Tramvaj u Zagrebu
+21
borna
inflameswetrust
ICE-3M
Laurus
Garage
NP-549
ZlayoZg
KAPO
portos
nenek
Vedran Zeman
Barney
mansl223
sali
Pfaff
gaspa
seabral
kriticar
Narcis
kico101
kiki273
25 posters
Stranica 5 / 9.
Stranica 5 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Tramvaj u Zagrebu
Gornjem fale još samo 3 stiha iz iste pjesme, najvezanija uz temu:
I treba biti blizu
kad prvi tramvaji napuštaju remizu,
na početku dana
(itd)
I treba biti blizu
kad prvi tramvaji napuštaju remizu,
na početku dana
(itd)
Registration date : 14.05.2008
Sali, ovo je prekrasno, Svaka čast na trudu.
Uz Gaspin dodatak, ja bih još nadodao i malo Arsena (iako je više željeznički):
Na rastanku još po jednu,
u društvu 'onih' žena,
dok vlak jutarnji tutnji,
i pije prva smjena...
Uz Gaspin dodatak, ja bih još nadodao i malo Arsena (iako je više željeznički):
Na rastanku još po jednu,
u društvu 'onih' žena,
dok vlak jutarnji tutnji,
i pije prva smjena...
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Zagreb ;11.02.2012.god.
Rotor
Dok stojim u sačekuši,snjeg pada,vjetar puše,prsti promrzli,a ljudi me nekako čudno gledaju.Baš se pitam zašto ?
Da su se usudili pitati sigurno bi me pitali : Što vi nemate pametnijeg posla ?
Tako dok sam čekao i fotuckao prisjećao sam se nekih narodnih poslovica sve se provjeravajući koliko te mudre narodne izreke danas drže vodu.Neke sam od njih životno i iskustveno provjerio.Možete se,ali i nemorate se s mojim primjedbama suglasiti :
Pitat će te starost gdje ti je bila mladost.( Točno! Veoma točno! )
Tko rano rani dvije sreće grabi. ( Netočno.Nema veza )
Tko pjeva zlo ne misli.( Glupo )
Nema paučine na mlinu koji uvijek melje.( Točno )
Parica - carica. ( Itekako točno )
Veliki nos nikada nije pokvario lijepo lice.(Točno,ali samo ako se ide plastičnom kirurgu )
Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. ( Netočno.Zastarjela poslovica )
S lažima se ne ne da dugo živjeti. ( Netočno )
Čuvaj se neprijatelja koji ti je nekoć bio prijatelj. ( Potpuno točno )
Srdačan pozdrav !
Rotor
Dok stojim u sačekuši,snjeg pada,vjetar puše,prsti promrzli,a ljudi me nekako čudno gledaju.Baš se pitam zašto ?
Da su se usudili pitati sigurno bi me pitali : Što vi nemate pametnijeg posla ?
Tako dok sam čekao i fotuckao prisjećao sam se nekih narodnih poslovica sve se provjeravajući koliko te mudre narodne izreke danas drže vodu.Neke sam od njih životno i iskustveno provjerio.Možete se,ali i nemorate se s mojim primjedbama suglasiti :
Pitat će te starost gdje ti je bila mladost.( Točno! Veoma točno! )
Tko rano rani dvije sreće grabi. ( Netočno.Nema veza )
Tko pjeva zlo ne misli.( Glupo )
Nema paučine na mlinu koji uvijek melje.( Točno )
Parica - carica. ( Itekako točno )
Veliki nos nikada nije pokvario lijepo lice.(Točno,ali samo ako se ide plastičnom kirurgu )
Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. ( Netočno.Zastarjela poslovica )
S lažima se ne ne da dugo živjeti. ( Netočno )
Čuvaj se neprijatelja koji ti je nekoć bio prijatelj. ( Potpuno točno )
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Svaka čast sali na ovim "snježnim tramvajima", milina je gledati te slike iz toplog doma.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Zagreb ; 11.02.2011.god. Rotor
Narcis hvala !
Prsti gotovo ukočeni.Taman kad si hoću staviti rukavice da ih malo ugrijem evo tramvaja.
Zove me prijatelj na mobitel :Što radiš ? Fotkam tramvaje ! Što radiš ,zar si vani ? Da ! Pa ja nemrem doći sebi,veli prijatelj,Spremno mu odgovaram:Ako ne možeš doći sebi dođi meni !........... .
Razgovaram sam sa sobom ,nema ljudi u blizini pa se ne čuje....pričam si viceve
Kad Zagorci piju
Svi kažu da su pijanci.
Kad to učine Istrijani
Svi kažu da su sommelieri
Upita Štefek Baricu:
"Barek, jesi l' slobodna za sljedeći ples?"
"Jesam," odgovori Barica.
" Moreš li mi pridržati gemišta?"
Ne mogu više.....idem se malo zagrijati ...i promjeniti lokaciju.
Silazim u Zapruđu,da vidim kakvo je ovdje stanje.....Tramvaj linija Br.14 će na Mihaljevac preko Jadranskog mosta,Trga,Jurišićevom,Draškovićevom,Ribnjakom,Medveščakom.....
Tramvaj Br.8 će na Mihaljevac preko Mosta Mladosti,Držićevom,Branimirovom,Draškovićevom,Ribnjakom,Medveščakom .......
Evo još jedan vic :
Štef se povjerava Juri;
"Ne znam kaj mu je, ali moj se pimpek ponaša kak cucek..!"
Kak to misliš? - pita Jura
Pa mojoj ženi neće niš, a susedu bi zdrapal.
Svojevremeno kad je gostovao na Z1 televiziji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić,na voditeljsko pitanje,tko je pravi zagrebčanin,odgovorio je :
- Pravi zagrebčanin je svaki onaj koji voli grad u kome živi.
A dr.Žarko Domjan nekadašnji predsjednik Sabora Republike Hrvatske u jednom je trenutku ustvrdio :
-Mi smo bili Evropa i prije Evrope.
Srdačan pozdrav !
Narcis hvala !
Prsti gotovo ukočeni.Taman kad si hoću staviti rukavice da ih malo ugrijem evo tramvaja.
Zove me prijatelj na mobitel :Što radiš ? Fotkam tramvaje ! Što radiš ,zar si vani ? Da ! Pa ja nemrem doći sebi,veli prijatelj,Spremno mu odgovaram:Ako ne možeš doći sebi dođi meni !........... .
Razgovaram sam sa sobom ,nema ljudi u blizini pa se ne čuje....pričam si viceve
Kad Zagorci piju
Svi kažu da su pijanci.
Kad to učine Istrijani
Svi kažu da su sommelieri
Upita Štefek Baricu:
"Barek, jesi l' slobodna za sljedeći ples?"
"Jesam," odgovori Barica.
" Moreš li mi pridržati gemišta?"
Ne mogu više.....idem se malo zagrijati ...i promjeniti lokaciju.
Silazim u Zapruđu,da vidim kakvo je ovdje stanje.....Tramvaj linija Br.14 će na Mihaljevac preko Jadranskog mosta,Trga,Jurišićevom,Draškovićevom,Ribnjakom,Medveščakom.....
Tramvaj Br.8 će na Mihaljevac preko Mosta Mladosti,Držićevom,Branimirovom,Draškovićevom,Ribnjakom,Medveščakom .......
Evo još jedan vic :
Štef se povjerava Juri;
"Ne znam kaj mu je, ali moj se pimpek ponaša kak cucek..!"
Kak to misliš? - pita Jura
Pa mojoj ženi neće niš, a susedu bi zdrapal.
Svojevremeno kad je gostovao na Z1 televiziji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić,na voditeljsko pitanje,tko je pravi zagrebčanin,odgovorio je :
- Pravi zagrebčanin je svaki onaj koji voli grad u kome živi.
A dr.Žarko Domjan nekadašnji predsjednik Sabora Republike Hrvatske u jednom je trenutku ustvrdio :
-Mi smo bili Evropa i prije Evrope.
Srdačan pozdrav !
Zagreb ; 11.02.2011.god. ; Zapruđe
Između ovih nogara imam osjećaj da nekako jače puše
I na ovoj lokaciji poskakujem gore dolje kako što od tramvaja nailazi.Puno su brži od mene.....
Tramvaj linije Br.7 upravo silazi sa Mosta mladosti i nastavit će put kroz N.Zagreb prema svom krajnjem odredištu Savski most.
Most mladosti je šesterotračni most izgražen 1974.g. odmah uz Crveni most koji nije mogao podržati veliki kolni niti tramvajski promet. Širok je 36, a dug 300m. Konstrukcija mosta je čelična s betonskim nosačima. Projektant je bio Vojislav Draganić. Opisom Mosta mladosti valja istaknuti i prostor ispod njega koji predstavlja natkriveni atraktivni ambijent s izvrsnim potencijalom za održavanje različitih kulturnih manifestacija.
Treba spomenuti da je krajem devedesetih Petar Beluhan, osnivač glazbene grupe Mayales i predsjednik građanske udruge Lagano, lagano predložio projekt kojim bi se oživio prostor Podmostovlja i uveo u svakodnevni kulturni život mladih. Prema projektnom tekstu Beluhanove ideje, Podmostovlje predstavlja idealan prostor za okupljanja, jer je odmaknut od centra kvarta, a opet dovoljno blizu, u isto vrijeme pruža natkriveni prostor za nekoliko tisuća ljudi u kojem bi se mogle održavati kulturne manifestacije ,koncerti, izložbe otvorenog tipa i ostalo.
Da kažem koju riječ o samom zagrebačkom naselju Zapruđe koji mi je u neku ruku i domaćin.Sve počinje sa zagrebačkim gradonačelnikom Vecom Holjevcem.Holjevac je na mjestu gradonačelnika bio od 1952. do 1963. godine i u tih jedanaest godina premostio je Savu i proširio grad na njenu drugu obalu izgradnjom Novog Zagreba.
Izgradivši 1960. Most slobode, ubrzo je kraj njega izraslo i prvo urbano novozagrebačko naselje Zapruđe. Cijelo desetljeće napreduje gradnja Zapruđa.U prvoj polovini nastale su limenke.U sljedećoj niću i neboderi.Zapruđe kao naselje postat će mali grad za sebe ( iako će na tu kompletnu ponudu morati pričeka.)
Rijetka naselja mogu se pohvaliti da imaju u sebi i lanac dućana, mesnicu, poštu, banku, osnovnu školu, dječje vrtiće, knjižnicu, društveni dom, pa i dom zdravlja sa apotekom. No iako ima društveni dom, Zapruđanci bi željeli imati i kazalište, kino ili galeriju.
Ipak je največi događaj za naselje dolazak tramvajske pruge,koja ih je spojila sa Zagrebom.Puno se toga dobroga dogodilo odnosno promjenilo.Tramvaj se isprva okretao kod Sopota,Šestica ih je vozila do Trga (prije Trg Republike, danas Trg bana J.Jelačića), a sedmica do Kvaternikova trga (Kvatrića) i Maksimira. Kasnije ih je pruga povezala sa Sigetom, Trnskim, Savskim Gajem i Savskim mostom, pa dalje Savskom do Trga i Mihaljevca.Danas je tu u opticaju i linija br.8 koja im se sasvim dobro uklopila....
Srdačan pozdrav !
Između ovih nogara imam osjećaj da nekako jače puše
I na ovoj lokaciji poskakujem gore dolje kako što od tramvaja nailazi.Puno su brži od mene.....
Tramvaj linije Br.7 upravo silazi sa Mosta mladosti i nastavit će put kroz N.Zagreb prema svom krajnjem odredištu Savski most.
Most mladosti je šesterotračni most izgražen 1974.g. odmah uz Crveni most koji nije mogao podržati veliki kolni niti tramvajski promet. Širok je 36, a dug 300m. Konstrukcija mosta je čelična s betonskim nosačima. Projektant je bio Vojislav Draganić. Opisom Mosta mladosti valja istaknuti i prostor ispod njega koji predstavlja natkriveni atraktivni ambijent s izvrsnim potencijalom za održavanje različitih kulturnih manifestacija.
Treba spomenuti da je krajem devedesetih Petar Beluhan, osnivač glazbene grupe Mayales i predsjednik građanske udruge Lagano, lagano predložio projekt kojim bi se oživio prostor Podmostovlja i uveo u svakodnevni kulturni život mladih. Prema projektnom tekstu Beluhanove ideje, Podmostovlje predstavlja idealan prostor za okupljanja, jer je odmaknut od centra kvarta, a opet dovoljno blizu, u isto vrijeme pruža natkriveni prostor za nekoliko tisuća ljudi u kojem bi se mogle održavati kulturne manifestacije ,koncerti, izložbe otvorenog tipa i ostalo.
Da kažem koju riječ o samom zagrebačkom naselju Zapruđe koji mi je u neku ruku i domaćin.Sve počinje sa zagrebačkim gradonačelnikom Vecom Holjevcem.Holjevac je na mjestu gradonačelnika bio od 1952. do 1963. godine i u tih jedanaest godina premostio je Savu i proširio grad na njenu drugu obalu izgradnjom Novog Zagreba.
Izgradivši 1960. Most slobode, ubrzo je kraj njega izraslo i prvo urbano novozagrebačko naselje Zapruđe. Cijelo desetljeće napreduje gradnja Zapruđa.U prvoj polovini nastale su limenke.U sljedećoj niću i neboderi.Zapruđe kao naselje postat će mali grad za sebe ( iako će na tu kompletnu ponudu morati pričeka.)
Rijetka naselja mogu se pohvaliti da imaju u sebi i lanac dućana, mesnicu, poštu, banku, osnovnu školu, dječje vrtiće, knjižnicu, društveni dom, pa i dom zdravlja sa apotekom. No iako ima društveni dom, Zapruđanci bi željeli imati i kazalište, kino ili galeriju.
Ipak je največi događaj za naselje dolazak tramvajske pruge,koja ih je spojila sa Zagrebom.Puno se toga dobroga dogodilo odnosno promjenilo.Tramvaj se isprva okretao kod Sopota,Šestica ih je vozila do Trga (prije Trg Republike, danas Trg bana J.Jelačića), a sedmica do Kvaternikova trga (Kvatrića) i Maksimira. Kasnije ih je pruga povezala sa Sigetom, Trnskim, Savskim Gajem i Savskim mostom, pa dalje Savskom do Trga i Mihaljevca.Danas je tu u opticaju i linija br.8 koja im se sasvim dobro uklopila....
Srdačan pozdrav !
Odlična priča o Zapruđu. Hvala
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Pfaff hvala !
Zagreb ; 12.02.2012.god. ; Savska cesta
ZET - Ralica / grtalica ; smjer Prečko
Nakon nekog vremena evo je natrag........uh što sam se ustrčao......nisam ni osjetio hladnoću,a škvadra iz grtalice sa smješkom me je promatrala....glavno da me nije niš povozilo.......
Čisti skretnicu i prebacuje skretnicu u smjeru Savskog mosta
Srdačan pozdrav !
ZET - Ralica / grtalica ; smjer Prečko
Nakon nekog vremena evo je natrag........uh što sam se ustrčao......nisam ni osjetio hladnoću,a škvadra iz grtalice sa smješkom me je promatrala....glavno da me nije niš povozilo.......
Čisti skretnicu i prebacuje skretnicu u smjeru Savskog mosta
Srdačan pozdrav !
TMK 2100 - Plavo bijela shema bojanja
TMK 2112
TMK 2200K (Shorty)
2302
TMK 2100 Plava shema bojanja
2103
2111
U društvu s TMK 2200 koji skreće skretnicom u smjeru Savskog mosta
ČKD tatra T-4 i pripadajuća prikolica T4 (tip 801) s reklamom .Prolazi Avenijom Dubrovnik upravo stiže na tram.stajalište (Sopot)
Srdačan pozdrav !
TMK 2100 - Plavo bijela shema bojanja
TMK 2112
TMK 2200K (Shorty)
2302
TMK 2100 Plava shema bojanja
2103
2111
U društvu s TMK 2200 koji skreće skretnicom u smjeru Savskog mosta
ČKD tatra T-4 i pripadajuća prikolica T4 (tip 801) s reklamom .Prolazi Avenijom Dubrovnik upravo stiže na tram.stajalište (Sopot)
Srdačan pozdrav !
Eeee to sam htio vidjeti, kako ZET čisti tramvajske pruge.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Zagreb ; 12.02.2012.god.
Jučerašnji dan,snijeg koji je padao na širem gradskom području usporavao je gradski promet,ali tramvajski promet je bio redovit u odnosu na autobuse koji su odstupali od voznog reda.
Avenija Dubrovnik ; Središće
Jadranska avenija pogled u smjeru Jadranskog mosta
Savska cesta
Malo ugođaja sa "Pješačkog mosta".Svojevremeno sam prikazao rupe koje se vide uz ogradu,a budući je bilo dosta snijega uz ogradu nije mi se baš dalo provjeravati....
Kratki pogled na Jadranski most
Srdačan pozdrav !
Jučerašnji dan,snijeg koji je padao na širem gradskom području usporavao je gradski promet,ali tramvajski promet je bio redovit u odnosu na autobuse koji su odstupali od voznog reda.
Avenija Dubrovnik ; Središće
Jadranska avenija pogled u smjeru Jadranskog mosta
Savska cesta
Malo ugođaja sa "Pješačkog mosta".Svojevremeno sam prikazao rupe koje se vide uz ogradu,a budući je bilo dosta snijega uz ogradu nije mi se baš dalo provjeravati....
Kratki pogled na Jadranski most
Srdačan pozdrav !
Zagreb ; 12.02.2012.god.
Odlazi usponom prema Jadranskom mostu
Upravo pristigao sa Jadranskog mosta
Savska cesta
Siget - nasuprot Zagrebačkog Velesajma
Jedna zanimljivost koja se nekako fino uklapa uz zimske vremenske prilike.Ne propustite priliku
Sopot
Moju bolju stranu sam uvjerio da ja samo slikam tramvaje i ina prevozna sredstva i ništa drugo...trenutno je nema pa ne može baciti oko na ekran.......
Jedna od neki dan......kako bi Pfaff slikovito kazao sa krunicom.....
Srdačan pozdrav !
Odlazi usponom prema Jadranskom mostu
Upravo pristigao sa Jadranskog mosta
Savska cesta
Siget - nasuprot Zagrebačkog Velesajma
Jedna zanimljivost koja se nekako fino uklapa uz zimske vremenske prilike.Ne propustite priliku
Sopot
Moju bolju stranu sam uvjerio da ja samo slikam tramvaje i ina prevozna sredstva i ništa drugo...trenutno je nema pa ne može baciti oko na ekran.......
Jedna od neki dan......kako bi Pfaff slikovito kazao sa krunicom.....
Srdačan pozdrav !
Zagreb ; 14.02.2012.god.
Ulica grada Vukovara - kod Koncertne dvorane V.Lisinski
TMK 2200 K ; ( 2301-Shorty)
Linija Br.13 ; Žitnjak - Vukovarska - Savska - Trg bana J. Jelačića - Glavni kolodvor - Trg žrtava fašizma - Kvaternikov trg
(l =11 368 m)
Liniju Br.13 samo u obrnutom smjeru, odrađuje :
ČKD tatra KT-4 (tip 301) /Katica - s reklamom
TMK 2100 (2107) odrađuje liniju:
Br. 5 Prečko - Vukovarska - Autobusni kolodvor - Kvaternikov trg - Maksimir (l=8877m)
Katica (333) na liniji Br.3 Ljubljanica - Vukovarska - Savišće (l = 8 898 m)
ČKD tatra T-4 (tip 401) (405) na liniji Br.13
Ozaljska ex Končareva
Katica (335) na liniji Br, 9 Ljubljanica - Glavni kolodvor - Borongaj (l=7 377 m)
Katica (333) - već smo se sreli danas u Vukovarskoj
TMK 1-Z ( 226) / motorna kola u plavoj shemi bojanja. Kao šlep služba,vuče TMK 2200
Srdačan pozdrav !
Ulica grada Vukovara - kod Koncertne dvorane V.Lisinski
TMK 2200 K ; ( 2301-Shorty)
Linija Br.13 ; Žitnjak - Vukovarska - Savska - Trg bana J. Jelačića - Glavni kolodvor - Trg žrtava fašizma - Kvaternikov trg
(l =11 368 m)
Liniju Br.13 samo u obrnutom smjeru, odrađuje :
ČKD tatra KT-4 (tip 301) /Katica - s reklamom
TMK 2100 (2107) odrađuje liniju:
Br. 5 Prečko - Vukovarska - Autobusni kolodvor - Kvaternikov trg - Maksimir (l=8877m)
Katica (333) na liniji Br.3 Ljubljanica - Vukovarska - Savišće (l = 8 898 m)
ČKD tatra T-4 (tip 401) (405) na liniji Br.13
Ozaljska ex Končareva
Katica (335) na liniji Br, 9 Ljubljanica - Glavni kolodvor - Borongaj (l=7 377 m)
Katica (333) - već smo se sreli danas u Vukovarskoj
TMK 1-Z ( 226) / motorna kola u plavoj shemi bojanja. Kao šlep služba,vuče TMK 2200
Srdačan pozdrav !
Zagreb ; 17.02.2012.god. : Ulica grada Vukovara
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - bijelo-plava shema bojanja
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - plava shema bojanja
TMK 2100 (2112) ; bijelo-plava shema bojanja
Avenija Marina Držića
ČKD tatra T-4 s reklamom ; na liniji br.8 Zapruđe- Autobusni kolodvor - Draškovićeva - Mihaljevac
ČKD tatra T-4 u plava shema bojanja
TMK 2200 s reklamom Reklama ZET-a :Pokretna izložba - 120 godina organiziranog prijevoza u Zagrebu
Srdačan pozdrav !
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - bijelo-plava shema bojanja
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - plava shema bojanja
TMK 2100 (2112) ; bijelo-plava shema bojanja
Avenija Marina Držića
ČKD tatra T-4 s reklamom ; na liniji br.8 Zapruđe- Autobusni kolodvor - Draškovićeva - Mihaljevac
ČKD tatra T-4 u plava shema bojanja
TMK 2200 s reklamom Reklama ZET-a :Pokretna izložba - 120 godina organiziranog prijevoza u Zagrebu
Srdačan pozdrav !
02.03.2012.god. ; Ulica kralja Zvonimira
TMK 101-Z (tip 201) u plavoj shemi bojanja s pripadajućom prikolicom TP-1Z (TIP 701) u plavoj shemi bojanja
na liniji broj 1: Zapadni kolodvor - Trg bana J. Jelačića - Borongaj ( l=6 011 m )
229
Srdačan pozdrav !
TMK 101-Z (tip 201) u plavoj shemi bojanja s pripadajućom prikolicom TP-1Z (TIP 701) u plavoj shemi bojanja
na liniji broj 1: Zapadni kolodvor - Trg bana J. Jelačića - Borongaj ( l=6 011 m )
229
Srdačan pozdrav !
Zagreb ; 20.09.2012.god.
TMK 101-Z (tip 201) na Trešnjevačkom placu - linija br.12
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - bijela shema bojanja sa reklamom
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - plava shema bojanja - Vukovarska
Vidi me Fato.....
..... bez ruku
..i ode on preko raskršća sa Miramarskom u stili ja maha to šiba
Srdačan pozdrav !
TMK 101-Z (tip 201) na Trešnjevačkom placu - linija br.12
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - bijela shema bojanja sa reklamom
ČKD tatra KT-4 ( Katica ) - plava shema bojanja - Vukovarska
Vidi me Fato.....
..... bez ruku
..i ode on preko raskršća sa Miramarskom u stili ja maha to šiba
Srdačan pozdrav !
07.11.2012.god. ; Zagreb-Avenija Marina Držića
U smjeru mosta Mladosti
Linija br. 6 stiže iz smjera mosta Mladosti.......
....na stajalište Borovje
Srdačan pozdrav !
U smjeru mosta Mladosti
Linija br. 6 stiže iz smjera mosta Mladosti.......
....na stajalište Borovje
Srdačan pozdrav !
Jedna "retrovizorska" od danas!
Tram je broj 2220!
Tram je broj 2220!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
... jučer ...
... i danas po metropoli (srijedu, nažalost, zbog okolnosti zbog kojih smo bili u Zagrebu nisam ništa snimao)
... i danas po metropoli (srijedu, nažalost, zbog okolnosti zbog kojih smo bili u Zagrebu nisam ništa snimao)
Gost- Gost
14.12.2012.god. ; Zagreb - Novi Zagreb
Za nas starije osobe,odnosno kako nam se danas tepa osobe treće životne dobi ova niskopodnost dušu dala.....samo produžiš korak
Kada zagreb izranja iz sna
čekaju ga konduktera dva
Da ih poveze na remizu
da razbiju lozom krizu
Kada Zagreb izranja iz sna
nema više frikova
Nigdje nema frikova
kada Zagreb izranja iz sna
Stihovi Azra: 041
Srdačan pozdrav !
Za nas starije osobe,odnosno kako nam se danas tepa osobe treće životne dobi ova niskopodnost dušu dala.....samo produžiš korak
Kada zagreb izranja iz sna
čekaju ga konduktera dva
Da ih poveze na remizu
da razbiju lozom krizu
Kada Zagreb izranja iz sna
nema više frikova
Nigdje nema frikova
kada Zagreb izranja iz sna
Stihovi Azra: 041
Srdačan pozdrav !
Zagreb - Avenija Dubrovnik ; 28.03.2013.god.
Srdačan pozdrav !
Srdačan pozdrav !
10.04.2013.god. ; Ozaljska
Savska
Srdačan pozdrav !
Savska
Srdačan pozdrav !