Air Serbia
+4
Garage
ikar
stayp83
kriticar
8 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Air Serbia
U floti AirSerbia ne leti LY-CAP. Zadnji mu je let bio osmi studenog, da bi ga od deveti studenog zamijenio LY-FAS. Sada znamo zašto je LY-FAS još 01. studenog sletio u Beograd.
Ostala tri wet lesae aviona u floti uredno lete svakodnevno.
Ostala tri wet lesae aviona u floti uredno lete svakodnevno.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6210
Registration date : 14.05.2008
Oba Getjet A320 koji u wet lease lete za AirSerbia danas nisu u planu za letenje na linijama ove kompanije. Sutra oba uredno jesu. Jedino što mi pada na pamet je 13. Ali to mi neozbiljno.
Jučer je YU-ATB počeo pored Tivta i Podgorice letjeti i za Istambul. Očito školovanih posada za tip je sve više. Za Instambul leti I danas.
Jučer je YU-ATB počeo pored Tivta i Podgorice letjeti i za Istambul. Očito školovanih posada za tip je sve više. Za Instambul leti I danas.
kriticar- Moderator
Pa kad malo razmislim i nije neozbiljno. Moguće da je potražnja za prijevozom jučer zbog datuma i praznovjernih putnika bila manja pa su na neke letove poslani manji u eksploataciji jeftini avioni.kriticar je napisao/la:Oba Getjet A320 koji u wet lease lete za AirSerbia danas nisu u planu za letenje na linijama ove kompanije. Sutra oba uredno jesu. Jedino što mi pada na pamet je 13. Ali to mi neozbiljno.
kriticar- Moderator
Od danas ponovo leti LY-CAP. Zamjenski LY-FAS odmara. Hoće li odletjeti iz Beograda?
Palo mi je na pamet da provjrim koji dry lease Airbus 319/320 lete. Leti ih čak 12. Jedino ne leti YU-APO koji iz Beograda odletio 13.11. za Naples moguće i zbog radova.
Palo mi je na pamet da provjrim koji dry lease Airbus 319/320 lete. Leti ih čak 12. Jedino ne leti YU-APO koji iz Beograda odletio 13.11. za Naples moguće i zbog radova.
kriticar- Moderator
Provjerio i letenja ATR. Od deset aviona danas ih leti osam. Ne lete YU-ALX i YU-ALY. isto već više od tjedan dana. Mogli bi i oni biti na održavanju.
kriticar- Moderator
Več najmanje sedam dana na linijama AirSerbia leti Airbus A320 LY-FAS. Zato nisam našao podatke o letenju za zadnjih sedam dana za LY-CAP tako da ne znam je li napustio Beograd.
Ostala tri wet lease aviona lete redovno.
Iako su bili najavljeni da će početi letjeti do kraja studenog još na linijama nema ni YU-ATA E-195,. Nema ni četvrtog A330 YU-ARE. Kada će biti stvarno uključeni u flotu za sada se ne zna.
Ostala tri wet lease aviona lete redovno.
Iako su bili najavljeni da će početi letjeti do kraja studenog još na linijama nema ni YU-ATA E-195,. Nema ni četvrtog A330 YU-ARE. Kada će biti stvarno uključeni u flotu za sada se ne zna.
kriticar- Moderator
YU-APO A320 i dalje ne leti na linijama AirSerbia. To bi moglo značiti da je na održavanju.
YU-ALX ÀTR72 isto.
YU-ALY ATR72 počeo je letjeti 04.12.
Zato izgleda da je na radovima YU-ASB ATR72 koji je zadnje letove imao 02. prosinca.
Još jedan ATR72 YU-ASE nije letio nakon što je 03. prosinca sletio u Beograd.
Na radovima je i dalje A330 YU-ARB.
A330 YU-ARE još nije uključen u flotu kao ni E-195 YU-ATA.
YU-ALX ÀTR72 isto.
YU-ALY ATR72 počeo je letjeti 04.12.
Zato izgleda da je na radovima YU-ASB ATR72 koji je zadnje letove imao 02. prosinca.
Još jedan ATR72 YU-ASE nije letio nakon što je 03. prosinca sletio u Beograd.
Na radovima je i dalje A330 YU-ARB.
A330 YU-ARE još nije uključen u flotu kao ni E-195 YU-ATA.
kriticar- Moderator
YU-ASB ATR72 je nastavio letjeti 06.12. uvečer kada je poletio za Bolonju i odradio tijekom noći i povratni let. Od tada leti redovno.
kriticar- Moderator
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.