Njam, njam ...
+27
klek
Phalanx
bnsf
Thommo
klemenčič
Damir
portos
file
kobler
Drempa
Silver
ZlayoZg
Patentee 1833
KAPO
Jean
kiki273
gaspa
nenek
Narcis
NP-549
novi_shef
LLeon
EuroTrakker
Pfaff
Barney
sali
milepaclo
31 posters
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Njam, njam ...
Pfaff je napisao/la:Došal je vrag po svoje... Za obed: Kapus na padelu (našla ona na coolinariki)
Pogledaj gornje fotke pa ti bude jasno zašto je vitaminski kupus na jelovniku. Detoksikacija
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Ne znam baš. Kod mene kupus uvijek rezultira zagađenjemSilver je napisao/la:Pogledaj gornje fotke pa ti bude jasno zašto je vitaminski kupus na jelovniku. DetoksikacijaPfaff je napisao/la:Došal je vrag po svoje... Za obed: Kapus na padelu (našla ona na coolinariki)
- Broj postova : 11461
Registration date : 17.03.2008
A-va mene nač si spal (nećeš valjda poć va Kapotov antijesti klub?)Pfaff je napisao/la:Došal je vrag po svoje...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Gastro/Blagdani2010/Blagdani2010-45.jpg
Rekal san ja da te se neće prepoznat kad se vrneš z Gorskeg kotara . Samo pazi da te košćice ne počnu klepetat oko koži
Gost- Gost
Ja san već počel.thomcro je napisao/la:... (nećeš valjda poć va Kapotov antijesti klub?)
...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Ajojjjj ... evo ga na još jedan ! Još samo fali da se i Jean oglasi da i on ide u kresanje. Morat ću počet nosit sa sobom grupni portret da vas mogu prepoznat va "Crese"KAPO je napisao/la:Ja san već počel.thomcro je napisao/la:... (nećeš valjda poć va Kapotov antijesti klub?)
...
Gost- Gost
Je li tu neka kolektivna dijeta u pitanju?
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Aha! Se je šlo fuć...Narcis je napisao/la:Je li tu neka kolektivna dijeta u pitanju?
Ma vi ste si za vraga, živi od danas do sutra, udri brigu na veselje, to je najbolji recept.
Ne ne ne ... ja nisam na dijeti, ja sam se danas nakrkao domaćih slavonskih čvaraka i slavonske brlje (nažalost, povod su bile karmine )Narcis je napisao/la:Je li tu neka kolektivna dijeta u pitanju?
Gost- Gost
Narcis je napisao/la:Je li tu neka kolektivna dijeta u pitanju?
Ma nije, samo je Pfaff "zaboravil" krvavicu snimit - preuski objektiv Pa nebu valjda kupus rezal s nožem, a bome bilo je tu i fine juhice - ne jede se desert sa velikom žlicom. Sve u svemu fotka ga je raskrinkala, GUG (gurman ostaje gurman).
Moja pokojna nona bi rekla da saka škuža najde muža! (Nadam se da ni neki preblizak?)thomcro je napisao/la:(nažalost, povod su bile karmine )
Zaveden si prividom - moja žena uvijek tako servira stol - makar i za crno kafeSilver je napisao/la:Ma nije, samo je Pfaff "zaboravil" krvavicu snimit - preuski objektiv Pa nebu valjda kupus rezal s nožem, a bome bilo je tu i fine juhice - ne jede se desert sa velikom žlicom. Sve u svemu fotka ga je raskrinkala, GUG (gurman ostaje gurman).Narcis je napisao/la:Je li tu neka kolektivna dijeta u pitanju?
A i da i ne (krsni kum od supruge)Pfaff je napisao/la:... Nadam se da ni neki preblizak? ...
Gost- Gost
Značajnija zbivanja unatrag zadnjih par dana:
Pohane punjene palačinke i salata od krtola:
Današnji ručak (petak je) – rižoto od liganja i kozica
Pohane punjene palačinke i salata od krtola:
Današnji ručak (petak je) – rižoto od liganja i kozica
A Balantine's je za aperitiv?
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Gastro/Blagdani2010/Blagdani2010-51.jpg
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Gastro/Blagdani2010/Blagdani2010-51.jpg
To meni Bila nam je frendica u gostima, ona to s kolicom i dvije kockice... (Zapravo, još je tu, eno spava... )Narcis je napisao/la:A Balantine's je za aperitiv?
Već spi na tu dobu, ča ju je zelo?Pfaff je napisao/la:To meni Bila nam je frendica u gostima, ona to s kolicom i dvije kockice... (Zapravo, još je tu, eno spava... )
Jbnti, ne spametin se kad san zadnji put delal pohane palačinke ! Inače to san delal preko leta sa puno pomidora na salatu. Božja klopa samo ča je pimpljava za popi*dit
Gost- Gost
Ma, ja! Je za dvajset ljudi, ma storit petnajst palačinki za Mirandicu i Tebe ni niš za jenega profićathomcro je napisao/la:Božja klopa samo ča je pimpljava za popi*dit
Ah, da, sinoćnja večera: Žulica, drhtalica, hladetina, aspik...
Ja baš i nisam neki ljubitelj hladetine, ALI, ova mi izgleda da bi išla bez problema. Sastojci ohrabruju.
Ha, pačinke pohane, zar to ne utječe na tjelesnu masu, jer budimo realni tko može stati nakon
trečeg-četvrtog-petog-i svakog sljedećeg komada.
Ha, pačinke pohane, zar to ne utječe na tjelesnu masu, jer budimo realni tko može stati nakon
trečeg-četvrtog-petog-i svakog sljedećeg komada.
Možeš možeš, vjeruj mi, to je zasitno. Ali može se nastavit nakon male pauzeSilver je napisao/la:... budimo realni tko može stati nakon
trečeg-četvrtog ...
Gost- Gost
Pfaff je napisao/la:Ah, da, sinoćnja večera: Žulica, drhtalica, hladetina, aspik...
Želadija, pihtija...
Registration date : 04.09.2008
Nego, čuješ, od keg mesa si skuhal hladetinu? Vidin da je malo praščevine nutre, si još ča stavil? Bokunić pipice ? Moja mat stavi malo praščevine (nožicu, malo čisteg mesa, malo koži) jedan batačić od pipice i, naravno, malo kapule, ki merlin ... papra va zrne ... i to onda kuha i kuha ... i kuha ... sve dok nebude onako ... leplivo med usnican ... onda je to to. Pipicu izvadi prvo praščevine perche joj ne rabi dugo kuhat kot prascu. Glavu nismo nikad baš voleli. Prašću .Pfaff je napisao/la:... sinoćnja večera: ...
Gost- Gost
Od prašće glave ima dosti mesa na obraze, a ako se zalomi da je brižno blago splazilo zajik baš na tu stranu, mmmmmm!thomcro je napisao/la:Nego, čuješ, od keg mesa si skuhal hladetinu? Vidin da je malo praščevine nutre, si još ča stavil? Bokunić pipice ? Moja mat stavi malo praščevine (nožicu, malo čisteg mesa, malo koži) jedan batačić od pipice i, naravno, malo kapule, ki merlin ... papra va zrne ... i to onda kuha i kuha ... i kuha ... sve dok nebude onako ... leplivo med usnican ... onda je to to. Pipicu izvadi prvo praščevine perche joj ne rabi dugo kuhat kot prascu. Glavu nismo nikad baš voleli. Prašću .Pfaff je napisao/la:... sinoćnja večera: ...
Ja san ovoga sleda stavil tri friška papka i tri dimljena pa onda jedan hrbat od pipice. Puno merlini, dobar kus šeglina (koren), glavičicu kapule (očišćene, ma ne narezane), papar va zrne, tri lista javorike (dva vela, jedan mići) i pet žlic od juhe dobrega octa. Jasno, soli...
Kuhat doklen ne bude mehko i kad se zname s vatri hitit nutra pol deci mrzle vodi (more mesto tega dve kockice leda) da se juha 'prestraši' i postane ćara.
Ocedit juhu va lonac i pustit par ur na mrzlen da se vidi ako će se stisnut i da se masno digne na vrh. Pobrat masno i hitit mačke na dvor. Malo zgrijat žulicu da otpusti, procedit ju još jedanput, dotle skuhat na trdo par jaj i lipo ih narezat. Meso znet s kosti, a kosti i kožinu na dvor. Merlini i koren od šeglina isto narezat i onda lipo va zdelu pomalo z kaciolon nalivat juhu i slagat. Ako fali mesa (a fali) more se stavit malo kuhanega pršuta nasečenog na fine trake (ja san ovoga sleda stavil čak i malo nekakovoga pilećeg parizera). Stavit na mrzlo ili va frižider.
Prvo nego ča se stavi na stol potopit na čas va vrelu vodu da otpusti i obrnut na pjat. Moji doma su vavek užali žulicu začinit s par kapića maslinovega ulja i malo octa. Soli, papra, kigod voli i kapić hrena...
Ma ja ti i nisan baš od prašće glavine perche san pred jedno par let va onoj sakramenskoj Billje kupil baš glavinu i ni mi dobro to ispalo pa san sve hitil (ne na dvor perche niman dvora ma je mačak kulko ti srce želi ) tako da san to matere prepustil. Ma i to već sve manje perche je već dosta bolna i nemore niš delat a sestre se to ne dela (ona je više od kusa mesa sa žara [sestra ]).
A kožine hitit mačkan na dvor ... ča ni to svetogrdje ( )
Sad si me samo ston hladetinom napalil u ovistu kasnu uru da ću morat malo prekopat ča je za pod zub va frižidere (a bojin se da ni niš tako da ću morat lačan poć spat ). Srećon da je va kuće Jamnice pa ću se natofat vodinom. A i zdraveje je
A kožine hitit mačkan na dvor ... ča ni to svetogrdje ( )
Sad si me samo ston hladetinom napalil u ovistu kasnu uru da ću morat malo prekopat ča je za pod zub va frižidere (a bojin se da ni niš tako da ću morat lačan poć spat ). Srećon da je va kuće Jamnice pa ću se natofat vodinom. A i zdraveje je
Gost- Gost
Ni, ne! Od te kožine niš koristi, sami holesterol...thomcro je napisao/la:A kožine hitit mačkan na dvor ... ča ni to svetogrdje ( )
Aha! A i rano ćeš se stat za poć na nedeljni ili nedajbog na zornjicuthomcro je napisao/la:Srećon da je va kuće Jamnice pa ću se natofat vodinom. A i zdraveje je
(A tek da znaš kakov je bil gulaš...)
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40