Autotrolej - razno
+20
novi_shef
gorgoroth
portos
Damir
5ar
lappino
buShip fun
Thommo
gaspa
LLeon
kriticar
Tomek
sali
kico101
Narcis
KAPO
ikar
DD
max
kiki273
24 posters
Stranica 18 / 23.
Stranica 18 / 23. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: Autotrolej - razno
Aši-maši da promaši!!!novi_shef je napisao/la:Ne znam, meni validacija još nikad nije uspjela iz prve. Svaki put javi crveni ekran da nije uspjelo, a onda od druge prođe. Imam crvenu prepaid.
(Tako smo nekad čarali kad su se igrale špigule ili što slično)
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
Pusti ti to , strah je vrag i ja ne verujem u te mađije. Nek je meni "pokazna" odvojena od takujinaNP-549 je napisao/la:... Što se tiče bankovnih kartica, možeš bit bez brige ...
E da, i to. Primjetno je da je protok putnika puno sporiji nego u eri starih pokaznih. Prije si samo prošal pored šoleta a sad se moraš zaustavit na par sekundi. Samo po sebi par sekundi je mrkić u mjerilima svemira ali ako imaš 15 ljudi sve se otegne a da ne kažem ako je bar pol pemzića od toga broja putnika pa kad krenu petljat po validatoru ili ko šef kad neće iz prve validator da prihvati.Pfaff je napisao/la:Aši-maši da promaši!!!novi_shef je napisao/la:Ne znam, meni validacija još nikad nije uspjela iz prve. Svaki put javi crveni ekran da nije uspjelo, a onda od druge prođe. Imam crvenu prepaid.
(Tako smo nekad čarali kad su se igrale špigule ili što slično)
Gost- Gost
Definitivno jest nešto sporije, bez daljnjega, ali puno manje nego što se ispočetka mislilo. Problem se javlja ako šole dođe zadnji čas u bus na početnoj stanici pa dok on to upali, učita se sistem.... ošo voz, svi su već u busu. I druga slaba točka je leteća izmjena vozača na Fiumari
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Dobro, to su vaši, "tehnički", problemi. Ja Ti povedam o onem ča vidin kot patnik, da se tu usporilo. I to bi mogal bit uzrok ča šole otpre srednja vrata da se bar del putnika brže utovari. Da znam, to je i dvosjekli mač jer će se vavek tu nać i par njih ča se švercaju i ko kobci čekaju na sredini stajališta da se otpru srednja i zadnja vrata pa da ulete nutra.NP-549 je napisao/la:... Problem se javlja ako šole dođe zadnji čas u bus na početnoj stanici pa dok on to upali, učita se sistem.... ošo voz, svi su već u busu. I druga slaba točka je leteća izmjena vozača na Fiumari
Interesantno je i kako ih se more prepoznat, na Brajdi na stajalištu od petarde, oni koji imaju karte stoje naprvo kod šahte a oni ča se švercaju stoje kod zlatara (ja čekam negde između)
Gost- Gost
Će van ben Ruža validirat kartu, ako je ne validirate sami.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Ča još dela, još ni šla va penziju?
I ona će svoje kosti pustit va Troleje ...
I ona će svoje kosti pustit va Troleje ...
Gost- Gost
Ča nisu bile bolje harte. Sad imamo posvuda plastic-fantastic. Čip vamo, čip tamo i niš ne dela kako rabi. A morda bi i delalo kada bi se odabrao najkvalitetniji, a ne najjeftiniji ponuđač. Nu, svrha je menadžmenta da prikaže nekakvu dobit i uštede, pa se štedi na svemu i svačemu, a najviše na onome najbitnijem za funkcioniranje sustava. A tako je to, ča ćeš.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Nekome očito nisu pa se odlučil na pljastic. Iskreno, meni ovo ni baš preveć leglo ... na starim pokaznima sam znal ča kupujem perche sam videl kupon a sad kupujen mačka va vreće i neznam kamo mogu proverit ča san kupil a da nejden na šalter na TBJ ili Deltu (ma to ću napravit jedanput baš da vidim kako će regirat teta zad šaltera, da mi proveri status na kartice za tekući mesec i to po mogućnosti oko prvog )kico101 je napisao/la:Ča nisu bile bolje harte ...
A ja, nemoreš imet ofce i nofcekico101 je napisao/la:A tako je to, ča ćeš.
Gost- Gost
Provjerit moreš na validatoru. Najprije stisneš CARD INFO i onda prisloniš karticu i pisat će se o tvojoj kartici na ekranu. Ako biš tel to imit napismeno, onda rečeš šoferu . dajte mi molim vas status kartice. On ju zabode tamo kod sebe i zide hartica na koj piše isto ono ča i na ekranu radijatora
NP-549- Moderator
Vidiš vidiš, ovo je dobro znat! Ali ovo nije nitko rekal kad su se RCC delale .NP-549 je napisao/la:Provjerit moreš na validatoru. Najprije stisneš CARD INFO i onda prisloniš karticu i pisat će se o tvojoj kartici na ekranu. Ako biš tel to imit napismeno, onda rečeš šoferu . dajte mi molim vas status kartice. On ju zabode tamo kod sebe i zide hartica na koj piše isto ono ča i na ekranu radijatora
Gost- Gost
Jako loše je odrađena edukacija putnika. Trebala je zić nekakva brošurica ili baren letak pa malo uputit te ljude ča i kako. Recimo, oni koji plaćaju RCC-om (post paid) moraju va validatoru stisnut odredište, a ne broj potrebnih zona. U "A" smjeru je svejedno, al u "B" većina radi krivo, na VIškovu stisnu "2" jer im kao trebaju dvije zone. Ne, moraš stisnut "1", odredište, i validator skine dvije zone jer je bus trenutno na Viškovu. Ako samo prisloniš, a niš ne stisneš onda ti skine najduže putovanje za taj bus. Ako gre do Sroki onda nisi puno zgubil, ali ako re va Lisac ode još 10,50 kn bezveze. A nisu nebogi ljudi krivi, niki njin ni niš rekal.
Čudin se, čak mi je malo i žal, da još niki to javno nigdi ni objavil (radio, novine) da je delo napravno od ku.....a i da ljudi nisu uopće upoznati. Stvar ni loša, dobro je zamišljena, prilično korektno dela (ima nekih minusa koji će se riješit), ali je dosta toga loše odrađeno
Čudin se, čak mi je malo i žal, da još niki to javno nigdi ni objavil (radio, novine) da je delo napravno od ku.....a i da ljudi nisu uopće upoznati. Stvar ni loša, dobro je zamišljena, prilično korektno dela (ima nekih minusa koji će se riješit), ali je dosta toga loše odrađeno
NP-549- Moderator
Ajd kad smo zapeli u Tips&Tricks RCC-a, prije kad sam npr išal za Škrljevo (znači u drugu zonu), imal san cvikalicu za jednu zonu ku san poništil vaje na Delti (da se ne dižem na Sv. Kuzmu) ... kako sad treba postupat? Pretpostavljam, normalno skeniram RCC i isto morem odmah okinut cviku ... ... treba ča tipkat na ambruratoru ? Koji je postupak u povratku? Treba prvo cvikat cviku pa na granici provuć RCC?NP-549 je napisao/la:... Recimo, oni koji plaćaju RCC-om (post paid) moraju va validatoru stisnut odredište, a ne broj potrebnih zona. ...
Gost- Gost
Dobro si ovo opisao! Zanimljivo je kako se uvijek postave stvari tako da je blesavi korisnik kriv za loše odrađeni posao (zapravo genijalno zamišljen sustav)NP-549 je napisao/la:Jako loše je odrađena edukacija putnika. Trebala je zić nekakva brošurica ili baren letak pa malo uputit te ljude ča i kako. Recimo, oni koji plaćaju RCC-om (post paid) moraju va validatoru stisnut odredište, a ne broj potrebnih zona. U "A" smjeru je svejedno, al u "B" većina radi krivo, na VIškovu stisnu "2" jer im kao trebaju dvije zone. Ne, moraš stisnut "1", odredište, i validator skine dvije zone jer je bus trenutno na Viškovu. Ako samo prisloniš, a niš ne stisneš onda ti skine najduže putovanje za taj bus. Ako gre do Sroki onda nisi puno zgubil, ali ako re va Lisac ode još 10,50 kn bezveze. A nisu nebogi ljudi krivi, niki njin ni niš rekal.
Najjednostavnije ti je na svojoj RCC imat i uplaćenih 50-ak kuna. Validiraš se najprije u liniji 5, zasvjetli zeleno jer imaš pravo za 1. zonu. Na Delti uđeš u bus linije 25 i stisneš brojku 2 jer ti je odredište u drugoj zoni (Škrljevo). Aparat će ti skinuti 7,75 kn jer imaš pravo za 1 zonu i upravo si kupio još jednu. A ako želiš po starinski sa cvikalicom (koja će se brzo ukinuti) onda ju cvikaš odmah
NP-549- Moderator
Pitanje: Što kada se ukine? Što će oni putnici koji su u gradu u prolazu i sigurno neće kupovati RCC, BCC, MCC i slično, zbog jedne vožnje. Hoće li postojati ikakva opcija za nas koji se, primjerice, vozimo 2 do 3 puta godišnje. Ja ne mislim kupovati to sr. od Diners kartice. Što da tada radim? Da se švercam u ovim godinama?NP-549 je napisao/la: A ako želiš po starinski sa cvikalicom (koja će se brzo ukinuti)
kico101- Moderator
bit će na kiosku kartice od 10,20,50, kuna koje će se isto validirati kao i RCC Diners. Nešto ko bon za mobitel. Kupiš i trošiš dok imaš
NP-549- Moderator
Još si dovoljno mladkico101 je napisao/la:Da se švercam u ovim godinama?
A-ha. To je već bolje. Mislio sam da nisu u planu takve opcije ( a i ja svašta mislim ). To će biti ok.NP-549 je napisao/la:bit će na kiosku kartice od 10,20,50, kuna koje će se isto validirati kao i RCC Diners. Nešto ko bon za mobitel. Kupiš i trošiš dok imaš
kico101- Moderator
Opet se zapalio autobus u Rijeci!
U petak oko 9 sati ujutro na Pehlinu je došlo do novog slučaja požara na gradskom autobusu Autotroleja.
Prema trenutno dostupnim informacijama zapalio se autobus koji prometuje na liniji 21, ozlijeđenih nema, ali je nastala prilično velika materijalna šteta.
Detaljnije informacije se još uvijek čekaju te ćemo uskoro objaviti opširniju vijest.
Podsjetimo, prije svega 11 dana na Sušaku kod kliničkog bolničkog centra zapalio se novi autobus na plinski pogon, ali srećom ozlijeđenih nije bilo ni tom prilikom.
Foto: Vedrana Topalušić Ljubičić
Prema trenutno dostupnim informacijama zapalio se autobus koji prometuje na liniji 21, ozlijeđenih nema, ali je nastala prilično velika materijalna šteta.
Detaljnije informacije se još uvijek čekaju te ćemo uskoro objaviti opširniju vijest.
Podsjetimo, prije svega 11 dana na Sušaku kod kliničkog bolničkog centra zapalio se novi autobus na plinski pogon, ali srećom ozlijeđenih nije bilo ni tom prilikom.
Foto: Vedrana Topalušić Ljubičić
Moment mal moment mal da ga nisu garagani zažgali zbog bakrenih žica
Moment mal moment mal da ga nisu garagani zažgali zbog bakrenih žica
Gost- Gost
Kad smo već zaredali sa slikama nesreća:
Slika je na fejsu (autor: LornaRi) osvanula jučer ujutro, pa pretpostavljam (obzirom da fejs automatski briše exif) da je i nastala jučer nešto prije 9 sati. Slikano je, koliko vidim, na Gornjem Zametu, u Ulici Vladivoja i Milivoja, na raskrižju prema novoj Smetlarskoj cesti.
Slika je na fejsu (autor: LornaRi) osvanula jučer ujutro, pa pretpostavljam (obzirom da fejs automatski briše exif) da je i nastala jučer nešto prije 9 sati. Slikano je, koliko vidim, na Gornjem Zametu, u Ulici Vladivoja i Milivoja, na raskrižju prema novoj Smetlarskoj cesti.
Registration date : 04.09.2008
a vidin da se šole boji kraja. Pa ovdje moraš s prevjesom ić preko trotoara ako misliš normalno prolazit a on je metar od bankine. Mogao je ovaj s autom ić malo desno, al bogami mogo je i ovaj kolega
NP-549- Moderator
Prvi Classic je ostao bez motora. Na 679 koji je iz 2005. rade generalnu, prešo oko 870 tisuća.
NP-549- Moderator
103 over and out. Stoji bez tablica kod Mesokombinata
102 noćas u ponoć istekla registracija. Daj bože da ju ne produže, ono je ružno vidit na cesti
102 noćas u ponoć istekla registracija. Daj bože da ju ne produže, ono je ružno vidit na cesti
NP-549- Moderator
Stranica 18 / 23. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Stranica 18 / 23.