Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara

+21
klek
MarioB
Gedeon
kiki273
inflameswetrust
borna
Pfaff
file
2044
Stjepan
KAPO
milepaclo
Thommo
ZlayoZg
gaspa
ICE-3M
LLeon
Narcis
Damir
Jean
kico101
25 posters
Započni novu temu   Odgovori na temu

Stranica 4 / 27. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27  Next

Go down

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Empty Re: Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara

Postaj by Pfaff uto 24 tra 2012 - 18:48

Išao sam pozdraviti domaćina pa sam mu "ukrao" dvije fotke

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik053

Napon isključen. Pametno.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik054

Imal'...?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik055

Ima!

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik056

Htio sam otići uslikati izbliza i onog niskopodnog bika, ali su se cestom do tamo motala dva pogolema ovčarska Hunda (protupropisno nevezana i bez nosne torbice) pa sam odlučio da će sve ostati na auto-safariju

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik058

Par blic-prizora

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaDrivenik059

Ovoga su upravo namjestili na tračnice. Bila je to operacija prilično slična onima na sajmu KŽMZ – pokušaji i pogreške

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik060

Još jedna stambena zgrada

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik061

Hlade se oni i dalje

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik062

Aha! Ovo nisu "Pružne građevine"...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik063

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Buhoslav
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

Broj postova : 11497
Registration date : 17.03.2008

[Vrh] Go down

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Empty Re: Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara

Postaj by Pfaff uto 24 tra 2012 - 18:49

Kad sam se vratio na glavnu cestu, ustanovio sam da je raskršće odvojka za kolodvor upravo iznad portala tunela "Kobiljak". Onaj "Liebherr" što su ga na kolodvoru namjestili na tračnice je upravo krenuo niz prugu i nestao u tunelu

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaDrivenik064

Dakle iz skela je razvidno da se sanira i pokos.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik065

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik066

Kapelica s krovom od bačve. Zgodno. Nego, ako moj susjed treba legalizaciju svog kokošinjca, što ćemo sa svim onim kapelicama uz naše autoputeve?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik067

Natrag po "asfaltiranoj" cesti put Liča

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik068

Mala napomena/upozorenje:
Ako u HAK-ovu interaktivnu kartu ukucate ishodište Fužine i odredište Crikvenica, velika je šansa da će vas naivnog kakvi već jeste uputiti upravo na ovu vododerinu od cestice. Slično bi vam se moglo dogoditi i s vašim sofisticiranim GPS uređajem bez obzira što o tome tvrdili neki Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 VidBudale. Stoga (osim ako niste nakanili baš u stanicu Drivenik) toplo preporučam držati se narodne mudrosti: Preko preče, naokolo brže!

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDrivenik069

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff uto 24 tra 2012 - 18:49

Evo me natrag u Liču. U školi su uredili i zavičajnu zbirku.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StajalisteLic067

Mlinsko kolo. Na rječici Ličanki su nekoć mljele vodenice. Onda su sagradili RHE "Vinodol" pa su u Fužinama napravili branu da bi stvarili jezero Bajer i rječica je dobila nesiguran vodni režim. Pretpostavljam da je i to pridonijelu smanjenju broja stanovnika u ovom kraju.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StajalisteLic068

Medvjedići na mostu su i dalje aktivni...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaFuzine160

Nebo se nasumorilo iako još ne pada.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaFuzine161

PS: Ovdje danas cijeli dan nemilo pljušti uz povremenu grašicu.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_AprilskiPljusak

Zanimljiv je taj naš Homo sapiens. Prije desetak dana svi su uzdisali i cmihali da kako je palo premalo kiše, da je zemlja suha i žedna, da neće bit sreće s poljoprivredom... Onda je počelo padati i sad već svi njurgaju da je mokro, da se neda niš delat oko kuće, da će sad i reuma, da bi bilo dobro da već jednom fini...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto 24 tra 2012 - 18:53

Pfaff je napisao/la:...
po najljepšem željezničkom mostu u 'Rvata ...

https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/StanicaFuzine/StanicaFuzine157.jpg
...
Nešto se "šuška" po Rijeci da bi taj most mogao bit uskoro Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 T10113 jer da mu taj središnji stup i nije baš u najboljoj kondiciji. Navodno da se već razmišlja o novom koritastom mostu. Pišem "navodno" jer svi sve znaju ali nitko neće to i službeno potvrditi.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Narcis uto 24 tra 2012 - 23:46

Ako misle graditi novi most preko Ličanke, postojeća pruga ima kapitalni remont, doduše puževim korakom kako vidimo, hmmm nova nizinska pruga, mislim da je ne doživimo ni u daljnjoj budućnosti, daj bože da sam u krivu. Rolling Eyes

Narcis
Administrator
Administrator

Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto 24 tra 2012 - 23:52

Sad će kinezi doć i za dve godine eto nove pruge hehe

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by LLeon uto 24 tra 2012 - 23:53

Pfaff, se probudio iz zimskog sna. suuupeer Odlična reportaža. super2

Pfaff je napisao/la:Oho! Personalizirane tablice! Jel' to dodatno koštalo, ili je država poklonila...
Pfaffe, u tvojim godinama, ti još uvijek vjeruješ u vilenjake? rolling on the floor

Pfaff je napisao/la:
Ako u HAK-ovu interaktivnu kartu ukucate ishodište Fužine i odredište Crikvenica, velika je šansa da će vas naivnog kakvi već jeste uputiti upravo na ovu vododerinu od cestice. Slično bi vam se moglo dogoditi i s vašim sofisticiranim GPS uređajem bez obzira što o tome tvrdili neki Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 VidBudale.
Za to postoji opcija: "izbjegavanje". Onda potvrdiš makadam/ neasfaltirane ceste i problem riješen. Probaj sa ovom HAK-ovom kartom. Wink
Moj GPS izbjegava polpolukružne okrete, autoceste, ceste s naplatom, trake za specijalna vozila, makadam i- trajekte. Nije mi baš jasno kako izbjeći trajekt ako mislim otputovati autom npr. na Cres, ali pitat ću ga. Možda mi uspije uštedit 300 dlakavaca. thinking lud od smijeha

Kako misle prometovati između Rijeke i Zagreba dok se bude gradio novi most preko Ličanke? Putnički promet još nekako, ali teretni? pitanje
LLeon
LLeon

Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by ICE-3M sri 25 tra 2012 - 0:03

LLeon je napisao/la:
Kako misle prometovati između Rijeke i Zagreba dok se bude gradio novi most preko Ličanke? Putnički promet još nekako, ali teretni? pitanje
Vjerojatno budu gradili isto kao na Ličkoj prugi nove mostove 10 do 20 metara lijevo ili desno od postoječih, tako da onda most u miru naprave, a poslije samo prespoje prugu.
ICE-3M
ICE-3M

Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 26 tra 2012 - 19:43

Konačno je opet granulo sunašce. Bili smo jučer opet u Selcu. Na povratku sam napravio ove dvije fotke ŽCPR-a na Meji

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 RijekaLokve124

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 RijekaLokve125

A dublje u GK priroda se još premišlja. Bjelogorica još nije krenula činiti lišće pa se s Karoline kroz ogoljeli šiprag nazire pruga kod tunela "Sljeme"

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveProljece486

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 3 svi 2012 - 16:25

Još malo na temu bus kolodvora u Delnicama...
Stari kolodvor su sravnili sa zemljicom čarnom:

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice135

Nekadašnji I. peron

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice136

Na donjoj razini se kopa sve u 16

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice137

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice138

Ovo je pretpostavljam novi bus kolodvor (tablu s opisom gradilišta i objekta su stavili tako da nitko ne može do nje!)

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice139

Pogled prema pošti Delnice

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice140

I da ne bude sasvim Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 OT2, evo i slike zavoja pruge prema Lokvama. Prometa nema jer pruga još uvijek ima Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Serem

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice141

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pon 7 svi 2012 - 22:37

Danas podvečer smo skočili do Delnica. Nakon 36 sati neprekidnog lijevanja, kiša je stala i iznad nas su se pojavile plave krpe vedrog neba, a sunce na zahodu je zlatilo rubove preostalih oblaka.
Vlak 702 je upravo napuštao kolodvor

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice142

Odvezli smo se do vidikovca Žingrlet. Navala vlage je natjerala bjelogoricu da se takorekuć preko noći razlista i ozeleni. Delnice izgledaju rijetko lijepo ovako u sumrak dok se rješavaju suvišne vlage

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice143

Pruga prema kolodvoru je još uvijek u lijevom zavoju

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice144

Idem pogledati našto liči autobusna magistrala. Svakim prolazom otkrijem neke nove žute vagone!

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice145

Jame na putu su lijepo poravnate i izglađene kišnicom

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice146

Gradilište "Lidla" (ex BUS kolodvor)

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice147

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa sri 9 svi 2012 - 16:17

Sigurno se pitate zašto vaš omiljeni komentator na sve ovo šuti već duže vrijeme. Je li postao nepismen ili ga druge brige more? Ma, čekao sam da se Pfaff ispuca. Činjenica jest da nisam temu baš najrevnije pratio, ali me onda gornjim ostavio tako paf da je to čudo jedno. I tko onda kaže da je Pfaff statičan, nemobilan, pobornik siesti, hodomrzitelj... itd. itd. Treba biti faca za potegnuti do Drivenika (kolodvorskog, ne vinodolskog).

Ko o čemu, ja o cestama. Već sam se raznježio da je zaista potegnuo onom cestom za Vinodol i počeo sam plesti lovor vijenac. Cesta je tamo odavno ali za nju teško da su znali i domaći. Prije 25 godina, kad se gradila Lepenica, pitao sam ih zašto iz Triblja u Fužine idu preko Hreljina a ne drito gore iz Antova za Lič, pogotovo što su usputni Potkoš i Razromir tehnički lokaliteti vinodolskog sustava. Pa su me blesavo gledali - kojom cestom? Jest da je uska i strma i da je njome bolje ići dolje. Danas je dio obilaska očiju Vinodola.

Raznježili su me i oni planinarski putokazi. Nekad je za mene dolazio u obzir samo onaj najdoljnji. Za Risnjak. To je nekako bila moja donja granična vrijednost pohoda. Ostali su, zbog kratkoće, bili pomalo neatraktivni. Danas bih glede toga ugodno ćaskao s Pfaffom i njegovom punicom i delegirao Lleona da nastavi moje započeto djelo.

Sve u svemu - u međuvremenu sam se ipak nekako oporavio - zadivljen sam i zadivljen. Svaki izlazak iz uobičajenih okvira civilizacije me zadivljuje, kao, slijedom toga, i Pfaff sa svojim neciviliziranim iskorakom (ova moja ocjena ne znači ono što vi pod tim mislite, prostaci jedni!)

Štoviše, taman kad sam se već privikao na dnevne ili tjedne tračeve o lokvarskom prijatelju, Pfaff širi vidike. Nama. Njegovi su već dovoljno široki. I koliko god čovjek šalabazao naokolo (nemam GPS jer moje ceste jedva da su prikazane i na vojnim specijalkama), Pfaff nađe nešto novo.

Vi, raniji pohoditelji Drivenika (kolodvorskog itd.), ne nađite se pogođeni mojim hvalospjevom. Od vas sam Drivenik i očekivao, od Pfaffa bome nisam (iako je rudopoljska tura to mogla najaviti).

Sad me baš zanima što nas još čeka.

Administrator
Administrator

Broj postova : 3733
Registration date : 14.05.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 9 svi 2012 - 20:39

gaspa je napisao/la:Ma, čekao sam da se Pfaff ispuca.
Sad me baš zanima što nas još čeka.
Za početak - još malo Delnica...

Poveo sam najdražu suprugu na svijetu na mali izlet u Delnice. Po danu jer je lijep dan. Pfaffmobil ide u četvrtak u Rijeku na par dana doktoru i kozmetičaru jer mu je opet došlo vrijeme za registraciju (tjamjkubžju, i tako svake godine Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Grmblmr) pa da nabavimo što još treba...
Evo nas kod K-pruge

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice148

Na obližnjem ŽCPbezR čulo se neko nervozno kling-klang-kling-klang. Kad je tako, ajmo sač'kat

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice149

Nema pa nema. Slikam infrastrukturu...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice150

Prošlo je dobrih 5 minuta klinglanganja kad se konačno pojavilo ovo čudo...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaDelnice151

Zbilja, nije li to malo opasno ovako dugo držati uključeno upozorenje na otvorenom ŽCP. Ispada logično da onda netko izgubi žifce i na kraju podleti pod vlak?

Ah, da, ne rastu samo makovi uz prugu Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Grinko

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice152

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 11 svi 2012 - 11:42

A da ne ostane samo na Deunicama i Lokwama, evo još nešto

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff ned 13 svi 2012 - 9:49

Evo još malo. Baš sam nešto vrijedan u zadnje vrijeme laugh 2

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 16 svi 2012 - 20:11

Bio sam danas u Rijeci pokupiti Pfaffmobil iz bolnice (hvala svima na dobrim željema, pacijent je odličnog zdravlja i dugo se nije osjećao ovako dobro Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Roll). U Rijeci je pljuštala kiša, a popodne je bura bila u pojačanju. Kad sam izbio na goranski kraj tunela Tuhobić dočekao me ovakav prizor:

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaLokveMaj488

Naplatna postaja Vrata

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj489

Raskršće za Slavicu (tu malo lijevo je tunel "Sleme")

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj490

Lijevo-desno po Karolini

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj491

Bunker iznad tunela "Bukovac"

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj492

Uvjeti za slikanje su očajni, padaju teške, mokre pahulje (ovdje to zovu mački) pa se fotić nimalo ne veseli, ali kako Filetu "tamo dolje" upravo počinje snježna sezona, moram mu poslati slikice da može uspoređivati.

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff sri 16 svi 2012 - 20:12

Evo me na kolodvoru Lokve

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj493

Tamo negdje su navodno Delnice

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj494

Kolona žutih

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj495

U pravcu Fužina

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj496

Pada, pada...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaLokveMaj497

Prijatelja mi je već zasulo Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 VidBudale

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj498

Stigao sam doma. Kako znam? Pa po tragovima u snijegu!

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj499

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj500

Prizor sa sela (za one koji ne znaju: upravo smo prešli u drugu polovicu svibnja!)

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaLokveMaj501

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Grtalica4 vozi redovito

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Damir čet 17 svi 2012 - 10:03

Malo se odužila zima ove godine!
Koliko si sprašio drva do sada? Mislim na cijelu zimu.

Inače reportaža je fenomenalna kao i sve do sada. Trebalo ti je dati priliku na HTV-u umjesto Gorana Milića yes
Damir
Damir

Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 17 svi 2012 - 12:23

Damir je napisao/la: Malo se odužila zima ove godine!
Koliko si sprašio drva do sada? Mislim na cijelu zimu.

Inače reportaža je fenomenalna kao i sve do sada. Trebalo ti je dati priliku na HTV-u umjesto Gorana Milića yes
Nemoj tako, sad mi je uletijo neugodnjak...

Drva? Po mojoj procjeni, skupa s onim što sam uklao bjelogoričog korova po šumarijskim obroncima iza kuće (ovdje tome vele: u ćaćinom lazu), nešto oko 9 metara. Da sam ostao u Rijeci, spalio bih ekvivalent struje za dva mjeseca. I bilo bi mi zima... cold

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 18 svi 2012 - 23:32

Petak, 18. svibanj...

Nakon onog kijameta nekidan, ovo danas su Havaji! Sunce sija, ptičice cvrkuću, nema gužve u prometu (onih 10 dlakavaca za litru je učinilo čuda Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 VidBudale). U Delnice nisam išao ništa slikati jer nema ničega, evo me na domicilnom kolodvoru. Bok, File! Si dobro?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj502

Prizor je srodan onome od nekidan, ali ujedno i derastično drukčiji. Pogled prema Delnicama...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj503

... pogled prema brdu, a danas ima i tampona (tucanika, prasci jedni!)...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj504

... ter pogled u smjeru Fužina

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj505

Ovakvog još nisam sreo. Em nije Plasser, em se vozi samo do radnog mjesta, em radi pješke...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj507

Još malo t...ucanika pa nešto šume u raznim bojama zelenog i nešto plavog neba

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj508

Ovaj Liebherr je posve neželjeznički. Po oznakama sudeći, radi se o nekom kooperantu koji obavlja važan posao utovara/istovara tucanika. Inače je već dugo ovdje, gotovo bih rekao da se udomaćio

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj509

Zanimljiv komad opreme. Još da znam čemu služi Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Krepah

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj510

Posljednja umire nada da će netko nekad ipak staviti ovaj vodonapojnik u funkciju

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj511

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 18 svi 2012 - 23:33

Odjednom začuh neku neobičnu tutnjavu, grmljavinu, što li? Neka čudna mješavina zvukova Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Hm

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj512

Ovo ja zovem protuprirodni blud. Odgurale su cisterne u šturc da sačekaju drugu polovicu vlaka

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj513

Samo još srediti pipire

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj514

005 – "Štacionova" odlikovana jubilarka. Znači li to da su joj napokon stavili ljetne bandaže?!?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj515

Evo i malog filmića o tome

Karavela je postala rivalica

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj517

Tratinčicama i krasuljcima ona snježina od nekidan nije nimalo naškodila

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj518

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Bajbaj2

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj519

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 18 svi 2012 - 23:34

Sopač na suncu (ajme Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Cekic, zaboravijo sam donijeti na brušenje lanac od motorke)

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj520

Odat ću vam tajnu: ja sam zapravo došao amo pokupiti sina koji stiže s 4001 pa da ne troši 25 dlakavaca za 6 km vožnje busom od "Autotransa"

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaLokveMaj521

Ispalo je dirljivo – ja na peronu čekam vlak iz Rijeke, čujem neku grmljavinsku tutnjavu i pomislim si: "aha, još jedan džems", a kad tamo došao je bus. Znači da pruga ima Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Serem i poslije 14 ha?
Ili se boje da bi mogao naići ministar pa da srede radove prije toga?
Ili su spalili još jednu Žutku?
Bo?

Zrakomlat

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj522

Kiše i snjegovi su posve isprali boju s natpisa kojeg sam obnovio za 1. Maj

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj523

Maslačak...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaLokveMaj524

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Damir sub 19 svi 2012 - 0:10

Ma je 005 blatna ka vrah Crying or Very sad
Damir
Damir

Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 25 lis 2012 - 23:23

Delnice, četvrtak 25. listopada, sajmeni dan

Bio opet u Delnicama. Lijep dan, pače prekrasan, temperature iznad 15°C, a osim toga je i četvrtak. Sajam...
Kaos na ulazu u Delnice traje i dalje. K'o da im to (g)radi -Infrastruktura. Izgleda da ih je primila panika od najavljenog snijega pa napokon asfaltiraju.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice221

Je, miče se to, nisu statični strojevi k'o oni kod naplatnih kućica na Grobniku

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 Th_StanicaDelnice222

Ovo će, bojim se, dočekati prvi snijeg.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice223

Doma ću vlakom za 9 kn pa da u međuvremenu malo prošalabazam kolodvorom. Remiza za drezinu komada 1.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice224

Nisam uspio prokljuviti što je tu ispod jer je skretnička sprava malo dalje. Grijači?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice225

Pogled unatrag. Sunca k'o u priči, ali osim žutog hotela za samce, nema ničeg

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice226

Valjda je već počelo izravnavanje trase prema Rijeci pa im sidra za pragove više ne trebaju

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice227

Ima signal, ima baliza...

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice228

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 25 lis 2012 - 23:24

Ovaj dio pristupne ceste prema kolodvoru je zatvoren. Baš me zanima da li će ga preasfaltirati? I to je onaj bolji dio puta. Sad svi voze skroz na drugu stranu po grabama i lokvama.

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice229

Gore-dole-gore-dolje... Ludo zabavan posao

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice230

Drezina. S "Palfinger" kranom. Servis je u Lučicama tik uz staru Lujzijanu. Kako li samo stignu do tamo?

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice231

K-dihtung

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice232

Okoliš je prekrasan

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice233

Kolodvorska zgrada suncem okupana

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice234

Malo infrastrukture

Sličice Riječke pruge i Gorskog kotara - Page 4 StanicaDelnice235

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 27. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Odgovori na temu