Pruga Lupoglav - Štalije
+18
ikar
KAPO
Vedran Zeman
kico101
Stjepan
LLeon
Jean
Patentee 1833
cokla
leteči vlak
gaspa
ZlayoZg
Zeleni_vlak_ARENA
seabral
Pfaff
nenek
Narcis
kiki273
22 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pruga Lupoglav - Štalije
Hahaha, sviđa mi se ovo obilježavanje 5. godišnjice
Petnaesti za sada i meni odgovara, kasnije bih i ja trebao na operaciju, ali za nju treba prvo posložiti financijsku konstrukciju. Naravno da se sada više ne bih odvažio na hodnju (neka normalnija udaljenost - recimo ovih 7 km koji nam "fale" - bih i mogao prehodati, ali obzirom da hodam znatno sporije od ostalih, mislim da ni to ne bi bio nikakav gušt), no uvijek sam spreman za pozadinski logistički rad.
Petnaesti za sada i meni odgovara, kasnije bih i ja trebao na operaciju, ali za nju treba prvo posložiti financijsku konstrukciju. Naravno da se sada više ne bih odvažio na hodnju (neka normalnija udaljenost - recimo ovih 7 km koji nam "fale" - bih i mogao prehodati, ali obzirom da hodam znatno sporije od ostalih, mislim da ni to ne bi bio nikakav gušt), no uvijek sam spreman za pozadinski logistički rad.
Registration date : 04.09.2008
Nisi jedini ...Jean je napisao/la:... ali obzirom da hodam znatno sporije od ostalih ...
Gost- Gost
Zato nam je dragi bog dao kotače. A pentranje brdsko-planinskim područjima prepuštam kozama. Jel' tako, Portos?
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Evo čak i sam i ja spreman ponudit svoju malenkost pozadinskom logističkom timu naravno ako bude potrebe...
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
Tako jePfaff je napisao/la:Zato nam je dragi bog dao kotače. A pentranje brdsko-planinskim područjima prepuštam kozama. Jel' tako, Portos?
S obzirom na dužinu ture koja neće biti problem Leonu, Lovcu i meni ali ostalima bi mogao biti problem predlažem ostalima zainteresiranima za da nam budu dostupni kao backup i da se ne upuštaju u tako zahtjevne fizičke aktivnosti. Ipak smo svi 5 godina stariji i uglavnom smo kondicijski nazadovali (tu ne mislim na sebe jer redovito planinarim) te bi takva hodnja za neke mogla biti pravi tjelesni šok.
Jedna od ideja je da iz Zg dođu 4 hodača (ne znam još koga povesti) pa da nas uz LL bude 5 ili da iz Zg dođem s ekipom koja će ići na foto na Kopersku prugu, nas 2 ostaviti u Kršanu i potom nas pokupiti u Lupoglavu. No o tom potom, čekamo vremensku prognozu za taj vikend.
Registration date : 14.06.2008
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.