Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio)

+6
gaspa
AMFan
NP-549
MAN SL222
MAN SU220
kriticar
10 posters
Započni novu temu   Odgovori na temu

Stranica 15 / 40. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 15 Empty Re: LIBERTAS Dubrovnik (peti dio)

Postaj by MAN SU220 sri 5 lis 2022 - 20:02

Za petak je stavljeno 11 vozača za shutlle znači i toliko autobusa im treba.
MAN SU220
MAN SU220

Broj postova : 916
Registration date : 28.03.2013

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 6 lis 2022 - 12:18

Autobusa ima. Pet Crosswaya, dva Regia, dva A20, dva A23 raspoloživi. Ili po jedan Regio ili A23, a umjesto drugog i Urbanway 18. Treba samo, ako već nisu, dovesti u red 176. 201 koji nema reklamu i onako vozi na 1A. Ako ga danas zamijene sutra je na shuttle prijevozu. A i 204 je u rezervi. A 203 čuvaju za jednu vožnju dnevno. I ne mora biti na njoj.
Na liniji 1A nema potrebe za zglobnim cijeli dan. vikendom isto ali u potpunosti. Na pola stanica i ne mogu stati, a nitko ne poduzima ništa. Još se tolerira i zaustavljanje, čak i parkiranje drugih vozila na autobusnim stajalištima.
Onda zglobni na 1A obavezno kasne s Pila najmanje pet minuta. Vozni red je i za solo knap. Treba  nešto korigirati.

kriticar
Moderator
Moderator

Broj postova : 6189
Registration date : 14.05.2008

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 6 lis 2022 - 15:22

izgleda da sve više đaka na prvim stanicama čeka polazak linije 16, a desetka i njeni BIS autobusi kreću sa sve manje putnika. Je li tako i kasnije na usputnim stasnicama ne znam, ali vjv nije puno drugačij nego na početnoj i prvoj usputnoj stanici.
Danas gbr. 151 ima tablu 10 Dubrovnik Cavtat na kojoj stoji i BIS, dok gbr.203 ima samo komad papira sa napisom BIS. Pa neka putnici odgonetaju na kojoj je liniji. Gbr.205 je uredno označen. Ima upaljen displej i istaknuto 10 CAVTAT
Moram naći vremena da jedan dan budem na stanici kod donje stanice žičare koja je jedna od zadnjih usputnih na trasi svih prigrad istok linija kroz Grad.
To su odavno trebali napraviti oni iz Libertasa koji su odgovorni za ovu najblaže rečeno blamažu. Kada već ne znaju iskoristiti informatičke podatke iz sustava naplate da bi organizirali prijevoz na zadovoljstvo korisnika. Za sad su zadovoljni samo oni kao organizatori. Đaci u prepunoj liniji 16 baš i nisu.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pet 7 lis 2022 - 9:30

MAN SU220 je napisao/la:Za petak je stavljeno 11 vozača za shutlle znači i toliko autobusa im treba.
VIKING SEA, SEABOURN ENCORE  i BALMORAL su imena brodova u luci. Vidio sam samo 2 Crosswaya kod prvog. Ali to su sve brodovi nekakve srednje veličine koji mogu ukrcati otprilike do tisuću putnika, Ako i toliko.
Prostora za vezivanje nekog većeg broda u luci više nema, tako da ne znam gdje će biti angažirani svi ti vozači.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pet 7 lis 2022 - 12:33

Za sada vidio 175, 176, 182, 184 i 186 na shuttle prijevozu. Moguće da će neki voziti u dvije smjene pa je zato angažiran toliki broj vozača. Pretpostavljam da još voze i 174, 183 i 185, ali ne mora biti tako. Opet su sitna slova da bi se pročitalo ima broda.
Zglobni 201 je i dalje na liniji 1A.
154 je na liniji 16 (upaljen displej).
152 je i dalje na liniji 16A
115 koji je napokon opituran u krem narančastu kombinaciju je na liniji 10. Valjda kada je bio na dužim radovima. Ostalim automaticima su to uradili odavno (gbr.112 - 116). Oko podne je išao prema kolodvoru pa bi mogao biti na 10-4.
Izgleda da su novi dobili tablice. Ali koje to mi nisu znali reći. Izgleda da su redovne. A ne posebne po gbr.
I kao da su učili od Prometa Split su sa kombinacijama na preskokice. Kaže moj izvor da mu izgledaju spremni za promet. I da ih ima i sa slovima JV, ali većina je sa slovima JZ. Nije išao za tim pogleda gbr. Šteta.
Iako su bili najavljeni već ovaj tjedan u prometu za sada ih nema. Hoće li ih pustiti u promet preko vikenda ili će čekati ponedjeljak vidjeti ćemo.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pet 7 lis 2022 - 14:51

Gbr.139 vozi na liniji 3. Drugi bus na istoj liniji je 31.
Gbr.204 vozi na 10-1. Što je sa 205.
Gbr.154 je na 16-1, drugi bus je 151. Dakle ispao je 150.
Gbr.134 i 156 te 54 su na 1B. S tim da bi 134 mogao biti sa R službe.
Stvarno novi trebaju što prije u promet.
203 ponovo kao R-2 ispomoć na liniji 10.

Videni su i 174 te 185 na shuttle prijevozu. Ali 186 ima drugačiji natpis što vozi. I mogao bi biti za VIKING SEA. Uz njega i 185 čiji natpis nisam vidio.
Za BALMORAL su vozila sva tri MAN (174, 175 i 176) i najmanje dva Crosswaya (182 i 184).

Gbr.154 ima dvije verzije natpisa linije 16 za polazak iz Dubrovnika. Prvi je 16 Plat, a ispod Plat puno manjim fontom piše Mljekara. Druga verzija je ista samo ispod piše Servisna zona. Samo zašto ne piše krajnja destinacija Srebreno, pogotovo na polascima koji idu samo do tamo, a ne i do Plata?

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 pet 7 lis 2022 - 20:16

Nadam se 15.10 da se ukidaju 10-4 i 16-2. Stvarno nisu potrebne više. Ni 6-4 i 6-5 ne bi trebale više vozit, neznam šta čekaju sa uvođenjem zimskog voznog reda.
Priča se da se Libertas više neće javljati za škole u konavlima jer tamo nema dovoljno vozača za pokrit sve linije.
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sub 8 lis 2022 - 11:54

Kako vas plaćaju, biti će sve manje vozača. A što bi uopće vozili? Nisu ni kada je bilo turista. Tako će najviše uštedjeti. A i gradonačelnik će biti oslobođen brige kako subvencionirati Libertas. Na kraju će ostati samo direktor i nesposobna klika oko njega. I sve više taksista koji prave najviše gužve na cesti. Ove godine Gradonačelnik o tome šuti. Zašto? Žalosno, ali tako je . Postavlja se pitanje što je dobio da o tome ne prića. A prije mu je to bio najveći problem u Gradu.
Nisu ni svjesni kakvu štetu dugoročno  prave.
Ali imaju 11 vozača danas za shuttle kojim se samo pogoduje nekome tko ne plaća prirez. A izbjegava i plačanje takse za dovođenje putnika na Pile.
Treba li Libertas voziti taj shuttle ili škole? Koliko je i jedno i drugo isplativo? A cijelo ljeto se nije vozila desetka u punom obimu. A putnika je bilo.
A prijevoz djece je na korist društvu. Libertas barem koliko vidim vodi računa o tehničkoj ispravnosti autobusa za školski prijevoz. Hoće li i netko poput Čazme koja je u jednom ciklusu dobila natječaj u Konavlima, a servisna radionica joj je bila tko zna koliko kilometara daleko. Zato su se vjerojatno i povukli. I zbog nemogučnosti dodatnog korištenja tih autobusa.

@MAN SU220 ja sam vrlo često vidio prepunu šesticu u špici  i ovaj tekući tjedan. Vjv nije tako cijeli dan. Ali po čemu ti zaključuješ da treba reducirati polaske na liniji 6 i u špici?
To je trebalo početkom sezone i uvesti pomoćnu liniju na onom dijelu rute gdje započinje i završava svoju vožnju više od 50% putnika linije 6. Ali izgleda da to nadilazi sposobnosti onih u Libertasu zaduženih za to. Lakše je prepisati red vožnje od ranijih godina.

Ajmo se vratiti na aktuelni promet.
Izgleda da novih nema u prometu. bar ih nisam vidio.
Gbr.137 je i dalje na liniji 8.

Shuttle se vozi za NORWEGIAN GEM. Nisam ulovio ni jedan gbr. Ali vidio sam tri Crosswaya odjednom kod broda. Moguće da ih je više. Možda svih pet jer za ovaj brod i do sada na ranijim pristajanjima je vozilo pet ili šest autobusa.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 sub 8 lis 2022 - 13:23

kriticar je napisao/la:A prijevoz djece je na korist društvu. Libertas barem koliko vidim vodi računa o tehničkoj ispravnosti autobusa za školski prijevoz. Hoće li i netko poput Čazme koja je u jednom ciklusu dobila natječaj u Konavlima, a servisna radionica joj je bila tko zna koliko kilometara daleko. Zato su se vjerojatno i povukli. I zbog nemogučnosti dodatnog korištenja tih autobusa.

U Konavlima će se morat ostavit samo 10, 11, 25, 27 i 29 možda uvest 11a, 25a, 27a do Cavtata ali samo jedna smjena jer je toliko malo konavoskih vozača ostalo da Župljani pokrivaju cijelu 10tku.
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sub 8 lis 2022 - 19:00

Nek pošteno plate pa će vozača biti. Sramota. Gdje su nestali vozači iz Konavala? Pobjegli od nereda koji vlada u Libertasu?
Pa desetka i onako servisira Župu. Što fali da Župljani voze desetku? Je li onda Župljani ne bi trebali voziti ni gradske linije?
A ti bi i onako "Župske" linije skratio do Srebrenog. Pišeš o tome godinama.
A Libertas i ne bi trebao voziti nikakve škole. To je komercijala. Jednako kao i shuttle. Kada bi taj posao radili onako kako zakon propisuje, a morali bi, mislim da bi daleko više trošili nego što obavljanjem tog posla prihoduju. Ili kao Čazma angažirati penzionere na četiri sata dnevno, jer ionako efektivno školski prijevoz ne traje duže. Kada već ne znaju kako vozača koji vozi škole angažirati puno radno vrijeme.
A vozača za shuttle ima? Jer tako izgleda mora biti.
A što će im 11A? 25A i 27A već koriste za druge službe. Imaju 30, 31 iz Vitaljine i Vodovađe do Cavtata.. Nek dodaju i 32 iz Molunta.
A ako neće Hrvati da rade u Libertasu, nek uvezu vozače, strane državljane iz drugih zemalja. Kako to rade i razvijenije zemlje.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar ned 9 lis 2022 - 14:43

Danas nema brodova i shuttle se nema za koga voziti.
Ne voze izgleda ni novi. Ostaje nada da će možda sutra.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 9:30

Ja bi izbjegao slova uz broj u označavanju linija.
Recimo u Župi bi napravio ovako:
Linija preko Mljekare do Plata bi bila 16. Tako je od 1970. Do tada je bila četvrtica.
Linija preko zone do Srebrenog bez obzira vozi li je bus sa sadašnje 16 ili 16A bi bila drugi broj. 13, 14, 18, 19, 24 se trenutno ne koriste pa se bilo koji može iskoristiti.
Isto kao i linija preko Mljekare do Srebrenog. Lako je za domaće, ali treba da bude jasno i za strance. Iako je ranije dok je još pokoja desetka išla preko mljekare bilo puno zabuna i kod domačih ljudi.
I 23A bi trebala drugu brojčanu oznaku.
I zašto u voznom redu toliko polazaka linije 16 nema povratak u Grad?
A u Libertasu je tako odavno. Nije svemu kriva ova garnitura, ali oni su to doveli do ekstrema svojim neradom, neznanjem i sistemom lako ćemo. Još i direktori koji misle da je ne voziti linije štednja.
Navodno dopusnice za linije istjeću 15.10. Čuo sam glasine za koje nemam zvaničnu potvrdu. Vidjeti ćemo koliko će Libertas voziti poslije 15.10. Mislim da bi sadašnja garnitura bila najsretnija kada se ne bi vozilo ništa, a plaće odnekud dolazile.

kriticar
Moderator
Moderator

borna likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 9:37

Danas tri broda u luci. Libertasove Crosswaye 184, 185 i 186 te MAN 176 vidio sam kod broda AZURA. Čekali su putnike.
U luci su još VOLENDAM i NAUTICA.
Ni novih MANova još nema na linijama. Valjda ću danas doznati gbr.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 pon 10 lis 2022 - 10:39

kriticar je napisao/la:I zašto u voznom redu toliko polazaka linije 16 nema povratak u Grad?

Na koje misliš? Oni što pišu M do Srebrenog ili Z do Srebrenog su kružni polasci. Oznaka ZM vozi preko Zone do škole u župi i vraća se preko Mljekare. Godinama je takav raspored.

Na 10-2 vozi čini mi se gbr. 114 ili 115.
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 13:16

Novih MANova i dalje nema u prometu. Toliko o izjavi gradskih ili Libertasovih čelnika o početku prometovanja do kraja prošlog tjedna.

A gbr.182 i 183 voze shuttle za brod NAUTICA.

Napokon autobus sa upaljenim displejem na liniji 16A. I to gbr.158.
Gbr.157 je na desetki i to mislim 10-3.
Vidio sam i 114, 115 i 116 u vožnji vjv na istim linijama kao i prethodnih dana.
Gbr.154 i 151 su i dalje na liniji 16.
Jutros iza 07:30 gbr.43 sa displejem 9 Bolnica kroz Gruž prema Bolnici. Je li to MD služba? Za njim jedan iz prve serije sa displejem Lapad. Zaboravio sam gbr. Možda 134? Između njih su bili i noviji solo busevi na 1A i 1B. Koliko buseva ide u skoro isto vrijeme iz Mokošice? Izgleda pet. Vidio sam četiri, a fali mi samo onaj za Ploče.
135 viđen na liniji 6, a 137 na liniji 8.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 13:32

MAN SU220 je napisao/la:
kriticar je napisao/la:I zašto u voznom redu toliko polazaka linije 16 nema povratak u Grad?

Na koje misliš? Oni što pišu M do Srebrenog ili Z do Srebrenog su kružni polasci. Oznaka ZM vozi preko Zone do škole u župi i vraća se preko Mljekare. Godinama je takav raspored.

Na 10-2 vozi čini mi se gbr. 114 ili 115.
Nigdje ne piše da su kružni polasci. To znamo ti i ja. A stranci? Svaka linija koja se vozi mora biti uredno objavljena. To je zato što se u Libertasu radi preko one stvari. Nek jednostavno u red vožnje za putnike prepišu vremena iz dopusnice. Na položaje je izgleda dosta njih došlo partijskom knjižicom, a bogami se s njom i održava na položaju iako je očito da za njega nisu. Pogotovo oni zaduženi za informiranje putnika.
A 114 i 115 sam vidio sa tablama linije 10. Mislio sam da je 114 na R-2, a 115 na 10-4. Ali moguće je da jedan na 10-2. Jer nisam vidio zglobnog.
Jesu li to vozači prijavili neispravnost ne bi li im dali novi ili 207 ili 208? Ni to me ne bi iznenadilo.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SL222 pon 10 lis 2022 - 14:35

Novi su krenuli, vidio sam 60 na 3ici i 59 na 4ici.
37 vozi na 1A-1 (jutros je tamo bio 201), 156 i dalje na 1B-3.
43 je trenutno redovan na 6ici.
MAN SL222
MAN SL222

Broj postova : 75
Registration date : 18.08.2021

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 14:52

Krenuli su novi. DU319JZ sam upravo vidio na liniji 3. Ima gbr.60.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pon 10 lis 2022 - 15:19

DU276JZ je gbr 61 i vozi na liniji 1A.
DU326JZ je gbr.59 i vozi na liniji 4.
Čini mi se da sam vidio i jednog na liniji 6. Ali predaleko za identifikaciju. Isto tako i na 1B. Vozi li i šesti nisam vidio.

A gbr.175 je izgleda zamijenio 115 na 10-2. I gbr 153 je izgleda na 10-3. Vozi samo jedan Urbanway i to na 10-1, ali mu nisam uspio vidjeti gbr.
Nikako mi nije jasno zašto zglobnog mijenja bus sa 50% mjesta u odnosu na zglobnog. Ali valjda tako treba. Čudi me da nemaju barem jednog A21 serije 150-159 koji bi mogao upasti umjesto zglobnog na liniju 10. A sada može na prigrad bilo koji osim 45-55. Jer mislim da to nije predviđeno elaboratom za njihovu nabavu. Tada je pravnik bio sadašnji direktor.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SL222 uto 11 lis 2022 - 16:45

207 popodne vozi na 1A-1 (jutros je bio 37), s njim su 51 i 61.
Na 1B su 54, jedan novi (nisam vidio g.br.) i 156.
201 sam vidio na Pilama (trebalo bi biti Shuttle).
MAN SL222
MAN SL222

Broj postova : 75
Registration date : 18.08.2021

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar uto 11 lis 2022 - 17:55

MAN SL222 je napisao/la:
37 vozi na 1A-1 (jutros je tamo bio 201), 156 i dalje na 1B-3.
201 je vjerovatno povučen na pripremu da bi jutros mogao voziti shuttle.
Sad već koliko dana stalno vozi?

Tako su nikad brojniji autobusi za shuttle. Od zglobnih sam vidio 201 i 203. Bio je i regio 174, puno crosswaya, rekao bi svih pet. Bio je i barem jedan A20, nisam vidio gbr. Ali na 10-2 sam vidio 158, pa je moguće da su shuttle vozila oba.
U luci su dva broda CELEBRITY REFLECTION i VIKING SKY. Izgleda da se vozi za oba jer su autobusi imali dvije vrste tabli.
VIKING SKY je ranije angažirao dva Crosswaya.

Od novih mislim da je na 1B gbr.58, a na liniji 6 gbr.56. Ali nisam siguran jer sam ih vidio izdaleka. 57 i 208 nisam još vidio.
207 ima čudan prednji displej. Kad mi se približavao mislio sam da i nije uključen. Kad je bio bliže jako blijedim slovima bez boje je pisalo uobičajeno 1A MOKOŠICA. I on ima reg DU317JZ.

Od starijih gbr.152 na liniji 16A sa upaljenim displejem.
Gbr.158 na liniji 10. na istoj liniji je 153, a čini mi se i 157. Četvrti je Urbanway 18. Nisam vidio gbr. ali trebao bi biti gbr.205. Jer 206 neće skoro u promet, a ne znam je li 204 napustio garažu. Već je neko vrijeme bio na listi neispravnih.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 12 lis 2022 - 9:30

Jutros dva broda u luci AZAMARA QUEST i MARELLA EXPLORER. Nisam vidio da se vozi shuttle.

DU276JZ je  gbr. 56 i vozi na liniji 6.
Gbr.58 je na 1B, ali još mu nisam uspio vidjeti reg. A gbr.57 još nsam vidio ni danas. Isto ni 208.
I jutros gbr.207 na 1A. Nema podlogu broja linije na displeju u boji na prednjem displeju. Jutros se ipak nešto bolje vidi nego jučer. Da li zglobni imaju drugačiji prednji displej nego solo? Kao Crossway LE.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 12 lis 2022 - 12:34

DU748JV je gbr.58. Ostaju još 57 i 208 koji nisu izgleda još u prometu.

Gbr.182, 183 i 174 izgleda voze Shuttle.
Gbr.184 je istakao tablu prijevoza djece. Ide li to u Konavle ili Župu?
Gbr.173 vozi djecu po gradu sa istaknutim oznakama prijevoz djece.
Gbr.204 je na 10-1. Gdje je 206? Gbr.205 neće skoro u promet nakon to je na njega naletio osobni auto prošli tjedan. Dogodilo se to krivnjom vozača osobnog vozila koji taj sudar nije preživio. U autobusu po pisanju portala nitko nije stradao. Prilažem link:
https://dubrovackidnevnik.net.hr/vijesti/crna-kronika/teska-nesreca-u-dubokoj-ljutoj-sudjelovali-auto-i-autobus-ima-ozlijedenih-na-terenu-i-vatrogasci
Gbr.175 je na 10-2.
Gbr.201 ponovo na 1A.
Na R-1 vidio sam jednog iz generacije 2016. Ako sam dobro upamtio gbr.37.
Na linku u prilogu piše:
dubrovackidnevnik.net.hr je napisao/la:
Stravična nesreća u Dubokoj Ljutoj, smrtno stradala jedna osoba
Autor: dubrovackidnevnik.hr  Datum objave: 06.10.2022.
Autori fotografija: radari viber, Radari viber
0
Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 18:20 sati u Dubokoj Ljutoj u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, što je potvrđeno iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
U nesreći su sudjelovali osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka marke Wolkswagen i Libertasov autobus. Prema neslužbenim informacijama, smrtno je stradala muška osoba iz osobnog vozila. Radi se o Ivu Kramaru, predstojniku samostana u Pridvorju i policijskom kapelanu za Dubrovačko-neretvansku županiju.

Na teren su izašli Hitna pomoć, policija i vatrogasci. Okolnosti ove nesreće bit će poznate po dovršetku očevida.
Zanimljivi su komentari pomenutog članka na istom portalu.

dubrovackidnevnik.net.hr je napisao/la:
OR SIGN UP WITH DISQUS

Name

Sort by Newest

Ljigo • 6 days ago
Nema veze što je pijan vozio, što je od Brsečina preko Grada do Duboke Ljute imao ubiti nekoliko ljudi, što je među tim ljudima u autima bilo i male djece, bitno je to da je pastir pošao, ovčice tuguju

1

Reply

Share ›
Fakin Ljigo • 5 days ago
A vi svete duše niste to prijavili nego gledali?!pametnom dosta

1

Reply

Share ›
Ne dipr Fakin • 5 days ago
Prijavili su. Ali policija ocit nije ozbiljno shvatila.

1

Reply

Share ›
Mumumuuuu Ne dipr • 5 days ago
Zašto onda to ne istražujete i ne prozivate policiju?!

1

Reply

Share ›
deda • 6 days ago
vidjen je kako vrluda jos od zatona kao "majka"...

1

Reply

Share ›

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 12 lis 2022 - 16:12

Vidio sam 156 na putu u garažu. Je li ga zamijenio neki novi? Možda 57 ili 61 koga je na 1A zamijenio 208?
Inaće 156 sam ranije vidio na liniji 8. Drugi bus je na istoj liniji bio čini mi se 36.
DU318JZ je gbr.208 i vozi na 1A-1. Uz njega su na liniji 1A još 207 i 201.
Na liniji 1B su 54, 58 i 135.
Edit: Novi nije na liniji 8. Prvi autobus na toj liniji je gbr.44. Možda 57 i 61 i ne voze.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by AMFan sri 12 lis 2022 - 21:19

kriticar je napisao/la:DU276JZ je gbr 61 i vozi na liniji 1A.

kriticar je napisao/la:DU276JZ je  gbr. 56 i vozi na liniji 6.

Odluči se koji je na kraju Wink

AMFan

Broj postova : 80
Registration date : 03.12.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 15 / 40. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Odgovori na temu