Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara
+21
klek
MarioB
Gedeon
kiki273
inflameswetrust
borna
Pfaff
file
2044
Stjepan
KAPO
milepaclo
Thommo
ZlayoZg
gaspa
ICE-3M
LLeon
Narcis
Damir
Jean
kico101
25 posters
Stranica 9 / 27.
Stranica 9 / 27. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Re: Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara
Subota 31. listopada
Moram u Rijeku, pokupiti kojeg mi je nekidan pobrao sin, a kako su sutra Sisveti, obavit ću i to.
Za razliku od jučerašnje cmoljavosti, današnji je dan osvanuo vedar i blistav iako malo mrzljikav. Puše neka lagašna burica
Uz rubnike sakrilo se u zavjetrinu (bura dolazi slijeva) nešto suhoga lišća
Oboružan torbom u kojoj su veselo zveckali ferali koje je pred desetak dana jako povoljno nabavila u Češkoj, oslinio sam palac i stao na glavnu seosku prometnicu. Nije dugo trajalo, stao mi je ljubazni Mrkopaljac koji me dopeljao čak do kolodvora Lokve. Čovjek je zapravo išao skroz do Delnica, al' onda bi me vožnja više koštala!
Kolodvor gotovo pust
Prijatelju ne bi škodilo malo boje. Moram pitati šefa stanice da li mogu ja? Možda da nabacim neku pastelnu boju pa na točkice?
Igor se gušteri. Skuplja zalihe sunčevog svjetla za zimu kad ne bude mogao iz kuće
Cvijeće ispod prozora prometnog ureda je nekako okopnilo
Zato ima barjačića na izvoz. Pretpostavljam da su neki od Carga, a neki od sestrinske tvrtke koja vozi dvonožnjake!
Ima i cokli
Netko bi morao pregledačima kola objasniti da su neispravni. Po PS-u mora na držalu pregledačkog čekića biti bar pet dihtungova
Ispričao mi je Igor da tu preko u šumi živi medvjedić-siroče. Redovito dolazi na kolodvor, a brižni ljudi ga hrane jabukama. Boje se kako će preživjeti zimu. Pitao sam zašto ga ne uspavaju i otpreme u Kuterevo. Vele da su lovci rekli da tamo nema mjesta. Bit će da su se neki političari uvaljali za pregrmit izbore! Mislim da bi ga trebalo otpremiti u Ministarstvo kulture (oni su zaduženi za međede) pa nek' ga oni maze & paze.
Bilo kako bilo, nije se pojavio tijekom mog boravka na kolodvoru
Moram u Rijeku, pokupiti kojeg mi je nekidan pobrao sin, a kako su sutra Sisveti, obavit ću i to.
Za razliku od jučerašnje cmoljavosti, današnji je dan osvanuo vedar i blistav iako malo mrzljikav. Puše neka lagašna burica
Uz rubnike sakrilo se u zavjetrinu (bura dolazi slijeva) nešto suhoga lišća
Oboružan torbom u kojoj su veselo zveckali ferali koje je pred desetak dana jako povoljno nabavila u Češkoj, oslinio sam palac i stao na glavnu seosku prometnicu. Nije dugo trajalo, stao mi je ljubazni Mrkopaljac koji me dopeljao čak do kolodvora Lokve. Čovjek je zapravo išao skroz do Delnica, al' onda bi me vožnja više koštala!
Kolodvor gotovo pust
Prijatelju ne bi škodilo malo boje. Moram pitati šefa stanice da li mogu ja? Možda da nabacim neku pastelnu boju pa na točkice?
Igor se gušteri. Skuplja zalihe sunčevog svjetla za zimu kad ne bude mogao iz kuće
Cvijeće ispod prozora prometnog ureda je nekako okopnilo
Zato ima barjačića na izvoz. Pretpostavljam da su neki od Carga, a neki od sestrinske tvrtke koja vozi dvonožnjake!
Ima i cokli
Netko bi morao pregledačima kola objasniti da su neispravni. Po PS-u mora na držalu pregledačkog čekića biti bar pet dihtungova
Ispričao mi je Igor da tu preko u šumi živi medvjedić-siroče. Redovito dolazi na kolodvor, a brižni ljudi ga hrane jabukama. Boje se kako će preživjeti zimu. Pitao sam zašto ga ne uspavaju i otpreme u Kuterevo. Vele da su lovci rekli da tamo nema mjesta. Bit će da su se neki političari uvaljali za pregrmit izbore! Mislim da bi ga trebalo otpremiti u Ministarstvo kulture (oni su zaduženi za međede) pa nek' ga oni maze & paze.
Bilo kako bilo, nije se pojavio tijekom mog boravka na kolodvoru
- Broj postova : 11497
Registration date : 17.03.2008
Ouuups! STRAIL je prilično žilava beštija pa otkud ovo? Vele da je neki radni stroj stao nogicom...
Ovoliko sam uspio čučnuti
Ljubazni prometnik mi je rekao da je 4000 redovit tj. da kasni jedva 13 dekika što se smatra zanemarivim pa sam se povukao u čekaonicu (maknuli su vanjsku klupu pa mi je bilo malo mrzlo za rep sjediti na zidiću).
Taman sam se smjestio kad je ovaj dogrmio iz Bakra s rudačom
SV s perčinom
I ode on ravno dalje. Jedino su nešto tramakali s nekim pipirima.
Kolodvor Lokve je na slovenskom režimu. To zapravo znači da je ključ od sanitarnih prostora u prometnom uredu pa moraš svoje tjelesne potrebe objašnjavati HŽ-u. Odlučio sam se za prirodu...
Jeseni uprkos cvijeća još uvijek ima!
BTW, Čuo sam zanimljivu definiciju zime: To je godišnje doba kad sarma zamijeni filanu papriku!
Šušanj, rekli bi Gorani. I služilo je za stelju jer ovdje baš i nema žita pa sljedstveno tome ni slame
To su ove prasice otresle kiklju!
Ovoliko sam uspio čučnuti
Ljubazni prometnik mi je rekao da je 4000 redovit tj. da kasni jedva 13 dekika što se smatra zanemarivim pa sam se povukao u čekaonicu (maknuli su vanjsku klupu pa mi je bilo malo mrzlo za rep sjediti na zidiću).
Taman sam se smjestio kad je ovaj dogrmio iz Bakra s rudačom
SV s perčinom
I ode on ravno dalje. Jedino su nešto tramakali s nekim pipirima.
Kolodvor Lokve je na slovenskom režimu. To zapravo znači da je ključ od sanitarnih prostora u prometnom uredu pa moraš svoje tjelesne potrebe objašnjavati HŽ-u. Odlučio sam se za prirodu...
Jeseni uprkos cvijeća još uvijek ima!
BTW, Čuo sam zanimljivu definiciju zime: To je godišnje doba kad sarma zamijeni filanu papriku!
Šušanj, rekli bi Gorani. I služilo je za stelju jer ovdje baš i nema žita pa sljedstveno tome ni slame
To su ove prasice otresle kiklju!
One dve ASEE su u međuvremenu izašle preko signala i vratile se u rikverc pa su spojile svoje vagone s nekim obezglavljenima na četvrtom kolosjeku. Sad su došle zujati na I. peron, 1. kolosjek
Uočio sam jednu zanimljivost: 213 ima "lakat" pantografa prema unutra
Ona ispred je 004
Prava ASEA! Oriđiđi, a ne Portosova!
I ona ima "lakat" pantografa prema van! Ima neko logično objašnjenje?
I evo meni njega. I ovu su pofarbali sijajnim lakom. Da im se zbilja nije nešto omaklo? Baš veselo izgleda.
A vid', nu, raskoši u vagonu! Obnovljeni tapecirung! Jel to i "Goše" obnavljaju? Došlo nekom iz gujce u glavu? Ili samo idu izbori pa eto...
I onda sam imao zabavni intermezzo... Dođe kondor, ja lijepo najavim da trebam seniorsku do Rijeke, II. razred s pogledom na more...
- Imate iskaznicu?
- Da, naravno, izvolite!
Piše, piše, škrab, škrab...
- To bi bilo 18,90 kn (slovima osamnajstkuna i 90/100)!
Ja sam računao da ću putovati od Vrata računajuć da će me pobrati netko tko ide na AC pa sam imao pripravno malo manje sitniša. Niš, velim ja:
- Žao mi je, ali imam samo 50 u komadu.
Čovjek lijepo iščeprka iz džepa kunu, otvori šlajpik, izvadi još 10 kuna i krene dalje...
- Aljooo, majtore, kamo đengi?, vičem ja
- Joooj, oprostite, sasvim sam zaboravio (neš ti zbunjujućeg okruženja – ja, on i vagon)!
Vadi iz šlajpika još 20 kuna i veli:
- Evo, a vi mi vratite onih 10!
Velim ja:
- Neće moći, druže Pantiću, malo ste se preračunali!
I onda je nešto na prste k'o Karamarko i na kraju zaključio da smo kvit!
SVAŠTA! Možda baš i nije pametno deklarirati se kao . Bar ne pred kondorom!
Sunce mi nije bilo saveznik pa nisam putem ništa slikav'o osim ovog protuprirodnog bluda s kojim smo se krajcali u Plasama
Uočio sam jednu zanimljivost: 213 ima "lakat" pantografa prema unutra
Ona ispred je 004
Prava ASEA! Oriđiđi, a ne Portosova!
I ona ima "lakat" pantografa prema van! Ima neko logično objašnjenje?
I evo meni njega. I ovu su pofarbali sijajnim lakom. Da im se zbilja nije nešto omaklo? Baš veselo izgleda.
A vid', nu, raskoši u vagonu! Obnovljeni tapecirung! Jel to i "Goše" obnavljaju? Došlo nekom iz gujce u glavu? Ili samo idu izbori pa eto...
I onda sam imao zabavni intermezzo... Dođe kondor, ja lijepo najavim da trebam seniorsku do Rijeke, II. razred s pogledom na more...
- Imate iskaznicu?
- Da, naravno, izvolite!
Piše, piše, škrab, škrab...
- To bi bilo 18,90 kn (slovima osamnajstkuna i 90/100)!
Ja sam računao da ću putovati od Vrata računajuć da će me pobrati netko tko ide na AC pa sam imao pripravno malo manje sitniša. Niš, velim ja:
- Žao mi je, ali imam samo 50 u komadu.
Čovjek lijepo iščeprka iz džepa kunu, otvori šlajpik, izvadi još 10 kuna i krene dalje...
- Aljooo, majtore, kamo đengi?, vičem ja
- Joooj, oprostite, sasvim sam zaboravio (neš ti zbunjujućeg okruženja – ja, on i vagon)!
Vadi iz šlajpika još 20 kuna i veli:
- Evo, a vi mi vratite onih 10!
Velim ja:
- Neće moći, druže Pantiću, malo ste se preračunali!
I onda je nešto na prste k'o Karamarko i na kraju zaključio da smo kvit!
SVAŠTA! Možda baš i nije pametno deklarirati se kao . Bar ne pred kondorom!
Sunce mi nije bilo saveznik pa nisam putem ništa slikav'o osim ovog protuprirodnog bluda s kojim smo se krajcali u Plasama
Ipak: Par pogleda na Kvarner i onih 27‰ u smjeru Škrljeva
Eeeeee-haaa, stigli smo! Rijeka, Glavni kolodvor!
Utovarih se na bus za Trsat (ima, srećom, pokaz pa nema straha, samo treba validirati). Bus smrdi po krizantemama za pobedastit...
Na groblju mirno. Još nije počela glavna gnječa, ljudi mahom peru i poliraju. Uglavnom žene, muževi dešperatno sjede na grobu od suseda... Popalio sam feraliće di je trebalo. Nadam se da su oni gore primijetili...
Predizborna atmosfera (vulgo: ozračje). Ovima doradilo plakat. I tako po cijelom gradu!
Preuzeo auto, sjeo u njega i krenuo kući. Stigao u kasno popodne, a nebo se namrgodilo. Škura bura valja neke tmaste oblake...
Eeeeee-haaa, stigli smo! Rijeka, Glavni kolodvor!
Utovarih se na bus za Trsat (ima, srećom, pokaz pa nema straha, samo treba validirati). Bus smrdi po krizantemama za pobedastit...
Na groblju mirno. Još nije počela glavna gnječa, ljudi mahom peru i poliraju. Uglavnom žene, muževi dešperatno sjede na grobu od suseda... Popalio sam feraliće di je trebalo. Nadam se da su oni gore primijetili...
Predizborna atmosfera (vulgo: ozračje). Ovima doradilo plakat. I tako po cijelom gradu!
Preuzeo auto, sjeo u njega i krenuo kući. Stigao u kasno popodne, a nebo se namrgodilo. Škura bura valja neke tmaste oblake...
Srijeda 23. prosinca
Morao sam nakratko u Rijeku pa evo par impresija...
U mom selu je bilo toplo i gnjilojugovno, ali bistro. Kad sam isplazio iz tunela na kvarnersku stranu dočekala me magla, magluština k'o testo. Nad AC je pisalo ograničenje 40 km/h iako su neki iz metropole pokazali činom da su jači i od magle...
U Rijeci kolaps gradskog prometa. Na škurinjskom rotoru se križaju dva smjera kretanja – oni s Drenove bi nekako do grada, a oni iz grada bi htjeli do "Konzuma", "Lidla" i sličnih hodočasničkih odredišta. Kako se ta dva pravca kretanja preklapaju, u praksi to znači da je kolona do Tibljaši...
Čuj, njih! Pa na Badnjak!
U gradu je veselo. Za svakog ponešto
Klinci se kližu, a "Kraljica mora" bere pedoće
Odjednom je dopiskutao Jenbach da svojim prisustvom uzveliča prigodu
Nadao sam se da će na povratku magla otići nekamo dalje, ali je ispalo da je još gušća
U mom selu pucnjava. Nisam siguran je li to zato jer je na Pantovčaku viđen bijeli dim iz crnog lonca ili tek tako. Ali pretpostaviti smijem, ne?
" />" />
Morao sam nakratko u Rijeku pa evo par impresija...
U mom selu je bilo toplo i gnjilojugovno, ali bistro. Kad sam isplazio iz tunela na kvarnersku stranu dočekala me magla, magluština k'o testo. Nad AC je pisalo ograničenje 40 km/h iako su neki iz metropole pokazali činom da su jači i od magle...
U Rijeci kolaps gradskog prometa. Na škurinjskom rotoru se križaju dva smjera kretanja – oni s Drenove bi nekako do grada, a oni iz grada bi htjeli do "Konzuma", "Lidla" i sličnih hodočasničkih odredišta. Kako se ta dva pravca kretanja preklapaju, u praksi to znači da je kolona do Tibljaši...
Čuj, njih! Pa na Badnjak!
U gradu je veselo. Za svakog ponešto
Klinci se kližu, a "Kraljica mora" bere pedoće
Odjednom je dopiskutao Jenbach da svojim prisustvom uzveliča prigodu
Nadao sam se da će na povratku magla otići nekamo dalje, ali je ispalo da je još gušća
U mom selu pucnjava. Nisam siguran je li to zato jer je na Pantovčaku viđen bijeli dim iz crnog lonca ili tek tako. Ali pretpostaviti smijem, ne?
" />" />
Bit će da se magla iz Zagreba preselila na Kvarner, u Zg je nekoliko zadnjih dana lijepo sunčano i toplo preko dana!
Trapature su išle i do 15 stupnjeva
Pomalo se pribojavam naglog obrata koji se može očekivati- nakon toplijeg i suhog razdoblja dolazi hladnije i mokrije
(a to znači obilje snijega)?
Trapature su išle i do 15 stupnjeva
Pomalo se pribojavam naglog obrata koji se može očekivati- nakon toplijeg i suhog razdoblja dolazi hladnije i mokrije
(a to znači obilje snijega)?
borna- Moderator
- Broj postova : 9466
Registration date : 16.11.2010
Kako će se slaviti Nova? Će se kititi termometar i opalit petarda prijatelju pod glavom?
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
Subota 23. siječnja 2016.
Prošlo je taman mjesec dana otkako se nisam javljao u ovoj temi. Nije bilo razloga.
Božić, Nova godina, Tri kralja, snijeg... Sve došlo i prošlo bez uzrujavanja. Jedino je grozno zima. Jutros je bilo negdje oko -7ºC i to se smatra toplijim danom
Išao sam u Delnice s prijateljem iz Istre koji je htio silom isprobati kako njemu ide vožnja po zaleđenoj cesti pa sam mu ponudio cestuljak do kolodvora Lokve. Početni dio je goli led, ali je dobro posuto, a stanje pred kolodvorom je ojme užasa...
Prijatelj je sasvim dobro
Prometa jok. Reče mi prometnik da za 10 dekika nešto dolazi, ali mi je bilo premrzlo čekati
Pogled niz prugu u smjeru Fužina
Pogled u smjeru Delnica
Rećbi da su otpremili nekoliko vlakova
Počeo je pršiti nekakav jako, jako fini snijeg (trajao je pol sata)
Još jedan prizor poledice
Sopač u snijegu
Ovu zimur'nu je bilo pametno presjeći s jabukama u šljafroku!
Ajd', bok...
Prošlo je taman mjesec dana otkako se nisam javljao u ovoj temi. Nije bilo razloga.
Božić, Nova godina, Tri kralja, snijeg... Sve došlo i prošlo bez uzrujavanja. Jedino je grozno zima. Jutros je bilo negdje oko -7ºC i to se smatra toplijim danom
Išao sam u Delnice s prijateljem iz Istre koji je htio silom isprobati kako njemu ide vožnja po zaleđenoj cesti pa sam mu ponudio cestuljak do kolodvora Lokve. Početni dio je goli led, ali je dobro posuto, a stanje pred kolodvorom je ojme užasa...
Prometa jok. Reče mi prometnik da za 10 dekika nešto dolazi, ali mi je bilo premrzlo čekati
Pogled niz prugu u smjeru Fužina
Pogled u smjeru Delnica
Rećbi da su otpremili nekoliko vlakova
Počeo je pršiti nekakav jako, jako fini snijeg (trajao je pol sata)
Još jedan prizor poledice
Sopač u snijegu
Ovu zimur'nu je bilo pametno presjeći s jabukama u šljafroku!
Ajd', bok...
Pfaff je napisao/la:
A, auto?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Odlično, eno ga u garaži na toplomDamir je napisao/la:
A, auto?
Petak 11. ožujka 2016.
Bio sam u Delnicama. Nabava neophodnih ingestibilija kod K-Ivice i konkurencije mu.
U Delnicama užasna magla, magluština (i bez Josipe). Japlenški vrh se ne vidi...
Poslije sam svratio na moj domicilni kolodvor. Nekidan se na 4umu pojavila jedna (pra)stara kartulina kolodvora Lokve dok je još I. peron, 1. kolosjek bio u hladu drvoreda, deda mog prijatelja je živio na visokoj nozi, a treći kolosjek i šturc nisu bili ni u primisli.
Fotku sam otprintao na sjajnom papiru i uokvirio...
Fotku sam odnio u prometni ured da ljudi vide kako je nekoć bilo na željeznici i da im uljepša radni prostor. Poslije smo se raspričali o željezničkim uniformama
Kolodvor je u još goroj magli nego onaj u Delnicama. Čeka se druga polovica...
Dečki su izašli na peron jerbo navodno stiže putnički
I evo njega iz magle. Sa samo 5 dekika zakašnjenja! Pas će krepat, rekla bi moja bakica...
U mojoj dozvoli za slikavanje izrijekom piše da ne smijem slikavati strojovođe zbog njihovog posebnog statusa u sustavu HŽ-a. Zaključio sam da to nije važi za kondore!
Viiidi! Novi logo na Beet-u!
Mah-mah...
I ode on...
Odoh i ja...
Pozz
Bio sam u Delnicama. Nabava neophodnih ingestibilija kod K-Ivice i konkurencije mu.
U Delnicama užasna magla, magluština (i bez Josipe). Japlenški vrh se ne vidi...
Poslije sam svratio na moj domicilni kolodvor. Nekidan se na 4umu pojavila jedna (pra)stara kartulina kolodvora Lokve dok je još I. peron, 1. kolosjek bio u hladu drvoreda, deda mog prijatelja je živio na visokoj nozi, a treći kolosjek i šturc nisu bili ni u primisli.
Fotku sam otprintao na sjajnom papiru i uokvirio...
Fotku sam odnio u prometni ured da ljudi vide kako je nekoć bilo na željeznici i da im uljepša radni prostor. Poslije smo se raspričali o željezničkim uniformama
Kolodvor je u još goroj magli nego onaj u Delnicama. Čeka se druga polovica...
Dečki su izašli na peron jerbo navodno stiže putnički
I evo njega iz magle. Sa samo 5 dekika zakašnjenja! Pas će krepat, rekla bi moja bakica...
U mojoj dozvoli za slikavanje izrijekom piše da ne smijem slikavati strojovođe zbog njihovog posebnog statusa u sustavu HŽ-a. Zaključio sam da to nije važi za kondore!
Viiidi! Novi logo na Beet-u!
Mah-mah...
I ode on...
Odoh i ja...
Pozz
Lijepo, lijepo, samo gdje Ti tu vidiš maglu?
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Pa ovo je već debelo prešlo rub za instrumentalno letenje
Petak, 17. lipnja 2016.
Neki hita bombe da sam u Jameriki kod sina. Nisam, ne. Evo me, sretnog i veselog sveudilj u PGŽ. Dapače, išao sam u Rijeku, točnije u Cucuglianovo.
Jutro je bilo toplo i vlažno. Kao, recimo....
Noćas je puvalo & pljuštalo. Sad je mirno
Dobro da sam pričekao sunce
Karolina kod raskršća za Slavicu
Zanimljive konfiguracije trošnih vapnenačkih stijena uz cestu
Ove iz Neandertalske županije ne bi trebalo puštati na javne prometnice. Gospon Presečki se zajebunio u smjeru pa okreće golemi bus na uskoj cesti. Nakupio nas se lijep broj s obje strane...
U Vratima sam odlučio da idem produžiti Karolinom sve do mora. Penjem se prema Benkovcu
Moreeee! (Znači da sam blizu Plasa!)
Ja sam gore, a nadvožnjak dole. To će se brzo promijeniti
Neki hita bombe da sam u Jameriki kod sina. Nisam, ne. Evo me, sretnog i veselog sveudilj u PGŽ. Dapače, išao sam u Rijeku, točnije u Cucuglianovo.
Jutro je bilo toplo i vlažno. Kao, recimo....
Noćas je puvalo & pljuštalo. Sad je mirno
Dobro da sam pričekao sunce
Karolina kod raskršća za Slavicu
Zanimljive konfiguracije trošnih vapnenačkih stijena uz cestu
Ove iz Neandertalske županije ne bi trebalo puštati na javne prometnice. Gospon Presečki se zajebunio u smjeru pa okreće golemi bus na uskoj cesti. Nakupio nas se lijep broj s obje strane...
U Vratima sam odlučio da idem produžiti Karolinom sve do mora. Penjem se prema Benkovcu
Moreeee! (Znači da sam blizu Plasa!)
Ja sam gore, a nadvožnjak dole. To će se brzo promijeniti
Oho! Izasfalterali su cestu za u Melnice
Ovo je kod bus okretišta navrh Hreljina
Mladi fašist još ima dosta spreja
Lago di Buccari
Most
Uvala Pušća i ulaz u Omišajsku valu
Ja zdolun, a on zgorun. Ni rekal ni fala ča san ga počekal. E, da. Nisu si fini kot guzda Kiki ili Veki !
A Paj' njega. I još ima i amerikanske tablice!
I ovde asfalteraju. Koja će to bit pista...!
Ovo je kod bus okretišta navrh Hreljina
Mladi fašist još ima dosta spreja
Lago di Buccari
Most
Uvala Pušća i ulaz u Omišajsku valu
Ja zdolun, a on zgorun. Ni rekal ni fala ča san ga počekal. E, da. Nisu si fini kot guzda Kiki ili Veki !
A Paj' njega. I još ima i amerikanske tablice!
I ovde asfalteraju. Koja će to bit pista...!
Kod mog mehaničara u Scrglievu (ni niš , samo san šal prijavit promjenu vozila)
Tigar u savani
Pozdravi Portosa!
Tuka oliti ćurka. Kolika će narast do Božića
Na parkiralištu kod "Peveca". Sad mi je jasno zašto u Dubrovačko-neretvanskoj Adze tako premoćno pobjeđuje – same seljačine!
Kasnije san se na Rujevici trefil an Mopasan s Damirićen Tako da imam živega svedoka da san tu, a ne tamo!!!
Tigar u savani
Pozdravi Portosa!
Tuka oliti ćurka. Kolika će narast do Božića
Na parkiralištu kod "Peveca". Sad mi je jasno zašto u Dubrovačko-neretvanskoj Adze tako premoćno pobjeđuje – same seljačine!
Kasnije san se na Rujevici trefil an Mopasan s Damirićen Tako da imam živega svedoka da san tu, a ne tamo!!!
Pfaff je napisao/la:
Jušto tako!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.
Dugo se nisam javljao jer baš i nije bilo nečega. Evo par današnjih...
Delnice. Plasserova mašinerija na putu od Lokava ka Delnicama (sam bog zna gdje će završiti)
si je naručila lubendinju pa sam svratijo do K-Ivice
Taman sam krenuo kući kad li je protutnjala kompozicija cisterni. Na čelu je bilo nešto crveno na čemu je pisalo ÖBB, a iza je bila jedna od ASEA iz neke domaće ergele. Bilo je prekasno za neki klik!
Zato sam u Lokvama imao neobičan ulov – Rumunjka magyarske kompanije na čelu duuugačkog vlaka s kineskim kontejnerima. Te zvijeri baš i ne srećem. Zanimljivo je kako velike kotače imaju (bit će da je to još iz vremena kad se krupnim koracima gazilo u socijalizam)
Malo oznakovlja...
Kako uštediti na podvozju!
Dugo se nisam javljao jer baš i nije bilo nečega. Evo par današnjih...
Delnice. Plasserova mašinerija na putu od Lokava ka Delnicama (sam bog zna gdje će završiti)
si je naručila lubendinju pa sam svratijo do K-Ivice
Taman sam krenuo kući kad li je protutnjala kompozicija cisterni. Na čelu je bilo nešto crveno na čemu je pisalo ÖBB, a iza je bila jedna od ASEA iz neke domaće ergele. Bilo je prekasno za neki klik!
Zato sam u Lokvama imao neobičan ulov – Rumunjka magyarske kompanije na čelu duuugačkog vlaka s kineskim kontejnerima. Te zvijeri baš i ne srećem. Zanimljivo je kako velike kotače imaju (bit će da je to još iz vremena kad se krupnim koracima gazilo u socijalizam)
Malo oznakovlja...
Kako uštediti na podvozju!
Zadnja promjena: Pfaff; sri 10 kol 2016 - 19:14; ukupno mijenjano 1 put.
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaLokve/StanicaLokve1759.jpg
Prema "Pravilnom tovarenju teretnih kola", "tovar se u kolima raspoređuje tako da osovine ili pojedina obrtna postolja budu ravnomjerno opterećena. Ako se tovar ne može ravnomjerno rasporediti tada odnos opterećenja pojedinih osovina kod četveroosovinskih kola ne smije biti veći od 3:1".
Prema "Pravilnom tovarenju teretnih kola", "tovar se u kolima raspoređuje tako da osovine ili pojedina obrtna postolja budu ravnomjerno opterećena. Ako se tovar ne može ravnomjerno rasporediti tada odnos opterećenja pojedinih osovina kod četveroosovinskih kola ne smije biti veći od 3:1".
Izvin'te, malo sam neupućen
zašto mi je... - ne, ne, to je neka druga pjesmica
Kojom čarobnom formulom je postalo ???
zašto mi je... - ne, ne, to je neka druga pjesmica
Kojom čarobnom formulom je postalo ???
Registration date : 04.09.2008
Jednostavnom: 1€ = 736 knJean je napisao/la:Izvin'te, malo sam neupućen
Kojom čarobnom formulom ...
Lako ti onda kupovat' kola kad za 1€ dobiješ preko 700 kuna...
Registration date : 04.09.2008
I kakova je Ivičina lubenica?
inflameswetrust je napisao/la:https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaLokve/StanicaLokve1759.jpg
Ali kontejner nemreš stavit na sredinu, prihvati su samo lijevo i desno.
Gedeon- Broj postova : 39
Registration date : 26.11.2013
Stranica 9 / 27. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Stranica 9 / 27.