Air Serbia
+4
Garage
ikar
stayp83
kriticar
8 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Air Serbia
U floti AirSerbia ne leti LY-CAP. Zadnji mu je let bio osmi studenog, da bi ga od deveti studenog zamijenio LY-FAS. Sada znamo zašto je LY-FAS još 01. studenog sletio u Beograd.
Ostala tri wet lesae aviona u floti uredno lete svakodnevno.
Ostala tri wet lesae aviona u floti uredno lete svakodnevno.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6175
Registration date : 14.05.2008
Oba Getjet A320 koji u wet lease lete za AirSerbia danas nisu u planu za letenje na linijama ove kompanije. Sutra oba uredno jesu. Jedino što mi pada na pamet je 13. Ali to mi neozbiljno.
Jučer je YU-ATB počeo pored Tivta i Podgorice letjeti i za Istambul. Očito školovanih posada za tip je sve više. Za Instambul leti I danas.
Jučer je YU-ATB počeo pored Tivta i Podgorice letjeti i za Istambul. Očito školovanih posada za tip je sve više. Za Instambul leti I danas.
kriticar- Moderator
Pa kad malo razmislim i nije neozbiljno. Moguće da je potražnja za prijevozom jučer zbog datuma i praznovjernih putnika bila manja pa su na neke letove poslani manji u eksploataciji jeftini avioni.kriticar je napisao/la:Oba Getjet A320 koji u wet lease lete za AirSerbia danas nisu u planu za letenje na linijama ove kompanije. Sutra oba uredno jesu. Jedino što mi pada na pamet je 13. Ali to mi neozbiljno.
kriticar- Moderator
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.