Slike iz Zagreba (ili tako nekako)
+6
borna
mladen_lucky
kriticar
sali
Narcis
Stanley
10 posters
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Slike iz Zagreba (ili tako nekako)
Ja sam oduvijek volio pentrati se po drveću i nijesam nikada pao
Problem sa mojom trešnjom je što ju nisu potkresivali u mladosti pa se razrasla u visinu. Popnem se ja dosta visoko pazeći da
stojim na dovoljno jakoj grani i uglavnom se pridržavam jednom rukom dok drugom berem trešnje iako je tako to teže.
Uvijek se prisjetim jednog nešto mlađeg ali težeg prijatelja kojem je jednom prilikom pukla grana dok je brao svoje kruške.
Dole su ga promatrali prijatelji i supruga koji su se razbježali kada je počeo padati. To im je jaako zamjerio, rekao im je da su ga
mogli nekako uhvatiti Imao je sreću da se nije polomio jer je zemlja ispod bila mekana i natopljena ranijim kišama.
Zaostale su mi još 2 slike iz ovoga dvorišta, ovdje na stražnjoj strani dvorišta netko živi (na prednjoj strani su 2 mala dućana a
gornji kat je napušten)
Problem sa mojom trešnjom je što ju nisu potkresivali u mladosti pa se razrasla u visinu. Popnem se ja dosta visoko pazeći da
stojim na dovoljno jakoj grani i uglavnom se pridržavam jednom rukom dok drugom berem trešnje iako je tako to teže.
Uvijek se prisjetim jednog nešto mlađeg ali težeg prijatelja kojem je jednom prilikom pukla grana dok je brao svoje kruške.
Dole su ga promatrali prijatelji i supruga koji su se razbježali kada je počeo padati. To im je jaako zamjerio, rekao im je da su ga
mogli nekako uhvatiti Imao je sreću da se nije polomio jer je zemlja ispod bila mekana i natopljena ranijim kišama.
Zaostale su mi još 2 slike iz ovoga dvorišta, ovdje na stražnjoj strani dvorišta netko živi (na prednjoj strani su 2 mala dućana a
gornji kat je napušten)
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
Pfaff likes this post
U ovo ljetno vrijeme se može i tijekom dana naći mjesto za parkiranje u blizini doma, imao sam sreću jer taman kad sam
ušao u kuću sa stvarima spustio se žestoki pljusak kojim je dirigirao sv.Ilija uz gromove i blicanje
ušao u kuću sa stvarima spustio se žestoki pljusak kojim je dirigirao sv.Ilija uz gromove i blicanje
borna- Moderator
Pfaff and besposlenpop like this post
Danas sam krenuo uobičajenom rutom do Backa u Gundulićevoj, prvo što sam uslikao je duugačka repina kod jednog od
više ulaza u HNB. Ovdje se ovijeh dana mogu kupiti spomen kovanice od 25 kuna pa je povelik interes.
I jučer kad sam dolazio je bila repina no nije mi bilo jasno zbog čega? Ja se ne bih ovako patio jer će se uskoro takove
kovanice moći kupiti i u drugim bankama.
Sunce je lijepo obasjalo kipove ispod krova u Jurišićevoj 17 no vidi se i jedna manja rupa na sredini dok je kod ulaza vidljiv
kontrast sa susjednom zgradom
Bojim se da ovaj krovni dio još duugo neće biti obnovljen
Privremene zakrpe stoje nepromijenjene već 2 godine
Jurišićeva 4 je došla na red obnove, tu je nekada bilo kino Kosmaj koje je nakon oslobođenja preimenovano u Grič
(To bi moglo ići i pod nekadašnji Zagreb)
Na Jelačić placu broj 12 sam ranije zaboravio uslikati ovaj spomen
Zapitao sam se čemu još jedna viisoka dizalica na trgu?
Sa drugog mjesta sam shvatio da se demontira obična dizalica koja je obavila svoj posao
više ulaza u HNB. Ovdje se ovijeh dana mogu kupiti spomen kovanice od 25 kuna pa je povelik interes.
I jučer kad sam dolazio je bila repina no nije mi bilo jasno zbog čega? Ja se ne bih ovako patio jer će se uskoro takove
kovanice moći kupiti i u drugim bankama.
Sunce je lijepo obasjalo kipove ispod krova u Jurišićevoj 17 no vidi se i jedna manja rupa na sredini dok je kod ulaza vidljiv
kontrast sa susjednom zgradom
Bojim se da ovaj krovni dio još duugo neće biti obnovljen
Privremene zakrpe stoje nepromijenjene već 2 godine
Jurišićeva 4 je došla na red obnove, tu je nekada bilo kino Kosmaj koje je nakon oslobođenja preimenovano u Grič
(To bi moglo ići i pod nekadašnji Zagreb)
Na Jelačić placu broj 12 sam ranije zaboravio uslikati ovaj spomen
Zapitao sam se čemu još jedna viisoka dizalica na trgu?
Sa drugog mjesta sam shvatio da se demontira obična dizalica koja je obavila svoj posao
borna- Moderator
Pfaff and leteči vlak like this post
Oslobođenja? 1945?borna je napisao/la:... tu je nekada bilo kino Kosmaj koje je nakon oslobođenja preimenovano u Grič
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
Fasada u dvorištu Gundulićeve 4 je gotova, skele će skinuti vjerojatno kad bude gotova i ulična strana?
U Dubravi polako raste i ova zgrada na glavnoj ulici
Malo dalje je prošlih godina naraslo puno većih zgrada
Srećom su se ograničile na 6 katova
jer bi ulica inače izgledala kao kanjon
Ovdje sam komentirao kako su pješacima ostavili malo prostora
Izgledalo je kod gradnje susjedne zgrade da će biti jednako usko no ipak je nastao malo širi prolaz
Pitam se do kada će stajati znak zabrane za pješake?
borna- Moderator
Pfaff likes this post
Zaboravio sam sa zadnje šetnje preko Jelačić placa staviti ovu sliku
Po svuda u gradu u svako vrijeme guraju se razni dostavljači na pločnicima, moraju baš doći do svakih vrata
Priroda kod moje garaže u Dubravi je podivljala
Ovdje kao da nema suše?
Potkresano drveće u mome dvorištu širi krošnju i već daje barem malo hladovine
Jučer u Martićevoj mi je jedna tabla zapela za oko
Dvorište na broju 23 je bilo otvoreno pa sam znatiželjno ušao
Ovdje su nekada bile zanatske radionice koje su odavno zatvorene
Po svuda u gradu u svako vrijeme guraju se razni dostavljači na pločnicima, moraju baš doći do svakih vrata
Priroda kod moje garaže u Dubravi je podivljala
Ovdje kao da nema suše?
Potkresano drveće u mome dvorištu širi krošnju i već daje barem malo hladovine
Jučer u Martićevoj mi je jedna tabla zapela za oko
Dvorište na broju 23 je bilo otvoreno pa sam znatiželjno ušao
Ovdje su nekada bile zanatske radionice koje su odavno zatvorene
borna- Moderator
Svi pisci su na godišnjem (osim mene)?
Zavirio sam i u Martićevu 15
U desnoj zgradi je bio nekada jaako aktivan AMD Zagreb
Ovdje sam od sredine 60-ih do početka 70-ih gotovo svakodnevno zalazio u to društvo čiji sam bio član vozeći Go-kart
U dvorištu je bio servis i garaže za klupska vozila
Danas je u njima jedan privatni auto-servis.
Žao mi je za AMD jer je se u njemu okupljala mladež, bilo je i puno uspješnih automobilista. Imali su i restoran u dvorištu koji je
svake večeri bio pun. Na uličnoj strani je bio manji restoran u kojem smo se znali naći i popiti nešto.
Današnja slika ulice Račkoga je za ne povjerovati, više je praznih mjesta negoli zauzetih
Gundulićevu dugo nisam vidio ovako praznu a Ilicom šeće više turista od domaćih
Zavirio sam i u Martićevu 15
U desnoj zgradi je bio nekada jaako aktivan AMD Zagreb
Ovdje sam od sredine 60-ih do početka 70-ih gotovo svakodnevno zalazio u to društvo čiji sam bio član vozeći Go-kart
U dvorištu je bio servis i garaže za klupska vozila
Danas je u njima jedan privatni auto-servis.
Žao mi je za AMD jer je se u njemu okupljala mladež, bilo je i puno uspješnih automobilista. Imali su i restoran u dvorištu koji je
svake večeri bio pun. Na uličnoj strani je bio manji restoran u kojem smo se znali naći i popiti nešto.
Današnja slika ulice Račkoga je za ne povjerovati, više je praznih mjesta negoli zauzetih
Gundulićevu dugo nisam vidio ovako praznu a Ilicom šeće više turista od domaćih
borna- Moderator
Ljudima je prevruce za hodat po gradu, pa se drze klimatiziranih prostora (ko ima) ili hlada?
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Ružna slika jučer prijepodne na parkiralištu Kauflana
Nekoliko metara na bilo koju stranu ima slobodnih mjesta koliko hoćeš ali bahatlija mora biti tik pred ulazom
Lijevo je nekoliko mjesta označenih da su za vozila u kojima ima male djece no tu se bezobzirno parkiraju oni koji ih još nemaju
ili oni koji su se odavno oprostili od njih. Hajde da je gužva još bi nekako moglo proći no u ovim danima?
U Martićevoj je lijepo ljetno uređen izlog
Navratio sam danas u već spominjani hostel u Vlaškoj
Mali botanički vrt
Prijatelj Krešo je došao vidjeti što je novog od Marklina nabavio Lucijan
Iako sam doručkovao poželio sam probati nešto sa Švedskog stola u hostelu (ja bi se u takovim prilikama najeo za cijeli dan)
Nekoliko metara na bilo koju stranu ima slobodnih mjesta koliko hoćeš ali bahatlija mora biti tik pred ulazom
Lijevo je nekoliko mjesta označenih da su za vozila u kojima ima male djece no tu se bezobzirno parkiraju oni koji ih još nemaju
ili oni koji su se odavno oprostili od njih. Hajde da je gužva još bi nekako moglo proći no u ovim danima?
U Martićevoj je lijepo ljetno uređen izlog
Navratio sam danas u već spominjani hostel u Vlaškoj
Mali botanički vrt
Prijatelj Krešo je došao vidjeti što je novog od Marklina nabavio Lucijan
Iako sam doručkovao poželio sam probati nešto sa Švedskog stola u hostelu (ja bi se u takovim prilikama najeo za cijeli dan)
borna- Moderator
Pfaff, gaspa, portos and besposlenpop like this post
Slikao sam danas OŠ u Račkoga/Draškovićevoj
Fasada je lijepo obnovljena ali su stupovi kod ulaza ostali derutni kakvi su i bili
Na drugoj strani se još ne vidi fasada
Vrijeme je još hladnjikavo sa 18 C i puno vlage
Treba nosit duge hlače, košulju dugih rukava i vesticu
borna- Moderator
Pfaff likes this post
Kako je Zagreb ljijep kad su svi negdje na moru...
borna and besposlenpop like this post
Osnovna kola dr. Ivana Merza ojačana je i vrhunski opremljena
Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je na svojoj Facebook stranici slike i informacije o obnovi škola u Zagrebu.
“Nakon prve cjelovito obnovljene zgrade od potresa, OŠ Miroslava Krleže na Kaptolu, dovršava se i druga – OŠ dr. Ivana Merza u Ulici Račkoga.
400-tinjak djece i njihovih nastavnika/ca napokon se vraća u svoju novu/staru školu čime prestaje njihovo podstanarstvo u tri druge škole.
Uz to što je zgradu gotovo posve nalik izvornoj, ojačana je na tzv. razinu 3, instalacijski obnovljena i vrhunski opremljena”, napisao je Tomislav Tomašević.
Dvije škole spremne za početak školske godine, treća do kraja listopada
“Uz gradilište OŠ dr. Ivana Merza, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade Luka Juroš obišli su i gradilište OŠ Ksaver Šandor Gjalski u Mlinarskoj. Radovi teku po planu i obje škole bit će spremne za početak školske godine, kao i OŠ Vugrovec-Kašina, dok će OŠ Petra Zrinskog u Krajiškoj biti završena do kraja 10. mjeseca”, objavio je Tomašević.
link
“Nakon prve cjelovito obnovljene zgrade od potresa, OŠ Miroslava Krleže na Kaptolu, dovršava se i druga – OŠ dr. Ivana Merza u Ulici Račkoga.
400-tinjak djece i njihovih nastavnika/ca napokon se vraća u svoju novu/staru školu čime prestaje njihovo podstanarstvo u tri druge škole.
Uz to što je zgradu gotovo posve nalik izvornoj, ojačana je na tzv. razinu 3, instalacijski obnovljena i vrhunski opremljena”, napisao je Tomislav Tomašević.
Dvije škole spremne za početak školske godine, treća do kraja listopada
“Uz gradilište OŠ dr. Ivana Merza, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade Luka Juroš obišli su i gradilište OŠ Ksaver Šandor Gjalski u Mlinarskoj. Radovi teku po planu i obje škole bit će spremne za početak školske godine, kao i OŠ Vugrovec-Kašina, dok će OŠ Petra Zrinskog u Krajiškoj biti završena do kraja 10. mjeseca”, objavio je Tomašević.
link
borna- Moderator
Ravnopravnost: Jedan na - jedan njihov!borna je napisao/la:O Miroslava Krlee na Kaptolu, dovrava se i druga O dr. Ivana Merza u Ulici Račkoga.
gaspa and besposlenpop like this post
3 zadnje slikice iz Zagreba prije bijega na more
U parku su posadili 2 stola sa klupama nasred livada? Dok je ovako suho se može bez problema do njih ali kad bude mokro
njihov položaj je deplasiran, mogli su ih postaviti bliže stazama
Unutarnje kućice su gotove no lijeva još uvijek nema uređen krov i nesuđeni balkon pri vrhu?
Prema prometu koji postupno jača svakim danom vidi se da se grad opet puni, sve češći su noćni jahači na 2 kotača koji obožavaju
stisnuti gas do daske kada jure usnulim gradom
U parku su posadili 2 stola sa klupama nasred livada? Dok je ovako suho se može bez problema do njih ali kad bude mokro
njihov položaj je deplasiran, mogli su ih postaviti bliže stazama
Unutarnje kućice su gotove no lijeva još uvijek nema uređen krov i nesuđeni balkon pri vrhu?
Prema prometu koji postupno jača svakim danom vidi se da se grad opet puni, sve češći su noćni jahači na 2 kotača koji obožavaju
stisnuti gas do daske kada jure usnulim gradom
borna- Moderator
Pfaff likes this post
borna je napisao/la:
sve češći su noćni jahači na 2 kotača koji obožavaju stisnuti gas do daske kada jure usnulim gradom
Imamo takve i po pulskoj obilaznici. Na 2 i 4 kotača. Neki od njih nastradaju pa postaju izvor rezervnih dijelova....
mladen_lucky- Broj postova : 213
Registration date : 08.06.2020
Moj sin Amerikanac kae da su najbolji izvor organa za presađivanje - bajkeri! Mladi, u dobrom stanju...mladen_lucky je napisao/la:Imamo takve i po pulskoj obilaznici. Na 2 i 4 kotača. Neki od njih nastradaju pa postaju izvor rezervnih dijelova....borna je napisao/la:
sve čeći su noćni jahači na 2 kotača koji oboavaju stisnuti gas do daske kada jure usnulim gradom
mladen_lucky and besposlenpop like this post
borna, nestrpljivo očekujem(o) erdogansko prometno izvjeće iz Metropole...
besposlenpop likes this post
Sačuvaj nas Bože još ovakovih posjeta radi cirkusa koji rade u gradu
Već danas su u brojnim ulicama zabranili parkiranje, tko se ne makne do popodneva bit će opaučen i prebačen tko zna kamo?
(doduše bez naplate) Grad je ionako deficitaran sa mjestima za parkiranje, sada će nastati ludnica oko borbe za preostala mjesta.
Ja iz duugogodišnjeg iskustva takovih dana izbjegavam vožnju i u blizini označenih zona zabrane, nažalost bit će i velikih
ograničenja u nekim linijama javnog prijevoza. Već danas imade policije posvuda, neki su i zbog predstojeće utakmice sa Englezima
"Moja" škola (i škola moje djece i unuka) je jučer konačno otvorena
Mogli su ali nisu malo izglancati natpis o dr.Ivanu Merzu koji je nečitak
Dvorište je sada bolje popločeno i sigurnije
Dječurlija zuji po njemu za vrijeme odmora a stariji su na drugoj strani
Fasada je gotova samo na strani ul.Račkoga, 10-ak razreda je na gotovoj strani dovoljno za mali broj učenika
Ovdje je na zidu susjedne zgrade napravljen lijepi i tužan mural
kao uspomena na jedinu žrtvu u prvom nedavnom potresu
/Njezina majka je išla u ovu školu zajedno sa mojom kćeri i bila je pred 30-ak godina kod nas u Jurandvoru/
Već danas su u brojnim ulicama zabranili parkiranje, tko se ne makne do popodneva bit će opaučen i prebačen tko zna kamo?
(doduše bez naplate) Grad je ionako deficitaran sa mjestima za parkiranje, sada će nastati ludnica oko borbe za preostala mjesta.
Ja iz duugogodišnjeg iskustva takovih dana izbjegavam vožnju i u blizini označenih zona zabrane, nažalost bit će i velikih
ograničenja u nekim linijama javnog prijevoza. Već danas imade policije posvuda, neki su i zbog predstojeće utakmice sa Englezima
"Moja" škola (i škola moje djece i unuka) je jučer konačno otvorena
Mogli su ali nisu malo izglancati natpis o dr.Ivanu Merzu koji je nečitak
Dvorište je sada bolje popločeno i sigurnije
Dječurlija zuji po njemu za vrijeme odmora a stariji su na drugoj strani
Fasada je gotova samo na strani ul.Račkoga, 10-ak razreda je na gotovoj strani dovoljno za mali broj učenika
Ovdje je na zidu susjedne zgrade napravljen lijepi i tužan mural
kao uspomena na jedinu žrtvu u prvom nedavnom potresu
/Njezina majka je išla u ovu školu zajedno sa mojom kćeri i bila je pred 30-ak godina kod nas u Jurandvoru/
borna- Moderator
Uglovnica Jurišićeve i banskoga trga imade duugačke balkone koji se pomalo raspadaju na donjoj strani
Planinorci imaju posla na jednom poznatom krovištu
U Petrinjskoj se i dalje radi naveliko
I ovdje će biti novi hotel
Krošnja ovih stabala u mome dvorištu se polako širi
Ovdje je priroda jača od betona
Prijašnjih godina su sve to nemilosrdno rezali i čupali, da su ostavili na miru odavno bi imali lijepi travnjak
Planinorci imaju posla na jednom poznatom krovištu
U Petrinjskoj se i dalje radi naveliko
I ovdje će biti novi hotel
Krošnja ovih stabala u mome dvorištu se polako širi
Ovdje je priroda jača od betona
Prijašnjih godina su sve to nemilosrdno rezali i čupali, da su ostavili na miru odavno bi imali lijepi travnjak
borna- Moderator
Nema ništa o Njegovoj Efendiji Sultanu?
besposlenpop- Broj postova : 1487
Registration date : 18.06.2021
Ima! Čitaj između redaka. Vidi da zadnjim slikama dominira zelena boja.
Registration date : 14.05.2008
Pfaff and borna like this post
Izbjegavao sam svako kretanje gradom u predjele gdje bih mogao ugledati / sresti tog diktatora.
Jučer sam trajvanom krenuo do garaže u Dubravi pa sam putem kroz prozor započeo slikavati zgrade u Vlaškoj i dalje
Puno je tužnih slika na tom putu, npr ovaj tamni neboderčić kod Kvatrića odavno izgleda očajno
U Maksimirskoj ima puno napuštenih kućica
Ovdje mi nedostaju orlovi
Dolazim do predjela gdje dominiraju velike i visoke građevine
Ovdje na uglu se urušava jedna stara kućica samo što se to ne vidi izvana
Stanje je skriveno reklamnim panoima
Na mjestu nekadašnje zanatske radionice popluna niče nova zgradurina
Tu bijaše nekada arkada na kojoj je to pisalo pa se ulazilo u lijepo dvorište
Jučer sam trajvanom krenuo do garaže u Dubravi pa sam putem kroz prozor započeo slikavati zgrade u Vlaškoj i dalje
Puno je tužnih slika na tom putu, npr ovaj tamni neboderčić kod Kvatrića odavno izgleda očajno
U Maksimirskoj ima puno napuštenih kućica
Ovdje mi nedostaju orlovi
Dolazim do predjela gdje dominiraju velike i visoke građevine
Ovdje na uglu se urušava jedna stara kućica samo što se to ne vidi izvana
Stanje je skriveno reklamnim panoima
Na mjestu nekadašnje zanatske radionice popluna niče nova zgradurina
Tu bijaše nekada arkada na kojoj je to pisalo pa se ulazilo u lijepo dvorište
borna- Moderator
Pfaff likes this post
Znači, padiah je otiao? Stvari su se vratile u normalno stanje prometnog kaosa?
Je, bio je uobičajeni nervozno-prometni petak, valjda najgori dan u tjednu jer kao da se svima žuri negdje na vikend?
Malo ću skočiti sa prekojučerašnjeg izleta na jučerašnji....
Hodočastio sam do Kvatrića i natrag pa sam spazio poznate mi ljude i vozila
Ekipa radio Sljemena se spremala za razgovor sa ogorčenim stanovnicima okolnih zgrada radi planirane interpolacije unutar
njihovog bloka
Neki su i posijedili otkada ja odoh na slobodu pred 10 godina a Ivan Hlupić se i dalje dobro drži
Unutar ovog dvorišta se namjerava sagraditi 2 4-katne stambene zgrade i jedna velika garaža! (slika je iz prošle godine)
Tako bi umjesto slobodnog prostora i zelenila stanari okolnih zgrada gledali u prozore novopridošlih susjeda
Nemaju baš sreće ti stanari, krajem 50-ih kad je oformljen taj blok zgrada u to dvorište im se doselila Hitna pomoć pa su dan i
noć slušali njihove nagle odlaske i povratke. Kad je Hitnoj postalo pretijesno pa je otišla drugdje imali su svega par godina mira jer
im se doselila kovnica Marko Orešković.
Tada je bilo buke od štancanja, rezana limova u dvorištu i druge buke sve do kraja 90-ih kada je opet zavladao mir i priroda.
Malo ću skočiti sa prekojučerašnjeg izleta na jučerašnji....
Hodočastio sam do Kvatrića i natrag pa sam spazio poznate mi ljude i vozila
Ekipa radio Sljemena se spremala za razgovor sa ogorčenim stanovnicima okolnih zgrada radi planirane interpolacije unutar
njihovog bloka
Neki su i posijedili otkada ja odoh na slobodu pred 10 godina a Ivan Hlupić se i dalje dobro drži
Unutar ovog dvorišta se namjerava sagraditi 2 4-katne stambene zgrade i jedna velika garaža! (slika je iz prošle godine)
Tako bi umjesto slobodnog prostora i zelenila stanari okolnih zgrada gledali u prozore novopridošlih susjeda
Nemaju baš sreće ti stanari, krajem 50-ih kad je oformljen taj blok zgrada u to dvorište im se doselila Hitna pomoć pa su dan i
noć slušali njihove nagle odlaske i povratke. Kad je Hitnoj postalo pretijesno pa je otišla drugdje imali su svega par godina mira jer
im se doselila kovnica Marko Orešković.
Tada je bilo buke od štancanja, rezana limova u dvorištu i druge buke sve do kraja 90-ih kada je opet zavladao mir i priroda.
borna- Moderator
Ulazni portal u Maksimir je srećom ostao nedirnut promjenama
Jedino bi ga trebalo povremeno očistiti od zračnog zagađenja i možda premazati nekim zaštitnim sredstvom?
Sada se vidi da je pločnik kod novih zgrada u aveniji Dubrava dovoljne širine
što se ne bi moglo reći za ovu zgradu malo dalje ponajviše radi rasvjetnog stupa
Jedna novogradnja kod Novoselske
ima potpisanog graditelja
Jedino bi ga trebalo povremeno očistiti od zračnog zagađenja i možda premazati nekim zaštitnim sredstvom?
Sada se vidi da je pločnik kod novih zgrada u aveniji Dubrava dovoljne širine
što se ne bi moglo reći za ovu zgradu malo dalje ponajviše radi rasvjetnog stupa
Jedna novogradnja kod Novoselske
ima potpisanog graditelja
borna- Moderator
Pfaff likes this post
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40