozio ne znam gdje, dogodi se svakome da pogriješi. Nema toga koji nije nikad pogriješio. Je, istina izgubljena je 1 stanica, ali bolje i to nego da ih je ispustio na Turkovu i rekao zadnja stanica, a vratio se po voznom redu od 7a u grad, kao da nije ništa bilo. Doduše, prije se možda i moglo, ali sad uz big brother to ne ide.
A jasno da je griješiti ljudski i da se svakome može dogoditi, jedino postoje poslovi gdje se greške lakše uočavaju i teže opraštaju. Problem s riječkim gradskim prometom jest u vrlo rijetkim vožnjama (20 - 30 minuta je za mene rijetko) pa popravak greške u smislu vožnje natrag pa hvatanja sljedećeg busa koji neće zabucati znači gubitak od sata vremena što nonici koja je od Blažićeva šla u TUŠ ni baš sejeno, ne?
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
S tom novom preregulacijom napravili su kaos. Bezveze od 20 m ceste radit jednosmjernu, a sve je vrlo pregledno. Ali kao što kažeš, jako je teško shvatiti genijalce iz RP-a.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Da li netko slučajno zna kolika je bila jedinična cijena ugradnje "Air condition" sustava u Riječke conecte?
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6176
Registration date : 14.05.2008
Bolje i da nisu ugrađivani ili da su postavljeni samo vozaču, jer busevi stalno imaju otvorene sve prozore, tako da nema efekta hladiti, kad bolesnicima i pored klime stalno nedostaje zraka.
Da, ugradnja samo za vozača bi bila puno isplativija. Ovo je čisto rasipanje energije. A i tad bi bila dovoljna neka elektro-klima, pa nije potrebno postavljanje kompresora, nego se sve riješi sa jednim dodatnim alternatorom.
A ako je već moralo ić kompetno u bus (da se možemo hvalit) onda je trebalo stavit na Classic-e koji imaju mogućnost zaključavanja prozora.
A ako je već moralo ić kompetno u bus (da se možemo hvalit) onda je trebalo stavit na Classic-e koji imaju mogućnost zaključavanja prozora.
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Zar baš niko od forumaša ne zna cijenu ugradnje po autobusu rashladnog sustava unutrašnjosti Riječkih conecta?
kriticar- Moderator
610 po autoputu
NP-549- Moderator
Il ti je noga jako... jako ... teška il photoshop dobro radi?
kriticar- Moderator
610 ne bi iš'o 130 ni da ga baciš s nebodera.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Dobra večer! Zanima me Vaše mišljenje.
Da li smatrate neukusnim kada linijski kontrolor umjesto službene odore ima majicu s likom generala Gotovine?
Za mene je to čisti neukus, nikakvo domoljublje. Ja svoju pripadnost mogu iskazivati u privatno vrijeme i svaka čast dečkima koji su branili našu domovinu, ali osobno smatram da službena osoba Autotroleja nema šta imati civilnu crnu majicu, već službenu odoru.
Malo je falilo da mu ne pokažem kartu, ali sam odustao od prepucavanja.
Znam da se svi neće složiti s mojim razmišljanjem, ali nije problem, svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa me tako zanima i Vaše.
Da li smatrate neukusnim kada linijski kontrolor umjesto službene odore ima majicu s likom generala Gotovine?
Za mene je to čisti neukus, nikakvo domoljublje. Ja svoju pripadnost mogu iskazivati u privatno vrijeme i svaka čast dečkima koji su branili našu domovinu, ali osobno smatram da službena osoba Autotroleja nema šta imati civilnu crnu majicu, već službenu odoru.
Malo je falilo da mu ne pokažem kartu, ali sam odustao od prepucavanja.
Znam da se svi neće složiti s mojim razmišljanjem, ali nije problem, svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa me tako zanima i Vaše.
U principu se slažem s tobom, mada je ponekad dozvoljeno, tj. nije dozvoljeno al se zažmiri na jedno oko kad su nekakve specijalne okolnosti. Npr kad je neka utakmica pa vozači voze u kockastim dresovima i slično. Danas je taj praznik, vjerovatno ga nitko neće kaznit zbog te majice, al da je malčice neukusno to definitivno jest
NP-549- Moderator
Nažalost se za mog života u ovoj zemlji neće stvoriti kritična masa civiliziranih ljudi koji bi svojom osudom marginalizirali takve tipove pa ćemo još dugi niz godina morati trpiti nametanje osobnih stavova u javnim situacijama.
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
kriticar je napisao/la:Il ti je noga jako... jako ... teška il photoshop dobro radi?
Nijedno ni drugo. Slabo obraćate pažnju na detalje:
1. nema bosch ključa (doduše može se u vožnji izvaditi)
2. pritisak ulja je na nuli, znači da motor ne radi, temperatura motora ispod 50
3. prednji krug sistema zraka je na 2 atmosfere, a zadnji na 4 (radni tlak je 8 bar)
Zaključak: bus je parkiran u remontu, a tahograf mu podivljao. Do 130 bi možda potegao na nekoj mega nizbrdici tipa Vrbovsko, dok je u Dragi izmjereno 112.
NP-549- Moderator
Oće li kiša danas? Na liniji 2 Avtomontaža - 597!
Ja vidim da je središnja puna crta isprekidana. Dakle, nema razloga da bude protivno pravilima.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Jasno mi je to, ali u ovom slučaju putnici ulaze s ceste, a to je opasno.
Da, taj detalj sam previdio.buShip fun je napisao/la:ali u ovom slučaju putnici ulaze s ceste, a to je opasno.
Pitam se što bi se dogodilo da auto pokupi putnika pri ukrcaju. Kakve bi sankcije snosio vozač (a trebao bi). Koji K ima ovako stat? Stani normalno na stanicu, kad ti je vrijeme za krenut, kreni oko kružnog toka i natrag prema gradu. Neki se vozači ponašaju ko lokalni šerifi. Ko da su Boga za jaja ulovili. To bi trebalo više natabanat nego onoga sa Gotovinom na majici.
Pretpostavljam da je sunce tuklo u šajbu pa se okrenuo. Mada sam vidio ovakvih stvari i po noći
NP-549- Moderator
kiki273 je napisao/la:Oće li kiša danas? Na liniji 2 Avtomontaža - 597!
Irena Miličević je na godišnjem odmoru. Danas 596 na 2
NP-549- Moderator
NP-549 je napisao/la:Pretpostavljam da je sunce tuklo u šajbu pa se okrenuo. Mada sam vidio ovakvih stvari i po noći
Sudeći po fotki, sunce mu je tuklo u lijevi prozor. Nego, nema li u Conectu ona zavjesica na šajbi i lijevom prozoru koju si šole može spustiti ako mu lupa sunce?
Registration date : 04.09.2008
a mozda neće da upali pa ga šole parkirao nizbrdo
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Neki dan sam spomenuo Antu Gotovinu u kontroli, a danas neki šminka dosta mlad lik, sunčane naočale, šuze na špic kao Paladin, bijela majica s nekim cool natpisom i iskaznicom od linijske kontrole.
Očito to postaje trend, a frendica mi kaže da i ZG-u ima sve više kontrole u civilu.
Očito to postaje trend, a frendica mi kaže da i ZG-u ima sve više kontrole u civilu.
Stranica 5 / 23. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Stranica 5 / 23.