Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara
+21
klek
MarioB
Gedeon
kiki273
inflameswetrust
borna
Pfaff
file
2044
Stjepan
KAPO
milepaclo
Thommo
ZlayoZg
gaspa
ICE-3M
LLeon
Narcis
Damir
Jean
kico101
25 posters
Stranica 6 / 27.
Stranica 6 / 27. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Re: Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara
Utorak, 25. studeni (sveta Kata)
Išli smo jutros u Delnice. Trebalo je nešto neodgodivo obaviti u našoj omiljenoj banci. U Delnicama su uredili centar grada. Jedino sad više nemaš gdje parkirati
Na povratku svratih do domicilnog kolodvora – tu već dugo nisam bio
Ovo je navodno pruga u smjeru Fužina
Ako je prethodna slika ispravna, onda je ovo prema Delnicama
Šef stanice posadio nešto zimzeleno pa uskoro očekuje i drugu berbu
Nema posla, al' svijetli u mraku!
Pozz
Išli smo jutros u Delnice. Trebalo je nešto neodgodivo obaviti u našoj omiljenoj banci. U Delnicama su uredili centar grada. Jedino sad više nemaš gdje parkirati
Na povratku svratih do domicilnog kolodvora – tu već dugo nisam bio
Ovo je navodno pruga u smjeru Fužina
Ako je prethodna slika ispravna, onda je ovo prema Delnicama
Šef stanice posadio nešto zimzeleno pa uskoro očekuje i drugu berbu
Nema posla, al' svijetli u mraku!
Pozz
- Broj postova : 11497
Registration date : 17.03.2008
Četvrtak 04. prosinac, smećedan
Bila nam u posjetu obiteljska mlađarija. Na jedno popodne (čitaj: ručak, večeru i prespavanje). Jutros ih je trebalo razvesti – sina na bus za Zagreb, a snajku na vlak za Rijeku
Vrijeme: Jednom riječju: grozno! Trapatura malo iznad nule, cijedi neka rosulja koja se više ne smrzava, hladno...
Snajki sam kupio kartu za vlak 4000 na relaciji Lokve – Sušak-Pećine. Jer čemu da plaća kartu od Delnica kad se ja ionako vozim doma pokraj kolodvora Lokve (ha, al' sam ljukav k'o ljisic!). Cijena: 33 kune i još par onih malih. 6 dlakavaca jeftinije nego bus iz Delnica.
U Lokvama gužva, gužvet'na. Sve krcato teretnih vagona, prohodan samo II. peron, 1. kolosjek. Na I. peronu dere se protuprirodnobludna kombinacija
Od staničnog osoblja, nazočan je bio jedino Cvile
Netko mu je ponudio lignje za marendu što je on s indignacijom odbio
On i moja snajka su se odma sprijateljili
Ono golemo čudo s I. perona je otputovalo put Zagreba (čini mi se uglavnom prazne platforme), a onda je stigao je još jedan teretnjak iz smjera Zagreba pa se ASEA dovezla bliže da Cargo-prometniku ne bude daleko 'odat
4000 kasni samo 15 dekika što se u ovim krajevima smatra redovnošću. Snajku sam stjerao u toplu čekaonu, a ja slikam infrastrukturu
Bila nam u posjetu obiteljska mlađarija. Na jedno popodne (čitaj: ručak, večeru i prespavanje). Jutros ih je trebalo razvesti – sina na bus za Zagreb, a snajku na vlak za Rijeku
Vrijeme: Jednom riječju: grozno! Trapatura malo iznad nule, cijedi neka rosulja koja se više ne smrzava, hladno...
Snajki sam kupio kartu za vlak 4000 na relaciji Lokve – Sušak-Pećine. Jer čemu da plaća kartu od Delnica kad se ja ionako vozim doma pokraj kolodvora Lokve (ha, al' sam ljukav k'o ljisic!). Cijena: 33 kune i još par onih malih. 6 dlakavaca jeftinije nego bus iz Delnica.
U Lokvama gužva, gužvet'na. Sve krcato teretnih vagona, prohodan samo II. peron, 1. kolosjek. Na I. peronu dere se protuprirodnobludna kombinacija
Od staničnog osoblja, nazočan je bio jedino Cvile
Netko mu je ponudio lignje za marendu što je on s indignacijom odbio
On i moja snajka su se odma sprijateljili
Ono golemo čudo s I. perona je otputovalo put Zagreba (čini mi se uglavnom prazne platforme), a onda je stigao je još jedan teretnjak iz smjera Zagreba pa se ASEA dovezla bliže da Cargo-prometniku ne bude daleko 'odat
4000 kasni samo 15 dekika što se u ovim krajevima smatra redovnošću. Snajku sam stjerao u toplu čekaonu, a ja slikam infrastrukturu
Brižna mala puše u prstiće (ona je s južne pruge – dida bio željezničar u kolodvoru Opuzen) pa nije navikla na rukavice)
Aha! Semafor obrnuo na zeleno. Sa' će on
Evo kako je izgledao samo dio današnjeg podnevnog maglovitog muvinga na kolodvoru Lokve
Ode on(a)... Pitao me prometnik da jel' mi to unuka? Ne, NIJE
Ona ASEA se spremala nešto zakopčati pa nekamo vući, al' sam se smrzao k'o ona stvar u sladoledu i odlučio otići natrag doma u daljine meglene i kalne...
Ovo je prizor koji za sobom ostavljaju djelatnici 'Rvackih šuma nakon sanacijske sječe. Za razliku od Slovenaca koji lijepo sve pokupe s terena pa onda okrešu debla, a grane isto odvezu, ovi krešu "in situ", debla odvezu, a grane ostaju na hrpama. Navodno će to tako strunuti i nastat će novi humus (po mom iskustvu za to treba 10 – 15 godina. Šmokljani
Aha! Semafor obrnuo na zeleno. Sa' će on
Evo kako je izgledao samo dio današnjeg podnevnog maglovitog muvinga na kolodvoru Lokve
Ode on(a)... Pitao me prometnik da jel' mi to unuka? Ne, NIJE
Ona ASEA se spremala nešto zakopčati pa nekamo vući, al' sam se smrzao k'o ona stvar u sladoledu i odlučio otići natrag doma u daljine meglene i kalne...
Ovo je prizor koji za sobom ostavljaju djelatnici 'Rvackih šuma nakon sanacijske sječe. Za razliku od Slovenaca koji lijepo sve pokupe s terena pa onda okrešu debla, a grane isto odvezu, ovi krešu "in situ", debla odvezu, a grane ostaju na hrpama. Navodno će to tako strunuti i nastat će novi humus (po mom iskustvu za to treba 10 – 15 godina. Šmokljani
Al si baš ulovio pravi moment, dva teretna, putnički...
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Ja svoje sačekuše nosim sobom...Narcis je napisao/la:Al si baš ulovio pravi moment, dva teretna, putnički...
Srijeda 10. prosinac, mjesečni blagdan – stigla pemzija
Bili smo u posjetu kod K-Ivice u Delnicama (ne bi bilo u redu da se ne javimo). Taman je naišao teretnjak pa su tom prigodom nastale ove fotke
Bili smo u posjetu kod K-Ivice u Delnicama (ne bi bilo u redu da se ne javimo). Taman je naišao teretnjak pa su tom prigodom nastale ove fotke
Šta su otkopčali jednu lokomotivu pred kolodvorom ili kako?
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaDelnice/StanicaDelnice386.jpg
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaDelnice/StanicaDelnice386.jpg
Piš' Ti piš' to po forumu, samo piš' al' se nemoj žal't kad te ku noć kakov "međed" posjeti ...Pfaff je napisao/la:Srijeda 10. prosinac, mjesečni blagdan – stigla pemzija
...
Gost- Gost
Narcis je napisao/la:Šta su otkopčali jednu lokomotivu pred kolodvorom ili kako?
Slika je nehotična montaža. Slikao sam dvije slike s iste pozicije prateći vlak. Onda mi je palo napamet to posložiti u panoramu. I onda je softver napravio što je napravio...
A meni je dobro ispalo da mogu kontrolirati tko pomno prati moja piskaranja
Nema frke, moja najdraža banka je to već obavila (nema tog "međeda" koji može nadmašit banku i državu )dida je napisao/la:Piš' Ti piš' to po forumu, samo piš' al' se nemoj žal't kad te ku noć kakov "međed" posjeti ...Pfaff je napisao/la:Srijeda 10. prosinac, mjesečni blagdan – stigla pemzija
...
To je istina, banka(e) te moredu bolje odrat od ikojeg "međeda"Pfaff je napisao/la:... nema tog "međeda" koji može nadmašit banku i državu
Gost- Gost
Ma višti vraga , sjećam se onog cab-ride Rijeka-Matulji, odnosno Matulji-Rijeka
Ponedjeljak 15. prosinac
Svanuo je dosta pristojan dan. Vrijeme za ovo doba godine maltene sparno...
Ni K od kiše
Obukli smo se u čisto (ja stavio novi oberholc)
Idemo u Delnice! Danas je veliki dan kojeg žitelji ovog kraja s nestrpljenjem očekuju
Goranska metropola živi miran početak tjedna
Wow! Eto, napokon ćemo i nedjeljom popodne moći nešto kupiti
Došli smo malo kasnije (oko podneva) i tako izbjegli gnječu, gradonačelnike, direktore, Olivera Dragojevića i pocupkivanje na svježem zraku. A i tako mi se lijepo spavalo ujutro
Svanuo je dosta pristojan dan. Vrijeme za ovo doba godine maltene sparno...
Ni K od kiše
Idemo u Delnice! Danas je veliki dan kojeg žitelji ovog kraja s nestrpljenjem očekuju
Goranska metropola živi miran početak tjedna
Wow! Eto, napokon ćemo i nedjeljom popodne moći nešto kupiti
Došli smo malo kasnije (oko podneva) i tako izbjegli gnječu, gradonačelnike, direktore, Olivera Dragojevića i pocupkivanje na svježem zraku. A i tako mi se lijepo spavalo ujutro
Pravo blagdansko ozračje
Ne znam koliko je jutarnja navala pojela artikala, ali nije bilo rupa na policama. Sve je sasvim europski
Krasna ponuda vina s rasponom cijena "za svakog ponešto"
Dvije ljubazne curice pomažu trpati artikle u vrećice. Ovo sam zadnji put sreo u Americi...
Vani je kolibica gdje se za sitnu lovu možeš slikati s Djedicom. [/img] me odgovorila od nakane da mu sjednem u krilo
Sad su se stvari promijenile – pošta je prekoputa Lidla!
Ne znam koliko je jutarnja navala pojela artikala, ali nije bilo rupa na policama. Sve je sasvim europski
Krasna ponuda vina s rasponom cijena "za svakog ponešto"
Dvije ljubazne curice pomažu trpati artikle u vrećice. Ovo sam zadnji put sreo u Americi...
Vani je kolibica gdje se za sitnu lovu možeš slikati s Djedicom. [/img] me odgovorila od nakane da mu sjednem u krilo
Sad su se stvari promijenile – pošta je prekoputa Lidla!
Otišao sam do kolodvora s nakanom nabave novog kurira za 2014/2015. Brus! Veli simpa teta na blagajni da ga nema, da ga čak ni ona nije dobila i da ga neće biti jerbo da ona u Delnicama nema fiskalnu blagajnu ter da ne može prodavati tiskovine pa neka izvolim u Rijeku.
Svašta
Zato je na drugom peronu, prvom kolosjeku bila parkirana kompozicija s upregnutom ASEOM koja je tiho prela.
Riječki Tin Express s učenicima OŠ Kantrida u posjetu Delnicama
Već sam htio otići kad sam začuo žamor – čučavci su se upraf vraćali s klizališta
Za one koji ne znaju: OŠ Kantrida ima odjeljenje u dječjoj bolnici Kantrida za djecu koja se nalaze na raznim dugotrajnim liječenjima i/ili rehabilitacijama
Svašta
Zato je na drugom peronu, prvom kolosjeku bila parkirana kompozicija s upregnutom ASEOM koja je tiho prela.
Riječki Tin Express s učenicima OŠ Kantrida u posjetu Delnicama
Već sam htio otići kad sam začuo žamor – čučavci su se upraf vraćali s klizališta
Za one koji ne znaju: OŠ Kantrida ima odjeljenje u dječjoj bolnici Kantrida za djecu koja se nalaze na raznim dugotrajnim liječenjima i/ili rehabilitacijama
Ovo zeleno desno je navodno vilenjakuša
Ukrcaj (utovar?)
I majstor se penje.
Mislio sam ispratiti Tina, ali sam onda saznao da ide tek za pola sata (kad nemamo dvokolosječnu prugu od Zagreba do Rijeke). Umjesto toga naletila je "školica" iz Rijeke pa evo ipak kraćeg slikopisnog zapisa.
(Film sa čak dvije ASEE)
Vilenjakuša u razgovoru sa g. šefom stanice
U ćenifi je bila neka gužva jer je majstor nešto meštrijao. G. šef me izvijestio da su u petak postavili novi lavabo sa svom opremom i da on već danas resi nečiji privatni stambeni objekat.
Stoga su za početak odlučili popraviti bravu. I onda se nemojmo čuditi što će objekat do daljnjeg biti zaključan.
Kad smo se vrnuli doma, sunce je bilo na zahodu i svojim je žarom obasjavalo oblačiće. I sutra će biti lijep dan.
Ukrcaj (utovar?)
I majstor se penje.
Mislio sam ispratiti Tina, ali sam onda saznao da ide tek za pola sata (kad nemamo dvokolosječnu prugu od Zagreba do Rijeke). Umjesto toga naletila je "školica" iz Rijeke pa evo ipak kraćeg slikopisnog zapisa.
(Film sa čak dvije ASEE)
Vilenjakuša u razgovoru sa g. šefom stanice
U ćenifi je bila neka gužva jer je majstor nešto meštrijao. G. šef me izvijestio da su u petak postavili novi lavabo sa svom opremom i da on već danas resi nečiji privatni stambeni objekat.
Stoga su za početak odlučili popraviti bravu. I onda se nemojmo čuditi što će objekat do daljnjeg biti zaključan.
Kad smo se vrnuli doma, sunce je bilo na zahodu i svojim je žarom obasjavalo oblačiće. I sutra će biti lijep dan.
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaDelnice/StanicaDelnice394.jpgPfaff je napisao/la:Dvije ljubazne curice pomažu trpati artikle u vrećice. Ovo sam zadnji put sreo u Americi...
Ovo ti je samo danas, na dan otvorenja, iduće dane ćeš se sam snalaziti.
Baš san mu i ja to tel napisat ... Pfaffomire, to ti je samo danas bilo ... sledeći put ćeš to sam (morat) delatNarcis je napisao/la:https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/StanicaDelnice/StanicaDelnice394.jpgPfaff je napisao/la:Dvije ljubazne curice pomažu trpati artikle u vrećice. Ovo sam zadnji put sreo u Americi...
Ovo ti je samo danas, na dan otvorenja, iduće dane ćeš se sam snalaziti.
Gost- Gost
A jeste zločesti! Pa pustite me da malo maštam...
... ... a čuj, to je GK možda će te tete i dalje mećat robu va vrećicePfaff je napisao/la:A jeste zločesti! ...
Gost- Gost
... sad sam tek skužil, to ti je neki šumarski oberholc (vidim da ima zelenih momenata i pucića)?Pfaff je napisao/la:...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/RijeckaPruga/RijekaLokve/RijekaLokve300.jpg
...
Gost- Gost
A, čuuuj, šta mi dobave, ja nosam...dida je napisao/la:
... sad sam tek skužil, to ti je neki šumarski oberholc (vidim da ima zelenih momenata i pucića)?
Bin ti ja mogal nacrtat jedan zleva (na srčeku ).
Na bragešami, da nebiš ča drugeg pomislel
Na bragešami, da nebiš ča drugeg pomislel
Gost- Gost
Metnut ću tuteke jer mi se ovo čini kao najprikladnija tema ...
Evo i onoga što sam obećal ...
Tek sam na muvisu skužil da u Šoićima ima samo jedan ulazni kolosjek na prolazni
tomkrotova sačekuša pred Škrljevom
portal i stari most u Fužinah
Lofke ... tu još ima lipá na peronu
Pfaffomirov amice u društvu lipe
lipa ima i u Zalesini
još vegetiraju i u Skradu (kaplja na sredini se počela klizat oko EVP-a )
i za kraj ... žutke na šturcu u Moravicah
Nisam htio davit baš sa cijelim đirom već sam izvukal samo ono najzanimljivije
E da, info za one koji neznaju (ima li takvih), muvi je snimljen u veljači 2006 od Bakra do Moravica
dida je napisao/la:... gledal sam ja jučer i onaj DVD sa "Helgom" iz Bakra do Moravica ... e to je DVD-ejčina!!! ...
Evo i onoga što sam obećal ...
Tek sam na muvisu skužil da u Šoićima ima samo jedan ulazni kolosjek na prolazni
tomkrotova sačekuša pred Škrljevom
portal i stari most u Fužinah
Lofke ... tu još ima lipá na peronu
Pfaffomirov amice u društvu lipe
lipa ima i u Zalesini
još vegetiraju i u Skradu (kaplja na sredini se počela klizat oko EVP-a )
i za kraj ... žutke na šturcu u Moravicah
Nisam htio davit baš sa cijelim đirom već sam izvukal samo ono najzanimljivije
E da, info za one koji neznaju (ima li takvih), muvi je snimljen u veljači 2006 od Bakra do Moravica
Gost- Gost
Stranica 6 / 27. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Stranica 6 / 27.