Pruga Lupoglav - Štalije
+18
ikar
KAPO
Vedran Zeman
kico101
Stjepan
LLeon
Jean
Patentee 1833
cokla
leteči vlak
gaspa
ZlayoZg
Zeleni_vlak_ARENA
seabral
Pfaff
nenek
Narcis
kiki273
22 posters
Stranica 6 / 7.
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pruga Lupoglav - Štalije
Tako su pjevali nekada, sada bi trebalo ponovo, akcija pa put Zagrada.....sanirati onaj famozni odron.Pfaff je napisao/la:Lupoglav - Štalije, to je naša meta - izgraditi prugu, još ovoga ljeta!
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Narcis je napisao/la:Tako su pjevali nekada, sada bi trebalo ponovo, akcija pa put Zagrada.....sanirati onaj famozni odron.Pfaff je napisao/la:Lupoglav - Štalije, to je naša meta - izgraditi prugu, još ovoga ljeta!
Znači treba opet
https://2img.net/h/i1264.photobucket.com/albums/jj487/mat5ar/DSC_00012.jpg
Stjepan- Broj postova : 467
Registration date : 12.03.2009
Pa, tako nekako
Stjepan je napisao/la:Znači treba opet
https://2img.net/h/i1264.photobucket.com/albums/jj487/mat5ar/DSC_00012.jpg
Nebi ja to tako interpretirao jer, fala bogu, ima dovoljno finomekorukih kandidata u zagrebačkom Remetincu ... zašto da lezilebovići još i uživaju tamo, treba ih poslat u radne akcije jer domovina zove u obnovuNarcis je napisao/la:Pa, tako nekako
Gost- Gost
Da ne velim da ima i minskih polja koja treba očistiti... Eh, da je pokojni Josif Visarionovič žiffdida je napisao/la:Stjepan je napisao/la:Znači treba opet
https://2img.net/h/i1264.photobucket.com/albums/jj487/mat5ar/DSC_00012.jpgNebi ja to tako interpretirao jer, fala bogu, ima dovoljno finomekorukih kandidata u zagrebačkom Remetincu ... zašto da lezilebovići još i uživaju tamo, treba ih poslat u radne akcije jer domovina zove u obnovuNarcis je napisao/la:Pa, tako nekako
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Baš gledam dotičnu prugu i stvari oko nje preko Google mapsa, pa sam naišao na zanimljivu građevinu koja mi je jako interesantna a pojma nemam čemu je služila. Nalazi se uz samu prugu u Podpićanu.
Evo linka na sliku, pa bi molio ak neko zna za što je tocno služila i ko ju je koristio da napiše. hvala
https://maps.google.hr/?ll=45.19415,14.09194&spn=0.011175,0.022724&t=m&z=16&layer=c&cbll=45.194076,14.091984&panoid=903d5nqfH_iW13FH_gtIqg&cbp=12,21.99,,0,-11.45
Evo linka na sliku, pa bi molio ak neko zna za što je tocno služila i ko ju je koristio da napiše. hvala
https://maps.google.hr/?ll=45.19415,14.09194&spn=0.011175,0.022724&t=m&z=16&layer=c&cbll=45.194076,14.091984&panoid=903d5nqfH_iW13FH_gtIqg&cbp=12,21.99,,0,-11.45
Mato Vilac- Broj postova : 3
Registration date : 22.02.2014
... separacija ugljena -> vidi putopis (pročitaj cijeli, zanimljiv je!)Mato Vilac je napisao/la:... pa sam naišao na zanimljivu građevinu koja mi je jako interesantna a pojma nemam čemu je služila. ...
Gost- Gost
Jebeeenti, koliko uspomena: Drempa, mršavi Jean, pašareta...dida je napisao/la:... separacija ugljena -> vidi putopis (pročitaj cijeli, zanimljiv je!)Mato Vilac je napisao/la:... pa sam naišao na zanimljivu građevinu koja mi je jako interesantna a pojma nemam čemu je služila. ...
PS: Imam ja i bolji prikaz objekta, al' ga ne smijem linkati
Sad sam i ja to (opet!) malo pogledao ... eto za par dana će (zar je zbilja toliko prošlo !?) 5 godina od te druge hodnje ... baš gledam kako su neki bili zgođušni, mlađi, tanji ... neki su imali i kose!Pfaff je napisao/la:Jebeeenti, koliko uspomena: Drempa, mršavi Jean, pašareta...
Gledajuć sa današnje perspektive ... mislim da se više nebi odvažio na nešto takvo (a možda i bi ako bi se zvezde posložile kako treba )
P.S.
Da se nebi tko našao uvrijeđen komentarom iz prve rečenice, sve je pisano u dobroj namjeri!
Gost- Gost
To je bio ne pothvat godine, nego pothvat desetljeća, priznajem i ja osobno se više ne bih upuštao u takvo što, mnoge stvari su se promijenile odonda. Ali doduše lijepe uspomene i sjećanja.
... si 100% siguranNarcis je napisao/la:... priznajem i ja osobno se više ne bih upuštao u takvo što, ...
Gost- Gost
Ja bih ponovio. Ali krenuo od Podpićana prema Lupoglavu. Ostalo je za odraditi srednjih 7 km a rado bih prošao i gornju dionicu. Lovac_na_pruge je za. LL je sigurno za. Traže se ostali dobrovoljci-hodaći kao i osoba koja će nas vratiti do automobila ili iste odvesti u Lupoglav.
Registration date : 14.06.2008
Uhh ... što mi radite ... pa predomislit ću seportos je napisao/la:Ja bih ponovio. Ali krenuo od Podpićana prema Lupoglavu. Ostalo je za odraditi srednjih 7 km a rado bih prošao i gornju dionicu. Lovac_na_pruge je za. LL je sigurno za. Traže se ostali dobrovoljci-hodaći kao i osoba koja će nas vratiti do automobila ili iste odvesti u Lupoglav.
Gost- Gost
100% siguran, a i sezona je službeno započela danas, tako da od mene nema koristi do kasne jeseni, a slobodni dani su na kapaljku i kako potrefi, birati je nemoguće, pogotov preko vikenda.dida je napisao/la:... si 100% siguranNarcis je napisao/la:... priznajem i ja osobno se više ne bih upuštao u takvo što, ...
Auu ... ipak prvo kruh pa ako što ostane slobodnog vremena onda pležr ...Narcis je napisao/la:... sezona je službeno započela danas, ...
Gost- Gost
Uz pravodobni dogovor...portos je napisao/la:Ja bih ponovio. Ali krenuo od Podpićana prema Lupoglavu. Ostalo je za odraditi srednjih 7 km a rado bih prošao i gornju dionicu. Lovac_na_pruge je za. LL je sigurno za. Traže se ostali dobrovoljci-hodaći kao i osoba koja će nas vratiti do automobila ili iste odvesti u Lupoglav.
Moment mal ... jel se to dogovaramo za nekakv ? Moram dobro promislit jer mi uskoro (doduše vrlo rastezljiv termin!) predstoji operacija ali ako bi se to realiziralo do kraja mjeseca dalo bi se dogovorit
Gost- Gost
Ajmo slijedi dogovor! Kada? Tko? Pozadina? Hrana? Piće? Navigacija?
Kako sam i napisao, ja bi išao ako bi bio ovaj mjesec (sve dalje je vrlo upitno zbog termina operacije), na ožujak mislim.
Gost- Gost
Naravno, za. I onih srednjih 7 km mi još nedostaje.portos je napisao/la:LL je sigurno za.
Krajem ožujka mi počinje trkačka sezona, pa mi je dosta vikenda zauzeto, ali svakako ću se pokušat prilagodit terminu ekšna.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Lovac_na_pruge je 2x za ali smo obojica zabrinuti da je 27km malo za pješačenje. Ajde da pokušamo dogovoriti neki datum. Recimo subota 15.3.
Pa to i nije baš maloportos je napisao/la:... ali smo ... zabrinuti da je 27km malo za pješačenje.
Odgovara ... za sada (ako se u međuvremenu što ne spodešava)portos je napisao/la:Ajde da pokušamo dogovoriti neki datum. Recimo subota 15.3.
Gost- Gost
portos je napisao/la:Ja bih ponovio. Ali krenuo od Podpićana prema Lupoglavu.
Od željezničkog kolodvora Kršan (početak 2. pješačke etape iz 2009.) do Lupoglava ima 32,5 km. Ako nije dovoljno, lako je produžit prema Buzetu.portos je napisao/la:Lovac_na_pruge je 2x za ali smo obojica zabrinuti da je 27km malo za pješačenje.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Usput vam je i uzbrdo!
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 6 / 7.