Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Autotrolej - razno

+20
novi_shef
gorgoroth
portos
Damir
5ar
lappino
buShip fun
Thommo
gaspa
LLeon
kriticar
Tomek
sali
kico101
Narcis
KAPO
ikar
DD
max
kiki273
24 posters
Započni novu temu   Odgovori na temu

Stranica 10 / 23. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

Go down

Autotrolej - razno - Page 10 Empty Re: Autotrolej - razno

Postaj by Pfaff pet 3 svi 2013 - 10:27

Damir je napisao/la:Doista se može naći mnogo toga pogotovo za nekoga ko oprema kakvu konobu za druženja.
Evo, ja ću se ići ponuditi kao antikvitet, a poslije mogu ostati u konobi kad bude druženje... grinko

Autotrolej - razno - Page 10 Buhoslav
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet 3 svi 2013 - 10:30

Mogu ja s tobom, mogu ja stobom kul . Obećajem da ću bit miran, tih i da neću provocirat mrgreen

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Damir pet 3 svi 2013 - 11:01

Pfaff je napisao/la:
Evo, ja ću se ići ponuditi kao antikvitet, a poslije mogu ostati u konobi kad bude druženje... grinko

Uzimam! Tj,prodano... grinko icon pivo
A,onda bi va konobe pala i pjesma: Ma ča bi popili i požerali kad bi nan dali.... veseli
Damir
Damir

Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011

[Vrh] Go down

Postaj by buShip fun čet 16 svi 2013 - 23:49

Toliko o tome da busevi ne idu ranije. Maloprije je u 23:28 otišao s ugibališta iz Ćićarijske, a polazak mu je po voznom redu u 23:30. Ovom se mora stati na kraj, jer to više nije normalno!!
Stanujem doslovno na okretištu tako da nije neki problem čuti SU-240 kako riče dok dolazi do kružnog. a sad slijedi i prijava...

buShip fun

Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012

[Vrh] Go down

Postaj by buShip fun ned 26 svi 2013 - 5:02

Šta je Autotrolej izgubio licencu za vožnju u inozemstvo? Koliko sam informiran trebao je voziti Gardaland 30. ali neće biti ništa od toga, vozi PU-MA.

buShip fun

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 ned 26 svi 2013 - 18:23

Ne postoji licenca za inozemstvo, licenca se izdaje na osnovi udaljenosti ovisno o kategoriji vozila. Regio može vozit 700 od sjedišta firme u jednom danu. Ako se negdje prespava u hotelu, drugi dan može voziti još 700.

Za veće je potreban WC, soba za vozača..... (neznam točne detalje).

Gardaland je možda otkazan ako ima dosta drugih ugovorenih vožnji koje MORAMO vozit jer netko inzistira. Mi imamo svoje vlasnike koji nažalost često diktiraju politiku kako njima paše, ali imaju na to pravo jer su gazde.
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by buShip fun ned 26 svi 2013 - 18:30

OK hvala na odgovoru Smile

buShip fun

[Vrh] Go down

Postaj by buShip fun sri 5 lip 2013 - 17:01

Danas sam u busu čuo da će Autotrolej osnovati Autotrolej Plus (ili možda +), sestrinsku firmu koja će se baviti posebnim vožnjama i taksi prijevozom.
Je to samo neutemeljena glasina ili ima istine u tome?

buShip fun

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 sri 5 lip 2013 - 20:34

Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101
kico101
Moderator
Moderator

Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 5 lip 2013 - 21:37

I Bandić je tako počeo...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 čet 6 lip 2013 - 11:59

Ulaskom u EU firma koja je registrirana kao komunalna se ne može baviti profitabilnom djelatnošću. To je cijela mudrost. Kraj priče
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 21 lip 2013 - 21:59

Danas sam bio u Rijeci. Timbreti kartelu (još dvaput pa gotovo!).
Doma sam prethodno na webu pogledao VR za Liniju 8 i evo što piše:

Autotrolej - razno - Page 10 VRosmice1
(i bilo je tako)

A evo što piše na oglasnoj ploči u čekaonici kod Kazališta:

Autotrolej - razno - Page 10 VRosmice2
(cijelih 15 dekika kasnije - lako da ne vozi svaki sat...Evil or Very Mad)

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 pet 21 lip 2013 - 22:24

Nisu promijenili zimski u ljetni vr po stajalištima ( ljetni ipak traje samo 2 mjeseca-čemu bi se mučili po ovoj vrućini mrgreen).

kico101
kico101
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 pet 21 lip 2013 - 22:52

kico101
kico101
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff ned 23 lip 2013 - 2:49

Cijena? Sitnica?

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub 29 lip 2013 - 22:57

Kako od trećeg idem u Lovran na terapiju odem čera na TBJ napraviti novu kartu. Računam, još je relativno visok datum (28. je bil čera) i nebi trebalo bit nikoga. Dođem do vrata a ono ... Shocked  ... do vrata fila a videl sam i par ljudi da vani sjedi na klupi. Ma nou čens da ću ja tu čekat i kiling tajm zbog faking karte, idem potražit sreću na Delti. Znate kakvi smo kad treba stat u red, ma prestići ću ja tebe samo da budem prije tebe na šalteru grinko  ... međutim pokazalo se da njih troje idu na bus. Zavrnem kod kioska levo a ono opet Shocked  ... nećete verovat, nigde nikoga!!! Prazan šalter! Pomislio sam da teta nutra ne dela, malo se naluknem a ona meni "Dobar dan, izvolite ...".

Sa svim hodanjem preko parkirališta amo-tamo, kupovinom karte sve sam brže obavio nego da sam ostao čekat na TBJ.

Pitam se znaju li ljudi da se karte mogu kupiti i na Delti? Mislim na gradske jer zadnja dva mjeseca ja gradsku kupujem na Delti jer ako i je red puno se brže kupi nego na TJB.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Autotrolej - razno - Page 10 Empty Busevi premrežili otok: Autotrolej danonoćno prevozi mlade partijanere na Zrće

Postaj by kiki273 pet 5 srp 2013 - 21:35

Na Pag stiglo čak 19 autobusa, od čega i dvije »harmonike«, kao i dva servisna vozila, a tu je i tim od čak 32 Autotrolejeva djelatnika koji svakodnevno razvoze mlade Britance po otoku

NOVALJA  » Oko 12.000 mladih gostiju iz Velike Britanije stiglo je ovih dana na Pag, točnije na Hideout festival koji je započeo prekjučer u klubovima na popularnoj plaži Zrće. Reklo bi se, prava opsada mladih Britanaca koji su donijeli živost u Novalju, ali i na ostatak otoka. Osigurati logistiku za tako velik broj posjetitelja festivala nije nimalo lako. Pokazali su to i djelatnici Autotroleja koji su, zajedno s novaljskim koncesionarom gradskog javnog prijevoza Sito, zaduženi da mladi partijaneri sigurno i bezbrižno od 0 do 24 mogu do Zrća, odnosno do mjesta u kojima su smješteni. Naime, ove godine je Autotrolej drugi put ostvario uspješnu suradnju s novaljskim prijevoznikom, i to upravo za potrebe ovako zahtjevnog i velikog okupljanja kao što je Hideout festival.

Tako je na otok Pag stiglo čak 19 autobusa, od čega i dvije »harmonike«, kao i dva servisna vozila, a tu je i tim od čak 32 Autotrolejeva djelatnika koji svakodnevno razvoze mlade Britance po otoku.

Sve funkcionira
Kako izgleda organizacija prijevoza tako velikog broja putnika, uvjerili smo se i sami prilikom otvorenja Hideouta. Već na silasku s trajekta dalo se vidjeti kako otok vrvi mladim Britancima kao i dupkom pune autobuse Autotroleja. Baza im je novaljski autobusni kolodvor na kojem se vjerojatno vrlo rijetko ili nikad može vidjeti ovako velik broj autobusa. Prvi su na Pag stigli već u subotu, doznali smo od Damira Blečića, glavnog koordinatora prijevoza.

– Dio autobusa je stigao u subotu, a dio u nedjelju i radi se cijelo vrijeme. Danas je udarni dan, počinje festival i tko je planirao doći tu je, kazao je Blečić te dodao kako nije bilo problema s prijevozom autobusa na trajektu. Kao i da su popularne »harmonike« postale meta objektiva turista koji su se zatekli na trajektu. Pojasnio je kako je već i sam dolazak gostiju bio dobar test organizacije prijevoza. Naime, mladi su turisti dolazili s više aerodroma – iz Zagreba, Pule, Zadra pa i Splita te je sve njih trebalo dočekati na Pagu i odvesti u mjesta u kojima su smješteni. Osim toga, dio je dolazio u nedjelju kada je zagrebački aerodrom bio praktički blokiran zbog dolazaka zrakoplova europskih državnika. Zbog toga su mijenjani rasporedi dolaska mladih Britanaca što je dodatno kompliciralo koordinaciju.

Ove godine na Pagu je, dakle, dvostruko više autobusa nego lani, a pokrivaju praktički cijeli otok. Tako posjetitelje Hideouta voze sve do Paga, koji je udaljen 27 kilometara, a gdje je smješteno oko 1.500 mladih gostiju. Tu su još i linije za Mandre i Kolan, potom za Sveti Duh, Staru Novalju, Metajnu i, jasno, Novalju. Sva ta mjesta kroz čitav dan su povezana sa Zrćem. Dvostruko više autobusa i znatno više linija nego lani, znači i puno više posla, međutim, sve savršeno funkcionira.

Harmonike dobro rješenje
– Kapaciteti su ove godine veliki, a dionica prema Zrću je dosta zahtjevna zbog rotora i slično. No sve funkcionira pa su se i »harmonike« pokazale vrlo dobrim rješenjem, osobito u vršnim opterećenjima, jer mogu prevesti oko 150 ljudi, rekao nam je neumorni glavni koordinator te otkrio kako su vozači Autotroleja uskočili i kolegama iz agencije koja je mlade Britance vozila direktno iz Londona. Naime, zbog dugog puta njihovi vozači su prešli zakonske okvire dužine vožnje zbog čega su gosti po otoku do smještaja odvezeni Autrotrolejevim autobusima.

Tomislav Šuljić, suvlasnik novaljskog prijevoznika Sito, je, pak, istaknuo kako je jako zadovoljan suradnjom s Autotrolejem.

– S obzirom na to da smo lani zajedno radili prvi put, svi smo bogatiji za jedno iskustvo. Kolege i ove godine doista vrlo profesionalno odrađuju ovaj vrlo zahtjevan posao, kazao je Šuljić.

A to konkretno znači točno znati kada mladi partijaneri kreću na plažu, kada se vraćaju s after beach partyja, kada se u kasnim večernjim satima vraćaju na Zrće... Tako se, primjerice, stotine mladih oko 22 sata skupe u centru Novalje i kreće na Zrće. Neiskusnom oku čini se kako se tu nepreglednu kolonu nestrpljivih gostiju neće tako brzo riješiti. No, sve ide kao po špagi. Putnike najprije kontrolira security Hideouta, slijedi ukrcavanje. Zanimljivo je kako su ustvari mladi Britanci disciplinirani. Nema tu »ja bih preko reda« ili »žuri mi se«, svatko čeka svoj red. I ispija »cugu« do kraja jer s čašom se ne može u bus, upozorava osiguranje. Jedan za drugim autobusi pristižu, kao na traci, ukrcavaju vesele putnike i kreće se prema klubovima na popularnoj plaži.

Josip Katalinić, jedan od vozača autobusa, kazao nam je kako mladi Britanci – poslušaju.

– Stvarno nisam imao nikakvih problema s njima, skroz su na mjestu. Pa makar autobus bio dupkom pun. Mi smo stalno u điru, makar oni na plažu i doma idu na refule. Bude velika navala pa onda malo zatišja i tako nekoliko puta na dan, kazao je Katalinić te dodao kako su mladi Britanci skloni naučiti koju hrvatsku riječ. Kolege su dodale kako je zanimljivo da mnogi pozdrave i zahvale na vožnji.

Doista i mogu jer ekipa Autotroleja daje sve od sebe da se goste brzo preveze do njihova odredišta, bez obzira na to je li zatišje, gužva, dan ili pet sati ujutro. I tako do nedjelje kada Hideout završava.

Autotrolej - razno - Page 10 Busevi-premrezili-otok-Autotrolej-danonocno-prevozi-mlade-partijanere-na-Zrce_ca_large

Administrator
Administrator

Broj postova : 5590
Registration date : 28.02.2008

https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Autotrolej - razno - Page 10 Empty Mladić nogom razbio staklo autobusa u Vukovarskoj ulici

Postaj by kiki273 uto 23 srp 2013 - 23:45

RIJEKA - Čisti vandalizam dogodio se na jednoj riječkoj autobusnoj stanici oko 19 sati. Skupina mladića ukrcala se u "šesticu" u Ulici Nikole Tesle, no jedan od njih nije imao pokaznu kartu, odnosno nije htio platiti kartu, pa mu je vozač (46) rekao da napusti autobus.

Mladić je revoltirano izašao iz autobusa te počeo trčati poprečnim ulicama i sustigao autobus na sljedećoj autobusnoj postaji koja se nalazi u blizini Građevinskog fakulteta, odnosno na početku Vukovarske ulice.

U trenutku kad se autobus zaustavio i putnici počeli izlaziti mladić je svom snagom nogom udario u prozorsko staklo autobusa koje se raspuklo.

Grupa mladića koja se ukrcala na prethodnoj stanici tada je izašla iz autobusa, dok je vozač pričekao policiju.

Putnici koje smo zatekli na autobusnoj stanici komentirali su mladićev bezobrazluk, opisavši ga kao dečka koji nema više od 17 godina.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar čet 22 kol 2013 - 20:08

Zašto piše Tribalj škola na vožnjama L29?
ikar
ikar
Moderator
Moderator

Broj postova : 1133

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 čet 22 kol 2013 - 20:12

Ma stanicu sam preimenovao u aplikaciji da vozači znaju gdje se točno okreće, ako zaluta neki padobranac. L29 je kad ima vezu za Rijeku (29 će se tad okrenut na donjem okretištu na Ožlaku)
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 pet 23 kol 2013 - 18:44

Evo maknuo ŠKOLA u nazivu stanice, i složio i drugu smjenu

Autotrolej - razno - Page 10 2058c5
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by 5ar pet 23 kol 2013 - 23:11

NP-549 je napisao/la:sad bi trebalo i ovo dodat na shemu linija za 02.09.
okreće se na ulazu u Bribir (valda ATR neda dalje)
Na ulazu mjesta Bribir kod igrališta na raskršću za Selce ili kod tabele Bribir u Kričini (kod perila) kamo se i trans okreće (okretal).
5ar
5ar

Broj postova : 278

[Vrh] Go down

Postaj by NP-549 sub 24 kol 2013 - 8:06

Kričina !
NP-549
NP-549
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 sub 31 kol 2013 - 11:52

Vidim neki dan da su postavljene nove čekaonice u Gornjim Jugima. Izgleda da se ozbiljno pripremaju na jednu učestaliju liniju ( a ne školsku sa 3 polaska ). Istina, imaju poprilično za pješačit oni iz Milohni i Donjih Jugi, a naselje je sve veće.
Ne znam kako zamišlja općina Viškovo, ali s obzirom na raširenost naselja, a samo glavnom cestom idu autobusne linije mislim da bi im dobro sjela jedna kružna minibus linija, recimo Stupari-Blažići-Juraši-Jugi-ind. cesta-Stupari ili neč slično.

Zadnja promjena: kico101; sub 31 kol 2013 - 17:11; ukupno mijenjano 1 put.

kico101
kico101
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sub 31 kol 2013 - 17:07

Od ponedjeljka L 8a će voziti prigrad. Navodno će jedan polazak ujutro ić 671???????

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 23. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

[Vrh]