m/t Marko Polo
+34
2062 036
gti150
markost
Jean
žac
Silver
kobler
max
port rijeka
leteči vlak
akul
kriticar
Miha
sali
ZlayoZg
Garage
KAPO
ikar
Pelegrin
Pfaff
Zamet
LLeon
Phalanx
@nłimOn
milepaclo
5ar
gorgoroth
Robert
DCS
njego
Narcis
Krpan
novi_shef
kiki273
38 posters
Stranica 9 / 9.
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: m/t Marko Polo
LLeon je napisao/la:
Koliko sam ja čuo iz nekih neprovjerenih rekla-kazala informacija, u plovidbi im je otkazao jedan motor, te da se brod zbog toga nagnuo.
Dezinformacija, s motorima je bilo sve u redu, govorim iz prve ruke, što se tiće Dalmatie kod njih je također bilo razbijenih vozila, samo se
ne prića previše, za detaljnije info. lučka kapetanija Split.
Inaće uobićajena je praksa da se za vrijeme juga ako se isplovi iz Ancone vozi na maknare najvećom brzinom i sakrije iza Dugog otoka.
Mater- Broj postova : 3
Registration date : 29.02.2012
Ako Ti tako kažeš...Mater je napisao/la:Dezinformacija, s motorima je bilo sve u redu, govorim iz prve ruke, što se tiće Dalmatie kod njih je također bilo razbijenih vozila, samo se
ne prića previše, za detaljnije info. lučka kapetanija Split.
Za doći do prolaza Maknare i sklonit se iza Dugog otoka treba preploviti cijeli Jadran sa jugom u bok. Rezultat se vidi:Mater je napisao/la:Inaće uobićajena je praksa da se za vrijeme juga ako se isplovi iz Ancone vozi na maknare najvećom brzinom i sakrije iza Dugog otoka.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Istina, po meni se trebalo ostat u Anconi jer je i prognoza po DHMZ bila " čupava " more 5 mjestimice 6 znaći nije bilo za igrati se.
Da je bilo manje putnika i da nije bio praznik, vjerojatno bi se ostalo u Anconi, ovako se išlo probat da kasnije ne bi bilo " zlih jezika ", tipa
šta su se ustrtarili vani nema ništa juga, mora i sl, jer svi su najjači na jeziku dok to ne probaju naročito talijani. Vjerujem da zapovjednik nije ovu odluku
donio sam nego je kontaktirao firmu prije toga, išlo se provat a rezultat se vidi. Iskreno nema se koga krivit ovo je viša sila, mogli su proći lišo ali nažalost nisu.
Zato i postoje pusta osiguranja kojima Jadrolinija plaća pa neka sada malo plate, opet.
Da je bilo manje putnika i da nije bio praznik, vjerojatno bi se ostalo u Anconi, ovako se išlo probat da kasnije ne bi bilo " zlih jezika ", tipa
šta su se ustrtarili vani nema ništa juga, mora i sl, jer svi su najjači na jeziku dok to ne probaju naročito talijani. Vjerujem da zapovjednik nije ovu odluku
donio sam nego je kontaktirao firmu prije toga, išlo se provat a rezultat se vidi. Iskreno nema se koga krivit ovo je viša sila, mogli su proći lišo ali nažalost nisu.
Zato i postoje pusta osiguranja kojima Jadrolinija plaća pa neka sada malo plate, opet.
Mater- Broj postova : 3
Registration date : 29.02.2012
Kako Marka Pola vide ribe.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Imaš li još koju sliku?
max- Broj postova : 224
Registration date : 13.12.2009
Nemam, ali mogu napravit.