Malo za nasmijat se...
+38
ICE-3M
lussinpicollo
Silver
lappino
Josip
zes
K 357
NP-549
Laurus
dari
klek
Damir
LLeon
milepaclo
novi_shef
Marioo
port rijeka
Patentee 1833
mannas
KAPO
file
Stjepan
kico101
nenek
5ar
ZlayoZg
Barney
seabral
sali
kobler
Pfaff
Vedran Zeman
gaspa
maky
ikar
nukleusri
tiki
kiki273
42 posters
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Malo za nasmijat se...
Šta pjeva cigo kad vidi kutiju na ulici ?
Ovo je moja kuča živieo sam tu.
Pita mama Pericu :
- Perice jesi mi vidio cediljku?
A Perica će:
- bacio sam je u šmeče bila je skroz izbušena!
Došao Perica kuci i kaže mami:
-Mamice naš učitelj ništa ne zna
-Pa kako to Perice
-Pa stalno nas nesto pita
Nije Perice bilo par dana u školi i kada se vratio upita ga učiteljica:
- Zašto nisi dolazio u skolu?
- Pa umrla mi je baba.
- Od čega Perice?
- Umrla je od sexa, kaže Perica.
- Kako od sexa Perice?
- Pa lako, s*ebala se niz stepenice!
Donese mama Perici sir, a Perica kaže:
-Mama ovaj sir ima rupice, a mama će
-Sine ti pojedi sir, a rupice ostavi.
Ovo je moja kuča živieo sam tu.
Pita mama Pericu :
- Perice jesi mi vidio cediljku?
A Perica će:
- bacio sam je u šmeče bila je skroz izbušena!
Došao Perica kuci i kaže mami:
-Mamice naš učitelj ništa ne zna
-Pa kako to Perice
-Pa stalno nas nesto pita
Nije Perice bilo par dana u školi i kada se vratio upita ga učiteljica:
- Zašto nisi dolazio u skolu?
- Pa umrla mi je baba.
- Od čega Perice?
- Umrla je od sexa, kaže Perica.
- Kako od sexa Perice?
- Pa lako, s*ebala se niz stepenice!
Donese mama Perici sir, a Perica kaže:
-Mama ovaj sir ima rupice, a mama će
-Sine ti pojedi sir, a rupice ostavi.
- Broj postova : 11490
Registration date : 17.03.2008
Indijanskim totemom u Zagrebu prizivaju snijeg
Ekipa umjetničke inicijative Pimp my Pump, koja po Zagrebu oživljava ulične pumpe za vodu, popularne 'franceke', odlučila je indijanskim totemom prizvati snijeg
Pimp My Pump još je jednom iskoristio tople dane kako bi razveselio svoje sugrađane, ali ovoga puta u nadi da će to biti i posljednji put prije proljeća.
S nadom da će prizvati snijeg staru su uličnu pumpu u Galovečkoj ulici na Martinovki preobrazili u indijanski totem.
'Svima nam je poznato koliko je prava zima nužna (možda ne i nama poželjna) za biljni i životinjski svijet te za veliku količinu ljudskih proizvoda. Naime, pčele prerano izlaze i ugibaju, šumske životinje su razdražljive, biljke prerano pupaju, meso i mesne prerađevine (čitaj kuleni i kobaje) po pušnicama propadaju, a usjevi nemaju zaštitu od mogućeg mraza. I zato, u svrhu prizivanja prave zime (iako nismo ljubitelji bljuzge i čišćenja snijega), PMP Indijaneri su još jednom izašli na zagrebačke ulice i na svoj način pokušali udobrovoljiti majci Prirodi i teti Zimi', objavili su na svome Facebook profilu.
Sudeći prema vremenskoj prognozi, prizivanje snijega pošlo im je za rukom.
Pimp My Pump još je jednom iskoristio tople dane kako bi razveselio svoje sugrađane, ali ovoga puta u nadi da će to biti i posljednji put prije proljeća.
S nadom da će prizvati snijeg staru su uličnu pumpu u Galovečkoj ulici na Martinovki preobrazili u indijanski totem.
'Svima nam je poznato koliko je prava zima nužna (možda ne i nama poželjna) za biljni i životinjski svijet te za veliku količinu ljudskih proizvoda. Naime, pčele prerano izlaze i ugibaju, šumske životinje su razdražljive, biljke prerano pupaju, meso i mesne prerađevine (čitaj kuleni i kobaje) po pušnicama propadaju, a usjevi nemaju zaštitu od mogućeg mraza. I zato, u svrhu prizivanja prave zime (iako nismo ljubitelji bljuzge i čišćenja snijega), PMP Indijaneri su još jednom izašli na zagrebačke ulice i na svoj način pokušali udobrovoljiti majci Prirodi i teti Zimi', objavili su na svome Facebook profilu.
Sudeći prema vremenskoj prognozi, prizivanje snijega pošlo im je za rukom.
borna- Moderator
- Broj postova : 9460
Registration date : 16.11.2010
Nadam se da Pfaff neće biti u sličnoj situaciji.....
borna- Moderator
U pet godina u kuću mu se zabilo desetak automobila
Život na raskrižju jednosmjernih ulica zna biti itekako uzbudljiv. Na svojoj je koži to najbolje osjetio Osječanin Darko Valentić koji je s obitelji donedavno živio u Ružinoj 55. Riječ je o kući koja se nalazi na raskrižju Ružine i Dubrovačke ulice. Zvuk uništavanja lima zbog prometnih nesreća poznaje 'u dušu', piše Glas Slavonije
'Mislim da smo rekorderi prema broju automobila koji su se zabijali u pročelje jedne kuće. Samo u posljednjih pet-šest godina, barem desetak vozila oštetilo je na kući ili fasadu ili plinski ormarić', priča Valentić za Glas Slavonije.
Objašnjava kako se nesreće redovito događaju zbog neopreznog izlijetanja vozila iz Dubrovačke ulice u Ružinu. Nakon sudara automobili se znaju zabiti u kuću, plinski i telekomunikacijski ormarić, ili u križ s Isusom. Valentić kaže kako ga veseli jedino činjenica što još nije bilo poginulih.
Ni sam ne zna koliko su supruga, šogorica i on skuhali čaja i kava za sudionike nesreće te ih ogrnuli dekama ako je bilo hladnije.
'Mislim da smo rekorderi prema broju automobila koji su se zabijali u pročelje jedne kuće. Samo u posljednjih pet-šest godina, barem desetak vozila oštetilo je na kući ili fasadu ili plinski ormarić', priča Valentić za Glas Slavonije.
Objašnjava kako se nesreće redovito događaju zbog neopreznog izlijetanja vozila iz Dubrovačke ulice u Ružinu. Nakon sudara automobili se znaju zabiti u kuću, plinski i telekomunikacijski ormarić, ili u križ s Isusom. Valentić kaže kako ga veseli jedino činjenica što još nije bilo poginulih.
Ni sam ne zna koliko su supruga, šogorica i on skuhali čaja i kava za sudionike nesreće te ih ogrnuli dekama ako je bilo hladnije.
borna- Moderator
Bijo sam laniborna je napisao/la:Nadam se da Pfaff neće biti u sličnoj situaciji.....
Ove godine sam financijski malo kratak, al' za dogodine sam odlučio - neću kupiti grtalicu nego pravu Ladu Njivu i svi su mi problemi riješeni!Pfaff je napisao/la:Bijo sam laniborna je napisao/la:Nadam se da Pfaff neće biti u sličnoj situaciji.....
Pfaff je napisao/la:
Ove godine sam financijski malo kratak, al' za dogodine sam odlučio - neću kupiti grtalicu nego pravu Ladu Njivu i svi su mi problemi riješeni!
Što se tiče gaženja po snjegu DA,ali za ostalo kao npr održavanje,gorivo itd onda griješiš.
Poznam bar petero ljudi koji su je imali i prodali jer su ustvrdili da je teško njesra.
Imaš terenaca poput Suzuki Jimny koji su puno šedljiviji,a da o kvaliteti ne pričam i isto je 4x4.
Ovdje su samo neki od njih u ponudi: http://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-jimny
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Ma dobro je to al' ovo je praktičnijePfaff je napisao/la:... neću kupiti grtalicu nego pravu Ladu Njivu ...
Zamisli samo đe bi sovim samo mogao dojt
Gost- Gost
Žena je u igri sudeć po nakitu
klek- Broj postova : 100
Registration date : 14.07.2011
Ugašen požar u krugu HRT-a
Nešto prije 13 h došlo je do požara u krugu HRT-a. Tijekom testiranja zapalilo se vozilo- agregat. Gašenju su odmah pristupili vatrogasci HRT-a do prispijeća JVP koja je dovršila gašenje. Požar se nije proširio dalje od krovnog dijela vozila. Nema ozlijeđenih, materijalna šteta se utvrđuje.
HRT Komunikacije
/nažalost neimadem slike(zasada)/
HRT Komunikacije
/nažalost neimadem slike(zasada)/
borna- Moderator
Pas izveo konja u šetnju ulicom
Ako ste ikad željeli saznati kako to izgleda kad pas vodi konja po cesti, onda vam je ovo idealna prilika da saznate
Pas koji vodi konja na povodcu toliko je malen da bi ga ovaj vjerojatno jednim korakom mogao slomiti. No, pas je neustrašiv, a konj očito vrlo zadovoljan novim vodičem.
Pas koji vodi konja na povodcu toliko je malen da bi ga ovaj vjerojatno jednim korakom mogao slomiti. No, pas je neustrašiv, a konj očito vrlo zadovoljan novim vodičem.
borna- Moderator
Ulazi baba u autobus i kaže kondukteru:
- Joj sine, ja stvarno nemam para za autobus, može jedno jaje?
Kondukter:
- Može baba, ulazi!
Tako baba i drugi dan. Trećeg dana isto, a kondukter joj kaže:
- Može baba, ulazi, ali nemoj više donositi jaja.
Dolazi baba četvrti dan i u ruci nosi kokošku. Ulazi u autobus i kaže kondukteru:
- Mjesečna!
- Joj sine, ja stvarno nemam para za autobus, može jedno jaje?
Kondukter:
- Može baba, ulazi!
Tako baba i drugi dan. Trećeg dana isto, a kondukter joj kaže:
- Može baba, ulazi, ali nemoj više donositi jaja.
Dolazi baba četvrti dan i u ruci nosi kokošku. Ulazi u autobus i kaže kondukteru:
- Mjesečna!
Gost- Gost
Putinovu kritičarku dočekao 100 kg težak drveni penis na BMW-u
Stupce Autozone često punimo bizarnim prometnim nezgodama iz Rusije, no premda ovaj put u pitanju nije prometna nezgoda, vjerujemo da ćete se složiti kako je incident itekako bizaran
Ruski mediji prenose kako je jednu od najglasnijih kritičarki Putinovog režima, stanovitu Katju Romanovskaju, dočekalo neugodno iznenađenje u ponedjeljak ujutro u Moskvi. Naime nepoznati počinitelji su, pod okriljem noći, na njezin BMW serije 3 instalirali skulpturu drvenog penisa tešku oko stotinu kilograma.
Budući da je BMW u tom trenutku bio propisno parkiran, sumnja se da je motiv nepodopštine - politički.
Navodno je grupica proputinovski orijentirane mladeži, koja se financira iz državnih izvora, dosad bila odgovorna za slične malverzacije, pa je prst sumnje uperen u njih.
Doduše krivnju će im biti teško dokazati jer je moskovske policajce pozvane na očevid, navodno, smijeh spriječio da slučaj shvate ozbiljno
Ruski mediji prenose kako je jednu od najglasnijih kritičarki Putinovog režima, stanovitu Katju Romanovskaju, dočekalo neugodno iznenađenje u ponedjeljak ujutro u Moskvi. Naime nepoznati počinitelji su, pod okriljem noći, na njezin BMW serije 3 instalirali skulpturu drvenog penisa tešku oko stotinu kilograma.
Budući da je BMW u tom trenutku bio propisno parkiran, sumnja se da je motiv nepodopštine - politički.
Navodno je grupica proputinovski orijentirane mladeži, koja se financira iz državnih izvora, dosad bila odgovorna za slične malverzacije, pa je prst sumnje uperen u njih.
Doduše krivnju će im biti teško dokazati jer je moskovske policajce pozvane na očevid, navodno, smijeh spriječio da slučaj shvate ozbiljno
borna- Moderator
Hokejašice skinule tešku opremu i ostale samo u rublju
godne hrvatske hokejašice tešku su opremu, štitnike i kacige na jedan dan zamijenile seksi donjim rubljem i pokazele svoje ženske atribute. Inače nesklone otkrivanju svojih oblina, ovaj put su popustile jer je želja za sudjelovanjem na Svjetskom prvenstvu na Islandu veća od svega.
Naime, sponzor kluba Inter Cars za koji su se djevojke skinule ovim će putem osigurati sredstva za djevojke koje će moći putovati na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Reykjaviku.
KHL Grič, koji postoji od 2002. godine i trenutno se natječe u 1. Austrijskoj ligi (DEBL) je jedini ženski hokejaški klub u Hrvatskoj. Trenutno igraju u polufinalu playoffa doigravanja DEBL lige.
Budući da je to jedini klub u Hrvatskoj, većina reprezentativki dolazi iz istog, dok neke igraju u najjačim svjetskim ligama u Kanadi i SAD-u.
Naime, sponzor kluba Inter Cars za koji su se djevojke skinule ovim će putem osigurati sredstva za djevojke koje će moći putovati na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Reykjaviku.
KHL Grič, koji postoji od 2002. godine i trenutno se natječe u 1. Austrijskoj ligi (DEBL) je jedini ženski hokejaški klub u Hrvatskoj. Trenutno igraju u polufinalu playoffa doigravanja DEBL lige.
Budući da je to jedini klub u Hrvatskoj, većina reprezentativki dolazi iz istog, dok neke igraju u najjačim svjetskim ligama u Kanadi i SAD-u.
borna- Moderator
Tko pjeva, zlo ne misli.
A tko misli, njemu se sigurno ne pjeva.
A tko misli, njemu se sigurno ne pjeva.
borna- Moderator
Ulazi pandur u bus i kaže: