Autotrolej - razno
+20
novi_shef
gorgoroth
portos
Damir
5ar
lappino
buShip fun
Thommo
gaspa
LLeon
kriticar
Tomek
sali
kico101
Narcis
KAPO
ikar
DD
max
kiki273
24 posters
Stranica 13 / 23.
Stranica 13 / 23. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: Autotrolej - razno
Nekako si mi se zgobil ...kiki273 je napisao/la:http://novine.novilist.hr/images/clanci/H2014/1/692929.jpg
Gost- Gost
Tko bi rekao da će netko puštati 2014. Avtomontaže svećano u promet, a sama tvornica već cijelo desetljeće i pol ne postoji.
Tomek- Moderator
- Broj postova : 447
Registration date : 07.04.2008
ahhahah, ova ti je dobra !
Inače kad se busevi puštaju u promet približno isto izgledaju, a ovdje valda postoji tisuću kombinacija. ARZ stolice, ex Classic stolice, original drvene, displej narančasti, displej broose, bez displeja, branici u svim bojama, s maglenkama, bez, shema bojanja na parove razbroj se.....
Inače kad se busevi puštaju u promet približno isto izgledaju, a ovdje valda postoji tisuću kombinacija. ARZ stolice, ex Classic stolice, original drvene, displej narančasti, displej broose, bez displeja, branici u svim bojama, s maglenkama, bez, shema bojanja na parove razbroj se.....
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Od subote 15.03.2014. pa naredna 3 tjedna "Novi most" na pravcu Žrtava Fašizma ---> Rade Šupića će bit sužen na samo jednu traku te zato autobusi neće moć skretat desno u Šet.A.Kačića Miošića. Sve gradske linije osim linije 8 će nakon stajališta Tržnica (Kazalište) produžavat ravno preko Delte direktno na Piramidu. Ukida se stajalište Fiumara (B) u smjeru istoka. Linije 1A, 2A i 3 će kao početno/završnu stanicu koristit terminal Delta, dok je linija 100 prometovati normalnom trasom. Linija 3 će skretat desno u Fiumaru (kao linija 4), i onda preko Veslarske i Kazališta na Deltu
NP-549- Moderator
Jedno glupo pitanje?
Može li se linija 100 ( u ta 3 tjedna ) u smjeru B provesti na način kako to ide subotom, nedjeljom i praznikom, kako bi barem djelomično bila korisna da pokupi putnike koji žele do stajališta Fiumara B?
Može li se linija 100 ( u ta 3 tjedna ) u smjeru B provesti na način kako to ide subotom, nedjeljom i praznikom, kako bi barem djelomično bila korisna da pokupi putnike koji žele do stajališta Fiumara B?
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Jedno pitanje, hoće li se uvesti privremeno stajalište na Delti za one linije koje produžuju za Piramidu?
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Ne, neće bit stajališta Delta jer nema uvjeta za to.
Što se pak tiče linije 100, možda ideja i nije loša, probat ću ju progurat. Pokušao sam da 8A ide sa Žabice al mi nije uspjelo. Sad će kretat sa JT i neće imat nijednu stanicu do Piramide. Kazalište nemože uhvatit (nisu htjeli ni kroz Henckeovu), a Fiumaru svi preskaču
Što se pak tiče linije 100, možda ideja i nije loša, probat ću ju progurat. Pokušao sam da 8A ide sa Žabice al mi nije uspjelo. Sad će kretat sa JT i neće imat nijednu stanicu do Piramide. Kazalište nemože uhvatit (nisu htjeli ni kroz Henckeovu), a Fiumaru svi preskaču
NP-549- Moderator
Možda je glupa ideja, al šta se nije moglo izvesti da te linije koje idu u smjeru Piramide, uđu na terminal i naprave krug kako to rade prigradski busevi, pokupe putnike tamo di su čekaonice na Delti, a potom nastave dalje pored prometnika prema izlazu s terminala?
Osobno mislim da je nepotrebno; prvo, jer bi nastala sveopća gužva, a puno je ljudi ( djece ponajviše ) i mislim da prometna ne bi dozvolila ( prolazak gradskih, prestrojavanje i polasci prigradskih, dolasci prigradskih, parkiranja prigradskih ). Drugo, ne vidim da je pozicija Delte nešto bitno bliže Fiumari od stajališta kod kazališta, pa je svejedno od kuda će se pješačiti ( osobno bih radije po pločniku nego preko parkirališta za osobna vozila na Delti ). Treće, bespotrebno bi se gubilo dragocjeno vrijeme na ionako nabijenom vr, a i troškovi goriva bi porasli.
Ne znam, možda griješim.
Ne znam, možda griješim.
kico101- Moderator
Vjerovatno bi jednom krugu ljudi to odgovaralo, ali bi drastično usporilo cijelu priču. Uć unutra u terminal, vozit ko po jajima jer je uvijek sve puno idiota koji šeću ko muhe bez glave, napravit krug i kuda izać ? Izlaz s terminala kroz zavoj kod kioska je za zglobni vrlo komplicirana operacija. Ako je sve prazno i nema nikog imaš šta gledat na sve strane da ne kresneš u gljive, trotoar, ogradu ili ne pokupiš noge onima koji sjede ispod stabla. Da ne govorim da čim smotaš skoro pola busa više nije pod nadzorom (u ogledalu). Ako bi se pak izlazilo kroz perone, kroz koji ? Kroz neki odmah na početku, di onda krcat putnike ? Prilično nedorečeno i komplicirano, a sve za 3 tjedna radova. Ne hvala
NP-549- Moderator
Hvala na jako iscrpnom odgovoru i objašnjenju. Profići uvijek znaju bolje. Ja to mogu gledat jedino s aspekta nečeg novog i interesantnog kao zaljubljenik u autobuse, dok vjerujem da vozačima ne bi bilo ni najmanje zanimljivo.
Nije stvar u tome kolko je nama interesantno, ionako sve novo što se uvede je nama samo "na gore", nikad se nije uvelo nešto dobro. Govorim čisto s realnog gledišta malo bolje upućenog čovjeka.
NP-549- Moderator
Slažem se.
Jutros oko 5:40 803 starom trasom preko Fiumare. Samo sam njega vidio da ide po starom.
oko 5:25 conecto na L7 isto takobuShip fun je napisao/la:Jutros oko 5:40 803 starom trasom preko Fiumare. Samo sam njega vidio da ide po starom.
Kad smo već kod toga, jedno pitanje. Nije definirano koja je zadnja stanica kad bus ide u Garažu sa zapadne strane grada. Po meni to i dalje može biti Fiumara, jer bus nakon što skrene za spomenik i prođe Novi most može ravno na križanje s Ulicom M.Smokvine Tvrdog, a ionako ne idu preko A.K.Miošića.
Obavjest je u prometnom uredu da je zadnja KAZALIŠTE
NP-549- Moderator
Ovaj je, nepropisno parkiran, viđen danas u Delnicama...
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
On je z Delnic, on smi
NP-549- Moderator
Danas je Obi Van na radiju nešto terkeljao o Troleju, da će 52 vozila dobiti klimu i da će se još nešto nabavljati (to o nabavci nisam stigao čuti).
Nova trasa linije 10A starta 16.6.2014. Danas sam pokušao centrirat displej, sutra će dečki dodat Č i Š.
Bus bi prometovao kao i do sad kroz Žurkovo i naselje Paveki do dolaska ponovno na magistralu (kod kampa) gdje skreće desno i ide donjom cestom prema kružnom toku Urinj i do okretišta u Šoićima. U povratku kod crkve Sv.Barbare skreće desno i gornjom cestom kroz Sv. Luciju se vraća prema Rijeci.
Bus bi prometovao kao i do sad kroz Žurkovo i naselje Paveki do dolaska ponovno na magistralu (kod kampa) gdje skreće desno i ide donjom cestom prema kružnom toku Urinj i do okretišta u Šoićima. U povratku kod crkve Sv.Barbare skreće desno i gornjom cestom kroz Sv. Luciju se vraća prema Rijeci.
NP-549- Moderator
Ovo mi se nadasve sviđa.
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Savršeno. Sada 10A ni ne mora ić kroz Paveke, jer se s magistrale lako spustit dolje, a za natrag, da osobno stanujem u Pavekima sigurno ne bih birao opciju povratka u Rijeku preko Šoića i Svete Lucije, već bi na magistrali čekao 10,27 ili 29.
kico101- Moderator
namjera (tj. želja Općine) je bila da se povežu sva naselja u Kostreni, a za Rijeku ionaok svi imaju stanice na magistrali koje nikome nisu daleko. Osim toga iz Rijeke sad možeš uvijek stić do kuće bilo gdje, s tim da ćeš jendom ić direktno, a jednom okolo, al ipak ćeš doć uz malo više vožnje. Interval je svakih pola sata s tim da jednom ide 10 jednom 10A, znači svaka linija ima polazak svaki sat
NP-549- Moderator
Oni (opština Kostrena) to sve, pretpostavljam, plaćaju "Autotroleju" uredno i na vrijeme?
Ako se ne varam, magistrala je na nešto višoj nadmorskoj visini od Paveka? Ili...?kico101 je napisao/la:... već bi na magistrali čekao 10,27 ili 29.
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Stranica 13 / 23. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Stranica 13 / 23.