Libertas Dubrovnik
+5
NP-549
Damir
Narcis
Pfaff
žac
9 posters
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Libertas Dubrovnik
Gbr.108 je na liniji 12 a gbr.109 na liniji 10-2.
Vozi li 27A jos onu ispomoc u 08:15 jer na polazak u 12:30 dolazi iz konavala ?
Vozi li 27A jos onu ispomoc u 08:15 jer na polazak u 12:30 dolazi iz konavala ?
MAN SU220- Broj postova : 916
Registration date : 28.03.2013
Vratili su gbr.64 na 16A i ubacili liniju u display.
Barem neka korist od toga da je bio u garaži.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6189
Registration date : 14.05.2008
Pokušao sam ga danas uloviti da vidim taj displej, ali posao se složio tako da nisam uspio. Što piše?
Je li gbr.108 vracen u Župu na školski prijevoz ili je još na zamjeni?
Gbr.114 sam vidio u vožnji, ali nisam vidio je li na liniji.
Je li gbr.108 vracen u Župu na školski prijevoz ili je još na zamjeni?
Gbr.114 sam vidio u vožnji, ali nisam vidio je li na liniji.
Zadnja promjena: kriticar; čet 11 svi 2017 - 16:23; ukupno mijenjano 1 put.
kriticar- Moderator
Mislim da piše "16A Dubrovnik-Srebreno" ali ne vrti se display ko u ostalih nego stoji na mjestu.
Gbr.96 je na službi 43. Gbr.92 je na liniji 26. Gbr.94 na liniji 10-1.
Gbr.96 je na službi 43. Gbr.92 je na liniji 26. Gbr.94 na liniji 10-1.
Da, 92 sam vidio. Ali 94 nisam. Bitno je da piše linija na displeju. Jer onaj A4 papir je više dodijao. Još kad bi vozači bili displinirani i stalno postavljali krajnje odredište na displeju naprijed putnicima bi bilo lakse. Hocemo li to od Libertasa dočekati jer to je u gradskom prijevozu i zakonska obaveza.
kriticar- Moderator
Hoce li u ponedjeljak krenuti novi raspored linije 10? Taj 15.05. je obično datum kad su ranije uvodili i četvrti autobus. Hoce li ih ove godine uvesti vise, jer da bi pokrili sve odobrene polaske treba im najmanje osam autobusa na liniji 10. Nego gdje im je 25 turkiza? Vozi ih samo 11. Službe 18, 19, 20, 22, 23A, 28, 31. Te još četiri na školskom prijevozu. A nema rezervnih i mora MAN na 16A i 26 dok su 64 i 65 bili na popravku ili čekali na isti. 65 izgleda ima slomljeno staklo.
kriticar- Moderator
Ništa novoga nema, prepisali onaj od prošle godine.kriticar je napisao/la:Hoce li u ponedjeljak krenuti novi raspored linije 10? Taj 15.05. je obično datum kad su ranije uvodili i četvrti autobus. Hoce li ih ove godine uvesti vise, jer da bi pokrili sve odobrene polaske treba im najmanje osam autobusa na liniji 10.
http://libertasdubrovnik.com/uploads/12-05-2017-1494579944.pdf
Napravili bi oni nešto novo da su sposobni. Ali očito nisu. Lakše je prepisati. Crtice su BIS polasci u 0830.
Sutra, preksutra će im netko namjestiti prijavu da ne voze sve prijavljene polaske pa će im ukinuti odobrenja. Da li ishođenje odobrenja košta i ako da koliko?
Ma što su onda prijavljivali toliko polazaka kad ih ne namjeravaju voziti? Očito ili nekog vozaju ili se vozaju sami.
Znaš li je li isti ljudi prijavljuju linije i prave raspored jer ako ih je više onda ne kordiniraju međusobno.. Nešto je u svakom slučaju trulo.
I gbr.114 vozi. Vidio sam ga i danas sa displejem 10 Cavtat.
Sutra, preksutra će im netko namjestiti prijavu da ne voze sve prijavljene polaske pa će im ukinuti odobrenja. Da li ishođenje odobrenja košta i ako da koliko?
Ma što su onda prijavljivali toliko polazaka kad ih ne namjeravaju voziti? Očito ili nekog vozaju ili se vozaju sami.
Znaš li je li isti ljudi prijavljuju linije i prave raspored jer ako ih je više onda ne kordiniraju međusobno.. Nešto je u svakom slučaju trulo.
kriticar- Moderator
Jutros sam vidio Citibus na liniji 16A. Displej se vrti. Iznenadilo me pa nisam registrirao koji je gbr. Ali nema reklamu pa je vjerojatno gbr.64.
Kad sam ga vidio na liniji 10 mislio sam da je gbr.27 na 10-3, polazak u 10:30 iz Cavtata, ali odmah za njim je bio gbr.115 isto na liniji 10, tako da bi 27 trebao biti ispomoć. Gbr.108 vozi na 10-1.
Kad sam ga vidio na liniji 10 mislio sam da je gbr.27 na 10-3, polazak u 10:30 iz Cavtata, ali odmah za njim je bio gbr.115 isto na liniji 10, tako da bi 27 trebao biti ispomoć. Gbr.108 vozi na 10-1.
kriticar- Moderator
Napukla je šoferšajba gbr.113 na polasku u 09:00, pogodi ispred kojeg kafića. Možda je onda gbr.27 odradio taj krug s kašnjenjem. I gbr.108 je jedva krenuo u 12:00 iz Cavtata.
kriticar je napisao/la:Napravili bi oni nešto novo da su sposobni. Ali očito nisu. Lakše je prepisati. Crtice su BIS polasci u 0830.
Za usklađivanje novih voznih redova za županijske linije prijevoznik je dužan po polasku uplatiti nepovratnu naknadu u iznosu 200,00 kuna.
Znači samo za Grudu koju neće vozit su platili skoro 10000kn.
Ima se, pa se razbacuje. Tko će opravdati nepotreban trošak? A Grudu bi zbog Zračne luke trebalo voziti. Cavtat i Plat/Srebreno isto tako Slano/Brsečine.
Samo jedna stvar mi nije jasna. Na web stranici Libertasa piše da je cijena vozne karte do Zračne luke 28 kuna., a na obavijesti na AK o linijama i polascima koji voze pored ZL piše cijena 33 kune. Još jedna petljavina u stilu Libertasa?
Ne shvaćaju koliko je važna točna informacija.
Samo jedna stvar mi nije jasna. Na web stranici Libertasa piše da je cijena vozne karte do Zračne luke 28 kuna., a na obavijesti na AK o linijama i polascima koji voze pored ZL piše cijena 33 kune. Još jedna petljavina u stilu Libertasa?
Ne shvaćaju koliko je važna točna informacija.
kriticar- Moderator
Jutros na liniji 10 četiri autobusa. Vidio sam prvog, trećeg i četvrtog i to su redom 108, 115 i 109. Normalno ako je potpuno isti raspored kao lani i po kolima.
Kakva je to firma i odgovorne osobe koje bacaju pedesetak tisuća kuna da bi registrirali polaske koje neće voziti?
Isto tako koja plaća najam autobusa (leasing), a ne zna ih zaposliti? Citibusi, Visigi, Regio? Trenutno je zaposleno samo pet od deset Citibusa. Maksimum je bio sedam zaposlenih.
Plača li se još nešto kad se polazak odobri? Kakva dopusnica? Mislim da u autobusu mora biti original dopusnice za svaki polazak koji vozi.
Kakva je to firma i odgovorne osobe koje bacaju pedesetak tisuća kuna da bi registrirali polaske koje neće voziti?
Isto tako koja plaća najam autobusa (leasing), a ne zna ih zaposliti? Citibusi, Visigi, Regio? Trenutno je zaposleno samo pet od deset Citibusa. Maksimum je bio sedam zaposlenih.
Plača li se još nešto kad se polazak odobri? Kakva dopusnica? Mislim da u autobusu mora biti original dopusnice za svaki polazak koji vozi.
kriticar- Moderator
Gbr.104 na liniji 10. Po vremenu bi se reklo da je umjesto 115. Autobus bez kondišna, a sve zbog HDZ i onog njihvog Frankovića. Što on zna što je organizirani gradski prijevoz? Važno je onemogućiti protivnika.
Najsmješnija je njegova predizborna izjava da je dobro da nisu nabavili nove autobuse. Kome? Putnicima, korisnicima usluga i vozačima sigurno nije, a posredno i mehaničarima i ostalim djelatnicima Libertasa. Taj "sveznajući" političar ne shvaća da se autobusi iznajmljuju i da se mogu vratiti u svakom trenutku ako se nađe povoljniji način financiranja, a moraju se vratiti kad istekne operativni leasing. Ali da su nam političari kvalitetni ne bi zemlja bila u stanju u kome jest. Zato u nedjelju što više ljudi treba izaći na izbore i dati svoj glas kvalitetnim ljudima ako ih u šumi ponuđenih nekvalitetnih mogu pronaći.
Najsmješnija je njegova predizborna izjava da je dobro da nisu nabavili nove autobuse. Kome? Putnicima, korisnicima usluga i vozačima sigurno nije, a posredno i mehaničarima i ostalim djelatnicima Libertasa. Taj "sveznajući" političar ne shvaća da se autobusi iznajmljuju i da se mogu vratiti u svakom trenutku ako se nađe povoljniji način financiranja, a moraju se vratiti kad istekne operativni leasing. Ali da su nam političari kvalitetni ne bi zemlja bila u stanju u kome jest. Zato u nedjelju što više ljudi treba izaći na izbore i dati svoj glas kvalitetnim ljudima ako ih u šumi ponuđenih nekvalitetnih mogu pronaći.
kriticar- Moderator
Prijetelj mi je bio na Mljetu. I tamo su Turkizi 119, 133 i 147. Malo ñeubičajena kombinacija. Na školskom prijevozu koji sad obavlja Autotrans sunjihovi Sprinter i Master.
kriticar- Moderator
Pa šta uopće voze sad kad nema osnovnoškolskog prijevoza ? Gdje se može nać vozni red linija na Mljetu ?
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
Voze linije od Sobre (luka na sredini otoka) prema jednom i drugom kraju otoka. Treci bus je rezerva, a dva voze po nekom voznom redu. Ja ga nisam uspio naci na internetu.
I gbr.106 negdje vozi, ali nisam uspio vidjeti gdje.
Gbr.41 vozi bez zadnje reg. plocice, ali to moze uz potvrdu MUP o gubitku, dok ne stigne nova.
I gbr.106 negdje vozi, ali nisam uspio vidjeti gdje.
Gbr.41 vozi bez zadnje reg. plocice, ali to moze uz potvrdu MUP o gubitku, dok ne stigne nova.
kriticar- Moderator
postoji li linija na Šipanu ?
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
Vjerojatno po dolasku broda brzobrodske linije iz Dubrovnika u luku Sobra razvoze putnike po otoku. Isto dovoze i prije polaska broda ka Dubrovniku. Da li voze i nakon dolaska trajekta ne znam. Jer putnicima bez vozila jako je teško na takav nacin stici na Mljet. Prapratno, luka iz koje polazi trajekt za Mljet, isto tako nema nikakvu autobusnu liniju koja bi bila vezana uz dolaske i polaske trajekta.
kriticar- Moderator
Na Sipanu na kom između dva naselja ima otprilike pet kilometara ceste postoji autobusna linija i tamo je zaposlen Turkiz interurban gbr.80. Posto je otok Šipan administrativno grad Dubrovnik cijena karte je kao i u gradu i važi i gradski pokaz.
Linije na Mljetu nose brojeve 18 i 19, a na Šipanu broj 20.
Linije na Mljetu nose brojeve 18 i 19, a na Šipanu broj 20.
kriticar- Moderator
Prica se da bi Libertas nakon nekoliko godina pauze ponovo od 01.06 vozio liniju za Orebic. Informacija se bazira na glasinama, pa cemo vidjeti prvog u cemu je stvar.
Isto tako se prica da bi desetka u lipnju mogla voziti puno česce nego sada. Zivi bili, pa vidjeli. Hoce li ucestati i linije 12/35 ostaje da vidimo, ali za razvoj tog kraja bi bilo dobro da iskoriste dopusnice koje su dobili.
Samo imaju li dovoljno autobusa za to? Mislim na one sa kondisnom.
Isto tako se prica da bi desetka u lipnju mogla voziti puno česce nego sada. Zivi bili, pa vidjeli. Hoce li ucestati i linije 12/35 ostaje da vidimo, ali za razvoj tog kraja bi bilo dobro da iskoriste dopusnice koje su dobili.
Samo imaju li dovoljno autobusa za to? Mislim na one sa kondisnom.
kriticar- Moderator
Daj Bože da samo poslože da vozi svakih pola sata.kriticar je napisao/la:Isto tako se prica da bi desetka u lipnju mogla voziti puno česce nego sada. Zivi bili, pa vidjeli.
Gbr.104 je desetka četvrta. Gbr.106 je na 16ki.
Jebi ga, a ljudi u Župi i Cavtatu ne mogu kazniti na izborima onog tko im je kriv sto nemaju nove kondicionirane autobuse na svojim linijama. Što god mi pričali praksa pokazuje da je Libertas trebao ovu nabavu koju su političari spriječili. Lijepo li je biti političar i ne odgovarati za ništa. Kad ce ovaj narod doći svijesti?
kriticar- Moderator
A red će posložiti malo sutra. Ne vidim iz dosadašnjih redova vožnje da oni imaju ljude sposobne da to naprave. Ti bi to bolje. Onaj koji im to radi samo prepisuje one iz ranijih godina. Prije dvadeset šest godina u sezoni su za Lapad vozile tri dvice, tri četvrtine i sedam šestica. I to šestica nije gubila vrijeme Lapadskom obalom. Tamo je išla dvica sve dok za promet nisu zatvorili današnju šetnicu od Pošte do Uvale. Onda je prebačena preko Batale, a šestica Lapadskom obalom.
kriticar- Moderator
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Stranica 15 / 40.