Dubrovnik Airline
+9
gaspa
Pfaff
kiki273
Narcis
5ar
Tomek
Kov
Garage
kriticar
13 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Dubrovnik Airline
To je ovaj?
http://www.geo-portal.hr/arcexplorerDOF2011/link.html?&link=20120228011753580_53
A skloništa za migove su očito netragom nestala sa dubrovačkog aerodroma
http://www.geo-portal.hr/arcexplorerDOF2011/link.html?&link=20120228011753580_53
A skloništa za migove su očito netragom nestala sa dubrovačkog aerodroma
noone- Broj postova : 25
Registration date : 24.05.2009
Bravo!
Garage- Broj postova : 226
Registration date : 26.06.2008
Ovo gore je neka stara slika, a ne slika 9A-CDA. On nije parkiran kao ovaj na slici. Nema ni kaponira ni staze za voženje pored kaponira tako da ova slika vjerovatno datira iz ranih osamdesetih.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6189
Registration date : 14.05.2008
Možda nije 9a-cda, ali ortofoto karta je iz 2011. godine, a to što nema kaponira pa ni pristanišnih zgrada zračne luke je do vojnih i ostalih tajni i posljedičnih "igara". Svi znamo da će potencijalni terorist ili možebitni agresor prvo i jedino tražiti podatke na portalu DGUa, zato treba čuvati tu tajnu kao zjenicu oka.kriticar je napisao/la:Ovo gore je neka stara slika, a ne slika 9A-CDA. On nije parkiran kao ovaj na slici. Nema ni kaponira ni staze za voženje pored kaponira tako da ova slika vjerovatno datira iz ranih osamdesetih.
Znači kaponiri su napravljeni 80tih. Je li rulnica uvijek bila ovakva ili je širena u nekom trenutku?
Rulnica je napravljena koju godinu prije kaponira isto u osamdesetim i mislim da nije širena naknadno.
kriticar- Moderator
Izgleda da je konačno prije koji dan pokrenut stečaj za ovu aviokompaniju.
Dakle još jedna završena priča u Hrvatskom zrakoplovstvu.
Dakle još jedna završena priča u Hrvatskom zrakoplovstvu.
kriticar- Moderator
Ako netko ima "zeru siće" može kupit zgodan suvenir:
- Putnički zrakoplov McDonnell Douglas oznake tipa L 2J serijskog broja 49602, oznake razreda DC-9-83 (MD-83), izgrađenog 1987. Godine sa oznakom državne pripadnosti i registracijskom oznakom 9A-CDA, upisan u glavnoj knjizi Hrvatskog registra civilnih zrakoplova pod rednim brojem 388 vlasništvo stečajnog dužnika
- Utvrđena vrijednost zrakoplova sukladno procjeni stalnog sudskog vještaka za zračni promet i zrakoplovne nesreće Miljenku Čop iz Zagreba iznosi 2.448.659,22 kn + PDV od 25%.
Ročište za prodaju usmenom javnom dražbom pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, u predmetu koji se vodi pod brojem St-187/12, određeno je za dan 28. kolovoza 2012. god. u 13,00 sati u kojem smjeru se sukladno toč. 12 izreke zaključka dostavlja cijenjenom naslovu citirani oglas i zaključak od dana 17. srpnja 2012. god.
- Putnički zrakoplov McDonnell Douglas oznake tipa L 2J serijskog broja 49602, oznake razreda DC-9-83 (MD-83), izgrađenog 1987. Godine sa oznakom državne pripadnosti i registracijskom oznakom 9A-CDA, upisan u glavnoj knjizi Hrvatskog registra civilnih zrakoplova pod rednim brojem 388 vlasništvo stečajnog dužnika
- Utvrđena vrijednost zrakoplova sukladno procjeni stalnog sudskog vještaka za zračni promet i zrakoplovne nesreće Miljenku Čop iz Zagreba iznosi 2.448.659,22 kn + PDV od 25%.
Ročište za prodaju usmenom javnom dražbom pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, u predmetu koji se vodi pod brojem St-187/12, određeno je za dan 28. kolovoza 2012. god. u 13,00 sati u kojem smjeru se sukladno toč. 12 izreke zaključka dostavlja cijenjenom naslovu citirani oglas i zaključak od dana 17. srpnja 2012. god.
Pitam se, pitam - zašto za zračne jurilice naplaćuju PDV 25% kojeg nema kod kupoprodaje cestovnih jurilica? Mislim da ću odustati od ove kupnje. Nedam tih 25%!
O, ima PDV-a i kod cestovne skalamerije. Pred kraj mojeg dosadašnjeg radnog vijeka firma je prodala tri vozila. Sva tri su fakturirana po sistemu "redovna cijena + redovna stopa PDV-a 25%.
Registration date : 04.09.2008
Danas sam putovao Croatijom DBV-ZAG i vidim da je MD-82 ponovo parkiran na starome mjestu gdje je Dubrovnik airline držao svoje zrakoplove dok je firma bila aktivna (ispred cargo područja aerodroma)
Onako iz daljine sam vidio da još ima sve oznake Dubrovnik airline-a (radi se o 9A-CDA).
Zna li netko jel avion prodan pa čeka kupca na stajanki ili im je iz nekog drugog razloga "dosadio" biti parkiran skoro pa u šumi na Čilipima?
Onako iz daljine sam vidio da još ima sve oznake Dubrovnik airline-a (radi se o 9A-CDA).
Zna li netko jel avion prodan pa čeka kupca na stajanki ili im je iz nekog drugog razloga "dosadio" biti parkiran skoro pa u šumi na Čilipima?
Jučer je počelo rastavljanje 9A-CDA u djelove.
kriticar- Moderator
Jel prodan čitav zrakoplov ili će dijelovi biti prodavani kako kome zatreba?
Navodno je 9A-CDA u djelovima odveden u Mostar. Tj. ono što nije izvađeno dok je bio u komadu.
kriticar- Moderator
Ja sam čuo na jednom forumu da su ga parkirali tamo na kraju platforme/rulnice kao i lani jer je sezona počela pa da ne smeta.
Na tom forumu nije bilo niti slova o rastavljanju 9A-CDA u dijelove. Ne znam.
Na tom forumu nije bilo niti slova o rastavljanju 9A-CDA u dijelove. Ne znam.
Ne znam čemu sumlja u moj post. Jasno sam napisao da je odnesen u djelovima sa ZL Dubrovnik i to, priča se, u Mostar. Uglavnom na ZL Dubrovnik ga više nema.
kriticar- Moderator
Ma ne sumnjam u tvoje informacije. Pošto već dugo ovdje nitko nije ništa napisao vezano za Dubrovnik airline, pokušao sam izvući informacije na jednom drugom forumu, ali bez uspjeha.
Tako da, Kritičar, ostaješ nam jedini pravi informator!
Tako da, Kritičar, ostaješ nam jedini pravi informator!
Doznao sam da su Bugari(vjerovatno Bulgarian air charter koji ima superice) odnijeli djelove koji se mogu koristiti na drugim avionima. Sam aluminijski trup je u djelovima odveden kao sekundarna sirovina, a danas kamion s ostacima ostataka koji nisu za ništa ide na smeće.
kriticar- Moderator
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.