Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio)

+6
gaspa
AMFan
NP-549
MAN SL222
MAN SU220
kriticar
10 posters
Započni novu temu   Odgovori na temu

Stranica 22 / 40. Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Go down

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Empty Re: LIBERTAS Dubrovnik (peti dio)

Postaj by kriticar uto 6 pro 2022 - 17:15

MAN SU220 je napisao/la:
Kad sam ja krenuo u osnovnu bio je Tam sa Vitaljine, dovezo bi 07:30 Plat i vraćo u 13:20 za Plat.
Vozači iz garaže bi doveli ujutro 07:20 Mandaljenu i Čibaču a popodne u 13:20 Škola - Mandaljena - Čibača - Škola isto povratak natrag i dovođenje druge smjene.
Još jedan Tam(ili SU220) bi doveo 07:15 Brgat i Buiće i kasnije vozio u 12:30 za Plat i 13:30 iz Plata za liniju 16.
23A bi dovela u 13:20 Brgat i Buiće.

Popodne bi TAM sa Majkova vozio u 18:15 za Plat i 19:00 iz Plata.
Linija 23 bi došla oko 19:00 pokupit Buiće i Brgat.
A djeca za čibaču i mandaljenu bi čekala liniju 16 u 18:15 i 19:15 koja bi došla magistralom pa vozila kroz mandaljenu.
Mislim da se nije puno promijemilo ni danas. Libertas tu školu kao da vozi i dalje linijama, Ali to naziva školski prijevoz. Fino izigravanje propisa. Jedino što je nastava osnovne škole u jednoj smjeni.

Jedno vrijeme je i služba 27 išla do Plata otprilike u vrijeme kada si ti naveo da je išla služba 26. Ne sjećam se više kada je to bilo. Mislim da je već bio stigao gbr.116.

Nego iza 189 sa displejem 10 koji je krenuo danas u 15:20 kroz Gruž je vozio gbr.111 sa displejem Libertas i naopako okrenutiom tablom. Čini mi se da je imao putnike. Gdje je mogao ići, na kojoj liniji?
Nije valjda BIS i za taj polazak desetke?

kriticar
Moderator
Moderator

Broj postova : 6189
Registration date : 14.05.2008

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 uto 6 pro 2022 - 17:36

kriticar je napisao/la:Jedno vrijeme je i služba 27 išla do Plata otprilike u vrijeme kada si ti naveo da je išla služba 26. Ne sjećam se više kada je to bilo. Mislim da je već bio stigao gbr.116.

Nego iza 189 sa displejem 10 koji je krenuo danas u 15:20 kroz Gruž je vozio gbr.111 sa displejem Libertas i naopako okrenutiom tablom. Čini mi se da je imao putnike. Gdje je mogao ići, na kojoj liniji?
Nije valjda BIS i za taj polazak desetke?

To je nastavio gbr. 109 sa linije 26 dok se nije ukinula nastava popodne.

Gbr. 111 vozi liniju 23A bez ikakve oznake.
U 19:30 piše Srebreno - Buići - Brgat - Dubac a vozi
19:30 Srebreno - Škola Župa - Buići - Brgat - Dubrovnik
Neozbiljnost samo takva.
MAN SU220
MAN SU220

Broj postova : 916
Registration date : 28.03.2013

kriticar likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 7 pro 2022 - 7:58

Pa ja na to ukazujem stalno. Ozbiljna osoba odgovorna za to bi nastojala da se zakoni i propisi RH poštuju. Ali ozbiljne osobe koja zna u Libertasu nema na položajima s kojih se to odlučuje. Što i očekivati od vojnika partije koji ovise o raspoloženju onih iznad njih. Dok je tako neće biti napredka.

Jutros je opet 39 na 1A. Ne mogu skupiti tri zglobna. Normalno kada jednog troše na jednu dnevnu vožnju ispomoći linije 10. Nepotrebnu? Možda bi bio i koji putnik više da je autobus propisno označen.

Kako da običan putnik namjernik zna kuda vozi neoznačeni autobus kada ja koji to pratim dosta intenzivno nisam znao?

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 7 pro 2022 - 8:12

MAN SU220 je napisao/la:
kriticar je napisao/la:Jedno vrijeme je i služba 27 išla do Plata otprilike u vrijeme kada si ti naveo da je išla služba 26. Ne sjećam se više kada je to bilo. Mislim da je već bio stigao gbr.116.

To je nastavio gbr. 109 sa linije 26 dok se nije ukinula nastava popodne.

Osobno sam se vozio baš na tom polasku i povratku sa nažalost u međuvremenu preminulim, a tada redovnim vozačem službe 27. I ako se dobro sjećam polazak iz Grada je bio u 18:30. E sada sam autobus mi nije jasan u sjećanju, ali mislim da nije bio 54, već da je bio stigao 116. Možda sam išao sa oba dva.
A kada je služba 26 u to vrijeme imala zimi polazak na liniji 10? Polazak je čak i ostao kada je na službi Turkiz zamijenio 109.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 7 pro 2022 - 9:42

Što točno piše na tabli koju obično nosi vozilo na službi 23A? Inače služba tijekom dana vozi na sedam različitih pravaca, a u redu vožnje na internetu nazvana je 23A Dubac - Brgat - Srebreno. Jako informativno za putnike.
Tako da je skoro sasvim svejedno ima li tablu koja ne upučuje na ništa ili je nema. A propisi traže da ima barem krajnje odredište. Dobro dođe i koja bitna usputna stanica.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 sri 7 pro 2022 - 11:53

kriticar je napisao/la:Što točno piše na tabli koju obično nosi vozilo na službi 23A?
23A BRGAT - BUIĆI - SREBRENO
Ima još nekih papirnatih ali se nemogu sjetit što na njima piše.
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sri 7 pro 2022 - 14:22

Lijepo je sjećati se prošlo, ali okrenimo se budučnosti koja mi ne izgleda svijetla uz ovu upravu i ovog direktora i gradonačelnika. U nepunih šest godina uspio je Libertas srozati s samog vrha skoro na dno na nekoj rang listi gradskih prevozničkih tvrtki. Drugi su puno bolje iskoristili nabavke financirane iz fondova EU. Libertas je čak propustio jednu nabavu. Dok su npr. Split i Rijeka obavili tri nabave Libertas je obavio samo dvije. I pogotovo prvu jako traljavo, ali su se izvukli u zadnjem momentu.
Mislim da je vrijeme da u Libertasu krenu s pripremnim radnjama za nabavku najmanje deset gradskih niskopodnih autobusa koji bi stigli za sezonu 2024. Jer provođenje samog natjećaja može trajati do šest mjeseci. Situacija na tržištu novih autobusa je takva da je trenutno rok isporuke novih otprilike godinu dana od dana potpisivanja ugovora.
Znaći najranije bi autobusi mogli stići pred punu sezonu 2024. Koliko će tada onih iz serije 134 - 139 biti spremno i uz koje troškove, a nisu puno bolji ni oni iz serije 150 - 159. Oni su skoro svi miljunaši. A na njima je trenutno teret prigradskih linija s većim opterečenjem brojem putnika.
Serije 31 - 36 i 37 - 44 tada će imati 11 odnosno osam godina.
A kakva će biti sezona i kakve potrebe će biti u Gradu?
Pa ne i bilo loše ni pet standardnih prigradskih jer neminovnost je da će postojeći Crosswayi pomalo morati mijenjati SÜ313 na školskom prijevozu, ako ga Libertas bude vozio. Ako se od njega bude tražilo da vozi i shuttle s čim će to?
A je li dovoljno tri gradska minija? Treba li ih još? Treba li i koji Midi? Ja ne znam što sve namjeravaju voziti, ali valjda u Libertasu to netko zna. I poduzeti će korake na vrijeme. Jer procesi nabave su se odužili.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 sri 7 pro 2022 - 15:13

Evo još koja zanimljiva
Garažni 16 na liniji 8 Pošta Gruž - Hotel Belvedere, zanima me trasa linije
Garažni 35 i 37 na stanici preko puta bazena.  Šta rade tu parkirani?
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Receiv89
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Receiv90
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Dubrov11
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 43511
MAN SU220
MAN SU220

portos, borna and Stijepo like this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 8:06

MAN SU220 je napisao/la:Evo još koja zanimljiva
Garažni 16 na liniji 8 Pošta Gruž - Hotel Belvedere, zanima me trasa linije
Garažni 35 i 37 na stanici preko puta bazena.  Šta rade tu parkirani?

Tabla sve govori. Trasa linije 8 ista kao današnja. samo što nije išao na današnji Kolodvor jer je tada bio na drugom mjestu. a od Viktorije je produžavao do hotela Belvedere. Jedno vrijeme vozila se i linija 8A Pile - Hotel Belvedere. Koja je kratila krug standardne osmice i od pumpe Ine išla direktno na I. Glavicu. I linija 5 je išla do hotela Belvedere.
A na stanici kod današnjeg Tommy-ja, a preko puta bazena nije 37 nego 32. Ne znam zašto su zaustavljeni, a tabla linije 1A je na 35. Ne mogu pročitati relaciju. Rekao bi da na tabli piše Pile - ? - Mokošica.
A kao da je smjena vozača. Ali gdje su putnici? Busevi mi djeluju prazni.

A zadnje dvije mogle bi biti puno novije. Trebalo bi da su nastale poslije 2004. kada su za liniju 10 stigli gbr. 90 i 91.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 9:09

Što mislite na kojim linijama bi mogli voziti novi Otokari?
A za koje nabavljaju tri gradska Minija? Nitko se nije odvažio da pokuša pogoditi koju marku su odabrali?

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 čet 8 pro 2022 - 11:31

kriticar je napisao/la:A na stanici kod današnjeg Tommy-ja, a preko puta bazena nije 37 nego 32. Ne znam zašto su zaustavljeni, a tabla linije 1A je na 35. Ne mogu pročitati relaciju. Rekao bi da na tabli piše Pile - ? - Mokošica.

To si zaključio po natpisu Dubrovnik ispod? Znači 31 i 32 su išli na te ZOI84 u Sarajevo?
Piše 1a Pile - marina - Mokošica
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 čet 8 pro 2022 - 11:42

kriticar je napisao/la:Osobno sam se vozio baš na tom polasku i povratku sa nažalost u međuvremenu preminulim, a tada redovnim vozačem službe 27. I ako se dobro sjećam polazak iz Grada je bio u 18:30. E sada sam autobus mi nije jasan u sjećanju, ali mislim da nije bio 54, već da je bio stigao 116. Možda sam išao sa oba dva.

Da i ovo razrješimo. Majkovi su vozili u 18:15 za Plat i 19:00 iz Plata a Vitaljina je znači imala polazak u 19:00 Škola - Plat - Buići - Brgat kojeg se ja uopće ne sjećam.

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2106
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2107
MAN SU220
MAN SU220

Stijepo likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 12:17

Tako je.
A ovo za tablu sam se kasnije sjetio. Trebalo je vremena. To su počeci linije 1A kada još nisu svi polasci išli do Mokošice. Neki su se okretali i u Marini. Tih godina Nova Mokošica se tek počela graditi i bile su useljene tek jedna ili dvije zgrade. A možda je iz nekog razloga mijenjali autobus na liniji.
32, 35 i 38 su već 1981 u krugu zamijenjeni novim autobusima i postali su VVN. VVN je bio i 45. Još 1985. redovno su vozili samo 38 i 45 do dolaska 61 koji je zamijenio 45. Poslije toga su dodavani autobusi iz prve serije 30, 31 kratko, pa 39, 40, otvorena linija 1B da bi rat dočekala linija sa čak 6 VR(3 A i 3 B). Za što su bili raspoloživi 30, 32, 35, 38, 39, 40, 45, 60 i 61 te 1988 pristigli 62 i 63. Ali i svi ostali, osim 50. 51, 53 i 58, kojima se moglo na kutiju za ubacivanje novca pri samonaplati dodati drveni nastavak na kome se mogla držati Almeksica. I dodatak je čini mi se imao i ladicu za novac.
Četiri navedena su imali "svoje" linije na kojima su stalno vozili. Ostali "S" mjenjali su se u krugu, a ovi VVN na VR linije za Mokošicu.

kriticar
Moderator
Moderator

Stijepo likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 12:22

MAN SU220 je napisao/la:
Da i ovo razrješimo. Majkovi su vozili u 18:15 za Plat i 19:00 iz Plata a Vitaljina je znači imala polazak u 19:00 Škola - Plat - Buići - Brgat kojeg se ja uopće ne sjećam.

Kada sam ja išao s Vitajskim iz Plata se vratio u Dubrovnik direktno. Nije išao preko Buića na Brgat. Je li to bio izuzetak samo za taj dan ili je trajalo duže više se ne sjećam. A sjećanja pomalo blijede. Tako se uopće ne sjećam da je služba 26 vozila polazak na liniji 16.
Ali možda se Stijepo sjeća. Samo on je izgleda rijedak gost na forumu.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 čet 8 pro 2022 - 15:27

Ode u 15:20 a tabla je na Šipanu  Laughing
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2108
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by Stijepo čet 8 pro 2022 - 19:03

kriticar je napisao/la:

....Ali možda se Stijepo sjeća. Samo on je izgleda rijedak gost na forumu.

Ne sjećam se ni ja da je služba 26 vozila za plat, ali se sjećam da bi i ujutro i popodne po dolasku u grad isli na liniju 5 kao ispomoć, znači oko 7 ujutro i oko 13.15, iz lapada do turističke, i nosio bi tablu linije 5. Linija 26 bi po popodnevnom dolasku isla na pregled i točenje goriva, dolazio bi i grad oko 17, i u remizu, tako da ne kazem da se to poslje nije mijenjalo ali ne vjerujem da bi stigao jos za plat, tim vise jer sam znao oba ta vozaca i znam da bi do 20.15 bili ili u suhe lokve ili pod odrinom. To sa vitajskim je bilo i kad sam ja isao u skolu, ali je tad nosio tablu linije 16 i vozio tom rutom, preko zone. Ujutro kad bi isao u grad je isto isao preko mljekare, i u gradu bi isao na brgat kao linija 17. Ali mi sad nesto zvoni i da je sluzba 15 imala neki polazak za zupu??

Usput, koliko sam skonto su220 radi sad u libertasu? Kad autobusi sa 15 i 26 imaju dnevni pregled?
Dok je remiza bila na starom mjestu je uvijek bilo istok ujutro a zapad popodne.

Kako vise nemam vezu u remizi tako vise nemam od koga dobijat informacije a dosta toga se ocito promjenilo. A da ne govorim da sam se zadnji put vozio gradskim busom kad su dosli 134-139.

Stijepo

Broj postova : 20
Registration date : 04.02.2020

[Vrh] Go down

Postaj by Stijepo čet 8 pro 2022 - 19:17

kriticar je napisao/la:Godina je najranije 1985, A najkasnije 1987. Pod uvjetom da su sve slike slikane u isto vrijeme.

A postavljeni raspored je li raspored linije 16 za putnike ili službe 16 za vozača? Po nekim detaljima rekao bi za putnike i to ljeti. Ali više se ne sjećam kada su obnovljeni neki Platski hoteli.
I nije mi jasno kuda bi išao autobus sa polazaka 15;15 i 20:15. Kaže prolazi kroz Zonu, a onda Kupari - Srebreno?
Ovo mi djeluje preteća linije 16A. Ona je i uvedena negdje tada ili godinu dvije kasnije? Više se ne sjećam.

Kad bi pisalo "kupari-srebreno" onda je isao obrnutom rutom preko zone. Znaci kupari srebreno mandaljena zona grad.

Stijepo

[Vrh] Go down

Postaj by Stijepo čet 8 pro 2022 - 19:25

MAN SU220 je napisao/la:Evo još koja zanimljiva
.....
Garažni 35 i 37 na stanici preko puta bazena.  Šta rade ...
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Receiv90
]

Moja teorija... ovaj iza mora ic u garazu iz nekog razloga, vozac prelazi u prvoga (vidi se na slici) i nastavlja s njim. Inace ovo je bilo uobicajeno da drugi bus ceka zamjenu na ovom mjestu ako mora u garazu.

Stijepo

borna likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 19:57

Tamo negdje krajem devedesetih ili početkom ovog tisućljeća bus sa službe 11 ujutro po dolasku u grad vozio je polazak sa bivšeg željezničkog kolodvora za Lapad, a ne trasom sedmice već Lapadskom obalom preko Pošte, semafora na Vojnovića pa preko doma zdravlja u remizu. Vozio je buduće pomorce i ekonomistice u školu.
Još krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih dva Sanosa A12 su vozila polazak linije 8 u 07:30 sa stanice Lapad preko pošte Gruž, I. Glavice, Viktorije do Ploča i u remizu. Službe su bile 11 i 15. Osmica tada i nije išla na Pile jer je put od I Glavice do Vatrogasaca bio dvosmjerni.
Tako da su ti prigradski busevi bili bolje iskorišteni.
Nije mirovao ni bus sa službe 23. Vozio je kao drugi bus na liniji 9 ujutro nekoliko tura. A nekad je vozio i polaske linije 10. Pogotovo popodne. Stalno se nešto mijenjalo, poboljšavalo, a ovi danas samo uglavnom iz godine u godinu prepisuju i ono što se u praksi već pokazalo lošim.

kriticar
Moderator
Moderator

Stijepo likes this post

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 čet 8 pro 2022 - 22:30

Stijepo je napisao/la:Ne sjećam se ni ja da je služba 26 vozila za plat, 
ali mi sad nesto zvoni i da je sluzba 15 imala neki polazak za zupu??

05:45 - 06:10 Z (garaža)
07:10 sa Mljekare (10-3 ispomoć)
11:15 M do Plata (služba 22)
12:15 M - 13:10 M (garaža)
12:30 M - 13:30 M (garaža)
13:25 ZM (služba 15)
18:15 M - 19:00 M (služba 26)
Sve ostalo je vozio pravi bus sa linije 16

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2109

Zadnja promjena: MAN SU220; čet 8 pro 2022 - 23:19; ukupno mijenjano 1 put.
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar čet 8 pro 2022 - 22:50

Ovo je raspored sa najkasnijim polaskom na liniji 16 koji sam vidio. Obično je na večini rasporeda zadnji polazak oko 20, često u 20:15

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pet 9 pro 2022 - 8:35

MAN SU220 je napisao/la:Ode u 15:20 a tabla je na Šipanu  Laughing
LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2108
Ma nije moguće? Jučer ga nisam vidio. Koji je to već dan da prometna služba i njen šef nisu ništa poduzeli? Koga briga za putnike? Sreća da ih nema puno i vjerojatno su redovni pa znaju kuda autobus ide. Ali linije nisu namjenjene samo redovnim putnicima. A ovo je najbolji dokaz koliko oni koji bi trebali, brinu o putnicima. Istim onima zbog kojih imaju uhljebnička radna mjesta. Pet minuta posla treba, ako i toliko, za isprintati i staviti u autobus ispit linije na papiru A4. Ali izgleda nema volje ni za to?
Isto važi i za polazak gbr. 203 na dodatnom (BIS) polasku u 13:00 na liniji koju Libertas drži u tajnosti već mjesecima. A liniju 10, na kojoj je taj polazak, puno više koriste neredovni putnici nego polaske 23A. A gdje je u svemu tome inspekcija?
Nego hoće li u sustav obavještavanja na Otokarima ukucati te "midi" i "mini" linije?

@ MAN SL222, gbr. 39 je danima na liniji 1A. 207 i dalje nije vozio. Od zglobnih samo 202 i 208 na 1A.
Na desetki su 201 i 204 i već spomenuta ispomoć gbr.203.
Nisu vozili ni 205 ni 206.
Kako će biti danas tek ćemo vidjeti.

Nego već nekoliko jutara oko sedam pri odlasku na posao sam vidio kroz Gruž prazan gbr.137 sa upaljenim displejem Ploče. Jesu li to nešto mjenjali službu R-1? Zar bus R-1 nije već u šest i petnaest išao iz Mokošice u Bolnicu pa onda Lapad - Ploče?

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar pet 9 pro 2022 - 13:44

I danas na 1A čini mi se ista tri.
Zato promjene na liniji 10
Ispao je 201 i 10-1 vozi 203. Na ispomoć u 13:00 uletio gbr.207. Treba li tu ispomoć voziti zglobni? ili još bolje pitanje: treba li uopće ta ispomoć? Jer i dva solo busa na polasku linije 16 u 13:25 su dobro puna.
201 je jučer imao problema sa dispjima. Radili su samo prednji i desni. Dok lijevi i zadnji nisu.
Na 25 gbr.116, a na 27 gbr.183.
Na liniji 15 vozi 192. Je li se 188 pokvario? I dalje nema u prometu gbr.193.
Neki iz EU fondova 2021. (gbr. 45 - 55) vozi na Mokošica Ploče.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by MAN SU220 sub 10 pro 2022 - 0:02

kriticar je napisao/la:Ovo je raspored sa najkasnijim polaskom na liniji 16 koji sam vidio. Obično je na večini rasporeda zadnji polazak oko 20, često u 20:15

Bilo je i kasnijih, jedan ljetni.
05:45 - 06:10 Z (garaža)
11:15 M do Sreb. (služba 22)
13:25 ZM (služba 15)
17:15 M do Plata (garaža)
20:15 Z do Cavtata - ispočetka vozila služba 16, kasnije iz garaže 20:15 Z do Sreb. a služba 16 u 20:15 magistralom do Cavtata jer je bio pretrpan i nije se moglo stizati, povratak bio u 21:00 kao linija 10.

LIBERTAS Dubrovnik (peti dio) - Page 22 Img_2111
MAN SU220
MAN SU220

[Vrh] Go down

Postaj by kriticar sub 10 pro 2022 - 9:09

Iz koje godine je to? Čak tog dizajna se uopće ne sjećam.  Popodnevna smjena na službi 16 više od 10 sati?  A jutarnja sedam. Koliko sam ja pratio uvijek su se trudili da smjene iste službe traju podjednako koliko je to moguće. Ove zadnje ni ne analiziram jer uglavnom prepisuju , Ako i uvedu nešto novo vrlo brzo ispadne većinom nesvrsishodno. Nažalost.
Zanimljivo tada nije bilo polaska 12:30/13:05 koje danas vozi služba 21, a dugo je imao i ispomoć prema Gradu ili sa Kuparske ulice ili sa Mljekare. Možda zato što je ovo, kako si naveo ljetni raspored.
I koji bus je to uglavnom vozio? Dolaskom 90 i 91 gbr.18 je zamijenio gbr.11. Onda je dolaskom 107 - 116 preuzeo gbr.91. Ne mogu se sjetiti kada je skinut i prebačeni na školski prijevoz, a povod je bio pojava dima ili vatre na jednom SU220 koji je bio na školskom prijevozu za školu Župa. Je li ponovo gbr. 18 ili neki drugi tada preuzeo služu 16? Mislim da je tada već bila uspostavljena i služba/linija 16A.

kriticar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 22 / 40. Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Odgovori na temu