Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slike iz Zagreba (ili tako nekako)

+6
borna
mladen_lucky
kriticar
sali
Narcis
Stanley
10 posters
Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Vlakovi :: Ostalo :: Razno

Stranica 24 / 40. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 Empty Re: Slike iz Zagreba (ili tako nekako)

Postaj by borna čet 20 sij 2022 - 11:58

Prati mene Google u stopu preko mobitela i početkom svakog mjeseca mi objavi gdje sam sve bio i koliko sam prešao
(čak zna jesam li išao pješice, biciklom ili autom) Na kraju godine dobijem i sumarum, supruga je oduševljena grinko
borna
borna
Moderator
Moderator

Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010

Pfaff and besposlenpop like this post

[Vrh] Go down

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 Empty Re: Slike iz Zagreba (ili tako nekako)

Postaj by Pfaff čet 20 sij 2022 - 17:50

borna je napisao/la:Prati mene Google u stopu preko mobitela i početkom svakog mjeseca mi objavi gdje sam sve bio i koliko sam prešao
(čak zna jesam li išao pješice, biciklom ili autom) Na kraju godine dobijem i sumarum, supruga je oduševljena grinko
Moj je došao prekjučer! Jedva čekam da nas konačno čipiraju - bit će puno jednostavnije (da ne velim da će i preljuba biti manje grinko )

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 Buhoslav
Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet 20 sij 2022 - 21:18

Ne smeta mene da me prati, sve dok me propuh ne uhvati. nono
besposlenpop
besposlenpop

Broj postova : 1487
Registration date : 18.06.2021

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa čet 20 sij 2022 - 23:12

Mene stalno upozorava da mu nisam dao datum rođenja, što je potrebno kako bi ispunio svoju zakonsku obvezu. Ma gle ti to!

Administrator
Administrator

Broj postova : 3731
Registration date : 14.05.2008

besposlenpop likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna pet 21 sij 2022 - 9:04

Oni ti žele čestitati rođendan, možda poslati i kakav darak a ti se nedaš?
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 Fot-20716
ZAGREBNET portal je poćeo objavljivati stare fotografije- link
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 Fot-20784
autor: Pavić, Milan (fotograf)
mjesto: Zagreb vrijeme izrade:1945. g.
Nešto od tih slika je viđeno ranije no ima ih koje do sada nijesu bile objavljene.
/Vidim da ih ne mogu ovako direktno prikazati bez da ih skinem pa stavim na svoj google album?/
borna
borna
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 21 sij 2022 - 10:24

borna je napisao/la:Prati mene Google u stopu preko mobitela i početkom svakog mjeseca mi objavi gdje sam sve bio i koliko sam prešao
Ja imam zanimljivu manifestaciju tog izvješća. Kako imam dva mobitela - jedan je (pra)stara Nokia koja je u stalnoj uporabi i uvijek je uz mene i nju Google ne vidi, a drugi je tablet koji ima i funkciju mobitela, ali je vezan na američki T-Com pa ga koristim samo kao tablet. I onda ga nosim sobom samo kad idem na neki veći put. Stoga u izvješću nema detalja o mom šalabazanju do Delnica i natrag!

BTW, kako sam prešao 70, Google me, za razliku od Gaspe, ne pita za rođendan...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa pet 21 sij 2022 - 11:13

borna je napisao/la:ZAGREBNET portal je poćeo objavljivati stare fotografije
Stranica je pod patronatom Muzeja Grada Zagreba. Još da su se potrudili slike nazvati ispravnim imenima odn. lokacijama, pa da ne zbunju nepurgere. Kaže: posljednji dani sajmišta na Hreliću. Kakav Hrelić! Sajmište je bilo u Heinzelovoj ulici. Zato se i tramvajska okretnica zvala Staro sajmište. A i vide se zgrade Veterinarskog fakulteta. Kakav Hrelić, budibogsnjima.

Pfaff je napisao/la:BTW, kako sam prešao 70, Google me, za razliku od Gaspe, ne pita za rođendan...
Zaključili su da si propao slučaj za plasiranje bilo kakvih proizvoda

Administrator
Administrator

borna likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 21 sij 2022 - 14:12

gaspa je napisao/la:Zaključili su da si propao slučaj za plasiranje bilo kakvih proizvoda
Čak i nisam sasvim, ali da i nešto naručim, poslali bi mi preko Overseas Expressa pa opet ne bih dobio i na kraju bi mi morali vratiti lovu.
(To mi se dogodilo s mojim božićnim poklonom, svi su nešto dobili, a ja sam ostao kratkih rukava)

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

mladen_lucky likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna pet 21 sij 2022 - 18:32

Vrijeme je da se vratim tunelima, i ovaj je čist, uredan i dobro osvijetljen
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLXb0G2IUFTkh_LtbC7pg0tIFlGltpj1fvMpr1QbeBcLPirprrB4mNtX30NK23vcZAP4X1KStiqL1C6mGoDFblSMJ2oFMA0d3slHctyqMb1dWUg1C4tvwWXMkASukM4hxuohCSH3gz5J2jDI-2DxI-5rsg=w678-h903-no?authuser=0
O tunelu ima više na wikiju:
Tunel Grič u Zagrebu je tunel ispod Gradeca (Griča) koji povezuje Mesničku i Radićevu ulicu, a okomito izlazi na tri mjesta u Ilici i jednom u Tomićevoj ulici prema jugu. Tunel je dugačak 350 metara, svojim većim dijelom širok je 3,2 metra dok je u središnjem dijelu širok 5,5 metara. Otvoren je za javnost u srpnju 2016. godine, iako je ranije bio otvoren kao sklonište za građane i mjesto kulturnih događanja tijekom Domovinskog rata.
       /znači ima 6 ulaza/
Tunel Grič projektiran je 1943. godine za vrijeme Nezavisne Države Hrvatske, kada su počela saveznička bombardiranja, a dovršen je 1945. godine. Nakon II. svjetskog rata godinama su tunelu pokušavali dati neku funkciju: od garaže do atomskog skloništa, ali ništa od toga nije prošlo. Tek je 2009. odlučeno da će od njega napraviti Muzej dodira prema ideji Nede Cilinger, iako ideja još nije zaživjela.
       /ima još priča da taj i drugi tunel imaju okomite ulaze iz nekih zgrada na Gornjem gradu/
Osim tunela Grič, postoji i tunel koji povezuje Tkalčićevu ulicu i Tuškanac kod Dubravkina puta, a u početku Domovinskog rata u njemu se nalazio Glavni stožer OS RH
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLVVEyo_aLpQADYfGD4EqWgdxImpUfuKkvaSW8h8LRHDi2-Hkf8mgRb1FP1BIxJsUz_Pn5jyJbYQqZgLuLklh-WjrO9N02EvH2O6nO-r_9HT2zgyJZBdMYuLESO5JvEoJohO8aWKzO_sIUCyHIrS-8783Q=w1024-h768-no?authuser=0
Iza zgrade Dijane se kroz đunglu naziru Zakmardijeve stube
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLU1f22VICPenGmxwee-kC_F7hlwhxjxYW7Hl8KDIzaGIS4bYXzbie0q2q54oHrn_m8cARHUuTFxxPWRZLjWBsD49QzFdwh8i3h2yv_adIOZR8vZqqu0ZEgjI0ve8PrgEZyMPSfzXgvZUNB0FUmTTLRR9w=w1024-h768-no?authuser=0
Pogled unatrag prema Ilici
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLU1Q2DgIDqaFyu1mRQ-Cbx9mIXfJF5GwlRcI63KDRIxWVUNaojdmMuRYj4w0qXCdKb7WZvaY4NkU7eQm5vLMqmaLCv6IDcXV6Rhcdj_aivW4j0-g99iz_jjrjUHQx_iSks6J4Q5Q4D6Rw7qiLwokng7JA=w1024-h768-no?authuser=0

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLWJGAb5BuPpU5MB0iZ-tRnVyq0x5YWVrpbnxre6px4aKgCG_h0mDH17akuXxrlqHI9sxS6ZDeSNO_3g_oFGvAHzYPCbhAwJAuW1vli4ew1cJJKyOU8vT1GH7XEFBNMoF_RsrmQl4G40TLsXwXe4ZSQ1sA=w1024-h768-no?authuser=0
Na Jelačić placu je uobičajena žurba pješaka u svim pravcima sa ponekim kamikazom na biciklu
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLUoS23zVIt_fwCehgpAheOKb_dxfSBddcIhwpUm3AdiL_n9-vY7OF6hPbfIIscljNsJt7KTVMRld0wHDBakTwhreYF7_mh8y5qVXxQ162xzAtEs8gocLToGa0UwBlIANG4yQGmZ3gunyVxL0oY_dfqUXw=w1024-h768-no?authuser=0
Nedostaje mi pucanj topa u podne koji bi uvijek podigao sve golubove i prestrašio dobar dio prolaznika (pogotovo stranaca)

Ja sam od sredine do kraja išao u tadašnju VI gimnaziju na Gornjem gradu koja je na 50-ak metara do kule Lotršćak pa sam se
navikao na pucnjavu  tru truuu
borna
borna
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa pet 21 sij 2022 - 21:25

Gornji Grad je premrežen podzemnim hodnicima, danas, nažalost, nepoznatim, neodržavanim i zarušenim. O njima smo čitali u djelima Marije Jurić Zagorke i Rudolfa Habeduša Katedralisa. Nije to bila čista fikcija. Početkom sedamdesetih bila je prava pomama za istraživanjem zagrebačkog podzemlja, sve se, nažalost, rasprsnulo kao mjehur od sapunice. Iz crkve sv. Marka postojao je podzemni hodnik, osvjetljen i održavan kojih desetak metara a dalje nepoznat.
Na Youtubeu se mogu (ili su se mogli) naći filmići o zagrebačkom podzemlju. Ima neki tunel kod vile Rebar, pa u dolini Sutinskih vrela, pa u Markuševečkoj Trnavi. A bila bi to lijepa atrakcija za turiste, pogotovo oplemenjena pričama o spletkama i ljubavima iz davnih doba, pričama o plemstvu, svećenstvu i purgerima.
Ovaj pristupačni tunel od Radićeve do Mesničke dobra je inačica za ljetnih vrućina kad smo namijenjeni s Trga na Ilički plac ili tako nekako.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pet 21 sij 2022 - 22:56

Ima toga i u mom rodnom gradu...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by borna pon 24 sij 2022 - 11:11

Zabijelio se Zagreb....
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLUBWWwg-Y76y7KqHU_4DFsOY2PyxN52yN2oZRqlAeeANznleScKFOCKyTYCrp2QQzwS2Rpx-Bo8EwyXgDZ0lwqYAq4JYEAsdakb99bnwnmI-FyA_oXqPge5MQMLhW3apVps_3UYY0P8Y90Y-llSqYhncQ=w790-h903-no?authuser=0
Zvanično je palo 2 do 3 cm snijega no kod mene u centru se radi o milimetrima
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLVUUIJPDF3sVUW2IyzUSIhP7ZAu8nCMMdhu9fnLBdOe2UNgbKQ6f5DH7Fv9szvqsyuzjx55DGtKIe2k0ynqYXohc4J9gsD49MlP6J1YibtveNuI4Cbi08A5k7Kspdk9-g9fYKEHbTA02mgqBp5s4Q7Svw=w760-h903-no?authuser=0
Neke ceste su više bijele od posipane soli negoli od snijega
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLW47THuhMdzhcNPn8TmQyxEwklG6CohIREU53ZECqjyLTDcg4TTzSsdTENUsRDSZMGVNNWazel2g-FOirPCvOP48mJ6vpYM8Nm9lzmGxsrdyYhLlkvubmbTyf4U9bZ0jZSNy-bPMIjG51jWW4v1XKUelA=w1024-h823-no?authuser=0
Neki dan sam snimio 3 curice lijepo zamaskirane povodom fašnika
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLWVOhGkK8HNoUk4ky9JWcSl2WyVLwpfrkekC8DCWu7EfgKChGFDGo58RIHNMQZnMs1YCo_93FDtpdTY9_PZiWLLOucx9qtLmKduvnMLjiq8iJo2sBqyIhIezGeYuLGOXUPFf5dqLDWMhlceZx1K2SqFrg=w1024-h768-no?authuser=0
Nitko ih nije šljivio osim jedne bakice
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLUBDP0CJFoWEj-sP3UU-0KsXMwD2vIOaSvy1CunwyPfjSn3MOUyKTjT5HOCERIiQNBk8BUBRfS7ltzyOVGDDLWj4Lnx-6JhPp6_1lFjefkWCSPvw1Ry-m1xdDRWAap9HONGhR80xQRzX-ACcXTudUMARQ=w1024-h768-no?authuser=0
Prošla su vremena kada su u ovo doba čopori djece išle od kuće do kuće i bila darivana slatkišima i sitnišem.
borna
borna
Moderator
Moderator

Pfaff likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop pon 24 sij 2022 - 12:39

borna je napisao/la:Zabijelio se Zagreb....
Pfaff se zagrcnuo na ovo. grinko
besposlenpop
besposlenpop

borna and mladen_lucky like this post

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff pon 24 sij 2022 - 18:27

besposlenpop je napisao/la:
borna je napisao/la:Zabijelio se Zagreb....
Pfaff se zagrcnuo na ovo. grinko
Rekla bi moja bakica: "Zahliknulo mi se..."

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

borna and mladen_lucky like this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna čet 27 sij 2022 - 10:10

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 F_23441961_1024
Na ovom linku ima razmatranja o budućnosti spomenika...
borna
borna
Moderator
Moderator

besposlenpop likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by mladen_lucky čet 27 sij 2022 - 10:14

Moj slikopisni doprinos ovoj temi - već sam desetak dana u Zagrebu zbog posla!

mladen_lucky
mladen_lucky

Broj postova : 213
Registration date : 08.06.2020

Pfaff and borna like this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna čet 3 vel 2022 - 13:51

U 60-im godinama sam često odlazio do prijatelja koji je stanovao na Trešnjevci. Znali smo šetati okolo i istraživati što se krije u
tom spletu malih uličica, osim uz tramvajsku prugu gotovo sve kuće su bile malene sa lijepim vrtovima. Trešanja je bilo na svakom
koraku, krajem proljeća sve je bilo u bijelom od njihovog cvata!
Današnja pohlepna gradnja do zadnjeg centrimetra prostora me užasava, sve se zagušilo od zgradurina i automobila Twisted Evil
Dobio sam pozivnicu za jednu zanimljivu izložbu (koja nema veze sa Trešnjevkom) pa ju prenosim:
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLW2wtMZm0gy474nfTS4p2vPHacLA7btFYvcbDovlL1wU2BAjfRvkQj2MKIUwvCiq1GjzTKn2KdNV7c-XzN2OFEVxjwpEL1w98GRsGnU1AVajhDDkmGb95OndX5CpmRn6uwVJqnGmr42BuJ5JdkOkp8pSQ=w992-h546-no?authuser=0
borna
borna
Moderator
Moderator

Pfaff likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by mladen_lucky čet 3 vel 2022 - 14:03

borna je napisao/la:
   Današnja pohlepna gradnja do zadnjeg centrimetra prostora me užasava, sve se zagušilo od zgradurina i automobila Twisted Evil

Ovim tempom divlje gradnje, Trešnjevka će se ubrzo pretvoriti u favelu Mad
mladen_lucky
mladen_lucky

Broj postova : 213
Registration date : 08.06.2020

[Vrh] Go down

Postaj by borna čet 3 vel 2022 - 16:42

Nažalost nije Trešnjevka izuzetak, godovo sve rubne zone postaju ružni izlog svih mogućih i nemogućih oblika gradnje.
Gračani ili Remete kao primjer, u podsljemenskoj zoni su od seoskog postala gradska zona sa nemogućim kombinacijama
od malih kućica do velikih građevina koje naprosto ne pristaju u takvu sredinu.
Klara, Brezovica, Blato i Botinec na drugoj strani više nisu tako zeleni kao nekada.....
Razvoj i promjena grada se ne može zaustaviti ali je morao biti uvjetovan građevinskim i estetskim normama.
borna
borna
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by gaspa čet 3 vel 2022 - 17:30

Oh, uvjetovan je on... na papiru. U centru P+8. I onda nikne onaj crni neboder u Strojarskoj. Kako? To nije jasno ni arhitektima koji za grad rade urbanističke planove uređenja. Mogao bih ja još, ali bih isto mogao praviti društvo Pfaffu ispuni li se njegova nedavna prognoza (u jednoj drugoj temi) o njegovom mogućem izbivanju s foruma.

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pfaff čet 3 vel 2022 - 19:51

gaspa je napisao/la:...ali bih isto mogao praviti društvo Pfaffu ispuni li se njegova nedavna prognoza (u jednoj drugoj temi) o njegovom mogućem izbivanju s foruma.
Igraš li šah? Jer šnaps u dvoje je dosadan...

Pfaff
Pfaff
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop čet 3 vel 2022 - 21:49

gaspa je napisao/la:... I onda nikne onaj crni neboder u Strojarskoj. Kako? To nije jasno ni arhitektima koji za grad rade urbanističke planove uređenja. ....
super2
Konačno se dogodilo nešto izvan sheme slaganja zeleno ili plavo metaliziranih pravokutnih staklenih ploča.
besposlenpop
besposlenpop

Pfaff likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna pet 4 vel 2022 - 11:49

Nisam stigao pohvaliti se da je od nedjelje navečer daleko mirnije u mojoj ulici?
Nisam ju prekopao nego su u noći od subote na nedjelju policija u suradnji sa stanicom za tehnički pregled organizirala
sačekušu "brzih i žestokih" vozača koji su u to doba imali svoje ulične utrke!
Znalo se gdje se najčešće utrkuju pa su uspjeli u mrežu uhvatiti 20 divljaka i sprovesti ih na izvanredni tehnički,
svi su pali a jednome je i oduzeta jurilica jer je bilo mućki oko uvoza. Pisalo se o tome u gotovo svim medijima.
Zacijelo ima još nekoliko puta toliko bezprizornih no oni su se sada primirili čim su saznali da im se konačno stalo na kraj.
Kroz moju relativno malu ulicu je inače najčešće od 22 sata navečer do iza ponoći svako malo projurila neka raketa ili
truba jerihonska, vikendom ih je bilo čoporativno. Razmišljao sam da učvrstim foto na vanjskoj strani prozora i uključim
snimanje no čekao sam toplija vremena.
borna
borna
Moderator
Moderator

Pfaff likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by besposlenpop pet 4 vel 2022 - 12:51

borna je napisao/la:...
   Znalo se gdje se najčešće utrkuju pa su uspjeli u mrežu uhvatiti 20 divljaka i sprovesti ih na izvanredni tehnički,
svi su pali a jednome je i oduzeta jurilica jer je bilo mućki oko uvoza. Pisalo se o tome u gotovo svim medijima.
Zacijelo ima još nekoliko puta toliko bezprizornih no oni su se sada primirili čim su saznali da im se konačno stalo na kraj.
...
Ha, ha ... bili sinoć na nekoj TV-nazionale (zaboravil kojoj, kad su sve tri skoro iste), parkirani na krovu City Centra u Jankomiru ko božji voleki - ma sve to mirni, umilni dečki koji ne bi ni mrava ... a onom oduzelo auto jer nije imo prvu pomoć! rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
besposlenpop
besposlenpop

Pfaff likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by borna sub 5 vel 2022 - 11:48

Danas je još jedan lijepi dan u Zagrebu, morao sam skoknuti do poštice koja je otvorena u Importane galeriji pa sam
odlučio malo poslikati unutrašnjost. Za početak pogled na kontejnere za otpad koji znaju često biti prepuni danima
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLW4fEmVHMMLFRXULRVwPmQdfwkN6EO2x-f_R9O_1HlYwM5GJZ705KfUCmn2vIU3LeVz-Lwgmkuf3-fsiho67fo34flTDAYNrKTA9hFx8WZdUmwJVvE7sJZdO-PEhriqUjGDHjju2qOOhPM2CRcMkWuxuQ=w678-h903-no?authuser=0
Sunce je lijepo obasjalo umirovljenički dom koji se razigranom vanjštinom ne čini tako velikim
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLWAhioW03L3bSCLW99muhjYebsz-at5f84v_VVqZvgqTbhvs5gxADWdrJRytBWOQgvJbZdpapmSfvndo8d9TZJj1G6McFW4ZCDvpE6FSt8vKy3NNpUtolcm2L2uPArvPeYdRMvZAhW-GT0G88iDZSVZjQ=w1024-h768-no?authuser=0
Drveni neboder se također lijepo uklapa u Iblerov trg
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLVh8R3a6KlsXLxBnXVYxG9Wt3zdyfuYqZhEVfI6vkqwqA-JoAVEkJa3vjx4GSm3nAoaPq6v5HctsUJ_s-ISufzuAuwbML0SrPMpNrpjJCw189QLjtSJm7iXVslI0TilRrSL8UqnO2M8HZRaRrAh1fLsuQ=w678-h903-no?authuser=0
Ovo je ulaz u galeriju sa ove strane, svjetao i ugodno topao hladnih dana
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLVBs4ffWoGIyE86Cq5M6u0xS2Q_17JwX-jb6EHUIuLsO23yGEbJ25teu96YZw1X0l0OqNTldZglXi4W1AzD0IAkWm3bJRjt-JiTT5H4gvIfFhfwY4Xb2n6jHhD6HJOeWMdj1smPWDoT0QvaO0cnFq-JsQ=w1024-h768-no?authuser=0
Pokretne stepenice idu na gornji kat
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLVTnBl53H9-LRUZ2ecui3-0fWXjYwuWeoTM5IgkQj5tFmQ58oc0m4RQjFmB5xynQX2nkrmjcsHP0d-UMNJRkei4P8qk9nfvuO1bQG49LR8zBPA-81fqzFo4wRLteoP5OmcvyFqVSo7Y3GjMxaXOlzkpFA=w1024-h768-no?authuser=0
Na drugoj strani se spuštaju prema dole
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLXuymfyu84tdyOS21ONzQSl-e8rJKgl95PX2qh1pnIWWkCpbulSaMFHrqu-zu3LzjQb2o7bhQioRJJrDQOWaw7WVPQKKOfLl4OWj3I6n-iTAf5BRvHqTZ5xudUwjJp2FPKxE7JbO7fA5MOezTTCOB8suw=w1024-h768-no?authuser=0
Dole je jedan golemi konj i mali restorančić
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLXtaG_w3rEDDrdis5BpB2CQTWugPoHmiAyIqecLMZ6J1m8YuTeuBjiG8FISFRopWMU1f4RfO5XvAp3ctkRxorpXJgtu63zFmAb_Zd1tb5qegFGWc2lejBFt2f9Q_mso7xV3x-ZjeuuVPjhqRurKP1tjFQ=w1024-h768-no?authuser=0

Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLWVBqNTNANtuFASN8p5i4Rj6GmFyjPt49rWbX2ezxnRwNzoFO6f9fC9SPu7dkRWk_zX3ndzgpD9UdHDK8Enq9FM_Yu-MV7Hb8R8Gw3BuOnf-D16CrQe1-DzGv9wWvivBYmSTlqZQuBoUns9Z5nBXyk_Gw=w1024-h768-no?authuser=0
Ovdje imade raznih manjih dućana, nađe se i poneki OPG (divnog li naziva)
Slike iz Zagreba (ili tako nekako) - Page 24 AM-JKLUVV4NNls_RLvCCNPzOAvSWcEaBxHDAru9mSJvb1QAqvLK8JCtYHoEikpgS0HJFp74_itde3eMC7y-V3WpZ7zbll5DZoSw6iymqALH0cftmdlzb7qs_HJzk40PcdeLfp6M-rRGC9FZvk71Ft305fA5-Qg=w1024-h768-no?authuser=0
Dok je vani ružno i hladno volim boraviti u ovakovim prostorima no kada je vani lijepo radije sam na prirodnom zraku
borna
borna
Moderator
Moderator

Pfaff and besposlenpop like this post

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 24 / 40. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Vlakovi :: Ostalo :: Razno